Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viszlát
üzenetére

Az évszázad vihara nagy kedvenc

A Rose Red is nagyon bejött, sőt, ahhoz van egy folytatás/előzmény. Talán Emily Rose naplója címet viseli, neten most nem találom, vissza kéne keresnem a DVD-k között.
Először néztem a Rose Red-et, és utána marha érdekes volt az előzményt látni, ami egészében a ház lakóiról szólt és a közöttük lévő kapcsolatról. Aztán teljes egészében összeállt a kép
Érdemes megnézni ezeket is

-
RexpecT
addikt
The Beaver 7.5/10
-
Viszlát
addikt
Storm of the Century / Az évszázad vihara
monstre: jóvanvazze

-
tween
őstag
most én keresek egy filmet, a cím kellene..a sztori a következő nagy vonalakban: talán '80-as évek béli lehet,egy kisvárosban játszódik,hatalmas hóvihar tartja sakkban a lakókat,amit azt hiszem az ördög csinál,aki jelen is van egy ember személyében, Stephen King adaptáció.....valaki?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Ne legyél ilyen konzi
Nincs ezzel a szerkóval semmi baj, szerintem. Nyáron, a Balaton parton, vagy a Duna korzón Szentendrén simán jó
(inkább attól függ, hogy ki veszi fel, mint attól, hogy kék-bézs a kombó)más:
Néztem egy olyat, hogy Friends with Benefits, azaz Barátság extrákkal, és egész jó volt, egy 7/10-et rá is plecsnizek. Igazából ennyire talán nem jó, de én élveztem, már csak a korom miatt is szerintem. Amúgy is, már írtam, hogy Justin Timberlake szerintem tök vállalható filmeket csinál, sosincs semmi extra, 1x-2x nézős átlagfilmek, de laza és jó mind, szóval nálam filmek terén jó a srác. Más kérdés, hogy a zenéjét is csípem.
ui.:
Ja, és, hát, öhm, igen. Mila Kunis, jáááj, nekem nagyon gyere be <3
-
darál0w
Jómunkásember
The Vow
egyszer ezt is meg lehet nézni, akár egyedül is.
a fapofával elmotyogott poénokon is el lehet kacarászni...
5/10
-
mondomén
őstag
Contraband
Nagyon tetszett! Az Underworld után végre egy izgalmas akciófilm amin nem untam magam. Alapból szeretem az olyan történeteket, mikor a szereplők egyre nagyobb bajba kerülnek. Az meg kifejezetten tetszett, hogy nem volt telezsúfolva akcióval, robbantásokkal stb. Pont eltalálták az adagokat. Giovanni Ribisi-ért meg plusz pont, hatalmas figura.

-
ludsimon
veterán
Látom kinnt a battleship.
kritika -
törölt tag
Hát...Beletekertem ebbe a Shame-be, 10 perc alatt végig is értem rajta. Igen, ennyi diő elég volt, hogy felfogjam a filmet. Csak kisípolva tudnám elmondani a véleményemet.
Valahol Viszlát véleménye felé tendál az enyém is, és nem a pénisz meg a hátsó miatt.
-
Pitterix
őstag
Megnéztem, azt "jóvan".
Lehetett volna jobb, hosszabb, tartalmasabb...
Egynek elment.
A kis csajról Alma jutott eszembe a F.E.A.R. játékból.6,2\10
-
Kassadin
addikt
Van valami mostanság, amit érdemes megnézni?
Jhonny06: Rálesek. Köszi.
-
Thome
veterán
Hali!
Keresem az alábbi filmet, amiben a következő dolgok vannak, de nem jut eszembe a címe. Illetve lehetnek pontatlanságok:
Tehát a sztori röviden, hogy van egy elmebeteg, aki az internetre felrak egy macskát ahogy kinyírja élőben (webcam live, röviden leírva, angolul...
), s ha eléri azt a nézettségi határt amit kitűz, akkor meghal. S ezt később emberekkel folytatja. S rááll a dologra azt hiszem egy rendőr csaj, ami a végén megöli ezt a pszihopatát (mivel ezt a csajt is elkapja, de kiszabadul).Ha tudjátok hogy melyikre gondolok, akkor kérlek írjátok le a címét. Kb 2007-2010 közötti lehet a film, de nem vagyok benne biztos, de nem lehet régi nagyon.
-
Jhonny06
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
Remélem ezt az arcot többet egy filmbe se látom, borzasztóan tehetségtelen. De legalább ne próbálna vicces lenni ilyen erőltetetten..
-
littlelion21
addikt
Zach Galifianakis előnyére változott, ez nyilvánvaló
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link] -
hoffman_
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Elvagyok az ilyen filmekkel, de azért nem szeretem duplán nézni őket
A Ház a tónál mondjuk egészen tetszett, azt talán kétszer is szívesen végigülném. Illetve a Dear Jonh-t én nagyon szeretem. Viszont ezt úgyis meg fogjuk nézni, már csak a főszereplő páros miatt is, szeretjük őket. Meglátjuk 
-
Viszlát
addikt
Van valaki aki otthon van Marylin Monroe ügyileg? Melyik filmjét lenne érdemes megnézni, ha az ember adni akar egy esélyt neki?

