- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
xlife11
senior tag
-
stvnppp
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
törölt tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
hoffman_
nagyúr
-
Pitterix
őstag
-
ludsimon
veterán
-
pohár
félisten
-
koxx
MODERÁTOR
-
bradam
aktív tag
-
iguana
őstag
-
mephi666
nagyúr
hacsak nem nézi meg ezt a frenetikus filmet
...és ír belőle minimum egy oldalas élménybeszámolótui: habár ez nem lenne büntetés... hozzá van ő is szokva a hígf*s filmekhez

-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
cameron is kezdi követni kicsit spielberg-et, mert ő is néha olyan helyre rakja a pénzét, ahova nem kellene...
ha ilyen sok pénzük van és nagyon költhetnének, utalhatnának mondjuk nekem is
kellő támogatással én is filmeznék szívesen...
(és minden nagyképűséget félretéve, szerintem igényesebb alkotásokat össze tudnánk hozni, mint a mostani hálivúdi termés)apropó: mutattam már a 10 évvel ezelőtt készült rövidfilmünket
mit mondjak: középiskolai feladat volt rövid némafilmet készíteni... 1 kamerát kaptunk és slussz... semmi utómunka... semmi vágás... egymás után vettük fel a jeleneteket és 1 délutánunk volt rá... (az alapsztori az én ötletem volt... elég sablonos
) -
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
bradam
aktív tag
-
MmDorian
őstag
-
iguana
őstag
-
pohár
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
kovsol
titán
-
darál0w
Jómunkásember
ha már leírtad, akkor leírom én is, hogy láttam. bnővel. csak gáznak éreztem, hogy ilyet elmegyek moziba megnézni.

semmi köze a másnaposokhoz, de nem te vagy az első, akitől ezt látom/hallom...

1-2 vicces rész tényleg volt benne...de szintén olyan film, amit ha itthon nézek simán kinyomok...majdnem ott is hagytam a termet, akárcsak a Super8nál, noha nem 1 kategoria

ezt sem pontoznám.
-
Integra
titán
ott is ráfázott aki sokra számított, értsd megette a marketing bullshitet. viszont nem volt telepakolva irritáló hülye barmokkal, fél percenként iq zuhantató, idegesítő párbeszédekkel, a mindennel felszerelt optimussal, kijövő mindent elvágó szuperkarddal, aki a világuniverzum legnagyobb lúzere ahogy beleakad pár sodronykötélbe, majd nem tudja az amúgy ott lévő beépített kardjaival levágni magát onnan, de a végén azért lekaszabol vele mindenkit, muhahaha, számomra az a döbbenet, ohgy ez a film így ahogy volt approve-ot kapott. nívótlan, méltatalan, még úgy is, hogy sokat nem vársz tőle.

-
Integra
titán
-
pohár
félisten
-
iguana
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
Kassadin
addikt
-
eeXaa
addikt
-
Apollyon
Korrektor
-
iguana
őstag
-
Kassadin
addikt
-
ch003067
addikt
-
grabber
addikt
-
No-kia
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
-
luw2win
őstag
Persze hogy tobbet vartal... csak gondolj bele hogy hany filmet epitettek a Remeny rabjaira.Szal mar valoszinuleg sokszor lattad ezt az esemenysorozatos igy nem lepett meg. A Prison Break is tudtom szerint ebbol a filmbol vette az otletet.(SPOLIER: Ha lattad a szokest, az igazgatot mind2 filmbe atejtik eleg csunyan a tudta nelkuk,) ilyen apro dolgok ugranak be. En akarhanyszor latom a filmet hogy adjak, mindig megnezem, annyira szep.
En meg ilyen 12eves koromba lattam eloszor tv-ben, el is felejtettem, es ra par evre megint eszrevettem hogy adjak, felirtam a cimet azota rajta van a gepemen, meg mostmar a laptopomon is

Am 19 ha mar a korrol van szo, szerintm ez nem a korrol szol hanem arrol hogy ha 2011-be nezed ezt a filmet amikor mar 99db kopia keszult rola, elegge magas elvarasaink vannak a filmiparral kapcsolatban, lehet hogy egy ilyen kis " egyszeru" tortenet nem fog meg annyira. De ha az ember meg regebben latta, mely nyomot hagy az emberben, mert akkor az a film az akkor egy mestermu volt, es maig az, csak nehez felfogni es Nem lehet osszehasonlitani a mai filmekkel..
Pl 1957-es Tizeket Duhos Ember cim film is kapott 8.9-t, de ha megneznem lehet kirohognem, mert nem erzem at hogy mi tortent akkor, mit akar elmondani a film. Ennek ellenere nem fogom osszehasonlitani egy 21. szazadi filmmel.
-
darál0w
Jómunkásember
-
Kassadin
addikt
Arra gondolok, hogy ne az alapján rangsorold a filmeket, mert az csak a "tömeg" véleménye.
Például itt van ez:[link]. Enyhén alul van pontozva, mert eszméletlen jó vígjáték, igaz nem a legújabb, de rengeteg jó poén van benne, én amikor először láttam a tv-ben, rengeteget nevettem rajta. Szóval majd ha lesz fölös időd, nézd meg, aztán rádöbbensz hogy az imdb pontozása semmit sem jelent.heihachi: Meg van az a film, évekkel ezelőtt pár száz forintért vettem meg. Nekem a Gran Torino jobban bejött, kinek mi a szimpi ugye.

