Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
Huma
addikt
"Szerinted mi az a film amiben nincs logikai bukfenc?"
Rengeteg ilyen van. Pl Avatar, Watchmen

De most tényleg. Sok olyan film van amiben nincs baki. Legalábbis nem olyan ami ennyire szemet szúró."Élvezetes lehet veled filmet nézni."
Tényleg az. Nem szoktam film közben pofázni. Azt meghagyom a végére...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
blackydan
senior tag
Parajelenségek 3
Hasonlóan az előző kettőhöz ez is elég vérszegényre sikeredett. Az anyuka kifejezetten idegesített.. folyamatosan tagadta a szellem létezését, komolyan mondom az X aktás női főszereplőre emlékeztetett. Scully ügynök volt olyan, hogy már két UFÓtól is kapta hátulról az ívet, de Ő még mindig kitartott az álláspontja mellett: még pedig idegenek nem léteznek...
3/10
-
-
Kassadin
addikt
válasz
üzenetére
Az angolul a Hot Fuzz.

zolynet: Én csak ezekkel tudok szolgálni. Nekem a Bad Teacher meg a Horrible Bosses és fajtársai nem vígjátékok. Zombiland-en meg Haláli hullák hajnalán rengeteget lehet nevetni (szerintem). A másodikon főleg, mivel alapból parodizálja a horror filmeket. Tessék megnézni mindegyiket sorban, amit nem láttál, nem kell itt nekem finnyáskodni.
Elhajlási engedély meg ráér... -
oriic
HÁZIGAZDA
Igen erre. Ez az új változat, van ennek egy régi változata is:
-
Huma
addikt
Végignéztem a filmet. Sajnos több logikai bukfenc is van benne. Még mindig azt mondom, hogy nem ártana néha egy értelmesebb emberrel is átolvastatni a forgatókönyvet.

Már alapból szerintem nem volt reális ahogy az ahogy megvalósították/magyarázták a dolgot.
SPOILER!
Pl hogy mikor megváltozott valami akkor a főszereplőnek kettős emlékei lettek viszont az összes többi ember emlékei kitörlődtek az alternatív időről. Ez eléggé értelmetlen.Amúgy ha ezektől eltekintek akkor nem volt olyan rossz film.
De amúgy nem kedvelem az ilyen időutazásos/manipulációs filmeket mert általában mindig elcseszik őket. Lásd pl a Terminátor 1-2. Az is egész jó film, de az időutazásos része teljes kudarc.
-
haromegesz14
senior tag
válasz
littlelion21
üzenetére

-
littlelion21
addikt
válasz
haromegesz14
üzenetére
-
haromegesz14
senior tag
Újra segítségeteket kérném!
Elmúlt pár évből mely minisorozatok sikerültek igazán jól?
-
zolynet
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
jó vegyes a köret .... nekem pl a Hot Fuzz, Shaun of the Dead, Zombieland, The Man Who Knew Too Little nem vígjáték kategória, bár azt sem tudnám megmondani hogy milyen, mind1 is
még az elhajlási engedélyre gondoltam ... bad santa meg aztán bármikor
ünneprontók ünnepe is lehet még becsúszhat ... namajd elválik, leforog valami
kösz mindenkinek az ajánlót
-
törölt tag
zolynet: Vaskabátok

-
zolynet
veterán
ajánljatok vmi vígjátékot estére

legutóbb újranéztük a The Change-up-ot, majdbehugyoztam még mindig a röhögéstől 1-2 jelenetnél
... jó lenne vmi hasonlót előszedni
az sem baj ha régi, tegnap a Legénybúcsút ('84) pörgettem meg
-
littlelion21
addikt
Changing Lanes [2002]
Elgondolkodtató kis filmecske, remek színészekkel, sajnos csak most sikerült pótolnom.
Még Affleck (!!) is nagyszerű, Jackson pedig most is, mint mindig.75%
-
blackydan
senior tag
Újabb parajelenségek
Majdnem végigaludtam az egészet, a macskámat azért érdekelte (bő 30 percet szemezett a tv-vel , de utána ő is feladta
)2/10
-
Huma
addikt
Hmm.
SPOILER!
Tűzoltó barátunk már rögtön a legelején lehagy egy robbanást. Remélem több baki nem lesz.

