- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz madgie #46297 üzenetére
ez nem a magyarok hibája, azt a filmet egyszerűen nem lehet normálisan leszinkronizálni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mondomén
őstag
Én a Cápamesét is nagyon csípem.
--------------------------------------
Intouchables
Ez milyen jó film már. Végig vigyorogtam az egészet. A fekete srác mekkora forma volt. Biztos újra nézem még párszor.
Mikor betolakodott a koncert alatt és arrébb tessékelt mindenkit, a nő meg a sor végén állva maradt és csak pislogott. Hát azon pusztultam, nagyon jó volt. Mindenképp nézze meg aki még nem látta.
Amúgy a zenék is nagyon tetszettek. Tökre megörültem mikor megszólalt a Feeling Good, egyik kedvencem. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #54715584 #46295 üzenetére
Mulan, Anasztázia még kimaradt köszi, meglesem őket.
Eszeveszett Birodalom 1-2, Irány Eldorádó, Atlantisz 1-2, Lilo és Stich ezek mind megvoltak és imádtam mindegyiket. A többi amit említettél biztos jók, de azok más stílusú animációk, nem rajzoltak.
Live-Die-Respawn
-
madgie
titán
A 300 megy a rötölöklubon. Jézus, az a szinkron vérciki
-
Viszlát
addikt
Éppen pár hete panaszkodtam, hogy hol vannak már a régi jó mesék. A Herkulesnek ráadásul a zenéje is brutál jó, mai napig kedvenc (és meglepő módon akkor még a magyar változatnak is megadták a módját).
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Előzetese se tetszett már. Nem, most direkt ezekre a sima rajzolt animációkra vagyok rákattanva.
Például a fennt említettekre, vagy pl erre:Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #54715584 #46287 üzenetére
Na találtam még egyet.
Titan A.E
Ez is rohadt jó volt nekem. Kell még ilyen rajzfílm.
Volt valamilyen rajzfílm régebben, valami robotos kissrácos.
szerk:
Megvan:
http://www.imdb.com/title/tt0129167/
Ez is tetszett régebben, meg is nézem.
Nem tudtok még ilyen rajzfílmeket? Pár hónapja pl láttam a Hercegnő és a békát, az is bejött.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
válasz darál0w #46285 üzenetére
hát pedig ez lesz, már itt figyel pár napja a gépen, jobb amúgy sincs
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
darál0w
Jómunkásember
J. Edgar
hát ez halál unalmas lett...estére ne készítse be senki, mert alvás lesz a vége...
4/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
oriic
HÁZIGAZDA
A kincses bolygó
Ezt már régen is szerettem, most is tetszett. Kár hogy mostanában nincsenek már ilyen rajzfílmek.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
The Divide
No én is eljutottam ehhez a remekműhöz.
Hát ez egy kib@szott beteg film és egyszerre zseniális is.
Nagyon tetszett, de régen láttam ilyen beteg filmet.
Azt hiszem most vmi gagyi vígjátékot fogok nézni -
somasz
addikt
válasz littlelion21 #46281 üzenetére
köszi!
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
-
Viszlát
addikt
válasz madgie #46272 üzenetére
Utólag már én is úgy véltem, hogy túlságosan jószívű voltam a négy ponttal.
Amúgy ha belegondolsz, az igazi színészeknek voltak a legkisebb szerepeik, leszámítva Michelle Pfeiffert és Hilary Swank-ot. De Niro, Berry, Belushi, Elizondo csak másodperces jelenetekben voltak.Egyébként meg egy Charlie Sheen dublőr, egy lófejű szingli, egy nyálgép, egy vegasi nyálgép, egy megbukott szőke orvostanonc és az Ally McBeal forgatásáról visszamaradt Bon Jovi* vitték (volna) a prímet. Ilyenkor látszik igazán, hogy mennyire más a TV és a mozi...
* tudom, hogy az Bostonban játszódott, de a poén kedvéért, na.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #46276 üzenetére
jaja
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
madgie
titán
válasz Viszlát #46082 üzenetére
Tegnap az asszony ezt nézte, nem hittem el, hogy ilyen színészekkel lehetséges ilyen híg f@st összehozni. 7th Heaven szintű papírmasé karakterek és felszínes párbeszédek. Tényleg csak Pfeiffer értékelhető, ő egy az egyben olyan, mint a kiégett, tanár rokonunk. (váll összehúzva, annyi feszültség, amennyi a város szélén lévő trafóállomásban sincs)
A film maga értékelhetetlen, konkrétan egy levél B6 kellett mellé, pedig én nem is néztem végig, a negyedétől inkább neteztem mellette.
-
Viszlát
addikt
WA újra formában, csak a fürtöskétől tartok egy kicsit.
