- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tween
őstag
-
Huma
addikt
Nekem eleve nem voltak komoly elvárásaim a filmmel kapcsolatban, így nem is csalódtam miután megnéztem. Nem lett jó film. Egyszer nézős, hamar felejtős.
Mondjuk amikor káromkodott azért bennem is megmozdult valami.

Spoiler!
Szerintem ott hibázták el a filmet hogy valami nagyot akartak alkotni és ezért túl sok mindent zsúfoltak bele ami nem állt össze egy egésszé hanem egy katyvasz lett.
Dráma, humor, összetört lelkek. Mindegyik elég felszínesen volt jelen filmben és nem tudta bevonni a nézőt a mesevilágba.
Szerintem sokkal jobb lett volna ha inkább egy dologra koncentrálnak. Nem kellett volna ennyi drámai szál bele. Kisfiú+anyja szelleme, elcseszett tinilány, összetört szívű boszorkány, lelkisérült vámpír és a családi tragédiái, a szellemlátó dada akit eldobtak a szülei. Az ember azt sem tudja hova kapja a fejét. Emiatt jelentéktelenné válnak.
A humor pedig nem lett az igazi. Egyrészt nem is illett ennyi dráma mellé ez a stílus másrészt legtöbbször szimplán nem is volt vicces.Ellenpéldaként tudom ajánlani a Távkapcsot ahol szerintem remek humor van jelen és sokkal megrázóbb drámai történet. Minden téren köröket ver erre a filmre.
-
Huma
addikt
-
somasz
addikt
Szegény Winsletet valóban elnyomták, de ez a Christoph Waltz ez zseniális színész. Csak a brigantikban láttam eddig, ott még egy nagyságrenddel jobb volt... Van még jó filmje?
Visszagondolva a filmre lehet, jobb pontot érdemel, mert kevés ilyen film van, amiben ennyire adja a szövegkönyv és a mimika a kényelmetlen helyzeteket. Ez színdarabnak is kiváló lehet! (vagy lehetett? nem tudom biztosan, de mintha azt dolgozták volna fel a filmben)
-
Integra
titán
"de igazából se nem jobb, se nem rosszabb az elődökhöz képest" - ez komoly?? orbitális a különbség minden tekintetben az előző próbálkozásokhoz képest. epic a diffi

számomra egyedül a legelső nicholson - kane féle batman volt ami tetszett, a többi ipari hulladék. gyalázat. ha tényleg nem érzed a különbséget a nolan és a többi féle batman között, akkor nagy a baj
-
hoffman_
nagyúr
Ennél kicsit szerintem összetettebb, mivel az előző két rész nem csak egyesek szerint sikerült jól. Pont erről ment a disputa nem olyan rég, hogy ez a pontozósdi sajnos valamilyen szinten szubjektív marad, de azét 700.000 ember csak nem pontoz 9 pontra véletlenül. Szóval nem húznám rá ilyen egyszerűen az elfogultság jelzőt.
-
Integra
titán
mert láttunk előtte két vérprofi nolan batman részt, amit azóta sem tudott egyetlen film sem ebben a kategóriában felülmúlni
nekem nolan hozta össze azt, amiről a batman kell, hogy szóljon. zseniálisan, hangulatra, látványra, stílusra, komorságra, egyszerűen nem tudok belekötni, csak élvezem minden percét bármikor megnézem. és nagyon remélem, hogy a harmadik rész méltó befejezése lesz, azonnal veszem a díszdobozos br kiadást. -
hoffman_
nagyúr
Nolan szerintem bitang jól kapta el Gotham szellemét, és bár a Tim Burton-féle is zseniális, az új filmek, modernizálva, szintén nagyon jól ábrázolják szerintem. Amit a képregényes Bane-ből kihozott, pláne a legutóbbi elég gyenge próbálkozás után, szerintem nagyon komoly lett, ezt abból a pár jelenetből le lehetett már szűrni.
Igazából szerintem ez nem olyan dolog, amit magyarázni lehet. Hülyén hangzik, de ezt érezni kell. Én beraktam fullscreenbe, rányomtam a hifit, és csak élveztem. Ezt is. Az előzőt is, és az azelőtti trélert is. Nem értek egyet azzal, hogy tucat-akciófilm-tréler jellege van, nagyon nem

