Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr

-
gzbotii
nagyúr
Mondhatnatok par filmet ugy 2000tol errefele, sci-fi es szep CGI van benne.
Ilyen Matrix es Thron szintu valamiket
-
törölt tag
Annyira nem tudok mit nézni, nem ajánl valaki 1-2 filmet? Horror, dráma, bármi jöhet.. Csak ne túl régit.

-
dokee78
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Justice League: The Flashpoint Paradox 7/10
Egy fokkal jobb ez a rész,de még mindig nem az igazi.
Valóban véresre sikerült.
Vagy csak egyszerűen nem jön át a Justice League.
-
spammer
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem fontos a sorrend, max annyi, hogy a Public Enemies lazán kötődő folytatásának tekinthető az Apocalypse, de igazából mindegy.
Ha nem ismered a karaktereket, akkor mondjuk egy Flashpoint Paradoxot inkább hagyd a vége fele, mert ott elég sok karakter felbukkan, így kicsit zsúfolt lehet.
Komolyabb hangvételű alkotások (és ezáltal a jobbak is): TDK Returns, Flashpoint Paradox, Batman: Year One (ami inkább Gordon történet), Batman: Under the Red Hood
De a többi is jó, 1-2 gyengébb kivételtől eltekintve (nekem pl. All-star Superman nem jött be).
Ami nincs a listában, de régi klasszikus, máig az egyik legjobbnak tartják: Batman: Mask of the Phantasm (ez meg inkább Bruce Wayne történet, mint Batman). Viszont '93-as, szóval a grafika már old-school

Illetve a Batman & Mr. Freeze: SubZero sem rossz. Ezekről asszem mind írtam már régebben.

szerk: meg a Batman: Mystery of the Batwoman is megérhet egy megtekintést.
-
spammer
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Na a Tini Titánok az nekem kimaradt, az nem az én világom
DCUA filmek, ezeket vettem számításba. 
-
Huma
addikt
Nem ajánlottatok filmeket, ezért bosszúból sorozatokat fogok nézni. Most jól kitoltam veletek.

-
dokee78
félisten
válasz
spammer
üzenetére
Ebben sincs Deathstroke,most néztem meg.
Justice League: Crisis on Two Earths 6/10
Nem is terveznek Deathstroke mozit?
Ő lenne az?
-
cyberkind
félisten
Ennek a filmnek létezik dvd változata, illetve magyar feliratos, vagy csak az ázsiai régióban adták ki?
(#33870) spammer
Most néztem és valóban nincs még kiadva, nem tudom miért hittem azt, biztos ennyire bejött a trailer.
Egyébként a Tini titánokban nem ő(Deathstroke) a főellenség? -
spammer
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nincs, majd május 6-án jelenik meg. Deathstroke pedig csak felvillan ezekben, legalábbis a Flashpointban, másikra már annyira nem emlékszem, de szerintem abban sem kapott sok szerepet. Szóval egész estés animációsban nincs olyan, amiben ő kap nagyobb szerepet.
---
Más:
Dallas Buyers Club megnézve, elég jó kis film, de egy kicsit talán lassú, itt-ott lapos, viszont baszki, Matthew McConaughey és Jared Leto mindketten zseniálisak és mindketten jó szarul néznek ki.
MM-nek ezért tényleg járhat az Oscar, kegyetlen durva a pali. 
-
HuMarc
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez se most volt... Öregszünk
Illetve ti. Én csak érek. -
callmeakos
veterán
Avengers - Bosszúállók (Szerkesztőségi Szinkron)
Hát ezen még mindig szakadok