-
Integra
titán
lol, most esett le, hogy milyen hanggal indítja be a herculest murdock az a-team-ben, mikor menekülnek a reptérről... mekkora már
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Jhonny06
veterán
SPOILER
Contraband (2012)
720p, DTSAmikor az elején kiderült, hogy a szokásos "a feleségem öccse elcseszett valamit és ki kell húznom a szarból" sztorira építik a filmet, akkor kicsit szkeptikus lettem, de simán megállta a helyét. Inkább az átlagos irányba húz, mint a kiemelkedő felé, meg sok klisés dolog van benne (valótlan happy end), de emellett pörgős, pont elegendő játékidő, jó színészek (Mark Wahlberg a Shooter óta nagy kedvenc). A Haywire még nem volt meg (nagyon várom!), ennél valószínűleg jobb lesz, de nem lehet egy rossz szavam se. 7/10.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #46261 üzenetére
HüJe
-
-
Devid_81
félisten
Battleship
Huuha, mit is írhatnék róla, talán kettébontom két részre a filmet, így könnyebb.
Látvány, szerencsére nem 3D-ben ment a moziban, de akinek bejön a 3D élmény annak még többet dobhat a feelingen ha épp úgy nézi meg, számomra egészen jó volt, majdnem tökéletes.
Már majdnem megijedtem, hogy Bay papa megbújt valahol a kulisszák mögött.
Sztori, nah itt elbukott minden.
Összecsapott két órányi valami, melynek az első fél órája már már siralmasan unalmas volt, majd egyszer csak beindult, és ment, és ment a rombolás...
Sajnos az Independence Day óta nem láttam olyan ufós, inváziós filmet melyre szívesen emlékeznék.
5/10Mission Impossible - Ghost Protocol
Nos hagy némi kívánni valót maga után ez a film.
Nem a küldetés volt lehetetlen, hanem az egész film.
Tom Cruisenak ebben a filmjében a hajában volt az erő, mert a maga kis 60 kilójával bizony nem akadt ellenfele a pályán...
Tele kérdésekkel, bakikkal...vicc kategória ha egy kicsit odafigyelsz a részletekre.
5/10The Darkest Hour
Ez mi volt?
Ha valamit elkezdünk jól akkor miért hanyagoljuk el a végére?
Az elején még igen jó volt a látvány (legalább az)...az utolsó kétharmadnál mi történt, eddig bírta a kassza...?
A szereplő gárda siralmas, kik ezek?Mit akarnak?Ugye nem látjuk Őket többet?
Sztori...ezt meg végképp hanyagoljuk...nem akarok spoilerezni, de a végére a fejemet fogtam, és drukkoltam magamnak, hogy bírjam ki, kikapcsolás nélkül.
3/10[ Szerkesztve ]
...
-
Viszlát
addikt
American Reunion (3/10): a fene enné meg, ez rém gyenge volt. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy a 100 éves Universal nem engedheti meg magának, hogy fogadjon egy (vagy kettő, vagy három) normális, vagy legalább elfogadható írót. Oké, hogy az elsőt Adam Herz hozta össze egyedül, de nem hiszem el, hogy senki nem látta egy ekkora stúdiónál, hogy ez túl nagy falat neki, képtelen volt hihető karaktereket összehozni, átültetni 13 évvel idősebb helyzetbe a régi humort. Annyi de annyi mindent ki lehetett volna aknázni, ehelyett kaptam a képembe egy kliséhalmazt, eredetiség zéró (pedig anno ugye pont emiatt volt sikeres). Talán Finch volt a leggázabb, abszolút nulla, semmit se tudtak kezdeni vele, ezért ráhúztak egy szörnyen vérszegény műdrámát.
Két pontot akartam csak adni, de jár egy plusz pont a kórista csaj és Oz békülése alatt felcsendülő dalért, ugyanez szólt az első részben a mólós jelenetnél, nagy kedvencem volt akkor.
Szóval csesszék meg. Amúgy meg velem van a baj, mert az egész mozi röhögött, taps is volt a végén. Egy vigasztal, tudom ciki, de legalább ingyé' volt...
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz Archanon #46251 üzenetére
Szerintem is jó volt. Sok embernek azzal volt baja, hogy milyen jó misztikusnak indul aztán...
A többi spoiler lenne. Sajnos rengeteg olyan ember van akinek 0 a képzelőereje.Az ilyeneknek valók az olyan mindent szájbarágós, bugyuta filmek mint pl. az Inception. Bezzeg az Avatar! (Meg sem kérdem Viszlátot, hogy ezt a jellegű poént eddig hányszor sütöttem el)
(#46253) Tibiajax:
Most hogy dagi lett, már nem tetszik?[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
Jhonny06
veterán
-
törölt tag
Eszembe jutott egy régi film: A falu Anno nekem nagyon tetszett, aki még nem látta és nincs mit néznie, vegye elő
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
sül a krumpli és a pulykamell (mirelitkaja powa ), aztán indul a J. Edgar
-
Viszlát
addikt
Thirteen Days (8/10): halvány gőzöm sincs, hogy mennyire hiteles történelmileg a film, de kellemesen feszült hangulatot tudott végig produkálni, én élveztem.
