- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
-
littlelion21
addikt
-
dy_nmq
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
eeXaa
addikt
-
Viszlát
addikt
-
Kassadin
addikt
-
had423
aktív tag
-
Huma
addikt
Érdemes megnézni. Kiemelkedik az átlagos sci-fik közül. A karakterek és a párbeszédek nagyon jól el vannak találva valamint nem hemzseg azoktól a hibáktól amiktől a legtöbb film. Nevezetesen, hogy sokszor teljesen illogikusan és a karakterek jelleméhez képest idegen módon cselekednek a szereplők.
-
Pitterix
őstag
-
Huma
addikt
Belenéztem még régebben, de nekem sem jött be. Nagyon gagyi összhatása volt a filmnek.
Bár én a Star Trekket is gagyinak tartom. Firefly megvolt már?(#45321) orichalcos: Animében láttam már hasonlót.
Én még igazán jó japán filmet nem láttam. Valami borzadály milyen rossz filmeket képesek készíteni. Inkább maradjanak az animéknél. Abban nagyon jók.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
abridabri
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pitterix
őstag
-
adalbert1
veterán
Én is csodálkoztam hogy három ilyen színésszel sikerült egy ilyen gyenge filmet forgatni...
Közben megnéztem a The Girl with the Dragon Tattoo 2 folytatását (az első könyvből készült változatok közül az amerikait láttam, egyből ugyanazt a storyt nem volt kedvem nézni, így inkább ráugrottam a 2 folytatásra): nekem jobban tetszik az amerikai film hangulata (még akkor is, ha ugye a folytatások annyira nem összevethetőek, mintha a két első könyvből készült filmet néztem volna).
Daniel Craig karaktere sokkal jobb, jól hozza az agilis újságírót, ezzel szemben a svéd megfelelője egy eléggé bamba fazon... A lány tényleg sokkal lazább, de az amerikai változatnál azt hittem hogy nem bug hanem feature az hogy olyan görcsösen koncentráló fejeket vág, így szerintem az egál. Viszont a zenék és a hangulat egyértelműen az amerikai változat felé billentik a mérleg nyelvét, kíváncsi vagyok hogy a másik két könyvet is feldolgozzák-e hasonló színvonalon. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Archanon
őstag
-
mondomén
őstag
-
Viszlát
addikt
-
eeXaa
addikt
....jja igen nállam a faun labirintusánál szakadt el a húr... meg a The Orphanage volt övön aluli... mellesleg éltem spanyolban egy évet, valamelyst van rálátásom a kulturájukra, lehet, hogy ez is közrejáttszik...

...láttam valami középkori háborús filmet, is annak nem jut eszembe a címe, de azt tudom, hogy borzalmasan rossz volt... -
Viszlát
addikt
-
mondomén
őstag
-
mondomén
őstag
-
eeXaa
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
BeeNiTTo
tag
-
Archanon
őstag
-
doc
nagyúr
-
Huma
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
-
vzsryl
nagyúr
-
eeXaa
addikt
-
doc
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
-
diablo666
tag
csupán annyit merészeltem megjegyezni, hogy a spanyol filmek hulladékok
allitolag szereted a muveszfilmeket,a spanyolok meg zsenialisak szerintem...igy nem ertem ezt a nagy ellenszenved a spanyol filmek irant...vagy amig nem lattad minimum,amiket irtam,addig inkabb gondold meg 2szer,hogy miket frocsogsz
de meg rengeteg jo spanyol (muvesz)film van azokon kivul... -
doc
nagyúr
aztan kozolted hogy igenis indokoljuk meg, hogy miert ne lennenek azok, hiszen te megmondtad hogy de...
attol hogy te kijelolted magad onjelolt izlesdiktatornak, aki majd faszan megmondja az egesz vilagnak, hogy mit kotelezo szeretni es minden mas szar, szerencsere ez meg nem igy mukodik
mondom, azt szeretsz/utalsz amit akarsz, de legyel tisztaban azzal hogy ettol ez meg a te sajat, egyeni velemenyed, es mindenki masnak is megvan a sajatja, amit illene tiszteletben tartani
-
koxx
MODERÁTOR
-
TRob1
veterán
Mi a lóf@xt cáfoljak azon, ha neked bajod van a világgal és az emberekkel is? Ne isteníts semmit és senkit, de nem kell az idétlen fikázás sem, legfőképp nem általánosítva (és főleg nem azért, mert te "átlagon felülinek" érzed magad
)ui: Ajánlanám az Opera, és/vagy a Színház, illetve a Meg nem értett "művészek" topikokat(ha vannak), a filmeket meg szvsz felejtsd el (felesleges szenvedned velük, ha majdnem mind x@r/fosch/hulladék --> És mondja ezeket olyan, akinek a Nic Cage jó színész, meg a Drive Angry 9-es film, haha).
Na béke -
doc
nagyúr
most mar tenyleg lassits...
hogy a francba cafolhatna meg valakinek az IZLESET?

ha neked rogeszmed hogy az egesz vilag fost gyart es csak a muveszfilm az atyauristen, mer' ha egy film szorakoztat, netan meg ertheto is akkor az szar, a te dolgod, senkit nem fog zavarni. csak ne akard lenyomni mindenki torkan csak azert mert te igy gondolod...
-
tween
őstag
-
bagyulajuve
addikt
-
littlelion21
addikt
-
WonderCSabo
félisten
-
doc
nagyúr
nem te voltal aki kozolte egy-ket honapja hogy csak a muveszfilm az ertek, minden mas szar?
(lehet hogy keverlek, akkor bocs...)nincs jófajta, spanyol film, mind hulladék egytől egyig
ez baromsag, az emlitetett Nyisd ki a szemed es az Idobunok is szerintem zsenialis filmek, es a Method is boven nagyon joa Faun labirintusa nekem nem jott be igazan, de a hangulata, kepi vilag magaval ragado
-
Kassadin
addikt
-
doc
nagyúr
leot mindig is ruhelltem, aztan a sokak altal lehuzott, szerintem teljesen OK "Part" volt az elso film, amiben tetszett ahogy jatszott
azota sok olyan filme jott, ami mar eleve jo film (Catch me if you can, vagy most a Departed), ugyhogy megkedveltem, kezd olyan emberformaja lenni a nyalas, kislanykepu hulyegyerek helyett
de niro egy egyképes fapofa... scorsese 15 éven keresztül arogáns szerepekben játszatta ez meg is alpozta hogy mindig is ilyen szerepekben tettszelegjen
kb. pl. Ebredesek
Nick Cage-et meg ugyan szeretem, szinpatikus fazon, de jo szinesznek baromira nem neveznem, foleg az utobbi nehany evben nyujtott botranyosan fos filmjei utan
-
rt06
veterán
eastwood-dal lehet jonni?
amugy mel gibson-t en nem neveznem egyarcunak olyanok utan, mint pl az conspiracy theory, vagy az ufo-s invazios, aminek nem jut eszembe a cime (hitehagyott papot alakit)viszont ha ketrec miki nicolas cage-et akarja jelenteni, akkor szeretnem elleneroteljes kifogasom kifejezni az ellen is, hogy szineszkent keruljon emlitesre, nem hogy top3-ban
-
Ferdzsoo
addikt
-
TRob1
veterán
Nekem top5 van (nem feltétlenül ebben a sorrendben):
-Johnny Depp (mindenben jó)
-Christian Bale (mindenben jó, már gyerekként is)
-Leonardo DiCaprio (mindenben jó, már gyerekként is, csak a titanicot felejtsük el
)
-Mel Gibson (mindenben jó)
-Robert DeNiro (inkább régebbi filmek miatt, de azok miatt nagyon)(#36470) mephi666: Erőszakik (In Bruges) nagyon tuti tényleg.

-
Ferdzsoo
addikt
-
adalbert1
veterán
Mielőtt megnéztem azon gondolkoztam, hogy vajon tényleg olyan gyenge film mint amire emlékszem gyerekkoromból a moziból. Tévedtem, mert sokkal gyengébb.

Thor: szombat estére nem volt rossz, habár több akciót elbírt volna, ill. több a Földön játszódó jelenetet. Mindenesetre ezek után kíváncsian várom a The Avengers-t.
Mean Streets: ez a small time gangster életérzés és a karakterek élete, problémái nekem egyáltalán nem jöttek át, a film többi része tetszik (a zenék kifejezetten jók voltak, és jó De Niro-t fiatalon játszani látni, illetve Scorsese korai munkájaként is érdekes).
-
eeXaa
addikt
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
-
F34R
nagyúr
-
ClayMore
aktív tag
-
Apollyon
Korrektor
-
sNORh
addikt
-
Kassadin
addikt
-
Ijk
nagyúr
-
Froclee
őstag
-
lorcsi
veterán
-
Dr. Romano
veterán
-
Pitterix
őstag
-
pohár
félisten
-
koxx
MODERÁTOR
-
littlelion21
addikt
-
pohár
félisten
-
Gabás
addikt
-
Gabás
addikt
-
moha21
veterán
-
MmDorian
őstag
-
F34R
nagyúr
-
Kassadin
addikt
-
Devid_81
félisten
Imdb szerint The Darkest Hour.
Rendezőjét már ismerjük, mondjuk nekem az őrségek nem jöttek be tőle.Szerk: van már fenn 720-as trailer is.
-
Dr. Romano
veterán
-
doc
nagyúr
-
Jojo5
őstag
-
lvnt
őstag
El is bizonytalanítottál először Simon Pegg-gel, de azért nem sok hasonló film van. Főleg nem fűnyíróval.

