- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz homeless09 #44698 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mondomén
őstag
válasz homeless09 #44694 üzenetére
Én sem találtam olyat amit megnéznék, úgyhogy leszedtem pár régi filmet. Főleg Hitchcock-tól és azt kell mondjam nagyon jók. Eddig a Hátsó ablak és az Észak-északnyugat volt meg, mind kettő nagyon tetszett, talán a második picit jobban.
-
homeless09
őstag
Típus nem számít, nagyjából minden evő vagyok filmek terén.
Na azt még nem láttam
monstre: Értelek, akkor elképzelhető, hogy szánok rá időt
mondomén: A Hátsó ablakhoz vollt már szerencsém, nekem is tetszett, lehet megejtem a másikat is akkor.
leslieke:Ma sem fogok unatkozni köszi
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
törölt tag
válasz homeless09 #44690 üzenetére
Nekem tetszett
Egyszer nézős, de jó a látvány és a hang.
Könnyed szórakozás -
Huma
addikt
válasz homeless09 #44694 üzenetére
Milyen típusú filmet keresel?
A Hugo pl nem rossz.
Nem vénnek való vidék. Úttalan út. Vagy csak újabb filmek érdekelnek?
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz homeless09 #44692 üzenetére
Az se sokkal jobb.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
homeless09
őstag
Értem, köszi. Nem igaz, hogy semmi normális filmet nem adtak ki mostanában
leslieke: El vagyok szomorodva Nem tudnátok ajánlani valami, legalább az egyszer nézős kategóriába sorolható filmet? Stílus mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz homeless09 #44692 üzenetére
Akkor már inkább a papos filmet nézd. Mindkettő gagyi, de a vámpíros film legalább látványos.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz homeless09 #44690 üzenetére
Láttam. 4/10, erős jóindulattal.
-
homeless09
őstag
Pap - Háború a vámpírok ellen című filmet láttátok már? (2011-es)
-
madgie
titán
válasz Crystalheart #44687 üzenetére
Nem nézi, sőt, az újkeletű "látlak téged" már nem bárgyú. Ne kérdezd, miért...
-
Huma
addikt
válasz Crystalheart #44684 üzenetére
Arckifejezések, gesztusok, stb.
De azon is behaltam mikor nyomatták azt az erős szöveget.
"Itt van Obi van Kenobi és vele van az Erő."
Iszonyatosan bárgyú szöveg volt. + ahogy elmondták.Asszem háromszor elsütötték ezt az erős dolgot.
(#44686) leslieke: Ja.
(#44687) Crystalheart: Persze. Régen jónak számított. De mai fejjel nézve csapnivaló film.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz Crystalheart #44682 üzenetére
Szinkronosan néztem.
-
Huma
addikt
Jó sokat írtatok míg nem voltam.
Vasárnap megnéztem a Star Wars negyedik részét. Rosszabb mint amilyenre emlékeztem. A színészi játék nulla. A monológok nevetségesek. Tele van bakival és logikai gubanccal az egész film. A történetvezetés is olyan bonyolult mint egy faék.
4/10 pontAzt kell hogy mondjam az újabb részek minden téren túlszárnyalják a régebbieket.
-
Idiofil
aktív tag
válasz #54715584 #44673 üzenetére
Hát nem rossz, de a jó nem ilyen
Pont most fejeztem be a 6. epizódot. Nem nagy kaland
Furcsa egyvelege egy gyengébb X-aktáknak, valami délamerikai szappanoperának és Bear Grylls-nek...
Hát hátha ez is úgy javul majd, ahogy a Walking Dead leromlott..."Those who want respect, give respect"
-
Viszlát
addikt
Biztosan én vagyok szőrös szívű, de egyszerűen zéró volt. Bamba arccal néztem végig, várva, hogy legalább egyszer történjen valami vicces. Egyébként csak azért nem kapott nullát, mert másfél óra elment vele és ez az adott helyzetben pozitívum volt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
MODERÁTOR
válasz Viszlát #44672 üzenetére
Nem volt az evtized alkotasa, de azert 1/10? Sokkal szarabb filmek is voltak az elmult idoszakban. Keress ra a postjaimra persze tudom, hogy meroben mas a filmes izlesunk.
Nalam az inception az utobbi idok egyik legjobb filmje. Akik unalmasnak tartjak megis miket neznek, Belga muveszfilmeket?
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Viszlát
addikt
Tower Heist (1/10): Ben Stiller as a criminal mastermind? Muhhaha. Nagyobbik baj, hogy amúgy is rém gyenge volt.