Ájronmeeenleugrikazéjjelnappalibasörért

-
törölt tag
Ez jó? [link]
-
atike
nagyúr
Éhezők viadala - Futótűz
Nem volt rossz, de nagyon ült a film első 80%-a... Utána meg túl gyorsan lett vége. Sőt a végétől "idegbajt" akartam kapni...
Látványosabb volt mint az első, de sokkal egyszerűbb és erősen sajnálom, hogy a harcok mellőzve lettek ebben a részben... Alig volt akció. Kíváncsian várom, hogy mi lesz a 3.-ban... JL pedig gyönyörű!!!6/10
-
haypro
senior tag
The Dark Knight Sokadik nézés után még midig zseniális. Teljesen a hatása alatt vagyok. 10/9.5
-
törölt tag
Annyira nem volt rossz mint azt hittem meg mint írják, de kiszámítható, olyan semmilyen film. Egy jóindulatú 5/10, semmittevésre jó.
-
w.miki
veterán
volt egy film, pár hónapja volt a reklámja, egy banda betör egy családhoz, és a fő bandavezér egy nő, a mama, vagy a gonoszok anyukája... ?
Mi ennek a filmnek a címe... és milyen?
-
törölt tag
Na nézzük ezt az imdb 4.0-ának értékelt The Frankenstein Theory-t...
-
oriic
HÁZIGAZDA
(a játékok az első film előtt játszódnak.)
(#33843) spammer

Ezt most hogyan? Mit akarnak kihozni belőle. Mert elgondolkodtató filmre nem hiszem hogy a népek beülnének, a GitS-ből meg CGI orgiát nem tudnak csinálni.Más.
8 nap és Transformers 4 trailer. Várjátok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spammer
veterán
Élőszereplős Ghost in the Shell a Snow White and the Huntsman rendezőjétől és egy gyakorlatilag ismeretlen forgatókönyvírótól. [link]

-
Plutor
aktív tag
válasz
hoffman_
üzenetére
A BR lemezen rajta van mindkét változat.
Riddick (2013)
8/10 Az első két rész is tetszett.Ennél pár helyen látszik a kevés pénz.
Hozta nekem az elvárt hangulatot,mint látvány,zene,történet alapján.Nagyon féltem,hogy elrontják.SPOILER!
Szinte a teljes Vaako rész ki van vágva a mozis verzióból.A mozis ott fejeződik be,hogy egymással szemben van a két űrhajó.Valamint az elejéről szinte a teljes tróntermes rész hiányzik.(Én csak a hosszabb verziót láttam)
Kollégám dvd-n,én BR-n néztem,és meglepődött,amikor elemeztük a filmet.
Elég szemét dolog,hogy csak BR-n teljes a történet. Inkább vettek volna le pár extrát a dvd verzióból.
-
mayday00
őstag
RoboCop.1987.Director's.Cut.Remastered.1080p.US.Blu-ray.AVC.DTS-HD.MA.5.1-
4K Remastered transfer van rajta
MPEG-4 AVC Video / 27191 kbps 
-
hoffman_
nagyúr
Riddick DC
720p engdts* spoileres*
szokásos Riddick. bejövős volt eléggé. én baromira bírom ezt a Vin Dieselt, de tényleg. ha nem ő játszana, akkor a Riddick dekát se érne a szememben, és a F&F is mérföldekkel gyengébb lenne. nem azért, mert olyan elit színész lenne
de a karaktere nagyon fasza, én nagyon csípem, a hangja meg valami kegyetlen jó.a film hajazott az elsőre, vissza a gyökerekhez, teljesen rendben volt. a sztorival is haladtunk, de most már f*szkivan, hogy soha nem képesek lezárni semmit, és mindenből 825 részt kell csinálni... mindegy, ezt kell szeretni, Riddicket szeressük jöhet az új. az egyedüli, amit nem tetszett, hogy megölték a kutyusát, sose viselem jól, ha egy ilyen "szerepet" kapott állat, főleg kutya meghal, előbb sajnálom meg, mint bármelyik emberi karaktert. meg elég karcsú volt ez a Vaako féle transcendence, most akkor ez mi az isten, egy szót elejteni, aztán meg se dead, se alive, elmehetnek a fenébe.
arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mi van benne a dc-ben, ami a simában nincs.
7/10
-
bAtt001
addikt
american hustle
nem is tudtam mit várjak tőle mert trailereket sem néztem, nagy a felhajtás körülötte gondoltam jó film lesz, de nekem egyáltalán nem tetszett. ebben sok hatása volt hogy az egész kor nem tetszik amiben játszódik. hülye frizurák idióta ruhák... tudom akkor az volt a divat de én ezt nézni sem bírom olyan kényelmetlen nekem. történet sem volt valami nagy pukkanás, láttunk már nem egyszer ilyen stílusú filmet ami milliószor jobb volt. telepakolták híres színészekkel de ettől semmivel sem lett jobb véleményem szerint, nem játszottak rosszul csak az egész nem állt össze.
feliratosan megy a film mozikban, néha beleolvastam a feliratba de borzalmas minőségű... nem is az van fordítva amit mondanak, én ilyen munkát nem adtam volna ki a kezem közül.
nem vártam semmit a filmtől és még így is csalódtam benne. ez így csak 4/10
JL-nek meg nem kellett volna elvállalnia a hunger games-t szerintem én ott annyira megutáltam hogy minden filmtől félek amiben benne van, de azért ez a szerep sokkal jobb volt mint az az "izé", nem rossz színésznő, de azért túl van hypolva a külleme
-
Integra
titán
he got game (1998)
intelligens dráma, nagy film. -
Huma
addikt
Már láttam. Tetszett. Elég kretén lett a magyar címe, de ezen már nem lepődök meg.
(#33807) Laraxior:
Kösz a tippet, de inkább kihagyom asszem. Nem az én műfajom.(#33831) cyberkind:
Jaj hagyjuk már ezt a valós sztorit. Tudod mi igaz abból a filmből. Kb a szereplők nevei.
Ettől függetlenül jó volt. Mint ahogy a paranormal is az. Összehasonlítani pedig kár őket mivel két teljesen különböző stílust képviselnek. Annak ellenére hogy mindkettő szellemes/démonos. -
-
-
james001
veterán
válasz
üzenetére
Az első azért parás volt,ezt elismerem,de azért egy REC vagy Blair Witch Project sztem sokkal félelmetesebb volt.
Mondjuk én már nem nézek horror filmeket,rájöttem nem az én világom,inkább a jó pörgős akciófilmeket szeretem,de persze azért egy zombis film bármikor jöhet
-
törölt tag
Nem tudom miért fikázzátok ennyire, valaki védjen már meg. Tán a múltkor már volt valaki, aki egyet értette velem és ki merte mondani, hogy igenis jó.