Vasinger!: Azért ha nem is vakon kell követni, de szerintem sok tízezer ember véleményére már lehet alapozni a legtöbbször. Persze nálam is előfordul, hogy csak nézek, minek miért annyi az értékelése, amennyi.
-
Jojo5
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
koxx
MODERÁTOR
-
Eagle16
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
pohár
félisten
-
Pitterix
őstag
-
Kassadin
addikt
-
doc
nagyúr
oszinten szolva nem sok mindenre emlekszem a Battle: LA-bol, de az legalabb nem akart ilyen szinten hulyenek nezni, de most komolyan, mi a faszom az a rakas uszkalo, szinesen vilagito agy???
szoval en kb. egyet tudok erteni az imdb-s pontszamokkal a ket filmet illetoen (meg egyebkent is, nagyreszt passzolnak az ottani pontok az en velemenyeimmel) -
Kassadin
addikt
-
eeXaa
addikt
-
brownus
veterán
-
doc
nagyúr
de miert kene eles hatarvonalat huzni es ketfele osztani a filmeket, muveszfilmre es 'muanyag' filmre?
sokkal arnyaltabb a helyzet, egy atlagos Lynch-filmet pl hova sorolnal? popcorn movienak tul elvont, muveszfilmnek tul kommersz
a lenyeg valoban az, hogy szorakoztasson
en a magam reszerol azt tartom jo filmnek, ami nyomot hagy bennem, amit kepes vagyok tobbszor is ujranezni. a topic nem arrol szol hogy kategorizaljunk, hanem hogy mindenki elmondja a velemenyet
ha en azt mondom hogy nekem a transformers egy ertelmetlen hatasvadasz klisehalom, es 2/10, az is csak a latvany miatt, attol meg nyugodtan irhatja mas a kovetkezoben, hogy ez az evszazad filmje, 10/10
-
Kassadin
addikt
Hol írtam hogy ezek művészfilmek vagy művészfilmekké válnak? Örülnék neki hogy értelmeznéd is amit írok. Nyugodtan meg lehet kérdezni az utca emberét hogy melyiket ismeri a Transformers 3-t vagy a Moon-t...Az eredményre nyilván már te is rájöttél.
"mind ugyanazért a szent célért készült, ugyanazokkal a hatásvadász eszközökkel.. szórakoztatni, és a kiadók plusz filmiparban résztvevők zsebét tömni..."
Úristen, erre meg nem tudok mit írni.Nem abból kell kiindulni hogy minden cgi orgia film csak a bevételről szól...
Akkor nézz csak művészfilmeket, amit a kutya se ismer hogy elmondhasd hogy te csak művészfilmeket nézel. Amúgy linkelj már pár művészfilmet, mert most már nagyon kíváncsi vagyok rájuk, főleg arra imdb-n mekkora sikert értek el az emberek körében.
Jah és a lényeget lehagytam. Ahhoz képest te minden sz*r filmre 10 pontot adsz, szóval akkor tényleg nem értem a gondolkodásmódod.
"a lényeg az, hogy nincsenek átmenetek, vagy kommersz vagy nem... persze ezt látni is tudni kell"
Nem hiszem hogy itt elő kéne adnod magadat ezzel a butasággal.
-
Kassadin
addikt
"ezen a fórumon gyakorlatilag csak műanyag, popcornmuvikról esik szó"
Én egy Moon-t/Seven Pounds-t/The Road-ot/stb ilyen kvalitású filmet nem neveznék popcorn múvinak(és igen ilyenekről is szokott szó esni), amúgy valahol igazad is van, meg nem is. Alapvetően az ember azért néz filmet hogy szórakozzon(talán pont te fogalmaztad ezt meg), mindenki más filmmel éri el ezt. Van akinek megteszi ezt egy trafó stb, van akinek nem. Szerintem egyenes arányosságban áll hogy minnél idősebb vagy/érettebb a gondolkodásmódod, annál inkább nézel olyan filmeket, ami elgondolkodtat.
A művészfilmek meg egy külön kategória.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Xbox Series X|S
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

barátnővel nézős, nem unalmas... jack nicholson hozza benne a formáját rendesen, főleg amikor bemutatja egymásnak a csajt meg a szomszédot:
No comment...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)