Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
troland26
őstag
Most sikerült megnéznem a John Carter-t ..nem fűzök sok kommentet hozzá mert szerintem már mindenki megnézte akit érdekelt ..klassz kis mese 7/10
-
troland26
őstag
Mostanában nem sikerült filmeket néznem , de tegnap a film+ -on a Bakancslista előtt ragadtam . Nagyon tetszett a 2 öreg játéka talán kicsit el is érzékenyültem a film végére ..tetszett 8,5/10 .
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
válasz littlelion21 #48625 üzenetére
ok ..csak mintha valami olyasmit hallottam volna , hogy bizonyos anyagi kérdésekben nem tudnak megegyezni a stúdióval..
-
-
troland26
őstag
a szinkronizált változat gyengébb mint az eredeti , én tegnap az egyik ismerősömnél belenéztem a szinkronos verzióba és pl szerintem Driss hangját nem tudták megoldani rendesen ill a poénok sem úgy jönnek át ..szerintem nézd meg eredeti nyelven ( francia ) + magyar felirat
-
troland26
őstag
válasz littlelion21 #47776 üzenetére
nem ismertem meg...elhiszem neked , bár így teljesen más a fizimiskája mint a filmben
-
troland26
őstag
Battleship Ma délután sikerült megnéznem ..igazi látvány mozi volt amin egész jól szórakoztam...néhány blődség azért bosszantott , de összeségében egy 7,5/10-et a cgi miatt megér ...
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz Psychonaut #47568 üzenetére
Azért érdekelne , hogy mennyit kaptak pl R.D Jr vagy S.L Jackson kaliberü színészek ...anno emlékszem bizonyos gázsik olyan 10-20 millás határt érintették . ( bizonyos álom gázsi Csak mert azt mondod , hogy 100 milla volt a film össz költségvetése...
-
troland26
őstag
válasz littlelion21 #47484 üzenetére
Romanov ügynök a pisztolymarkolattal tarkón vágná kifeküdne
Egyébként remélem mihamarabb lesz hd minőségben Avengers...szeretném újra nézni
-
troland26
őstag
engem nem befolyásol a spoiler kiírás sőt még szívesebben elolvasom a postot hátha valamilyen érdemleges információmorzsát csípek el
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
Most értem haza , beültünk a délelőtti Avengers-re a Pólusba . 3d-be szinkronosan adták kb a mozi 3/4-e üres volt . Ez volt az első mozis 3d-s élményem , de nem jöt be a 3d legközelebb kerülni fogom az ilyen vetítéseket ...még most is fáj kicsit a fejem . A film alapjában véve tetszett és biztos , hogy még megfogom nézni majd , ha kijön hd vagy full hd verzió , de sokat rontott az élményen , hogy kb 15 percenként b@szkuráltam a szemüveget a fejemen .. azért a film maga egy 8/10 -et így is megér nekem .
-
troland26
őstag
Young Adult Vegyesek az érzéseim Charlize játéka tetszett , de a film nem fogott meg . Érdekes , hogy imbd-n comedy/drama kategóriát ír , de nem sok humort véltem fölfedezni a fimben ....ez egy kemény dráma....le is húzott szépen ezért nem is pontoznám
-
troland26
őstag
válasz Viszlát #45871 üzenetére
ahm az egyik legnagyobb jelenet Spolier amikor a zenekar mindenféle komolyzenei remeket játszik Philippe kérésére Driss meg mindenféle blődiknek "ismeri" fel pl Rimszkij-Korszakov-Dongó " ez a Tom and Jerry"Spoiler vége...na ezen szakadtam a nevetéstől..
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Tucker and Dave vs Evil Kellemes délutáni kikapcsolódás jókat rötyögtem rajta ..szokatlan stílusu vígjáték , de ajánlom mindenkinek 7/10
-
troland26
őstag
Immortals sokkal többet ki lehetett volna hozni a filmből ,kevés akció jelenet a story eléggé leegyszerűsített és nyakatekert , ....miért nyikhaj az összes isten ?.. a harcjelenetek tetszettek ( az a kevés ) meg Mickey papa gonosz játéka is 5,5/10 1x nézős
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Johnny English Reborn gyenge, erőltetett , unalmas ..többet vártam kb 15 percre el is szunyáltam közben 4,5/10
-
troland26
őstag
tegnap este megnéztem a Bad Santa-t Billy nagyon jól alakítja a lepukkant alkoholista kasszafúrót... érdekes és szokatlan történet , aki nem látta az pótolja 7,5/10
-
troland26
őstag
válasz TESCO-Zsömle #45119 üzenetére
ahaa ..csak volt valami ..ennek ellenére semmi szankció
-
troland26
őstag
ez érdekes mert nekem valami olyasmi rémlik , hogy Mo-n később lesznek a premierek a sok kalóz feltöltés miatt ( mintha tavaly hallottam volna , hogy néhány stúdió/forgalmazó szorgalmazta volna , hogy kis hazánkba később legyenek a bemutatók , mivel tőlünk származik a legtöbb illegális feltöltés a premierek ideje alatt )
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Anonymous nos kb 10 perce végeztem vele , ezért elég friss az élmény . Tetszett a film nem tudom valóban lehet-e valóság alapja , de majd utánna fogok nézni . Igazából a történet érdekessége és nem a látvány , hangulat vagy a szereplők miatt adok neki egy 7/10-et .