-
Huma
addikt
Na mindjárt nekilátok a Frequency-nek. Hamarost részletes beszámolót teszek közzé.
Olvasása díjköteles lesz.
-
Nordic
Közösségépítő
Let Me In(2010): Nekem bejött, főleg, hogy ezt a vámpíros vonalat számomra teljesen szokatlanul tálalta. Jók voltak a szereplők, tetszett a történet is. Bár egy-két szereplő nekem feleslegesnek tűnt.
9/10
-
tween
őstag
Leviathan (1989) : ócska alien koppincs... 3/10
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
leslieke
üzenetére
Na várjunk azért mert Rated R és Rated R között is van különbség.

más:
Dictator
Tényleg agyatlan film lesz.
A végén a helis jelenet... áááá. 
(#47663) Huma
De nagyon jó film lett, csak az Avatarra a legtöbben a látvány miatt ültek be. Akár többször is. Ez a film meg látványban bár nagyon állat, nem versenyezhet a kék terminátorokkal.
-
Huma
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Kíváncsi vagyok vajon megdönti e az Avatar 2,782 milliárd dolláros rekordját.
(#47664) orichalcos:
Akkor ezek szerint nem olyan jó film mint az Avatar.
-
leslieke
Jómunkásember
-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Ja, még mi is megyünk, végül csak megnézzük IMAX 3D-ben, ha sikerül. Szóval még 1-2-3 hétig szerintem lesz visszhangja.
-
littlelion21
addikt
Rosszul becsülték fel, az Avengers mégsem 200 millióval nyitott...

Hanem 207-el
[link]
A köv. 7végére nagyon kíváncsi leszek a csökkenésére. -
törölt tag
-
pohár
félisten

-
somasz
addikt
Black Dynamite megvolt már? Nem győzöm ajánlgatni...
-
Nordic
Közösségépítő
Azt hiszem az 50 első randi volt, ami számomra jó vígjáték. Azóta nem hogy jó vígjátékot nem láttam, de Adam Sandler sem remekel semmiben, pedig előtte csíptem a filmjeit. A régi vígjátékokkal csak az a bajom, hogy ha rongyosra nézem őket, akkor egy idő után már nem szórakoztatnak.
The Hole: Ezt a filmet senkinek sem ajánlom...rettenetesen unalmas, sokszor röhejes, és cseppet sem ijesztő. Csapnivaló színészek, unalmas történet. Úgy az első 30 perc még érdekes volt, de aztán lelőtték a poént, így "öröm" volt nézni a szereplők bénázását. Csak a főszereplő csaj miatt adok 3 pontot.
3/10
-
törölt tag
No akkor várok még pár napot

-
Jhonny06
veterán
Most jött ki, nem tűnik _annyira_ rossznak. [link]
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Mert kvázi nem is volt sztori. Egy se füle, se farka agymenés volt az egész, pusztán a színészi játékra épült. De ez meg is van mondva - zseniális.
- What'd we learn Palmer?
- I dont know Sir.
- I dont fuckin know either.
-
somasz
addikt
válasz
Realradical
üzenetére
Látom itt mindenkinek tetszett, azonban engem a nő miatt folyamatosan ráz a hideg, akárhányszor rá gondolok...
Fargoban szintén. Pedig elvileg mind két film nagyon jó. -
stvnppp
senior tag
-
blackydan
senior tag
Parajelenségek
A történet elég lassan bontakozik ki, ráadásul az események is egyre kiszámíthatóbbak. Persze a készítők mindig csak kicsit keverik durvább szituba a főhősöket, ezzel el is rontják a meglepetés "örömeit". Személy szerint a film háromnegyedénél kezdtem azt érezni, hogy kissé beindul az egész, de ekkor már csak röhögtem a dolgokon.... ennél sokkal többet vártam.
6/10 hmmm nem inkább 4/10A folytatásoknak azért adok még esélyt, hátha történik valami csoda.
-
littlelion21
addikt
Kill the Irishman [2011]
A szokásos felemelkedés&törvényszerű bukás történet végre nem a szokásos digó szemszögből. Kár hogy helyenként kissé elnagyolt és sablonos volt...
Ha Hensleigh nem vigyáz, még a végén megtanul rendezni.75%
-
mephi666
nagyúr
jó kezdés után erős visszaesés... logikai blődségek tömkelege, stb... egyszernézős... 10/3
spoiler: kellő odafigyeléssel jóval többet ki lehetett volna ebből hozni: hullottak a karakterek, de annyira szürkék voltak egytől-egyig, hogy az égvilágon semmit nem váltott ki belőlem, ahogy sorban elpatkoltak... gyenge vót ez nagyon
-
hoffman_
nagyúr
Basszus ez a Burn After Reading még mindig zseniális, ettől a színészi játéktól én padlón vagyok, eszméletlen, ez egy 10/10-es film nálam. (2 pontot nőtt az idők során)
-
darál0w
Jómunkásember
The Woman in Black
alapjában véve egy sz*r.
ijesztő, de sz*r.
4/10
-
hoffman_
nagyúr
Nagyon csípem az ilyen színészeket
Ezek a gesztusok nálam nagy pirospontot érnek. Inkább Lokiban, Thorban, Iron Manben és Batmanben higgyen a fiam, mint a télapóban - amire a mai filmek mellett esély is van 
Amúgy ezen a képen tisztára olyan, mintha Michael Fassbender* tesója lenne, egy az egyben olyan a mosolya

