- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Háttt őőőőő kreativitásból nincs hiány

-
horush
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
Az iskolai anyagokban olyan szépen, hibátlanul van általában kiejtve az anyag, amit a valóságban max. a híradóban hallasz.

Misfitsből a kövérebb csajnak (Kelly asszem') volt olyan kellemes brit akcentusa, Angliában rengetegen beszélnek úgy, legalábbis amerre én jártam.
-
varsam
őstag
A skót tényleg nagyon más, számomra sokkal nehezebben érthető, viszont abban is megvan a szépség,
Hát nem édes?!? 
-
LOTR
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
nem csak neked szól, de biztosan nem keveritek ti össze a brit (vagy inkább angol, mert a skót is brit, az pedig tényleg katasztrófa kiejtésben) angolt a többivel? - ez ilyen nem feltétlen kérdés akart lenni
nagyon kevés helyen beszélnek náluk szebben és érthetőbben, ha egyáltalán van olyan, talán esetleg a régi gyarmati területeken valahol -
varsam
őstag
válasz
bigdady
üzenetére
A magam részéről speciel imádom. Ahogy Integra is írja, sok film pont azért üt akkorát, mert ott az akcentus.
Én mostanában Top Gear-t nézek BBC Knowledge-en, nem tudom megunni, azok a hangsúlyok, odaszúrások, sokkal választékosabb.
Az amerikaival sincs baj persze, szeretem azt is. -
bigdady
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Sokkal jobban erteni az angolt mint amerikait de akkor is zavaró nekem. Misfits valoban tipikus pelda. Az elso szezonban amig volt a gondor haju gyerek benne imadtam utana kasza lett.
Sorozatban amugy Breaking Bad mindent visz nalam illetve Al Bundy es Jim szerint a vilag nagyon bejon még. (Lost is tetszett meg House ill Walking Dead, de Sherlockért már annyira nem vagyok oda. Lehet az akcentus miatt
)
Ajanlhatnátok is valami sorozatot a fentiek melle.
-
szőröscica
addikt
válasz
jjeahh
üzenetére
Én angolul, angol felirattal nézem, mert néha a feliratok fordítása hogy kívánnivalót maga után. Annyira viszont nem vagyok profi, hogy mindent tökéletesen megértsek. 95%-át értem felirat nélkül is, de a maradék 5%-hoz annyira kellene koncentrálni, hogy lehet elvenné a filmnézés örömét.
-
Integra
titán
válasz
bigdady
üzenetére
pedig inkább örülni kéne, hogy van még rendes angol, nem csak a prosztó amerikai röfögés... persze ehhez érteni is kell amit mondanak.. a legjobb angol nyelvű filmek nem véletlen brit (skót, ír, angol) angol filmek.
szóval nem hülye az az akcentus, csak kevesebb amerikai szemetet kéne nézni..félreértés ne essék, szeretem nagyon az amerikai angolt is, letterman, chris rock, chapelle és a többiek standup comedy-jén és late night show-ján nőttem fel, de egyre inkább értékelem, hogy van nem amerikai angol, mert sokkal szebb és értékesebb.
filth, trance, 2 smoking barrels, snatch, byzantium etc... az kéne még, hogy ilyen remek filmekben amerikai angolt halljon az ember.... haza is vágná azonnal..
-
bAtt001
addikt
Only God Forgives
uh, érdekes érdekes. aki hozzászokott túlzottan a hollywoodi filmekhez az meg ne nézze mert gyűlölni fogja, akinek nem tetszett a drive arra is vonatkozik. nekem tetszett végül képi világ nagyon szép, történet nem sok van az is lassan jön de ezek mellett brutális. régen meg akartam nézni már és nem bántam meg hogy végül rászántam magam, jó hogy vannak ilyen filmek és nem mindig a sorozatgyártásban készülő "a hős megmenti a világot (amerikát)" filmeket kell nézni

7/10
Integra +∞

-
Ace owner
addikt
Iskolaban is britet tanulunk, gyulolom..
-
bigdady
nagyúr
Csak engem zavar az eredeti nyelvű angol filmeknél ez a hülye angol akcentus?
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Az tényleg jó film volt!

Remélem most is mutat valamit. Nem úgy mint a Jack és Jill-ben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#32778) darál0w: Nem rég láttam először, és nagyon de nagyon durva és jó film volt!

