Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
törölt tag
Ez olyan volt, mint a híg fos: nagyon kellett, de örülök, hogy a végére értem.
Egyedül a zenéje volt nagyon jó, a 3 óra alatt folyton azt játszották, nem is megy ki a fejemből, de sajna nem találom a neten.
Elvesztegetett idő, értékelhetetlen, pedig szép a látvány egy minisorozathoz képest, de mégsem jó
-
A rettenetes kakafejű zombik.
Fosok a félelemtől.
-
A horror filmek kedvelőinek, kihagyhatatlan!!!

-
bod101
aktív tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Szerintem meg nagyon jól eltalált volt a történet, beletaláltak nagyon az írók. Persze, hogy öregedtek hiszen x éves osztálytalálkozó volt.
Ez volt nálam az utóbbi idők legjobb filmje, pedig én is úgy voltam vele, hogy egy új bőr lenyuzás lesz.
Zárszóként csak annyit mondok a páromnak is nagyon tetszett pedig Ő igazán nincs oda az ilyen filmekért. 10/10 -
homeless09
őstag
Immortals: Nem nagyon akarok hozzáfűzni semmit, aki akarja megnézi aki nem nem, egyszer nézős MAXIMUM, erős B kategória. 4/10
-
törölt tag
Jön a Múmia reboot

-
adalbert1
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
Igen, ez igaz amit leírsz (mondjuk ennyire részletesen én még sose gondolkoztam el rajta). Az említett film nekem pont kimaradt, számomra a legalját kb. a Batman és Robin jelentette (habár az szerintem az összes szereplőjének egy szégyenfolt
).
Igazából sokszor pont ez a nyers, néha céltalan brutalitás hiányzik a legtöbb akciófilmből, ami az általad említett 80-as években készült filmekben megvolt.Lehet hogy volt már, új Oliver Stone film.
-
bod101
aktív tag
Az új Pitét nagyon ajánlom mindenkinek 10/10. Nagyon jó lett

-
-
hoffman_
nagyúr
Seven Pounds - 8/10
Mozi után így lassan 4 évvel megnéztem megint, otthon. Még mindig nagyon tetszett, engem meg tud fogni, evvan. Csípem Kovácsot, és külön öröm, hogy nem csak egy műfajban állja meg a helyét.
-
American Reunion (2012)
Beültünk egy korai előadásra, nem kellett volna. Látszik, hogy eladták a névvel a filmet, voltak rendesen. Valószínűleg sokat változott az ízlésem a komolyabb műfajok irányába, egy nettó faszság az egész film, komolyan. És nem abba a "viccesen hülye" irányba megy, amilyennek egy Pitének (sőt, továbbmegyek: egy vígjátéknak) kell lennie, hanem inkább idegesítően erőltetett. Már a trailer nézésekor is volt egy olyan érzésem, hogy csak kaszálni akarnak még egyet utoljára a régi szereplőkkel. És igazam is lett. Megöregedtek, már egyáltalán nem tűnnek valósnak azoknak a szituációk, amikbe végzős gimisként még beleillettek. Sajnálom, mert nagyon vártam, az eredeti részek nagyon a szívemhez nőttek még jó pár évvel ezelőtt. Biztos lesz, akinek tetszeni fog, de ezek a filmek már nem nekem készülnek. Nem méltó a sorozat 4. részéhez, az utánzatoknál (The Naked Mile, etc..) viszont jobb. 6/10, jóindulattal.
-
ludsimon
veterán
Tucker and Dale vs Evil (2010) 1080p hundub
1-nek elment. Aki nem látta annak jó kis szórakozás lesz.

Faszául meg lett csinálva.
6/10
A szőke csaj amelyik megmenekült vagy mi
tetszik. 
-
pohár
félisten
indul a pite mindjárt jee

-
mondomén
őstag
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Korrekt akciófilm lett. Olyan mint a sorozat többi része, se nem jobb, se nem rosszabb. Dubai-os rész nagyon adta, mikor a Burj Khalifa-n csüngött azért megizzadt a tenyerem.
Cseppet tériszonyos vagyok, ha ilyet nézek mindig ökölbe szorul a seggem.
A vége viszont nem tetszett. Olyan B kategóriás akciófilm érzésem volt, mintha elfogyott volna a lelkesedés vagy nem tudom.
Összességében élveztem, egyszer még megnézem a többivel együtt.
Cruise-nak meg szerintem iszonyat jól áll ez a pörgős rohangálós szerep. -
madgie
titán
válasz
basaharc502
üzenetére
Mickey Rourke állat benne, ennyi maradt meg bennem is