pohár : egyszerre végeztünk
[ Szerkesztve ]
-
-
troland26
őstag
legyen on is ..Tegnap megnéztem a Neruda postása c. filmet ...azoknak ajánlom akik szeretik a hétköznapi történeteket egy kis drámával és romantikával fűszerezve..7,5/10
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
tudod elszomorító , hogy sokan kishazánban csak gondolnak hasonló álmok futásra addig odaát néhány barom 1-2 havonta meg is teszi ..egyébként lehet velem van a baj , de nagyon kezdem unni , hogy egyre több az értelmetlen erőszak az újabb filmekben ..és az még nagyobb baj , hogy a közönség nagyobbik része meg nyál csorgatva igényli is ezt..
-
troland26
őstag
Gangs of New York ..tegnap este volt az m1-en , nem volt szerencsém még látni , de nagyon jó film ..aki nem látta annak ajánlom 8,5/10
-
troland26
őstag
Nos megnéztem én is a Hugo-t . Nehéz lenne értékelni , mert nem emlékszem hasonló kategóriáju filmre , ergo nem tudom mihez viszonyítani mert nekem egy új kasztot teremtett...a képi világ mindenesetre lenyűgöző ( pláne 1080p-be ) a történet számomra érdekes.... igazából nem voltak elvárásaim a vegyes kritikák után , de inkább a pozitív oldal felé húzok . Szükségtelennek érzem a filmbe a hatalmas fordulatokat nekem kerek volt az egész ...nem láttam még Cohent " normális " filmben játszani számomra az ő játéka is pozitív történés . Azt mondom , hogy nem bántam meg , hogy megnéztem .,.gazdagabb lettem egy különleges élménnyel , de szinte biztos , hogy ennek ellenére nem fogom többször megnézni..
-
troland26
őstag
válasz kmisi99 #44257 üzenetére
Human centipede 2 igazán közönségszórakoztató , garantálom a fim után ( vagy már közbe is) elismerő pillantások fogják kísérni a választásodat
Killers kolleganőm ajánlására néztem meg és bebizonyosodott , hogy a nőknek sajnos teljesen mást jelent a jó film kategória ( nem mintha nem tudtam volna ) kb a film közepéig lapos , de mondhatni nézhető volt a film ...azonban utánna teljesen nevetséges és gyerekes szintre sűlyedt az egész ...nem ajánlom 4,5/10
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
The Change-Up Kategórián belül egy kicsit többet nyújtott mint az várható lett volna ,... bár nem sokkal , de tőlem egy 6/10 et megérdemel .
-
troland26
őstag
válasz littlelion21 #43294 üzenetére
az előzetes alapján eredetiség 10 % cgi 90%....
-
troland26
őstag
Tegnap este megnéztem a Star Trek 2009-es részét ..amúgy is szeretem a műfajt , így kissé elfogultan adok neki 8,5/10-et , bár néhány dolgot nem értek SPOILER A filmben a Vulcant elpusztítják , de nekem úgy rémlik , hogy a későbbiekben is aktív színhelye a Start Trek filmeknek amik ugye időben később játszódnak ....
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
úristen..mi lett a Miramaxal ??? Jay és néma Bob forog a sírjában....
-
troland26
őstag
Friss élményként írtam... a post kb a film megtekintése után 15-20 percre született . Mivel torrente 4 -et emlegették mostanában sokan , gondoltam megnézem mondjuk kezdetnek az első részt . Ha vígjátéknak készült akkor szánalmas próbálkozás , ezenfelül gusztustalan a főhős is és számos ténykedése is . Gondolom a film valamilyen görbe tükör akart lenni a mostanában divatos film főhősöknek .. nekem nem jött be szerintem egy szar lett ...a többi 3 részt messziről el fogom kerülni . Lehet csak rosszkor néztem meg ..bár nem hiszem . Akkor pontozom is 2/10
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
hát torrente ..röviden tömören ..sz@r
hoffman mi az a dg az avatarod mellett ?
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Tegnap kicsit retro hangulatba voltam . Megnéztem a szexmisszió című filmet . Emlékszem "kispöcsös" korom egyik első meghatározó filmélménye volt . Aki akar 2 órát tényleg vigyorogva filmet nézni annak ajánlom
-
troland26
őstag
Megnéztem sokadszorra a Jay és néma Bob visszavág c filmet ...nem pontoznám , de számomra megunhatatlan
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.