- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
littlelion21
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Archanon
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Archanon
őstag
-
littlelion21
addikt
-
pohár
félisten
-
pakfong
tag
Még én se. Várjunk még, hátha jövőhéten tesznek hozzá még pár percet

Egy nehéz nap 7/10
A kissé lapos és butyuta kezdés után a fene se gondolta, hogy ilyen mondhatni fordulatos és pörgős film lesz. Pedig nincs benne sok helyszín.
Aki esetleg kedvet kap hozzá, youtube-n fenn van. Nem kell mindjárt a tékába rohanni
. -
rétisün
veterán
-
bAtt001
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
-
littlelion21
addikt
Ráadásul milyenek....ezt Håfström rendezi aki letett már egy pár nézhető filmet az asztalra, és van stílusa.
De nálam a legjobban várt filmje a The Last Stand, aminek a casting-ja sem utolsó (Sly nélkül), de a rendező személye teszi leginkább azzá: Jee-woon Kim.
Ez eleddig valsz. nem mond sokat, de ha utánanézünk, olyan könnyed vasárnap délutáni limonádék rendezői székében láthattuk mint a A Tale of Two Sisters vagy az I Saw the Devil.... -
barnam_
nagyúr
& Kassadin: ezek mind megvoltak már

Közben körülnéztem John Frankenheimer (A Profi) filmjei között: A Vonat vagy Az alcatrazi ember lesz
szerk.: vagy még az Egy nyár öt napja Fred Zinnemann-tól, ez is jónak tűnik -
mondomén
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
-
Archanon
őstag
Semmi, csak úgy írtad - kétértelműen -, mintha 'X' filmnek mindenki számára kötelezően csak "annyit kéne érnie", és hülye az, aki több pontra értékeli. Na ezt jól megaszontam... de érted a lényeget.
Persze, nyilván nem így gondoltad, csak azt ugye nem szabad elfelejteni, hogy "számodra". Sőt, le merném fogadni, hogy van olyan is, akinek semmit se ér. Na kötekedés off, amúgy sem rosszindulatból írtam. 
#xlife11: Ezt biztos nekem címezted?

#Viszlát: Pontosan. Miért ne lehetne egy kiváló vígjáték 10/10, akár egy tökéletesen összehozott dráma...
Nem egy műfaj. -
mondomén
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dangerzone
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na várjunk azért mert Rated R és Rated R között is van különbség.

más:
Dictator
Tényleg agyatlan film lesz.
A végén a helis jelenet... áááá. 
(#47663) Huma
De nagyon jó film lett, csak az Avatarra a legtöbben a látvány miatt ültek be. Akár többször is. Ez a film meg látványban bár nagyon állat, nem versenyezhet a kék terminátorokkal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Huma
addikt
Abból is lehet izgalmas sztorit kerekíteni. Gondolom már láttál más katasztrófás, túlélős filmet. Azok is megvoltak farkasok nélkül.
Remélem a Prometheus című filmben nem farkasok lesznek az ellenségek. Keményebbek és intelligensebbek mint az alienek.

Csak azt tudnám, hogy Liam Neeson mit keresett egy ilyen B kategóriás filmben.
-
Huma
addikt
Végig odafigyeltem és baromság az egész film. Valszeg a forgatókönyvíró csak mesekönyvben találkozott a "gonosz" farkassal.
Az az igazság, hogy még csak különösképp ismernie sem kell az embernek a farkasokat, hogy azonnal átlássa, hogy mekkora ökörségek vannak a filmben. Baki baki hátán.
Ha kihagyták volna a filmből a farkasokat akkor még talán jó is lehetett volna.
-
mondomén
őstag
Amelyiknek olyan gusztustalan volt a nagyujja.