-
hoffman_
nagyúr
-
Integra
titán
-
törölt tag
-
dokee78
félisten
-
Viszlát
addikt
Eat Pray Love 4/10: ha lenne Klisé díj, nagy eséllyel indulna ez a film. Minden, ami jó volt a The Way-ben, azt sikeresen giccsessé, elcsépeltté és közhelyessé tették, amin Roberts sem tudott segíteni. A csúcs SPOILER az elefántos jelenet volt, /SPOILER ott majdnem felálltam a TV elől...
-
littlelion21
addikt
Akkor ne haragudj, de "olyan vak vagy mint Anna Frank".
De mindegy, lépjünk.Kérlek szépen válaszolj érdemben az ominózus hsz-ban felvetett aggályaimra. Mert szvsz csak így van értelme tovább ötletelni róla.
Egyébként elképzelésem sincs hogy hogy sikerült ilyen sok nem létező dolgot belelátni a mondandómba.
A stílusom meg olyan amilyen, pont nem érdekel az ehhez kapcsolódó véleményed, ahogy másé sem.
-
littlelion21
addikt
De, pont ez volt az egész kiindulópontja hogy "majd mi jól megmutatjuk".
Egy szóval nem állítottam hogy fikázás lett volna a cél, de az általad is említett Empire lista és az indokolatlanul magas imdb-s pontozás "helyretétele" erősen prioritás volt a "buli" mellett.De örülök hogy sikerült a legjelentéktelenebb mondatot kiragadnod a mondandómból.
A lényeg azért átment? -
törölt tag
Hát igen, régebben rengeteget moziztam, aztán nem jártam a közeg miatt, így 30 felett kicsivel meg már nem bírja a hólyagom a 2-3 órás programokat

Nem vagy mazo, én is szoktam innen filmeket válogatni. De pl. egy Project X-et meg nem néznék, a Watchmen se jött be nem is néztem végig, bár kritikát sem írtam róla, a The Fountain viszont nagyon bejött, nem is értem neked miért nem tetszett?

Abban viszont igazad van, hogy ha az ember nem látta végig a filmet, akkor ne kritizálja. De ennek így is kellene működnie, nem?
No de igazából lényegében csak szerettem volna egy ötletet adni a pontozásra. Viszont azzal is egyetértek, hogy az ember nem mindig figyel minden kritériumra, viszont azért megkérdezném, hogy akkor mi alapján pontoz vagy értékel?
De majd megpróbálok odafigyelni a pontozásra és a kritikára és kipróbálom ezt a magamfajta pontozást is a jövőben.
Bár igazából szerintem nem is a pontozásokkal szokott gond lenni, hanem akiknek nagyon eltérő a véleményük, azok átmennek kiskakasba és ugyanazon a szemétdombon próbálnak meg kapirgálni...

-
spammer
veterán
-
madgie
titán
-
madgie
titán
-
madgie
titán
Watchmen jóval ötös alatt? Neb+má!

