Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy mennyit nyertek ma a Széfben?
Pont lemaradtunk...
-
törölt tag
Én azért majd megnézem ezt, ki vagyok éhezve akármilyen sci-fire, még akkor is, ha csak a körítés az
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dr. Romano
veterán
Túszjátszma (Trespass)
Mi volt ez a sz*r? Maga a sztori még akár érdekes is lehetett volna és Cage is jól játszotta a szerepét (egy ideje már csak nagyon ratyi filmekben látni sajnos), de ez a folyamatos meg nem szűnő rinyálás... jajveszékelés.... ordibálás.... a felénél lőttem is ki a fenébe. Most nézem, hogy az író újonc ezen a téren, szerintem keressen valami más elfoglaltságot.
1/10
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
adalbert1
veterán
válasz Viszlát #46164 üzenetére
Köszönöm a véleményt, egy megfelelő időpont és hangulat együttállásakor szerintem megnézem majd.
Contraband: számomra ez a film nagyon középszerűnek tűnt. A történetből még akár egy jó filmet is ki lehetett volna hozni, de a karakterek elég gyengék, és az őket játszó színészek se tesznek hozzá túl sokat, ráadásul az egész nem áll össze egy kerek egésszé. Mark Wahlbergnek voltak ennél sokkal jobb filmjei is (a Shooter pl. a kedvencem tőle, de a Departedben is jó mint mellékszereplő), ezt kár volt bevállalnia.
Tudtátok, hogy Santiago Segura állítólag jön Magyarországra? Poén lenne dedikáltatni a Torrente DVD-ket.
-
pohár
félisten
na akkor indul a Ne szórakozz Zohannal, meglátom hogy most is nevetek-e olyanokat mint anno moziban
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
b3Ro
senior tag
The Rum of Diary
A film elso 1 orajaban tetszett a hangulat, a poenok is jok voltak, de a vegere nagyon meguntam. Valahogy eroltette valt + meg a vege is osszecsapottnak tunt.
Spoiler
Eltervezik a vegen, h mennek nyomtatni, felszivjak magukat, erre nem lessz belolle semmi. Raadasul szarnak bele, megy mindenki dolgara.Haza; kakast visszavini, inni tovabb....
Ez milyen befejezes6/10 A szep szoke menyecske dobott rajta 1 pontot.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
hétvégi termés:
killing me softly
sablon sztori, eltúlzott testiség... viszont heather graham-et jó volt látni "lengén öltözve" kb ez emeli legjobban a film értékét... egynek elment: 10/5.5flypaper
fordulatos, akciódús... poénok is vannak benne, a karakterek is jól eltaláltak vasárnap esti szórakozásra ideális volt: 10/7.5 (mindenképp újranézős)the brothers grimm
gyenge, sablonos, unalmas... sajnos a színészek sem javítanak a színvonalon sokat 10/4 ...könnyen felejthető"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mondomén
őstag
válasz Tibiajax #46381 üzenetére
Én is most néztem meg a Grey-t. Nekem valahogy nem feküdt ez a film. Volt 1-2 dolog ami nagyon tetszett, de semmi több, sima délutáni filmnek azért jó volt. Ami nagyon bejött az a Spoiler repülő lezuhanása volt Spoiler vége. Kirázott a hideg, nagyon durván megcsinálták. Plusz ugye Liam Badass Neeson, de ezt már mondanom sem kell. A sziklás jelenet elég gagyi lett, meg sokat hallucinált a nőjéről, kicsit már zavart. Mikor a pataknál voltak tök furcsa volt látni, ahogy Neeson csak ott állt és meg sem szólalt, az a kettő beszélgetett, ő meg csak állt mint aki begombázott és nem tudja hol van.
-
madgie
titán
válasz Tibiajax #46381 üzenetére
Mi is hétvégén néztük a The Grey-t, tényleg illett Neeson papára a szerep. A film itt-ott hibázott, de elnézzük neki
Viszont az itt olvasottak alapján gyorsan beszereztem a The Intouchables-t (köszönöm!). Gyerekek, nekem ez egy nagyon erős kilences, továbbra is imádom az ilyen sztorikat.
-
Tibiajax
nagyúr
The Grey
hd,angol
a kritika ajánlására ültem neki, szeretett Liam-unk ismét egy kemény szerepben, ami tényleg baromira illik hozzá, nagyon adja ezt a tipust, úgyanugy, ugyanúgy, ahogy a Taken-ben is
jó kis film, kicsit tul sok farkassal
8/10Időbanditák
hd,szinkron
ez a Gilliam egy bolond volt szürrealista és kissé őrült angol fantáziamese gyerkőcőknak, sztem még ma is megállja a helyét
Imádtam a törpék vezérét, az a pofa.. nálam ő vitte az egész filmet
7/10 -
Integra
titán
the priest...
egy fokkal jobb mint a szákör páncs... amúgy ugyanaz az omfg kategória.
úgy tűnik ebben a hónapban eddig csak gagyi filmeket ad a rahedli mozicsatorna.. állítólag tényleg készül a második rész.. hihhhetetlen...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
House at the end of the street... Hümm
-
leslieke
Jómunkásember
Blood Out / Vérbosszú 4/10, gyenge film. Val Kilmer meg akkora, hogy biztos dupla gázsit kapott.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
pohár
félisten
-
vj0c1
aktív tag
válasz Dr. Romano #46367 üzenetére
Bocsi érte akkor!
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha volt már bocsi, de ez nagyon állat lesz:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
vj0c1
aktív tag
Köszi a válaszokat. Bocsi a képekért egyébként, nem akartam spoilerezni!
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
pohár
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem nincs ilyen Pesten, csak a MI: Ghost Protocoll filmbe tették bele számítógéppel. Én is néztem csak, teljesen felesleges hogy ott van.
(egyébként kb pont a kép közepén van az irodánk. )
Amúgy kíváncsi lennék hogy mikor csinálták magát az alapfelvételt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
vj0c1
aktív tag
Nem tudom hány pesti van köztetek, de látta valaki ezt a toronyórás épületet a Keleti pályaudvar tájékán? A google útvonaltervezés sem mutatja Google Föld verzióban 3D-sen.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Ha erre jár egy modi, a topic-ot nyugodtan nevezze át "Melyik release mikor jön/jött ki; melyiket érdemes letölteni?" cíművé.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Jhonny06 #46353 üzenetére
Erre emlékszem, már akkor is röhögtem rajta.
G.I.Joe
Gondoltam meglesem újra mielőtt kijön a 2. rész. Hát ebbben is volt pár hülyeség, meg a sok gagyi cgi néha csesztette az agyamat, de egy délutáni filmnek elmegy.
2. remélem jó lesz, de kíváncsi vagyok hogy direkt folytatás lesz-e, mert előzetesek alapján SnakeEyes-n kívül senki nem fog szerepelni. (na jó még a tesója is visszatér valahogyan)
Live-Die-Respawn
-
-
tween
őstag
-
pohár
félisten
válasz Devid_81 #46324 üzenetére
hát érdekes egy film volt, az ötlet egynek jó, de akkora marhaság
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Ez majdnem így volt egy másik filmben, én láttam ám!
Azt a jelenetet épp nem találtam meg, de aki látta a filmet tudja miről van show....
-
Devid_81
félisten
válasz Jhonny06 #46304 üzenetére
Én a múltkor az emberi ürülékért (4 betűvel jellemeztem egy filmet, de kipontoztam egy betűt cenzúra miatt) kaptam pár embertől...hová fajult ez a topik stb stb.
Nos a Sukár Puncs nem szól semmiről, ezt csak megerősíteni tudom, annyira rossz, hogy ha végigszenveded a kis csattanója sem tud már visszahozni az életbe....
...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
válasz Dr. Romano #46320 üzenetére
addig bírtam, amíg a rendőrökkel találkozik a hídon
-
pohár
félisten
ez film a javából
-
mondomén
őstag
-
Huma
addikt
válasz Realradical #46314 üzenetére
Cicás brutál mese pszihóknak: [link]
A Felidae-t pedig már be is szereztem. Majd bnővel együtt megnézem. Úgyis valami mesét akart nézni a múltkor.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Realradical
őstag
Így felnőtt fejjel nekem már nem volt annyira élvezhető, de kiskoromban nagyon tetszett emlékszem.
Amit nagyon egyedi az a detektíves horrormese macskákkal: [link]
Nagyon rövid ideig kivehető volt a tékákból, de aztán betiltották és az összes példány eltűnt.
Nálam a Felidae 10/10-es mai napigThings that try to look like things often do look more like things than things
-
Huma
addikt
válasz Archanon #46311 üzenetére
Én láttam már. Egyedülálló a maga nemében. Mindenképp érdemes megnézni.
Mikor gyerekkoromban megnéztem akkor elég nagy hatással volt rám. Lehet, köszönhetően annak hogy a rajzfilmekben nem szokott meghalni senki ebben viszont halomra ölnek mindenkit.No meg eléggé realisztikusra is sikeredett az ábrázolás egy rajzfilmhez képest.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Archanon
őstag
Apropó... ha már rajzolt film (és nem japán).
Létezik egy ilyen: Fire and Ice (Tűz és jég). Anno olvastam róla, illetve a rajzstílus megalkotójáról egy cikket, a filmet betáraztam, de még azóta se jutottam el a megnézéséig. Valaki látta-e már közületek? Én mostanában tervezem...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
pohár
félisten
ha jót akarsz magadnak, kihagyod
jön amúgy a Nemzet Aranya 3 is majd, elvileg 2014-ben[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Mulan első része nagyon jó, a másodikat nem is olyan rég (1-2 hete) láttam Disney channel-en, és.. khm, nem adnék rá többet 5 pontnál. Egy két jó poéntól eltekintve sajnos gyenge az elődjéhez képest. Egyszer persze meg lehet nézni... az Anasztázia pedig igazi klasszikus számomra, kedvenc Disney rajzfilmjeim között van.
Gondolom ilyet meg fölösleges megkérdeznem, hogy az Oroszlánkirályt láttad-e már... Abszolút favorit nálam. A második részre sajnos ömlik a nyál, nem tetszett annyira, a harmadik pedig... hát igen, Timon és Pumba. Röhögni nagyon jó.
Disney-ből érdemes válogatni, a legtöbb nagyon jó. Ha még nem láttad volna mindet.
Vuk, Lúdas Matyi, Hugó, a víziló... alapok.
Aztán Szilaj megvolt-é? Egyiptom hercege, József, az álmok királya? Aztán van még pár jó...[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Integra
titán
ez a sucker punch meg miről szólt?!
bugyuta egy film volt, az biztos... valami képregény adaptáció akart lenni?[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
leslieke
Jómunkásember
Flypaper esti szórakozásnak ideális.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Playstation 3 Slim 250GB, CECH-2004B, 4 kontroller, Sony Eye Camera, sok kiegészítővel eladó!
- Alan Wake 2 Deluxe Edition, Alan Wake Remastered - Ps5
- Xiaomi Fimi Palm 2 Pro
- ASUS ROG Strix G531GT gamer laptop minden tartozékával
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6 128bit (11310-04-20G) Lite Edition Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest