Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
Füles xenomorph, végem van.

-
NathanCullen
senior tag
-
Huma
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Ja. Moziztunk egyet.

(#48301) Tibiajax:
Csak az utolsóban és csak kicsit?!
SPOILER!Amúgy pl az atomrobbanás sem követte a fizika törvényeit, ha már kötekedni akarok.
(#48310) Inarus:
Hát volt olyan, hogy én hülyeséget írtam?
Amúgy ez a film többszörösen lepipálta az előzmény filmeket. Számítottam rá, hogy látványos lesz, de arra nem, hogy ennyi humor lesz benne. A vasember filmekből hozhatták át ezt a stílust.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
troland26
üzenetére
még nem néztem meg magyarul.
tegnap végre bnő nem aludt el és betoltuk a This Means War-t
neki nagyon bejött, azt mondja barátnőivel meg fogja megint nézni...én viszont nem voltam érte oda. középszerű minden szempontbol.
5/10
Tom Hardy-rol meg eltűnt az izmai fele.
#48007) bagyulajuve szvsz hiba nem megnézni eredeti nyelven, bár még nem láttam magyarul.

-
-
Kassadin
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Amennyi vizet fröcskölnek az élienek, elképzelhető.
monstre: "Megan Fox meg az a másik kacsaszájú mi a f***nak kellett a Transformersbe?"
Mit fogsz te ezért még kapni.Immortals: Ma kezdtem el másodjára nézni, tegnap a felénél majdnem bealudtam, ma üde és friss voltam, talán ennek köszönhető, hogy ma teljes hosszát végigélvezhettem ásítás nélkül. Nincsen benne sok akció, pedig a 300 után ezt vártam volna el. Próbáltak belecsempészni mindenből egy kicsit (dráma, bosszúállás, dúl a lámur, akció), nos ez a veszte ennek a filmnek szerintem. Mickey Rourke lehetne az egyedüli gyöngyszem, sajnos ő sem tudja jobbá tenni ezt a filmet. 4,5/10
-
Huma
addikt
válasz
troland26
üzenetére
"tudod elszomorító , hogy sokan kishazánban csak gondolnak hasonló ámokfutásra"
Ebben egyetértünk. Itt is darálhatnák a sok idióta s*ggfejet. Túlszaporulat van belőlük.
Hidd el, az ilyen filmek sok ember fantáziáját megmozgatják.
Bár az tény, hogy ebben a filmben "kissé" túlzásba esik a fószer. Ebből a szempontból az Összeomlás jobb.
-
jozsi252
veterán
-
válasz
troland26
üzenetére
Ezt azért kifejthetnéd bővebben
írhattam volna én is a LOTR trilógiára, hogy egy sz.r, de legalább pár mondatban kifejtettem, hogy nekem miért azDG: desktopguru
In Time (720p, angol)
Az elgondolás nem rossz, de sztem ebből a filmből többet is ki lehetett volna hozni. Így csak 6/10
-
hoffman_
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
Bitte Kommenten read - értelemszerűen csak második hely.
-
válasz
troland26
üzenetére
Az mekkora már, szétcsavarható kifli
Még mai szemmel nézve is egész tűrhető csajok voltak benne. Ha tv-ben adják mindig megnézem.Zodiac (720p szinkron, dir cut)
Kicsit megijedtem a 2:46-os runtime-tól, de egész jól elszaladt az idő. Pár apró eltéréssel mindent jól átdolgoztak a valós eseményekből. RDJr.-nak lehetett volna kicsit nagyobb szerepe is a nyomozás során. Összességében tetszett a film. 7/10
-
-
rt06
veterán
válasz
troland26
üzenetére
ajanlom melle a sorozat tobbi reszet is
en clerks 2-t (miutan felmerult itt a topic-ban a trilogia kapcsan), illetve clerks tas-t (miutan felhivtak ra a figyelmem, hogy ilyen is van) neztem nemreg
igaz ez utobbi nekem mar helyenkent tul abszurd, de meg igy is kelloen szorakoztato -
rétisün
veterán
válasz
troland26
üzenetére
emelkedő számsorrendben

egyik se egy hű de nagy durranás, de azért egyszer meg lehet nézni......
még egy, ezt még nem láttam: attack the block (idegen arcok)
-
Huma
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Adam Sandler filmjeit nemigazán szeretem. Kivétel a Távkapcs. Az szerintem messze felülmúlja az átlagot.
TRob1: Én nemrég láttam és mint már írtam is fentebb, vannak benne jó poénok, de inkább lányos film. A főszereplő nő pedig sokszor eléggé ellenszenves volt nekem. Olyan 4 pontos film számomra.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
troland26
üzenetére
Tévedsz, én nem azt feltételezem, hogy jóindulatú, hanem hogy -mint űrhajó építésére és annak irányítására képes lény- rendelkezik elegendő intelligenciával a helyzet felmérésére, és nem kezdi el nyakló nélkül irtani a bolygó uralkodó faját...
Persze lehet, hogy egyszerűen csak éhes volt, de mi van egy emberben, amit egy medvében vagy más állatban nem talál meg a hülyeségen kívül?
Lehet, hogy ez a valami hülyeséggel táplálkozik? Mert akkor küldhetnének még párat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rt06
veterán
válasz
troland26
üzenetére
sot, lehet a szoban forgo urleny egy pszihopata allat (marmint a tobbi hasonlo urlenyhez kepest) es buntetes gyanant a napba akartak loni, csak elszamoltak magukat
meg nem lattam a filmet, de aki ennel a mufajnal ezen akad fenn, az nezzen dokumentumfilmeket (meg avatart, mer' annak olyan egyeni es hudejo a sztorija)
-
mondomén
őstag
válasz
troland26
üzenetére
Spoiler
Mikor teljes valójában láttam szenvedni a szörnyet a ház alatt, az teljesen összetört.
Ne már, hogy egy ilyen gagyi csápos izé kelti a feszültséget másfél órán keresztül. Onnantól kezdve nem nagyon tudtam komolyan venni a filmet és sorra merültek fel a kérdések .
Vártam, hogy a végén majd kiderül valami, de semmi... -
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk ez elképzelhető, viszont pénzhiány nem hiszem, hogy lenne a Marvellnél.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A velemyemet tartom, varom a folytatasokat.