Én például az Avataral voltam így. Ha jól emlékszem pár embernek tetszett.
Na nekem meg nem! Nagyon szép volt, de nálam itt ki is fújt. Egy kicsit idegesítettek is a colos kékek amúgy.@koxx
Piszok jól állt neki a francia. Magyarul meg sem nézem szerintem, de franciául még egy párszor biztos.
-
Psychonaut
veterán
-
mondomén
őstag
-
Psychonaut
veterán
-
Jhonny06
veterán
-
Integra
titán
-
rt06
veterán
nem ilyen volt: a titanok haragja?
orichalcos (#46711):
a fekete-feher az elso resz, a clerks
erdemes megjegyezni, hogy nem azert feketefeher, mert elborult a rendezo agya, s szerinte ettol jobb, hanem mert igy tudtak kihozni a rendelkezesre allo penzbol, ugyanis a film kevesebb, mint 30k dollarbol keszult (valahol olvastam 10k-t is, de box office szerint 27k)
amugy mar csak azert is erdemes megnezni, mert kevin smith jopar poent korabbi filmekre epit (imho a clerks 2 poenok legalabb negyede nem, vagy nehezen ertelmezheto e nelkul a film nelkul)aztan jott a mallrats (ez talan a legkevesbe ismert), chasing amy (ez a leszbikusos), dogma (ez a jezusos), jay and silent bob strikes back (ez amit mindenki latott), majd nemi kiterovel a jersey girl (semmi egyezes a tobbi resszel, csak a helyszin, new jersey), s legutobb a clerks 2
-
Vangelis
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Vasinger!
nagyúr
-
mondomén
őstag
-
b3Ro
senior tag
-
mondomén
őstag
-
ludsimon
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
ludsimon
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
chubii
senior tag
-
rétisün
veterán
-
törölt tag
Mi ezen a filmen féltünk egy résznél de nagyon

Hard candy -
narancsnn
senior tag
-
narancsnn
senior tag
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
törölt tag
Nagyon szép a látvány, egyes jeleneteket nagyon szépen megoldottak. Persze voltak részek, amiken unatkoztam, de voltak olyanok is, amiket tágra nyílt szemekkel néztem.
Jó kis eyecandy
eeaa: Paul nekem nagyon tetszett, végig nevettem, nagyon sok apró kis poén van benne, ami feldobja az egész filmet

-
pohár
félisten
-
mephi666
nagyúr
-
chubii
senior tag
-
pohár
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
-
hoffman_
nagyúr
-
Realradical
őstag
-
Manitou
veterán
-
törölt tag
-
bAtt001
addikt
-
Viszlát
addikt
-
ben11
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Jhonny06
veterán
-
zetecR
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
-
mephi666
nagyúr
thx
még 14.95-ön volt, amikor berendeltem... azóta kicsit drágították és csak a 4lemezes kerül ennyibe...még ezzel szemezgetek, csak drágállom: múltkor 19.95 volt, de azt is sokalltam... ha lemegy 14.95-re, akkor lecsapok

...egy gond van ezekkel a filmekkel: semmi magyar vonatkozásuk nincs (de ha úgy áll hozzá az ember, hogy tanulásra sem utolsó, akkor bestbuy)
ez is még vicces csomag 14.95-ért (ha nem állnék ilyen sz@rul, akkor a gladiator+bourne+wanted miatt megvenném) ...a másik vicc, hogy a 3lemezes csomag 10 fonttal drágább

-
eeXaa
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
-
törölt tag
-
Jim-Y
veterán
-
tween
őstag
-
Huma
addikt
-
pohár
félisten
-
haromegesz14
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
homeless09
őstag
-
Idiofil
aktív tag
Sztem "A dolog" elég trére sikeredett. Kiszámítható, bugyuta. Látványos, de többre számítottam

Ami nekem nagyon bejött a "Nem írnek való vidék" - hogy lehet ilyen kretén magyar nevet adni neki. De a film szerintem szuper.
Nem mostani, de a "Hideg csontok" szerintem izgalmas, illetve a nagy kedvenc, az "In Bruges" - magyar címnél megintcsak nem fukarkodtak az idiotizmussal... "Erőszakik" -
homeless09
őstag
-
Idiofil
aktív tag
-
törölt tag
Persze mindig vannak különböző vélemények, és nem tetszhet minden film mindenkinek, de amikor a többség által favorizált filmre vki lesújtó véleménnyel van, azért nálam felmerül néhány dolog:
-nyűgös, fáradt volt, esetleg éjszaka nézte a filmet, amikor egyébként is majd elalszik az ember, még megkockáztatom azt is, hogy gépen, monitoron
-lehet, hogy a tékából kivett film nem volt megfelelő minőségű, esetleg rossz lehetett a kép és/vagy a hangminőség
-nem a filmmel foglalkozott, hanem betette háttérnek és így lemaradt dolgokról
-esetleg hiányzik a fantázia vagy képzelő erő vagy a gyermeki én
Más hirtelen nem jut eszembe.

-
Algieba
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Más látta már itt a totyikban?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...pedig láttam már ritka sz@r filmeket és nagyon kevés az, amit nem nézek végig