-
umek7
őstag
Warrior (2011)
Mindig rákeresek és elolvasok pár oldalnyi véleményt az adott filmről mert kíváncsi vagyok mások hogyan látták, de most nagyon meglepődtem. "Az év filmje", "10/10", stb. Oké hogy ízlés kérdése minden, alig vártam már hogy megnézzem mert többen is ajánlották, hát nekem nagyon nem jött be. Tény hogy kevés hasonló film van a témában viszont ettől még nem kap hendikeppet.
A forgatókönyv egy átgondolatlan katyvasz. Ráadásul a folyamatosan szélsőséges, eltúlzott, hatásvadász jelenetek sem győztek meg. Az első 30-40 perc tetszett, onnantól csak egyre rosszabb lett. Egyedül a színészek és az MMA mentette meg attól hogy ne mondjam azt hogy egyáltalán nem tetszett.
-
Jhonny06
veterán
Haywire (2011)
1080p, DTSÉn azt hittem, hogy ez valami nagy hollywoodi kreáció tele pénzzel, de nagyon low-cost feelingje volt a dolognak - ez ugyan alapvetően nem egy visszatartó erő, mert a kedvenc filmjeim többsége alacsony költségvetésből készült, de ez egy akció(?)filmnek nem áll jól. Kicsit lapos volt ez az újbóli "elárult A CÉG" sztori lehúzása, már ezer helyen elsütötték és csak a Bourne filmeknek áll(t) jól. A trailer alapján meg mertem volna esküdni, hogy Adrianne Palicki a főszereplő csaj (és reméltem), de ezt elnéztem. Ez a csaj új volt nekem teljesen (mármint fejre ismerős valahonnan, de még nem láttam egy filmben sem - lehet, hogy már összefutottunk az utcán, ki tudja??) és szerintem gyenge színésznő, már ha egyáltalán annak lehet nevezni. Összességében azért nézhető, de nem egy erős valami - nem hittem volna, de a Contraband jobban tetszett. 6/10.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ironman 2
Na ezek után jöhet az Avengers.

-
homeless09
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen ott van, de nézd meg a trailert, ott a támadás után már nem lehet látni. Most nem azért hogy annyira nagyon hiányozna, de rohadtul nem szeretem ha egy folytatásban szinte teljesen új főszereplőket hoznak be.
Meg ahogy nézem, nem lesz sem Destro, sem Hawk, sem Rex... Milyen folytatás ez?
Meg valszeg Tatu-nak a nője sem lesz ott.
-
pohár
félisten
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Kaptam 1 mozijegyet. Mire tartogassam szerintetek? Bosszúállók vs Csatahajó
-
darál0w
Jómunkásember
The Conspirator
szeretem az ilyen történelmi vonatkozásu sztorikat...és elgondolkodtato is a dolog...hány ilyen eset lehet még manapság is...pl a móri ügy
6/10
-
hoffman_
nagyúr
Már nagyon rég ajánlották itt, csak most jutottam el oda, hogy megnézzem(kellett a hely).
mod:
Huhúúú, mit találtam, nem is tudtam, hogy kijött már! Meglepem a jánykámat, jajj de fog örülni

-
Pitterix
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
(#46509) monstre, (#46510) gyuromoj, (#46512) pohár:
Örülök neki, hogy nem csak én vagyok ennyire fanatikus, libabőröző TF1. fan.
Ha leadnák újra moziban, nem nagyon gondolkodnék, hogy elmenjek e.Az elsőben még Miss Róka is csini volt, de tegnap nézegettem róla képeket, hát mint egy guminő...
Amire sokan fújnak, Shia no-no-no-nozása is nevettető számomra.
Hiába agyalok, de azóta talán nem is nagyon volt olyan film, ami ennyire mellbimbóállító lenne....
-
b4sxe
aktív tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Nem is gondoltam, hogy ez egy sorozat... De köszönöm a segítséget ! 
-
b4sxe
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=_XQ8qAH37P8
Valaki megnézné nekem, hogy ez a film fent van e ncore-on? Tök mind1, h szinkronos vagy feliratos
köszi előre is -
oriic
HÁZIGAZDA
Ironman
Hát ez még mindig nagyon jó. Rájöttem hogy nagyon szeretem a Marvell filmeket. Most megnézem őket, jövőhéten meg úgyis Avengers.

-
darál0w
Jómunkásember

-
tween
őstag
-
Huma
addikt
Megnéztem a Young Adult-ot. Tényleg nem vígjáték, de a nőn azért tudtam nevetni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudtam sajnálni. Azt kapta amit megérdemelt. -
Pitterix
őstag
Láttam már vagy 5-6-szór, de nem tudom megunni.
A széria legjobb része, a zenék, a harcok, az egész.
A mai napig libabőrös leszek, ha nézem.10\10
-
Viszlát
addikt
The Vow: Izé. Úgy tűnik, hogy McAdams kisasszonynak mániája az amnézia, nyugodtan lehetne The Notebook 2 is a cím. Úgy tűnik az első részben zavarta, hogy idős önmagát más játszotta. Channing Tatum valami iszonyat, maradjon a bunyós filmeknél, ebben is egy jó momentuma volt, amikor be kellett húzni a bunkó ex-vőlegénynek.
Amúgy meg ha akarsz egy jó pontot szerezni a csajodnál, simán nézhető a film, túl fogod élni.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Titan A.E
http://www.imdb.com/title/tt0120913/
Huh ez de királyság volt.

Szuper Haver
Ez szintúgy. Muszáj lesz abbahagynom egy időre a rajzfílmeket.
-
mephi666
nagyúr
hát nem tudom, de world of darkness után elég bugyuta számomra ez mindenképp... mondjuk még mindig sokkal jobb, mint a twilight meg kifejezetten pozitív, hogy a vérfarkasokat elég keménynek állítják be, de kb ennyi... jobban bejön nekem káin&ábel-es, vagy drakulás "vámpír eredeztetés"
-
tween
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
köszi, a '63-ast szedtem le

Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem is gondoltam, hogy ez egy sorozat... De köszönöm a segítséget !