We need to talk about Kevin (3/10): számomra erősen izzadságszagú, ráadásul baromira nem vágom miért kellett ez az időben össze-vissza ugrálás...
Mostanában túlságosan is jól ment, hosszú időszak után jópár film nagyon bejött, úgy tűnik, most kezdem megfizetni az árát...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #44669 üzenetére
Egyike vagy azoknak, akinek adok a véleményére, szóval akkor nem lesz csalódás
monstre: Nem néztem meg
Idiofil: Fargo nekem is nagy kedvencem
[ Szerkesztve ]
-
Idiofil
aktív tag
Pár napja megnéztem a Fargo-t, elég jónak mondanám. Twin Peaks hangulata volt számomra, de tényleg izgalmas film.
Az Eredetet én is harmadjára néztem meg, nem igazán kötött le.
Tegnap megnéztem a Közönséges bűnözőket, szintén nézhető film, leköti az embert.
Most a River sorozattal küzdök, de hát elég silányra sikeredett szerencsétlen"Those who want respect, give respect"
-
Sotho
őstag
Mégis megnéztem a The Descendants -t. Nyugiban le kell ülni elé , nem kényszeríti ki mindenáron a figyelmünket. 8/10
-
törölt tag
válasz leslieke #44665 üzenetére
Persze mindig vannak különböző vélemények, és nem tetszhet minden film mindenkinek, de amikor a többség által favorizált filmre vki lesújtó véleménnyel van, azért nálam felmerül néhány dolog:
-nyűgös, fáradt volt, esetleg éjszaka nézte a filmet, amikor egyébként is majd elalszik az ember, még megkockáztatom azt is, hogy gépen, monitoron
-lehet, hogy a tékából kivett film nem volt megfelelő minőségű, esetleg rossz lehetett a kép és/vagy a hangminőség
-nem a filmmel foglalkozott, hanem betette háttérnek és így lemaradt dolgokról
-esetleg hiányzik a fantázia vagy képzelő erő vagy a gyermeki énMás hirtelen nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Algieba
őstag
válasz Algieba #44663 üzenetére
A zenéjéről találtam egy nagyon jó összefoglaló hozzászólást az egyik Eredet videó alatt:
"duum dum dum dum dum dum dum dumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdumdudmdudmdumdumdumdumdumdudmudmumdumdumdumdumdumdumdumdum dum dum dum duum duuum booow boooww bowww boooowwww booowwww booowwwww booowwwww die didi didi didid ididdi didi didi didi didi didi diidi didid idid...........Silence....... ding ding ding clum clum clum clum clumc cluuum cluuum dink dink dink cluuunk ..... woooooo dum dum dum dum dum dum dmj dii ddi di di dum didi dum ssswo bang doooo doo b"
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
válasz leslieke #44616 üzenetére
Az Eredet a "csodálatos marhaság" kategóriába esett bele nálam. Néztem, untam, néztem, ásítottam, hallgattam a dübörgő zenét, rötyögtem a bugyuta álom szinteken, és csak azért nem aludtam el rajta, hogy álmodjak valami érdekesebbet, mert mindig közbedübörgött a zene.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
pohár
félisten
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Meg sem merem kérdezni, hogy a Scream 4-et érdemes megnézni?
-
DemonDani
addikt
Amelie
A zenékkel nehéz betelni
7/10
20perccel rövidebb lett volna akkor 8-9
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Sotho
őstag
The Descendants - a 29. percnél tartok, érdemes megnéznem vagy végig dögunalom lesz?
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
-
ludsimon
veterán
Mikor jön máár a magyar feliraat.
undefined
-
Viszlát
addikt
Extremely Loud & Incredibly Close: első reakcióm az volt, hogy jajj, már megint 9/11... De aztán felülkerekedett a jobbik énem, mégse lehet az ember ennyire fásult, hiába ez az inger és információ özön. Valószínűleg a topiklakók 90%-a halálra unná magát rajta (nem kritika, csak megfigyelés), én örülök, hogy láttam, igazán emberi, érdekes történet.
-
sasa134
addikt
Donnie Brasco
sokadszorra is 9.5/10...
Avanti Roma
-
ludsimon
veterán
Úristen mekkora egy szar film.
Aki erre azt mondja jó azt kiröhögöm.undefined
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #44638 üzenetére
Áááh, köszi az infót Gyanús volt ez nekem.