-
törölt tag
-
Huma
addikt
Intouchables: Én is ajánlottam ezt a filmet. Látom mindenkinek tetszik.
Ez is csak azt bizonyítja, hogy az én ízlésem az alappont amiből mindenki másé kiindul.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
darál0w
Jómunkásember
Intouchables
ilyet még AKAROK!
9/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
littlelion21
addikt
The Divide [2011]
Néhány kifejezés, ami eszembe jutott a filmről: gyenge, nevetséges, szóra sem érdemes.
30%
-
tween
őstag
Rian Johnson's Looper Teaser HD
hoppá látom megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
Evidence (2011) : ideglelés és kaptár keverék, átlaghorror 5/10
-
littlelion21
addikt
Looper trailer (Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt)
-
törölt tag
válasz Dr. Romano #46225 üzenetére
No majd beletekerek este, ha hazaértem, most már érdekel a morgás. Lehet Godzilla hangját kölcsönvették?
-
Dr. Romano
veterán
válasz #54715584 #46222 üzenetére
Igen a légféket valóban nem kötötték be, de az elején az volt hogy a mozdonyvezető beállította a kart egy állásba majd leugrott átállítani a váltót, azonban a következő képen a kar magától magasabb pozícióba állt (kb mint KITT amikor magától váltott ).
Az állati morgások meg akkor voltak, amikor próbálták lefékezni a vonatot egy mozdonnyal és amikor összeértek, mindig valami morgás hallatszott (legalább is számomra annak tűnt)
Amikor Kirk kapitány lábát össze csukta a kapcsoló az tényleg nekem is fájt[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Sir Pocok
őstag
Ez egy francia sci-fi - fantasy animációs film. Érdekessége, hogy elkészítésében Isaac Asimov legendás sci-fi író is közreműködött. A képvilága elég egyedi.
8/10 az én ízlésem szerint.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
törölt tag
válasz Dr. Romano #46214 üzenetére
Ott nem az volt, hogy elromlott a rendszer, nem volt fék és ezért gyorsult folyamatosan a vonat?
Állati morgásokra nem emlékszem, volt benne olyan?
Nekem tetszett a film, jó kis kikapcsolódás volt hétvégére anno
Az mondjuk fájt, amikor a srác lábát összecsukta a 2 kapcsolódó kocsi, brrr. -
Dr. Romano
veterán
Száguldó bomba (Unstoppable)
Volt már ilyen, de szerintem egész jóra sikeredett, bár tény hogy semmi extra. Azt mondjuk nem értettem, hogy a vezető nélküli mozdonyon a karok miért kapcsolódtak maguktól magasabb fokozatba és hogy két összeérő vonat miért ad ki állati morgásokat.
7/10
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
pohár
félisten
na látom csak nem sikerül rájönni, megfejtés következik
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Valaki légyszíves írjon néhány jó filmet úgy konkrét kategóriát nem tudok de inkább ilyen elgondolkodtatóak érdekelnek, mint pl. Eredet, Ismeretlen férfi, Álmok otthona, Forráskód, Éli könyve... ehhez hasonlókat ! Köszi előre is
YUMYUM
-
pohár
félisten
mostanában nem nagyon, van egy tavalyi filmje, de én nem lennék rá büszke a helyében hogy szerepelt benne...
elég ismert színésznő, van benne egy kis mexikói vonó (bár azt hiszem ezzel elárultam mindent)GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
jesszus, azt se tudtam ki az... míg rá nem kerestem, hát csodálom hogy nem ismertem, mert egy rakat filmjét láttam már
Viszlát... azé' neki szélesebb kicsit a feje... most lépett be a zinternetbe
-
Viszlát
addikt
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
hát jó, csak tudja a fene már...
na még lehet találgatni, utána elmondom ki az, és rohadtul az fogjátok mondani hogy "úúúúúúú tényleg, hogy nem tudtam rájönni?"GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
- Óra topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470p, 14" WQHD kijelző, i7-7820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 2GB NVIDIA, W11, 27% á
- Toshiba Intel G3250T CPU 6GB RAM 2db 240 GB M.2 SSD-vel
- Asus ROG Strix GTX 1080
- Lenovo Thinkpad T470p, 14" WQHD kijelző, i7-7820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 2GB NVIDIA, W11, 27% á
- Ps3 slim 1TB SSD / Evilnat CFW /