Most a City of god, ami fantasztikusan jó volt!
Sokszorosan újranézős! -
Ijk
nagyúr
The Wolf of Wall Street:
Tényleg jó film, bár kicsit túl van értékelve. Néhányszor fuldokoltam a nevetéstől, pl. amikor az elején Matthew McConaughey gyorstalpalót tartott a tőzsdéről. DiCaprio igazán jó színész, amiket láttam filmeket mostanában egyszer sem csalódtam.
A negatívumok: kicsit sok volt nekem a 3 óra hedonizmus. Nagyon hosszú a film, az utolsó jelenetnél már együtt sóhajtottam DiCaprióval.
Margot Robbie meg egy istennő. -
Huma
addikt
Jack Reacher. Elmegy. Sokat dobna a filmen ha nem a szokásos "az egész világot legyakom, ha kell" sémára épülne. Kicsit uncsi ez a megállíthatatlan, magányos hős figura amit már több száz filmben láthattunk.
(#32778) darál0w:
Az lesz az. Koreai film. -
razzorr
őstag
Hali. Segítsetek már abban, hogy nem jut eszembe egy film címe,amit láttam régebben, és most keresném a neten, de sehogyse találom.
Támpontok: távolkeleti (asszem Japán),kb.a 2000es évek közepén adták ki, a főhős egy fószer, akit elrabolnak és bezárnak egy szobába kb.10évre és ott képzi magát, hogy amikor kijut,akkor bosszút álhasson. A film végét nem lövöm le, hátha valaki meg akarná nézni, ha végre rájövünk hogy melyik is ez a film

Reméljük valaki emlékszik rá. Előre is köszi. -
-
somasz
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Az esetek 95%-ban sokkal jobb eredetiben. Az akcentusok, színészi hanghordozások, stb. mind-mind csak hozzáad a filmhez. A maradék 5% a kuriózum, ahol a szinkronizáló színészek, szövegírók adnak hozzá a karakterekhez (ami nem feltétlenül helyes művészeti szempontból, mivel az eredeti szövegíró, színész munkáját torzítja, eredetiségét mindenképpen rontja. Ettől függetlenül simán lehet, hogy sokkal élvezhetőbb, ízesebb a produktum).
spammer: egy párszor már tényleg lement a vita
havonta kétszer kb. -
cyberkind
félisten
Mennyivel jobb gyári, eredeti szinkronnal és magyar felirattal nézni a filmeket mint szinkronizálva?

Mennyivel dobja meg a hangulatot az eredetisége? -
Jhonny06
veterán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Általában szar szerepeket vállal, de pl. a Reign Over Me remek volt.
-
ViiiiktorOC
senior tag
3 új poszter a Pókembernek! [link]
Látványra kíváncsi leszek, mert a Szilveszteri trailer elég gyenge volt CGI téren....Adam Sandler ezúttal komolyabb arcát mutatja, mert neki olyan is van. Sőt, Thomas McCharthy dirigálta a The Cobblert, így tényleg esélyes, hogy ne egy megszokott Sandler-opuszt lássunk. A színész egy susztert játszik, aki metafizikai úton képes belépni az általa javított cipők tulajainak az életébe.
Remélem össze tud végre hozni mostanság egy jó filmet.
-
Integra
titán
-
bobooo
addikt

-
Jhonny06
veterán
Ez már volt? De Niro VS Stallone
-
bobooo
addikt
Ritkán járok erre, sőt eddig csak read-only-ba voltam itt, de hátha most ez egy kicsit ide kapcsolódik és valakit érdekel: [link] Remélem nem volt még
-
cyberkind
félisten
Tudom hogy az Nfs széria már egy ideje le van égve meg szar, és a filmtől se várunk/várnak sokat, de a trailer alapján mintha, de csak nagyon halványan lenne valami, vagy csak én gondolom így?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
szinkronnal tényleg jobb
nagyon eltalálták
talán emiatt sem élveztem annyira a sorozatot, jó volt jó volt, de bár azt is leszinkronizálnák.. -
Zoo123
senior tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Esetleg Spectacular Now, biztos más is ajánlotta már, én még nem láttam, de jónak tűnik.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Realradical
üzenetére
hozzád csatlakozom én is..
neem baj, nem kell beleegyez.

zsidós vendéglátós rész über
illemoktatás a vacsoránál über
porcelánboltos rész über
szállodás rész brutál
zenéket imádjuk benne
én nem fél töled cigánylany, engem nem fogsz kicsinyíteni
szóval, tényleg szar film
dehát kinek pap, kinek papné -
Devid_81
félisten
Sokat olvastam rola, de csak spoilermentesen termeszetesen, igy nagyjabol tudtam mire szamitsak, ambar a filmnek sikerult felulmulni ezt, szerencsere jo pozitiv iranyban.
Latvanyra nem lehet panasz, sztorira egy keves, foleg egy bizonyos pontjara, amit nevezzunk bakinak, de ettol eltekintve egy jo drama, es sci-fi egyben.
Aki marslakokra vagyik ne ezt nezze, aki meg egy jo dramara ami az urben jatszodik, annak kotelezo darab.
Sandra Bullocktol ennyire jo filmet talan meg soha nem lathattunk....raadasul mintha elfelejtett volna oregedni is...
8/10
ui: nem olvastam utana, csak halkan kerdezem meg, mi a rak volt ebben 100m $?
Gondolom a grafikusok megizzadtak parszor, de oly tul sok helyen nem kellett forgatni, ha jol sejtem...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Zoo123
üzenetére
ez megvolt, (#32746) VIPowER ez viszont még nem, és jónak tűnik tréler alapján

na lassan ma és holnap is lesz amit nézzek
ha eszetekbe jut még valami, szívesen veszem továbbiakban is...illetve visszaolvasva a pontozásokból, spoilerekből is sikerül csemegézni párat 
közben újranéztem a napokban a Ghost Dog: The Way of the Samurai-t, mivel egy haverom állítólag majdnem elaludt rajta, és hát nálam 9.5/10-et még mindig simán adja, Jarmusch engem minden filmjével mindig is lenyűgözött
Winter's Bone-t, ami szintén 9/10
Kieslowski Három Szín trilógiáját, ami nálam 10/10 simán, pedig nem egy mai darab... -
Zoli1222
addikt
válasz
Realradical
üzenetére
nem