Tegnap épp' takarítani kellett az egyik vinyón, jó pár olyan filmet gyalultam le, amit azt hittem, soha nem fogok: Batman Begins ezer éve ott volt, Die Hard-ok, mittudomén... mind repült, a Watchmen rendezőinél viszont megremegett a kezem.
-
hoffman_
nagyúr
Én sem vagyok a pontozás mintaképe, tényleg szebb lenne akár így három-felé bontva, de sok is, az én képességeim is meghaladná, illetve - őszintén bevallom - nem minden filmet nézek ilyen-olyan kritikusi szemmel, van hogy csak ki akarom kapcsolni az agyam, és akkor aztán nem figyelek semmire, maximum az élvezeti érték marad meg.
Ugyanakkor a sima 10-es skála, önmagában is bőven jó, ebből a fenti trióból, ha nem is pontszámként, de nyugodtan lehet válogatni, én rendre oda is írom, ha olyan volt a film, hogy két soros kritikánál többet biggyesztettem oda, hogy ez és ez kiemelkedő volt például.
A ZSasylum filmeket meg szerintem felesleges kizárni, ez a lényege a topicnak, hozzátartozik a hulladék is. Ha valaki megnézni, neaggyisten pontozza, és beírja, hát tegyen úgy, mindenkinek szíve joga. Ha valaki nem is nézi meg őket, azt megint csak meg lehet érteni.
Én nem szelektálok annyira tudatosan talán, mint Tibi, de nekem is 6-10 pont között van az eloszlás-függvényem csúcsértéke
(annyi különbséggel, hogy nekem kicsit gyakoribb a 10 pont, ez már az én bajom
) Én is csak azokat a filmeket nézem meg, amik érdekelnek, és várok valamit. Akkor megy öt pont alá a dolog, ha nagyon nem azt kaptam, amire legrosszabb esetben számítottam. -
törölt tag
-
törölt tag
-
madgie
titán
-
littlelion21
addikt
Felesleges.
Aki az éppen aktuálisan lehúzott filmet pontozza fel, csak most 3 részre szedve, arra majd ugyanúgy jönnek az "atyaúristen..." és hasonló ál-megdöbbenések, meg a "bezzeg régen minden mennyivel jobb volt..."-frázis (aztán érdekes, ha egy 2007-es topic-ba olvas az ember, ugyanúgy tele van szar filmekkel meg gyp-s kommentekkel).
A ph-s imdb is mekkora arccal indult, aztán a végeredményt tudjuk, ua. mint a lenézett szar imdb, csak kicsit eltolódott hangsúlyokkal.
És ha valaki csak benéz és beírja hogy "XY-film szép volt, tetszett 8 pont", elzavarjátok 1. hsz-t olvasni, mint a szakmaiban?
Komolytalan.Akiben van annyi, az eddig is megindokolta néhány mondatban, és szvsz mindenkiben kialakult hogy kire figyel, kinek a véleményére ad. A hülyéket meg ignorálni kell, ennyi.
#49667: ahogy öregszel, a linkelés sem megy úgy mint régen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Íme a javaslatom pontozásra

Audio/Video: nem csak a CGI és a zúzás számítana, hanem mondjuk az operatőri munka, a fényképezés, a fényelés, a hangok, zenék megfelelőek-e, esetleg túl sok van valamiből vagy éppen hiányzik valami a megfelelő hangulathoz
Történet: ez mindig egy sarkallatos pont, persze egy látványfilmnél ez nem nagyon számít, komolyabb filmeknél meg felfelé viheti a pontozás átlagát, belefér ebbe a logikusság is, meg még sok minden
Élvezeti faktor: mennyire ragadott magával a film, esetleg meg sem nézem többször, vagy pont ott a helye a polcon a többi DVD és BluRay lemez között, netán ajánlom is másnak, jól szórakoztam rajta vagy éppen magával ragadott a komolysága és a hangulata
És a fenti 3-ból kellene egy átlagot vonni, ami a végső pontszám. Szerintem.
Egyébként egyetértek Tibivel, én sem pontoznám a ZS filmeket meg az Asylum filmeket, nem is nézek ilyeneket, de biztosan 5 pont alatt lennének. Viszont a fenti hármas pontozás átlagából biztosan ki lehetne hozni használható pontozást, de ez csak egy ötlet, én lehet így fogok majd pontozni a jövőben