-
basaharc502
aktív tag
Immortlas - 3/10
SPOILER:
Peig vártam a filmet...de így talán filmben még nem csalódtam.
+ Néhol fellelhető benn némi kreativitás
+ Az a kb.5 percnyi akció egész türhető- Nagyon gyenge történet...
- Engem borzasztóan zavart, hogy túl sötét a film, gyakorlatilag a film 85% "sötétbarnában" játszódik....
- Szerencsére nem 3D-ben néztem, de kíváncsi lennék, hogy működött a 3D egy ilyen sötét filmnél...gondolom kb. sehogy.
- Sokan a 300-al hasonlították össze. A kettő köszönöviszonyban sincsen egymással. A 300 egy tömény akciófilm, lélegzetelállító jelenetekkel. Az Immortalsban kb. 2*2 perc akciójelent van...amiből a film végén az istenek harca volt amira azt mondtam, hogy ok.
- Unalmas, vontatott, tipikusan olyan flm aminél várod, hogy mikor indul már be valami, aztán rájössz, hog soha... -
-
törölt tag
Így kellett volna véget érnie

-
törölt tag
Kijött magyarul is a The Nines
Rám anno nagy hatással volt, szeretem az ilyen misztikus filmeket, hasonlít a The man from Earth-re.
Aki még nem látta, nyugodtan adjon neki egy esélyt
-
eeXaa
addikt
Anonymous: ...végre egy kiváló történelmi témájú film, tökéletes látványvilággal... hmm. különösen érdekes, ha ez a teoria közelebb áll a valósághoz, mint amit eddig tudtunk shékszpírröl... egy percig sem unatkoztam....mindent összevetve, nállam nem lett etalon film, de a 10/10 et mindenképpen megérdemli...
-
dy_nmq
aktív tag
Holnap én is beülök egy pitére, kiváncsi leszek hozza-e az első kettö szinvonalát. Most ujranéztem őket és a harmadik valahogy kilogott mar a sorbol... pedig régen az is tetszett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm a hétvégén Titánok haragja lesz terítéken.Aztán a hónapban jön még nekem Pite, Csatahajó, Avengers,
Sok film kevés idő. 
-
-
pohár
félisten
holnap Pite 15:45-től, oh yeaaah

a VOX 85%-ra értékelte -
törölt tag
Attól félek, hogy a trailerben minden benne van. Pedig jól kitűnnek benne a félreértések

-
-
törölt tag
Ezt látta már vki?
-
tween
őstag
-
pohár
félisten
-
ludsimon
veterán
Ahogy előadták szappanopera volt.
SPOILER
Kijutás?
Még is mikor akartak kijutni? Amikor nyitva volt az ajtó még is mitől voltak beszarva?
Nem kell védeni, leírtam a véleményemet csak.
Nekem egyáltalán nem tetszik az ilyen logikátlan ratyi film.Simán mehetett volna gyűjteni ruhákat mikor nyitva volt, ehelyett a hülye megnézte, hogy a laborban mit csinálnak és mikor lelőtte a 2 csávót azonnal mint egy pisis visszarohant ahol amúgy sincs biztonságban.
-
ludsimon
veterán
The Divide (2011) 1080p hunsub
A kigondolás jó, a megvalósítás hulladék.
Szánalmas alakítások. Hisztik tömkelege. A kijutásra való törekvés 0.3/10
-
-
tween
őstag
-
tween
őstag
The Divide (2011) : kib@szott pszichopata Xavier Gens....hihetetlen ... 8/10
-
b3Ro
senior tag
Dream House
Egy borzasztoan unalmas film, amiben nem jatszananak rossz szineszek ( Daniel Craig, Rachel Weiss, Naomi Watts ). A vegen van egy csavar ami miatt nem 0. 2/10
Puss in Boots
Ez egy abszolult 1x nezhetos film, 2x ha nevettem rajta. Tojas !!! WTF ??? 5/10
-
littlelion21
addikt
Another Earth [2011]
Lassú folyású, igazi mélységek nélküli, sci-fi elemeket kihasználatlanul belekeverő dráma, a felénél majdnem kilőttem, szerencsére elvből nem teszek ilyet, mert a vége jócskán húzott felfelé.
Jó volt William Mapother-t igazi szerepben látni, nem csak a főg@né állandóan elhalálozó jobbkezeként.
Kicsit emlékeztetett a Levity c. filmre.55%
-
n0rbert0
senior tag
Valaki esetleg tudja, hogy a Breaking Bad 5. évadot mikortól adják?
-
mondomén
őstag
Nah, kint van a Ghost Protocol. Jól meg is nézem majd, már kíváncsi vagyok rá. Cruise a legjobb futva színész.