-
Integra
titán
válasz
Jhonny06
üzenetére
ali g in da house - aranyos, vicces, jópofa
aztán megindult az alhasi poénkodás kőkeményen a következő filmjeiben és nagyon eldurvult. nekem nem szimpatikus, a dictator is az első felében volt vicces és frappáns, amíg a nagyvállalatokat ekézte frappáns módon, de utána átment alpáriságba az is. kár érte. -
Jhonny06
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Igen.
Ali G és Bruno nem volt meg még, de tervezem. Ránézésre jobbnak tűnnek, mint ez.
-
Zoo123
senior tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Walk to Remember igaz nem mai darab, de nekem annpo nagyon tetszett.
-
-
Realradical
őstag
@Jhonny06 @pohár @Zoli1222
Nem értetek ti ehhez, én konkrétan visítottam a "nászzsákos" jeleneten.
Eredeti nyelven néztétek? -
Jhonny06
veterán
Borat (2006)
Nagyon gyenge film, nem is értem, hogy miért ajnározza mindenki. Már annyi jót hallottam róla, gondoltam csak meg kéne nézni, de sokkal jobbra számítottam. Volt 1-2 poén benne, ami elment, de semmi több. A témában a "The Dictator (2012)" c. film nagyjából agyonvágja ezt. 4/10.
-
brownus
veterán
walter mitty - tetszett, aranyos történet, hogy megtaláljuk önmagunkat, megvalósítsuk álmainkat, stb...
philomena - hát, erre úgy rángattak be... kurvára nem érdekelnek az ilyen sztorik, amúgy a film nem volt vészes. a két főszereplő alakítása tetszett.
47 ronin - két óra mese, jobbra számítottam, de egynek elment. (keanu utolsó két filmje nem robbant nagyot) -
umek7
őstag
Snabba Cash/Instant Dohány (Svéd, 2010)
Masszív csalódás volt. A drámai részeket egyáltalán nem tudták jól kivitelezni, pedig próbálták belesűríteni az etnikai eltérések jellegzetességét minden téren. Nem tudom van-e értelme a sztori frankóságát vitatnom, a könyvet amiből készült (ami állítólag Svédországban nagy sláger volt) elég sokat eladtak, feltételezem sokkal izgalmasabb. Inkább egy gagyi dráma kategóriájába sorolnám. Sokan írták róla (már amit én olvastam...), hogy az egyik legjobb skandináv film, nem tudom, szerintem nem lett eltalálva, pedig kifejezetten szeretem a skandináv alkotásokat.
-
pohár
félisten
Bay a Samsung press conference-én, beszarás

wow, hát vele mi lett?
-
legiaap
félisten
Na végre én is megnéztem a Rush-t. Nem teljesen fedi a story a valóságot, de így átformálva jobb lett.
A tavalyi év egyik legjobb filmje.
Tuti, hogy meg fogom nézni még egy párszor.aizen92: nagyon
-
Huma
addikt
Scarlett Johansson nem rossz bige, de nem tudom miért van mindenki oda meg vissza tőle. Öt perc utcai séta után találok minimum egy olyan nőt aki szebb mint ő.
-
aizen92
addikt
válasz
jjeahh
üzenetére
Fura izlésed van, de nem rossz értelemben , jó ilyennel is találkozni.
Érdekes hogy még nem láttad a túl a barátságon pedig kult film ( vagy utálják mert hogy mocskos music, vagy imádják mert Heath és Gyllenhaal játéka fenomenáliselsőre sikerült asszem helyesen leírnom a nevét
)(#32712) Pitterix: talán adok neki esélyt de nem moziban szerintem. Várjunk még
-
Pali1119
tag
"A jogász rendezői változata kb. egy órával lesz hosszabb, mint a mozis!" - Ae
Bazzeg...
(#32705) mayday00
Hát. A hát meg a 4/10 az kb. az, hogy egy olyan napon, amikor semmi dolgod nincs, tv-ben sincs semmi nézhető, akkor 1-szer megnézed. De ne várj tőle semmit. Csak hogy elteljen a délután.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Tőzsde és gazdaság
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha eszetekbe jut még valami, szívesen veszem továbbiakban is...illetve visszaolvasva a pontozásokból, spoilerekből is sikerül csemegézni párat