-
rt06
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
5 pontos filmem a szar film volt, de alapvetően érdekelt, időt szántam rá, leültem elé-kategória
ami nem érdekel, annak nem ülök neki, elképzelhetően 5pont alattiak.
de egyébként nekem oké, mehet az 5pontos rendszer isde mégegyszer, 5 pontot nálam megérdemel az a film, amit végignézek, de abszolut semmilyen nyomot nem hagy bennem. nem minden filmet írok ám be ide, amit végig sem bírok nézni -és ugye kb azok lennének pl az 5 alattiak..- azokat nem pontozom, nincs értelme, kilövöm a fszba. nem engedem az időmet rabolni, annyi filmet nem láttam még én sem
-
koxx
MODERÁTOR
-
Tibiajax
nagyúr
jaj egyelek meg, pedig annyira egyszerű ez
mivel én is azok között az emberek között vagyok, akikre gondolsz, tudom, az én részemet meg is magyarázom gyorsan
én kérlek értékelem a film alkotóinak az alkotásba fektetett munkáját már alapból. így ha egy film szar, akkor 5 pont.
ha nem szar, de nem is nézem meg többször, 6, vagy esetleg 7, attól függ épp milyen lábbal keltem fel aznap
ha a film fasza volt, akkor 8. ha nagyon fasza volt, szinte már egy élmény, 9.
10 pontos film meg nagyon kevés van, de azokat már régen láttam, kismillószor.5 pont alatti filmeket meg, mármint amik nekem az alatti, nagy valószínűséggel, eleve neki sem ülök, mert nem érdekel (mint például uj felkapott hu de rendkívül viccesnek mondott komédiácskák bensztilerrel, edemszendlerrel, owenwilsonokkal, tvájlájt meg egyéb vámpíros filmek, gyürük urai/henripotter eposzok, nic cage-cgi filmek, lövöldözös kommandos filmek the rock vagy más izmos emberek föszereplésével, stb stb stb....)
-
törölt tag
-
BITBOYS
addikt
-
stranger28
addikt
-
madgie
titán
-
vzsryl
nagyúr
SPOILER
Pedig rém egyszerű a dolog, a filmben is elmondták, direkt ennek volt adva 2 elég hosszú jelenet is, vagy lehet, hogy több, már nem emlékszem minden egyes jelenetre...
Bruce Banner már alapjáraton tudta uralni Hulk-ot, amit a végén el is mond nekik. Úgy uralja, hogy folyton dühös, így bármikor átváltozhat, mivel egyszerűen mondva folyamatosan Hulk. Amikor vadbarom állat volt, arról Loki tehetett, mivel megbabonázta a botjával (vagy mi görcs). És amikor Black Widow átcseszte Lokit, akkor erre jött rá, hogy azért nyugodt Loki az elkapása ellenére is, mert így tudta megbabonázni Hulkot, ha a közelébe férkőzhet.Egyébként muszáj volt ilyen gagyi ellenséget rakni az első részbe, mert a készítők biztosra vették a kasszasikert, és már a folytatásokkal számoltak. Az első részbe gyenge, és aztán egyre erősebb. Mondjuk ha a következő részben tényleg Thanos lesz, akkor el nem tudom képzelni, mit raknak a 3. részbe. Mivel Thanos a képregények szerint a legkeményebb ellenfél. Nála már csak a One Above All, Living Tribunal és Beyonder erősebbek, de ők mondhatni függetlenek, és afféle istenségek, akik szinte bármit megtehetnek.
-
F34R
nagyúr
A te igényeidhez mérten , csak a teljes képernyő adaptáció segítene , de mivel ott Hulk metgintcsak mutatja értelem nemes szikráját (Hulk Planet comics ) így ez is kilőve. szomorúan olvasom , igaz még nem láttam de hasonló érzéseim lesznek akkor kihagyom az eyecandy supermovie-kat.
-
Zirowe
nagyúr
Closerrel nekem furcsa viszonyom van, mert fiatal fejjel először a színdarabot láttam (azt hiszem ibs színpadon), és utána jó pár évvel a filmet.
És míg a színdarab lehengerlő gyorsasága magával ragadott, úgy a film számomra lassúnak és néha vontatottnak tűnt, a kiváló szereplőgárda ellenére.
-
xlife11
senior tag
-
dokee78
félisten
-
rt06
veterán
-
BITBOYS
addikt
-
adalbert1
veterán
Akkor most már tényleg megnézem azt a filmet, eddig valahogy mindig halogattam (littlelion21-nek is kösz), a témaválasztás nem túl vonzó számomra. Tényleg fiatal még, így még bármire van esélye (csak dühítő rosszabbnál-rosszabb filmekben gyengébbnél-gyengébb alakításokat látni valakitől, aki egyszer már felállított egy mércét).
Blood Work: nem a legjobb filmje Clint Eastwoodnak, viszont a mostani tucat filmekkel összehasonlítva könnyedén megállja a helyét. Néhány helyen kicsit egyszerű, könnyen kikövetkeztethető, szájbarágós, de ennek ellenére számomra szórakoztató volt (és jó példa arra, hogy lehet viszonylag kevés akciójelenettel is egy jó filmet forgatni).
-
adalbert1
veterán
Szerintem a Thorban is ezért szerepelhetett, igaz így visszagondolva kb. ott se nyújtott semmit. Lehet hogy ő is eljátszotta már élete alakítását már a karrierje elején, a Leon, a profiban, és azóta csak lefelé vezet az út (habár nem láttam minden filmjét, de annyira meggyőző sehol nem volt, mint ott - igaz ott a film is nagyon jó darab).
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
NathanCullen
senior tag
Tegnap éjjel ráakadtam az Inside The Actors Studio sorozatra youtube-on.
Köszi szépen! Ezeket meg fogom nézni. Az American Idolt nézve gondolkodtam el, hogy pl. Jennifer Lopez is mennyire más, mint egy filmben, vagy klippben. Ez egyértelmű amúgy, ők is ugyanolyanok, mint mások, csak éppen milliárdosok, meg jó pár száz millió ember ismeri őket. Ha mondjuk te mennél végig egy vörösszőnyegen, közben fotózgatnának, te is ugyanúgy festenél, mint ők. Azért furcsa magánemberként látni őket, mert amúgy sose szoktuk...
Tegnap néztem A tetovált lány filmet. A csaj Daniel Craigtől kért, átszámolva valami pár millió forintot a filmben. Azt mondja: Ennyi pénzem nincs. Mondom dehogy nincsen a valóságban, csak azért az egy filmért hány milliárd forintot kap. És csak egy film. Lesz, volt több, meghívások, felkérések stb., amiért mindért fizetnek... Hihetetlen mennyi pénzük van. Nem csoda, hogy sok nagy színész később már producerkedik is.
Tényleg szépen, érthetően beszélnek ebben a The Actors Studióban. Lehet gondoltak rá, hogy külföldiek is nézni fogják.

-
Kassadin
addikt
Nem láttam a filmet, és nem is alkottam róla véleményt pont emiatt. Nem kell tőle semmi komolyat várni, és akkor nem is kell szörnyülködni, hogy mi ez a trágya.

Integra: Belemehetnénk ebbe részletesen, de mivel ez nem az a topik, talán mégsem tenném. Legyen annyi elég, hogy ennél azért kicsit árnyaltabb a dolog, persze egyszerűbb hatalmas kinyilatkoztatásokat tenni.
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
sehol nem irtam, hogy barmifele gond lenne veled, amiert nem tetszik
azt irtam, hogy ha azt vartad tole, hogy film lesz (merthogy annak en sem nevezem, bar ertektelen szennynek* sem), akkor nem csoda, hogy nem tetszik*: szenny? igen, az. ertektelen? nem, mert legalabb egy embert (engem) elszorakoztatott, s innentol kezdve szamomra nem ertektelen, akarki akarmit mond (ezt valakivel mar feszegettuk egyszer multkor, azt hiszem Jhonny06 volt, aki kollektiv mindenkit lehulyezett, aki nem latja, hogy ami film szerinte szar, az tenylegesen ertektelen szar es pont)
-
rt06
veterán
ossze sem szabad hasonlitani a kettot (bar elobbit meg nem lattam, de az olvasottak alapjan szerintem boven kijelentheto a fenti)
a project x-et szerintem nem is igazan filmkent kell kezelni, fentebb mar mintha irta valaki, hogy egy jo hosszu youtube-os bulivideo, vagy videoklipp az egesz, nemi (tenyleg minimalis) sztorival, meg a vegen egy kis balheval
ha filmet vartal, akkor egyaltalan nem csoda, hogy ugy ertekelted, ahogy
-
NathanCullen
senior tag
-
NathanCullen
senior tag
-
NathanCullen
senior tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
NathanCullen
senior tag
-
Kassadin
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
-
NathanCullen
senior tag
Én a megnézendő filmeket másképp szoktam feljegyezni. Nem is tudtam, hogy van ilyen értékelt lista is, nem nagyon szoktam használni amúgy az IMDb-t, csak a filmek adatlapját nézem meg, meg mások listáit. Értékelni nem szeretem a filmeket, akarva-akaratlanul is elgondolkodik az ember, hogy mégis mennyit adjon, nem tudom hasraütés szerűen eldönteni, plusz sokat berakok watchlistre, amit pl. 10-15 évvel ezelőtt láttam. Ezeknél nem is emlékszem, hány pontot érnek. Így egyszerűbb csak listákban rányomni a watchlisthez adásra, és bekerülnek. Ha később filmeket ajánlok, innen tudok válogatni.
Lehet, hogy akkor mások ténylegesen watchlistnek használják, magamból indultam ki...
-
Jhonny06
veterán
-
Viszlát
addikt
-
pohár
félisten
-
somasz
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
gordonfreemN
addikt
-
F34R
nagyúr
Attól függetlenül legalább a feliratműlyeket bele lehetne rakni. úgy tudom azért még senki nem kapott semmit hogy beillesztette a pontos rls-t. Egyébként meg ezzel nem teljesen értek egyet mert ha abba a pillanatban illeszted be a keresőbe (pretime ) akkor nagy valószínűséggel még nem dob ki semmit ( a privát tracker ddl ftp ) nem fogja megjeleníteni.
egyébként lehet sejteni is bluray.com-s ( rendes webshop ) időpontoktól 2-3 héttel hónappal előbb megjelennek. DVD után max 1hét. -
vzsryl
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Alapvetően Garfield szerintem se egy nagy durranás, de ahogy egyre több idő telik el azóta, hogy megismertem, egyre szimpatikusabb. Két filmet láttam, amiben benne volt, a Parnassus és a Facebook, mind a kettőben tetszett, illetve mind a két film is nagyon tetszett. Szerintem Tobey-nál jobb színész, utóbbit nagyon nem szeretem - pedig a Brothers című filmben is sok szerepe van, amit nagyon-nagyon szeretek(más kérdés, hogy pont ő az, aki nem igazán illik bele, de a szerepet jól hozta). Szóval én ezt a Andrew srácot nem írnám le

