Aktív témák
-
Viszlát
addikt
American Reunion (3/10): a fene enné meg, ez rém gyenge volt. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy a 100 éves Universal nem engedheti meg magának, hogy fogadjon egy (vagy kettő, vagy három) normális, vagy legalább elfogadható írót. Oké, hogy az elsőt Adam Herz hozta össze egyedül, de nem hiszem el, hogy senki nem látta egy ekkora stúdiónál, hogy ez túl nagy falat neki, képtelen volt hihető karaktereket összehozni, átültetni 13 évvel idősebb helyzetbe a régi humort. Annyi de annyi mindent ki lehetett volna aknázni, ehelyett kaptam a képembe egy kliséhalmazt, eredetiség zéró (pedig anno ugye pont emiatt volt sikeres). Talán Finch volt a leggázabb, abszolút nulla, semmit se tudtak kezdeni vele, ezért ráhúztak egy szörnyen vérszegény műdrámát.
Két pontot akartam csak adni, de jár egy plusz pont a kórista csaj és Oz békülése alatt felcsendülő dalért, ugyanez szólt az első részben a mólós jelenetnél, nagy kedvencem volt akkor.
Szóval csesszék meg. Amúgy meg velem van a baj, mert az egész mozi röhögött, taps is volt a végén. Egy vigasztal, tudom ciki, de legalább ingyé' volt...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hobby elektronika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32