Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Arra a 2 filmre kíváncsi vagyok.
-
TESCO-Zsömle
titán
Release date(s): April 11, 2012 (world premiere)
A Resident Evil meg a Dredd jön majd szeptemberben...
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek az itthon április 26-án mozikba kerülő Bosszúállók című film csak konvertáltan, vagy valódi 3D-s kamerával készült? Én magam sajnos az utóbbit kétlem, de azért kíváncsi vagyok ki mit mond.
-
zolynet
veterán
Night on Earth - Éjszaka a Földön (1991)
8/10Aki szereti a drámákat, annak kötelező, aki meg olyan hangulatban van az meg nem fog csalódni. Tetszett az egész film felépítése, a szereplők, a történeteik.
Winona Ryder 20 évesen sem nézet ki másképp mint most,
ugyanaz a babaarc.
-
BITBOYS
addikt
Sokunk számára jó hír így hétfőn: Mégsem lesz tinifilm az Expendables 2
-
pakfong
tag
Mit nem találni imdb-n, szégyentelenek

[link] -
homeless09
őstag
Johnny English Újratöltve: 4/10 Egyszerűen nem kötött le.
-
troland26
őstag
Anonymous nos kb 10 perce végeztem vele , ezért elég friss az élmény . Tetszett a film nem tudom valóban lehet-e valóság alapja , de majd utánna fogok nézni . Igazából a történet érdekessége és nem a látvány , hangulat vagy a szereplők miatt adok neki egy 7/10-et .
pohár : egyszerre végeztünk

-
Moneyball
Nem rossz film egyszer érdemes megnézni szvsz. Nem nagyon szeretem a baseballt és ha már azt nézek akkor inkább Major League. Ha pedig valós eseményekre alapozó film és sport akkor Rememer the Titans. Azért ez a pénzes adok veszek része érdekes volt illetve Brad Pitt -et jó színésznek tartom.
Nekem egy 6,5/10-et megér. -
sasa134
addikt
Valaki (vagy többen ha jól rémlik) itt is hüledeztek róla... Más meg lehúzta.
Nem nagyon szoktam adni az ilyesmikre, főleg a "hivatalos" filmkritikákat nem szeretem...Mindegy, én általában amúgy úgy vettem észre, szigorúbban pontozok mint az itteni emberek java.
A lényegen nem változtat, a film szar.
-
pohár
félisten
én 10 perc múlva az Anonymous-nak fekszek neki, valaki látta már?
-
-
Huma
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Remélem ezen mondatommal érdemeltem ki az egyetértésedet:
"Azért vannak itt olyanok akik felfelé rángatják a színvonalat. Mint pl jómagam."
Más:
Meg akartam kérdezni, hogy az új Három muskétás milyen, de olvasom hogy középszerű. Kár érte.
Nincs valami újabb, jó kalandfilm? -
troland26
őstag
legyen on is ..Tegnap megnéztem a Neruda postása c. filmet ...azoknak ajánlom akik szeretik a hétköznapi történeteket egy kis drámával és romantikával fűszerezve..7,5/10

-
Viszlát
addikt
válasz
pakfong
üzenetére
Szerintem is ez a tuti. Mielőtt melóba elindulok, bemegyek a kölcsönzőbe és magamhoz veszek 50-60 filmet, aztán majd meglássuk.
Sok a vacak, de jó pár olyan kincsre bukkantam így rá, ami egyébként elkerülte volna a figyelmemet, mert nem reklámozták, vagy akár nem is játszották pl itthoni mozikban...troland26: hehe, ellent mondasz aztán mégse.

-
Huma
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Ezt kikérem magamnak. Nem írom választékosan őket.

(#45058) pakfong:
Persze. Azért előfordul velem is ilyen. De nem jellemző.
Régebben gyakori volt, de bámulatos készségem van, hogy cím alapján szemeljek ki nagyon rossz filmeket, így leszoktam róla.(#45059) troland26:
Autogram 1000Ft.
Limitált verzió 5000Ft.
-
pakfong
tag
Olyat nem csináltál még, hogy csakúgy nekiugrassz egy filmnek mindenféle előismeret nélkül? Mert szerintem így van varázsa egy filmnek, főleg ha még jó is.
Tegnap a Femme Fatale-t néztem így, amikor megjelent megvolt feliratosan, de nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem. Nem is baj, most idősebb fejjel egész tűrhető film volt, fiatalabban nem biztos, hogy tetszett volna. Szerintem 7/10-es.
-
Huma
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Azért vannak itt olyanok akik felfelé rángatják a színvonalat. Mint pl jómagam.

Vannak akiknek többet adok a véleményére. Ez műfajonként változó lehet. Pl XY-nal egyforma ízlésem van vígjátékok terén, de a drámák terén nem értünk egyet.
De lehet, hogy YX-el viszont pont fordítva állok. Így ha drámáról van szó akkor inkább az ő véleménye mérvadó számomra.Amúgy általában két helyen is utánanézek, valamint figyelembe veszem a kommentelők fogalmazási készségét is.
Akik úgy fogalmaznak, hogy -"ez fos volt mert csak"- illetve -"ez az évszázad filmje tőőőtsétek"- azoknak nem nagyon adok a véleményére.
-
sasa134
addikt
Jack and Jill
nagy reményekkel ültünk le eléje de csak egy átlagos vígjátékot kaptunk, sőt néha rettenetesen idegesítő volt a film.. Ez nem az én világom, nem ültek a poénok sem. 4/10
-
Sziasztok! Valami iszonyatosan jó vígjátékot tudna vki mondani? Vagy valami tuning autós
Rózsaszín párduc nagyon tetszett, csak már jópárszor végignéztem, már unalmas 
-
tween
őstag
Absentia (2011) : látta már valaki?
-
homeless09
őstag
Never Back Down : 6,5/10 nem rossz, a téma sablon, a jó mindig feláll és győz.
Never Back Down 2: 3/10 vér gyenge.... -
Jhonny06
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
A The Tree of Life egyébként tényleg kurva szar, végigszenveded azt a 45 perc fölösleges agyrohasztó intro-t és aztán se kapsz semmi értékelhetőt.
-
Skizz
addikt
Tower Heist
Gyenge. 4/10
-
Huma
addikt
Nekem a Másnaposokkal és a Förtelmes főnökökkel az a bajom, hogy erőltetettek és alig van bennük valami kreativitás. Csupán a szokásos tucatvígjátékok egy újabb képviselői.
A Torrente ezzel szemben egyedi alkotás, egy külön műfaj a vígjátékokon belül.
Persze ebből nem következik egyenesen, hogy jó is. Viszont nekem nagyon bejön az a fajta humor amit képvisel.Amit még jónak tartok az a Tapló télapó.
-
homeless09
őstag
Hugo: 10/10
-
Huma
addikt
Torrente nagyon jó vígjáték.
Vannak nála sokkal rosszabbak. Pl:
John English 1-2, Kalandférgek 3, Másnaposok, Bad teacher, Förtelmes főnökök.(#45028) eeaa:
Neked nem tetszett a Faun Labirintusa? Azon ritka filmek egyike amire azt mondom, hogy igazi mestermű. Amúgy asszem csak félig spanyol. Részben mexikói. Legalábbis nekem úgy rémlik. -
eeXaa
addikt
....jja igen nállam a faun labirintusánál szakadt el a húr... meg a The Orphanage volt övön aluli... mellesleg éltem spanyolban egy évet, valamelyst van rálátásom a kulturájukra, lehet, hogy ez is közrejáttszik...

...láttam valami középkori háborús filmet, is annak nem jut eszembe a címe, de azt tudom, hogy borzalmasan rossz volt... -
tween
őstag
-
Integra
titán
asszem a prometheus az egyetlen film idén, amit úgy gondolom, hogy tényleg elmegyek moziba megnézni.
-
eeXaa
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
...sajnos egyik sem maradt meg a fejemben, de majd utánanézek jobban... régről amúgy szeretem a Bunuel filmek szinte mindegyikét, az Almodovar filmek is elég jó színvonalúak, a Buried tettszett legutoljára, de a többi amiket az elmúlt kb. 5 évben láttam-nemláttam kb, 15 film ...törlősek lettek gyorsan... igazából nem is tudom hogyan tudom visszakeresni őket...

-
mondomén
őstag
Szerintem ez nem így van. Én szoktam hallgatni az imdb-s pontokra, legtöbbször jól tükrözi a film milyenségét. Persze vannak kivételek, de általában helytálló a pontozás.
Azok közül amiket linkeltél csak egyet láttam, de van egy sejtésem, hogy a többi is örülhet a megszerzett pontnak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eeXaa
addikt
...bocsi...
nekem nem... én végigszenvedtem... jja persze az operatőri munka viszi a hátán az egész filmet, de nekem mondanivalóban, nagyon tulnyujtott volt... valahogy már a film harmadánál éreztem, hogy többre nem kell számítani az addig látottaknál... van ez így... 
(#45017) littlelion21 : általánosságban értettem.... most is tartom.... persze van egy két kivétel, nem tagadom... pl. torrente....

-
eeXaa
addikt
Figyelem! ...mindenki vigyázzon ezzel .....borzasztóan hosszú, unalmas, és semmitmondó... imdb: 7/10!
-
eeXaa
addikt
válasz
Archanon
üzenetére
...aranyszabály! ...sose bízz az imdb-s értékelésekben... a jó filmeket lehúzzák, a középszerűek meg mind ott vannak a top 100-ban
... igazából nem is tudom mi alapján pontoznak... 
.szerintem a Prometheus sem fog 6.3 nál többet kapni, de lehet kegyelemből megadják neki majd a 7. et...
-
bagyulajuve
addikt
New Kids Turbo - hát ez kész, végig röhögtem, beteg agymenés az egész, semmi értelme, most nem osztályzok
, de kötelező darab az tuti -
tween
őstag
A segítség (2011) : elég felkavaró...8/10
-
eeXaa
addikt
...na jo... eddig mobilon voltam, de én is észrevettem, hogy valami nem stimmel... ezért is linkeltem 2x, de bíztam benne, hogy csak a mobilomon szarakszik... hát íme még1x a
Prometheus legfrissebb trailere..... -
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
..biztos vótmá, azé berakom háthanem... trailer nemtom érdemes lessz e megnézni, lassan már az egész filmet leadják trailerben....
-
leslieke
Jómunkásember
Faster 5/10, egyszer nézhető, de semmi extra nincs benne.
-
Rusher
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nemá...
A legelső trailerből levágtam mi ez....nagyon várom. 
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Kutya topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem nem... én végigszenvedtem... jja persze az operatőri munka viszi a hátán az egész filmet, de nekem mondanivalóban, nagyon tulnyujtott volt... valahogy már a film harmadánál éreztem, hogy többre nem kell számítani az addig látottaknál... van ez így...