Mondom ezt úgy, hogy Tobey-nek a Trópusi Viharban nyújtott szereplése, a Sátán Sikátora című előzetesben szerintem oszkárt ér, Downey-val együtt, az valami zseniális volt

-
madgie
titán
-
rétisün
veterán
-
littlelion21
addikt
Én spec. majdnem epilepsziás rohamot kaptam Tony Scott "zseniális" kamera-trükkjeitől, egyébként tényleg nem lett rossz film

adalbert1: azért mert Samuel L. Jackson "véletlenül" játszott pár blockbuster-ben, még minden csak nem bevételgeneráló színész. Inkább a nagy számok törvénye ez: annyi mindenben játszott már (köztük sok szarban is) hogy akarva-akaratlanul is belekeveredik 1-2 nagy sikerbe (és jellemzően azokba is mellék-karakterként).
-
leslieke
Jómunkásember
Nem lett jó feldolgozás. A nevek stimmelnek, a többi nem. Ha megmaradnak az eredeti könyvnél, akkor az egész Olaszországban játszódik, Creasy egy zsoldos, és a kislány, Pita sem egy iparmágnás lánya. Továbbá az egész egy egyszemélyes bosszú a kislányt elrablók ellen. Mindenkit megöl, akinek bármilyen köze volt a dologhoz és akaratlanul is komoly csapást már az olasz maffiára.
-
leslieke
Jómunkásember
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Na, akkor ha zenében nem is
Áh, szerintem inkább csak nem fedi le egymást teljesen, az nem ugyanaz

A filmek terén viszont akkor tényleg egy húron, úgy tűnik. Na majd jobban figyelem a következő pár kritikád

koxx:
Azon a jeleneten moziban 3 percig nevettem, nem viccelek. Így utólag is megmosolygom, de ott valamiért akkorát ütött, hogy mikor mentem ki a teremből, és visszagondoltam rá, még akkor is megkönnyeztem

-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
Richter36
őstag
Akkor Viszlát fórumtárs kérésére

Solomon Kane: 4/10 Egyszer nézhető dark fantasy. Kiszámítható végkifejlettel és sablonos "trükkökkel" Azért kapott 4 pontot, mert végig tudtam nézni

Az őrület fészke: 8/10 Szeretem az olyan filmeket amik igaz történetek alapján készülnek. Megrázó történet egy piti bűnöző "szerencsétlenségéről". Nagyon jó színészi alakítás Kevin Bacontől. Azért "csak" 8 pont, mert azért nem az a kategória amit sokszor meg tudnék nézni.
John Carter: 7/10 Jó kis fantasy, de többet is kihozhattak volna belőle szerintem.
Intouchables: 10/10 Lenyűgöző történet!! A francia nyelv csak plusz érdekesség az amúgy is kiváló filmhez. Ahogy vissza olvastam a topikban, már eléggé ki lett vesézve