cyberkind: ja igen, asszem a múltkor is te voltál.

-
pohár
félisten
HBO-n ment 1-2 hete éjjel egy ilyen szellemes, paranormális tököm film, csávókám kék pulóverben ült a számítógép előtt, a háta mögé nézett, nem volt ott senki, visszafordult, aztán valami ember megjelent és úgy csavarta ki a nyakát, mintha valami nádszálat csavart volna szét

-
gzbotii
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Jo kis film.
Bar a vege kicsit nyalas lett, de azt vettem eszre, hogy mosolygok.Nallam egy 8/10
-
bok92
addikt
Azért az nem rossz, hogy a Wall Street farkasát a 4. héten 59 ezren nézték meg a hazai mozikban.Eddig összesen 285 ezren... Igaz, nincs is nagy konkurencia...

-
Tibiajax
nagyúr
Nymphomaniac: Volume I
megvolt, de mivel vége lett, mielőtt észbe kaptam volna, nem írok semmit azért sem.. de akit érdekel, menjen el rá, nem fogja megbánni
3 hét mulva irány a folytatás -
Pitterix
őstag
-
spammer
veterán
Justice League: War
Nagy csalódás. A DC Avengers-e kb., és ez nem dicséret. A történet kb. nulla, szinte végig bunyó, de még csak nem is látványos vagy izgalmas. Sajnos bőven elmarad az utóbbi évek DCAU filmjei mögött.
A Son of Batman illetve az Aquaman már csak jobb lehet majd.
-
gzbotii
nagyúr
Silver Linings Playbook
Jenifer, ebben merfoldekkel jobban alakit mint a Hunger Gamesben.
Es sokkal szexibb is.Btw, beteg egy film

-
dodopek
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Király vagy! Én sosem láttam, nem tudtam volna...

-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Film címet keresek.
Ex kommandós(vagy valami olyasmi), gyerekekre felügyel. A film végén valami páncélteremben a gyerekdal ütemére kell lépkedni, és valami chippet megkeresni...Valakinek 5let?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mármint a Gyalog Galopp lovagja az egyik, de ki a másik? Gandalf?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hozta nekem az elvárt hangulatot,mint látvány,zene,történet alapján.Nagyon féltem,hogy elrontják.
MPEG-4 AVC Video / 27191 kbps