* aki szerintem nagy figura, egyre jobban kezdem szeretni, mint színész
mod:
Meg úgy amúgy is, valamiről lemaradtak a pletykalapok
[link] - [link] -
Ps Vita
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Az de beteg lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Johnny English Reborn
Hát mit is mondhatnék...volt néhány jó poén, elment egy szombat délutáni agymentes kikapcsolódásnak.

-
adalbert1
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
Kár érte, az én szememben évről-évre egyre kevésbé vicces SBC...
Jó, hogy szóbakerült a The Town, valamikor kerítek rá időt, hogy újranézzem, szerintem nagyon jó hangulatú film. Habár pont most rendezkedtem kicsit a HDD-ken, és kiderült hogy van kb. 25 film ami megnézésre vár, lehet hogy először azokon rágom át magamat.
-
Sotho
őstag
The woman in black csak hogy én is mondjak egy véleményt: klisé. Ijesztgetős ,de semi extra.
5-6x elsütik ugyanazt és a végét is jól elbaxták. Potter meg úgy mászkált mint aki mindjárt kidobja a taccsot. Ötlettelen. Egyszerűen semmi újat nem tudott mutatni nekem ez a film.
-
Realradical
őstag
Sokadjára:
The Big Lebowski 10/10
A szinészi alakítás hibátlan, a figurák elborultak, Donny meg mindenbe beledumál. Legjobb punnyadós film. -
mondomén
őstag
The Woman in Black
Nem mondom, hogy nem szartam össze magam.

Tetszett, kimondottan jóra sikeredett. Az ehhez hasonló filmek általában bénák, inkább viccesek mintsem félelmetesek. Ennek viszont alapból van egy parás hangulata (helyszín, színek, furcsa emberek...) és erre még rájön ugye a fekete ruhás nő, aki elég jól időzít az egész film alatt.
Radcliffe-el sem volt bajom, jól játszott. (párszor szenvedett egy ajtóval, én azért vártam egy alohomora-t tőle) -
PazsitZ
addikt
Ma megnéztem a The Divide c. filmet. Nem igazán tudtam mire számítsak. Nekem ütött.
Elég brutális, sötét hangulatú mozi. Nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb, de nekem így is átjött sötét hangulat és az őrület, ami kialakulhat egy ilyen esetben.Olvasgattam most utólag, hogy többféle vélemény volt itt a topikban. Abban talán igazat adok, hogy a bezártság témája bármi más is lehetne, a film lényege nagy része megmaradna úgy is.
De szerintem nem rossz ez a körítés, sőt, pont úgy érzem, itt a világvége csak egy mellék-kontextus, ezért is nem nagyon volt részletezve, magyarázva, pontosan mi miért. -
Ps Vita
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére

-
-
pohár
félisten
na nekikezdek az Utódoknak, hátha tényleg vígjátékot kapok, mint ahogy az IMDB írja...
-
littlelion21
addikt
lol, most mondja S.Segura hogy Sacha Baron Cohen Torrente remake-et (vagyis remix-et, így fordították
) akar...
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fargoban szintén. Pedig elvileg mind két film nagyon jó.