Ezt a filmet, biztos, hogy többször is megnézem még, és ajánlom is mindenkinek. -
Huma
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Integra
titán
ezzel én is így vagyok, ezért megspórolom magamnak az idegességet és nem is nézek szinkronizáltat, max utólag ha tv adja egyszer, de magyar tévét semmit se nézek. max hbo, de azon meg már amióta van, angolra állítottam a nyelvet.
mondjuk pont tegnap néztem meg a diktátort moziban szinkronosan, de mentségemre legyen mondva, csajoztam....
a film amúgy teljesen beteg, baron egy barom, elképesztő, muszáj angolul megnéznem, mert a szinkron akkora gigafosch volt még a poénok ellenére is, hogy a fele elveszett a poénoknak és savazásoknak. inákbb utóbbinak, mert az egész film egy hatalmas cinikus savazós valami. végig visítottam rajta 
-
mephi666
nagyúr
pár ismerős nekem is mondta, hogy: "nem szereti a feliratos filmeket, mert közben nem tud magára a filmre figyelni, ha olvasni kell"
#48107-48108: erre volt osztályfőnököm kedvenc mondata jut eszembe: "általános iskola első osztály" (ott már illett volna megtanulni olvasni...)
-
hoffman_
nagyúr
Amikor anno a Fast Five-ot néztük, akkor egyetlen időpontban, egyetlen moziban lehetett angolul nézni, és rendes original volt, felirat nélkül. Nem mondom, azzal azért én megszenvedek még, angol felirattal azért könnyebb, de valamelyest rááll az ember. De a lényeg, hogy majdnem tele volt a közepes méretű terem, és szerintem mi voltunk egyedül magyarok. Nem értem miért ment el ennyire szinkron irányba az itthoni mozi.
-
Tibiajax
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
-
Tibiajax
nagyúr
jó neked, hogy ez a legnagyobb problem..

#48053 hoffman_ komolyan annyit szidtátok az imaxet mostanában, örülök, h nem ott néztem végül meg.. allee mozi, sima3d és bármilyen hihetetlen is, iszonyatosan jól szórakoztam. elején megtöröltem a szemüveget és pá. kétpofára tömtem a kukoricát, locsoltam rá a netto 8deci kólát és röhögtem a filmen. Kikapcsolódtam
azzal meg ne égesd már magas cimb, hogy majd az 1080soros egérmozidon meg a kis szörrand-hangoddal majd több pontot fogsz rá adni.. gázgéza

egy film ha jó, akkor is jó ha egy szar vhs-en nézed anyádék tévéjén. ha meg szar, egy thx-moziban is szar marad. de had ne kelljen már nekem oktatni téged -
vzsryl
nagyúr
Francia, feel-good és tényleg nagyon jókat lehet rajta kacagni.
-
somasz
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
madgie
titán
-
madgie
titán
-
Archanon
őstag
Szvsz, pedig a minőségibb szinkronok közé tartozik, jó színészi játékkal stb... Egyedül egy darab hangválasztási "baki" van jelen, ami miatt elromlik az összkép. Ugye Russel magyar hangja, Vass Gábor valahogy nem passzolt az eredetihez, de még a karakterhez sem annyira. Pedig egyáltalán nem játszik rosszul szerintem.
A legjobb megoldás: megnézni mindkét nyelven két különböző időpontban, dupla élmény.

-
Tibiajax
nagyúr

miért kellett volna európai összkép? Párizsban játszódott, Párizsról szólt, franciákról, múvészekről, (ott élő amerikaiakról...
) adja azt vissza. annak a városnak a hangulatát, kit érdekel egy páneurópai zagyva-kép?.. A Nagy Alma persze, h más, a világ fővárosa, az összes nációval, ami létezik, arról is szólt.. sokféle emberről, sokféle érzésrőla pantomimes hogy tetszett?..
az nagyon komoly
-
Pitterix
őstag
-
madgie
titán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- iPhone topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 192GB RAM, 4x1G, áfás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem nolan hozta össze azt, amiről a batman kell, hogy szóljon. zseniálisan, hangulatra, látványra, stílusra, komorságra, egyszerűen nem tudok belekötni, csak élvezem minden percét bármikor megnézem. és nagyon remélem, hogy a harmadik rész méltó befejezése lesz, azonnal veszem a díszdobozos br kiadást.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) adja azt vissza. annak a városnak a hangulatát, kit érdekel egy páneurópai zagyva-kép?.. A Nagy Alma persze, h más, a világ fővárosa, az összes nációval, ami létezik, arról is szólt.. sokféle emberről, sokféle érzésről