-
mephi666
nagyúr
válasz
ludsimon
üzenetére
nem vagy egyedül ezzel az értékeléseddel... első évad pár része szerintem nagyon jó volt, de utána laposodott, unalmassá/kliséssé vált és hemzsegni kezdtek benne az oltári böszmeségek... ahelyett, hogy szórakoztatott volna a sorozat, egyre inkább idegesíteni kezdett
a 2. évadot már inkább el sem kezdtem... oké, hogy a drámát próbálják előtérbe helyezni, de nekem ebben a formában így egyáltalán nem jött át... -
Kassadin
addikt
-
-
Kassadin
addikt
válasz
Integra
üzenetére
"hogy te meg tipikus bepenészedett negatív magyar vagy, ahogy a túlnyomó többség is, mint ami annyira jellemző erre a népre"
A kilátástalanság belőled is kihoz(hat)ná.
Amúgy szvsz rétisün nem írt semmi sértőt, szimplán csak az igazságot, ami az amerikai filmek többségére vonatkozóan megállja a helyét. Jaj, most én is bepenészedett magyar lettem.

-
Integra
titán
válasz
rétisün
üzenetére
te pedig annyira szofisztikált vagy meg kifinomult, hogy ami pozitív kimenetelű és hangvételű az már snassz és fúj meg csak az amerikai lehet ilyen? ez a divat? de mondhatnám azt is megfordítva az egészet (és nem áll távol az igazságtól), hogy te meg tipikus bepenészedett negatív magyar vagy, ahogy a túlnyomó többség is, mint ami annyira jellemző erre a népre... kajáld csak a pesszimizmust meg a negatívat, jobban is áll neked.

rohadtul le kéne már szokni erről a mentalitásról..
-
Integra
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
mert újra gyúr

de tuti most is tolja hozzá a kötelezőt is. -
Archanon
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Happy end... én már egészen elszoktam tőle.

Nézem ezt a Black death-t. Érdekes... felénél járok, de egyelőre sokban hasonlít a Season of the Witch féle... khm... "érdekességre". (Az nem tetszett.) Meglátjuk mi lesz belőle.
(Feliratosan lesem. Kezdem megszeretni az eredeti hangsávot, ennél a magyart szintén elbénázták, olyan semmilyen, plusz abszolút elveszti azt a kevéske nyomasztó hatását is a film... a csuhás kölök szinkronjától pl. konkrétan megőrülök - jó TF-ben Löböf alá még elment.
). -
rétisün
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
próbáltak valamiféle happy endet beleerőltetni, anékül milyen lenne már egy amerikai film?

arrafelé azt kajálják a népek
-
Dr. Romano
veterán
Forráskód (Source Code)
Összességében véve tetszett azonban a végén nagyon mérges voltam. A gomb megnyomása után ki kellett volna írni: The End. Igaz nem lett volna happyend, de megmenekült volna a film izzadságszagú megmagyarázhatatlan befejezéstől (a film logikája egyébként is erősen megkérdőjelezhető volt mindvégig, de ez volt a csúcs).
7/10
-
ludsimon
veterán
Hát eljött az 1 évad után a 2. évad értékelése.
1 évadra adtam 6/10-et, erre még jóindulattal is 2/10.
Soha, semmilyen körülmények között nem nézném végig, előbb a barátokköztöt mint ezt a halál unalmas trutyit.Sajnálom ha valakinek nem jól esik, de nekem egyáltalán nem tetszett se az utolsó előtti rész, sem az utolsó. Mind unalmas. Végig se kellett volna néznem.
Spoiler
3. évadot a láncos izé miatt várom csak.
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest