- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Jhonny06
üzenetére
nem az a baj, nem értitek..
kit érdekel a sok off, én is millioszor offolok, meg hát amugy is olyan már a topic, amilyen.. ez se érdekes már
csak vladimir barátunk moderátor-topicbeli szorgalmassága irritálja már az ingerküszöbömet. főleg a személyem iránti vonzalmát, e témában. taszít borzasztóan engem ez a már már ávós filingje az emberünknek
de befejeztem, tényleg nem ér semmit sem részemrőlIntegra imaxban is csak szinkronos verzó fut. sehol nincs felirat. bár megtudnánk majd egyszer az okát
-
törölt tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Linkeltél cikket?

-
Integra
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
tegnap olvastam

-
-
Jhonny06
veterán
-
littlelion21
addikt
Egy érdekes interjú Ragályi Elemérrel.
/A címmel meg nem kell foglalkozni, igazi origós, csak hogy kattincson' a paraszt./ -
Integra
titán
mától van avengers eredeti nyelven 3d-ben mom-ban

-
hoffman_
nagyúr
Jó, hogy rám cáfoltatok, csak most akkor nem teljesen értem a dolgot
De ebbe ne itt menjünk bele, így is atomra offoltuk a topicot 
-
-
-
pohár
félisten
MI:4 HUN, jejejeeee
-
dy_nmq
aktív tag
-
BeeNiTTo
tag
Üdv.
valaki megtudná nekem adni a Drive c film elején és végén szóló zen cimét? nagyon tetszik + az egész film is nagyon bejött..! -
oriic
HÁZIGAZDA
Battleship
Szerintem egynek simán jó volt. Olyan Transformers érzésem volt.

-
Sotho
őstag
Tintin kalandjai. Csalódás volt mind történetileg, mind a cg-t tekintve, a 39. percnél delete.
. -
rt06
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
"az interlace-re gondolsz?"
nem, a p*n*ra, de hogy jon ez most ide?amugy arra, hogy minden kepkockara ketszer villantanak ra, hogy ne lasd vibralonak a kepet
az interlace az mas, ott "felkepeket" latsz, s nem is tudom, hasznaljak-e moziban (inkabb tv-ben, illetve digitalis hordozoknal)), itt ugyanazt a kepet latod mindketszer -
-
Viszlát
addikt
válasz
mondomén
üzenetére
Biztos, hogy nem olyan lesz. Már ha normálisan van megcsinálva. Sportot már régóta 48 vagy 50 fps-sel kódolnak az igényesebbek, amiből te csak annyit érzékelsz, hogy a nagyon gyors mozgásoknál is tökéletes a képminőség.
rt06: az interlace-re gondolsz? mert akkor ez így nem teljesen igaz.
-
BITBOYS
addikt
Ne feszüljetek egymásnak, inkább nézzétek meg ezt: Titanic SUPER 3D. A vége a legszebb kedvenc rendezőnk aláfestésével

-
rt06
veterán
válasz
mondomén
üzenetére
van errol valami technikai leiras? mert ugye jelenleg is 48 kepet latsz a moziban, csak ezt 24 kulonbozo kepkocka ketszeri mutatasaval erik el
meg erdekelne az is, miben volt rossz, mert a linkelt cikk alapjan akar az is lehet, hogy maga a filmreszlet volt szar, nem a vetitesi technika -
gyuromoj
veterán
válasz
mondomén
üzenetére
Szerintem simán adható neki egy esély, főleg hogy ez lesz az első ilyen film és szerintem kis hazánkban nem sok(vagy egyáltalán nem) lesz olyan hely ahol így meg lehet majd nézni.
Én személy szerint kíváncsi vagyok rá nagyon és egyetértek (#46843) BITBOYS hozzászólásával. -
mondomén
őstag
-
mondomén
őstag
Csalódni fogunk a Hobbitban? A 48 fps nem jött be a népnek a Cinemaconon.
Nem tudom milyen lehetett az anyag amit levetítettek, de ha hasonló mint mikor a tv-n bekapcsolom ezt a Natural Motion-t, akkor megértem az aggodalmukat (szappanopera hatás...).
Vagy ezt nem így kell elképzelni?
Mindenesetre én már nagyon várom. -
pohár
félisten
jegy lefoglalva, péntek 14:45 Avengers

-
Integra
titán
szombaton torrente magyarországon

-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
ha valaki találna valami infot esetleges feliratos vetítésről valahol, inkább azt linkelje be,
nagyobb hasznát vennénk..
Kösszencsdélelőtt telón érdeklődtem már a cinemacity-nél, ott annyit mondtak, csak szinkronos és eredeti hang/no felirat-os verziók fognak futni Mo-n
-
-
gyuromoj
veterán
AVANGERS SPOILER ON!!!
THE AVENGERS ENDING CREDITS SCENE
AVANGERS SPOILER OFF!!!
Valaki majd mondja már el hogy mit is mondanak benne

-
tween
őstag
Drive - Gázt! (2011) : 5/10
Sherlock Holmes: Árnyjáték (2011) : 8/10
-
mondomén
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Egyébként a 3/4-éig nem volt különösebb bajom vele (azon kívül, hogy egy erőltetett folytatásnak tartottam). Viszont ami a végét illeti.
Komolyan csak pislogtam, hogy mi ez már. Lehet lemaradtam valamiről? Pedig megállítottam mikor kimentem wc-re.
Viszont most nézem milyen fain doboza van a BD-nek. Elviselném azért a polcon.
-
mephi666
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
kommentek közé beírtam szerény angol tudásommal (szoktak küldeni időnként emailt, hogy értékeljem a megvásárolt cuccokat és 100fontot nyerhetek, amit náluk elverhetek... ez van még kinézve, de 15fontnál többet nem akaródzok költeni)
#46805: azért szerintem annyira nem szörnyű... mindenesetre érdekes az egész alapkoncepció, de sokadik nézésnél már bevette a gyomrom... főleg, hogy director's cut-ban néztem és akkor esett le, hogy addig csak a moziváltozatot láttam, ez meg bőven tett hozzá... nem ér fel nálam a 2. részhez és inkább egy klisés akcióhorror-ba kezdett átmenni az egész, viszont az alien-ek megvalósítása perfektül sikerült... nagyon várom, hogy mit hoznak ki a prometheus-ból (addig csak barátnőt kell rávennem a mozira: távol állnak tőle az alien-filmek, de ha már önszántából meccset is nézett velem, semmi sem lehetetlen
) -
mondomén
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
Juuj, ez nagyon burzsuj verzió
Király vagy
Én is 1080p-ben nézem, csak szerényebb a "doboz"... Amúgy most pihen sajna, mert a kölcsönzőm igényli, hogy itthon tartsam a cuccot egy pár napig, és hát annyi hely nincs a polcon, kéne új szekrény
De nagyon rá vagyok indulva a többire is, és rohadtul kíváncsi vagyok, hogy a Predatorok kapnak-e valamilyen szerepet ebben a szériában, mert ha nem, akkor külön érdekes lesz, hogy miként/miért mosták össze a kettőt. Jó cucc, annyi szent!Mátrixból a 3-at nem is láttam. Az 1-et, 2-őt többször, az első rész tényleg epic, de ennyi nekem, nem több. A széria elég csúnya lejtőt ment egyébként, szerintem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
én kb 1hónapja csaptam "alien napot", amikor ezt gyűrtem, rendezői változatban, angol felirattal
ez az a sorozat, amit szerintem 60évesen is elő fogok venni és újranézem... a matrix volt még anno nagy kedvenc, de nem nagyon van ingerenciám újranézni már évek óta... (első rész még 12-13éve lett meg video cd-n, eredeti hanggal, felirat nélkül és megszerzés után szó szerint 1hónapig minden este megnéztem... azóta is néztük párszor: a 2. és 3. részt mondjuk sokkal kevesebbszer, de "kinőhettem" ...pedig lehet nem lenne hülyeség csapni egy matrix-napot: csak kellemesebben mutatna 40"-on 1080p-ben, mint anno 14"-os monitoron meg tv-n
) -
littlelion21
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
A könnyem is kicsordult a gyönyörűségtől, zabálom az ilyeneket.

Thor [2011]
A többi Marvel-adaptációhoz hasonló színvonalú, se íze-se bűze nyári blockbuster, mely kínosan vigyáz arra nehogy valami egyénisége legyen.
De hogy ehhez egy Kenneth Branagh kellett....szégyellje magát.55% - ha az Avangers-től is ennyit kapok, tuti visszakövetelem a jegy árát.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kit érdekel a sok off, én is millioszor offolok, meg hát amugy is olyan már a topic, amilyen.. ez se érdekes már

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
elment.

Komolyan csak pislogtam, hogy mi ez már. Lehet lemaradtam valamiről? Pedig megállítottam mikor kimentem wc-re.