-
leslieke
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
An Education (5/10): többet vártam tőle, egyrészt a téma, másrészt Carey Muligan miatt, de sajnos igencsak közepesre sikeredett.
monstre: valld be, hogy miattam aktivizáltad magad
-
törölt tag
Ezt látta már vki?
Ez kijött ez a film egyáltalán?[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Gangs of New York ..tegnap este volt az m1-en , nem volt szerencsém még látni , de nagyon jó film ..aki nem látta annak ajánlom 8,5/10
-
hoffman_
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #44629 üzenetére
Ott a BD? Szégyelld magad Megoszlottak a vélemények,de zömmel jó, ha nem vársz csodát, akkor nem csalódsz majd, de szerintem ha csodát vársz, akkor sem
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
Realradical
őstag
válasz TESCO-Zsömle #44629 üzenetére
Tuti bölcsészek voltak.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hoffman_ #44614 üzenetére
Én itt eléggé átvonuló vendég vagyok.
De hogy fokozzam a dolgot, azóta pihen itt a vinyón, mióta kijött BR-lemezen, csak még nem mertem megnézni.
Félek azoktól a filmektől, amire túl sokan mondják, hogy nagyon jó, mert ha nekem mégse tetszik, akkor azt hiszem, hogy velem van baj...
Ez volt a SinCity-vel is, ami nekem bejött, de az akkori évfolyam (93 ember) egyhangúlag kijelentette, hogy egy fos, és hogy nem vagyok normális, hogy olyan xarokat megnézek...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BITBOYS
addikt
Sok filmesztéta, és nem látta ezt a filmet!?: The Astronaut Farmer
-
hoffman_
nagyúr
Ha sokaknak 10/10 és akit nem fogott meg az 7/10-et ad, akkor azért ez elég jó referencia. (n+1edjére is)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Sir Riccio #44621 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Jó ez így!
(#44620) monstre Nem tudom. Nem fogott meg, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
válasz bendeguz76 #44606 üzenetére
az összes Jeunet
-
pohár
félisten
válasz #54715584 #44613 üzenetére
jól mondod, én is moziban néztem, Debrecenben azért a taps elmaradt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #44600 üzenetére
Nem láttad az Inceptiont?? Hát mit keresel Te itt főnök Nem emlékszel milyen flame volt itt anno? Nézd meg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ne viccelj, az Eredet az vmi fantasztikus film
Amikor én voltam moziban, a végén a nézőtér teljesen ki volt akadva és csak a WTF hangoskodást lehetett hallani, sőt, még tapsoltak is
Lehet túlzóan hangzik, de életem egyik legjobb filmje
És ha nézed, akkor figyelj nagyon, a hangerőt meg csavard fel -
BeeNiTTo
tag
válasz Sir Riccio #44609 üzenetére
én szeretem a Sandler filmek-et de ez tényleg nagyon rossz!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
bizony, nagyon jó szerintem
-
homeless09
őstag
válasz Sir Riccio #44609 üzenetére
én jó indulatból egy 5-öst adtam neki, de az első 20 percben komolyan elgondolkodtam rajta, hogy hagyom a 'csába. tényleg borzalmas film.
-
Sir Riccio
addikt
válasz homeless09 #44582 üzenetére
Jack és Jill nálam 0/10
Borzalmas, nézhetetlen. Arra vártam a film jó része alatt, hogy Sandler bejön és közli, hogy csak nézői reakciókat figyeltek, de egyébként nem gondolták komolyan, mindenki visszakapja a jegyárat a bejáratnál...
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
törölt tag
válasz bendeguz76 #44606 üzenetére
-
bendeguz76
aktív tag
utobbi pár napban megnéztem pár francia filmet,nagyon tetszettek.ajánljatok pár francia filmet amit érdemes megnézni a kétezres évekből.
bendeguz_HUN
-
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #44603 üzenetére
Juj ez valahogy nem hangzik jól. Jobb, mint a Power Rangers?
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #44596 üzenetére
Igen, sajnos ettől féltem én is
Hát nem feltétlen csak látványra és hangerőre, de ha már van házi-mozi, akkor használjuk is kipohár: Eredetet is láttam, még moziban, aztán itthon 2x is Mostanában újranézem a jó filmeket
A Moon-t is láttam nemrég, az is tetszett nagyon
-
Archanon
őstag
válasz Kassadin #44599 üzenetére
No igen, de a Moon az is egy olyan film, amit nem szabad otthagyni az első 30-40 perc után. Sajnos nagyon lassú a film, szokatlan egy szerkezeti felépítéssel, de szerintem megéri kivárni a sztori lényegét.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)