-
Jhonny06
veterán
-
RexpecT
addikt
-
Jhonny06
veterán
-
Psychonaut
veterán
-
Jhonny06
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
-
dokar
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
viny
tag
akkor jó, köszi, nem velem van a baj

BTW valahogy így van ez számomra a Super 8-cal is (mármint a látvány miatt ~3). Nagyon eröltetett hangulat, lapos sztori, melyben nem lehet eldönteni sokáig, hogy melyik is a főszáll a sok közül, valamint tökéletesen összecsapott vég. Kicsit a 90-es évek eleji, B kategóriás sci-fi-k (azok közül is a nagyon rossz fajták) hangulata volt számomra az egész film, csak látványosabb köntösben.
Na nem baj, most épp megy a Gattaca, azzal majd kiheverem.
-
darál0w
Jómunkásember
-
mephi666
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
Snowy_owl
őstag
###SPOILER###
Én tegnap néztem. Tetszett, főleg, hogy az egész film egy helyen játszódik, és nem válik unalmassá. Egyébként azt hittem a végén meghal, és az embereket beképzeli, de nem, mondjuk ez így jóval szebb vég.
#31617 MmDorian
Érdemes.Én is kérdezek már:
Bakancslistát érdemes megnézni?
-
darál0w
Jómunkásember
-
pohár
félisten
-
bAtt001
addikt
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
Gorneck
legenda
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Serendipity avagy Szerelem a végzeten
(ez a kedvencem, főleg mert elképesztő jó csaj benne a Beckinsale Kati)
Shop Stop 2. ;P
Hajó a vége (?)És az egyik legjobb: Three to Tango – Hármasban szép az élet – Matthew Perry hatalmasat alakít benne

Most csak így gyorsban fejből. -
MmDorian
őstag
-
Pitterix
őstag
-
Arnold2
őstag
-
Olcsi
senior tag
-
Integra
titán
-
mephi666
nagyúr
hát igen, de biztos mi tévedünk... meg az a 410ezer imdb-s felhasználó, akik a toplista 6. helyére tették pl a ponyvaregényt
mellesleg az életkor/nem szerinti szavazateloszlás is elég szép... de mindenki csak téved...
meg biztos az érett 40-50 körüli emberek is divatból nézik, mert "tarantino mekkora istenkirály"szvsz: csak az irigység beszél tényleg az ilyen emberekből, hogy az egykoron videotékában csövező "mozib*zi" tarantino mit el nem tudott érni... azért láthattak benne fantáziát, mert nem kis színészekkel dolgozott/dolgozik együtt... mellesleg nem is kis pénzekből...
-
MmDorian
őstag
-
MmDorian
őstag
-
tween
őstag
-
hoffman_
nagyúr
-
tween
őstag
-
diablo1984
veterán
-
mephi666
nagyúr
ködből van vagy 3
a régi, carpenter féle "fog" nagyon jó... aztán készült kb. 2004 körül is egy "fog", ami ritka nagy hányadék... meg van az új (2008as talán?) "the myst", ami szintén hatalmas lett... készült belőle valami fekete-fehér rendezői változat is... azt láttam... nagyon jó film tényleg... -
Tibiajax
nagyúr
-
törölt tag
Ertettuk mi

csak eszembejutott, hogy par hete olvastam errol, es nem lehetett kihagyni...azert kivancsian varom ez a "filmet"...
merthogy emberi szereplo nem sok volt a rajzfilmben, es sztem minden idok legjobb rajzfilmjei kozott van...ezert ha elrontjak, iszonyat nagyot bukhatnak vele...
vagy koze sem lesz az eredeti rajzfilmekhez...remelem legalabb a regebben rajzolt tomot fogjuk latni...
-
törölt tag
-
hejesírásó
senior tag
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
spojler csicsi és goku 1 pár, mint a filmben, josi meg zseniális teknős lenne, de ilyen rövid idő alatt a karakterek jelleme nem igazán jött ki.....nálam a néhol felfedezhető rajzfilmes kapcsolatok miatt 4/10, de aki még a mesét sem látta, az biztos nem fog rajta jól szórakozni(igaz nemsok köze van a rajzfilmhez)
-
Arnold2
őstag
-
MmDorian
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha ilyen sok pénzük van és nagyon költhetnének, utalhatnának mondjuk nekem is
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)