Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz madgie #43230 üzenetére
Nekem is az Alien volt a legparásabb gyerekkori élményem.
Barátnőm is odavan ezért a sz.rért, múltkor meg is nézte a legfrissebb részt. Én sikeresen kitaláltam egy rakást kifogást hogy ne kellejen a szobában se tartózkodnom, az idő többi részében pedig neteztem, de néha még így is sok volt. Ennél még az is jobb mikor a Gossip Girlt nézi.koxx: előbb-utóbb sort kerítek rá, de nálam ez tipikusan az a film amit valahogy sosincs kedvem elkezdeni. Tegnap is megnéztem inkább 3 másik filmet, de ahogy fogy a lista, úgy jutok hozzá egyre közelebb.
Tower Heist: üdvözlöm a magyar cím kitalálóit, abból (Hogyan lopjunk felhőkarcolót) és a plakátból én sikeresen valami másra asszociáltam (mondjuk valamilyen úton-módon megszerzik a felhőkarcoló tulajdonjogát, stb. - habár erre nehéz lenne egy vígjátékot felépíteni ). A film igényesen kivitelezett, de elég gyenge anyag. Érdekes volt azzal szembesülni hogy Matthew Broderick és Eddie Murphy is mennyire le van öregedve a fiatalkori sikereikben lévő önmagukhoz képest (legalábbis nekem mindig a 80-as években készült filmjeik ugranak be róluk: Ferris Bueller's Day Off, 48 Hrs., Trading Places).
Casualties of War: ez egy fokkal jobb volt, de ez is bőven középkategória (igaz inkább a teteje fele). Itt meg az az érdekes, hogy páran mennyire fiatalok voltak, Ving Rhames-t fel se ismertem, csak miután láttam a stáblistán a nevét akkor esett le hogy ő is benne volt.
Heartbreak Ridge: ez viszont tetszett, egész szórakoztató volt. Clint Eastwoodnak jól állnak az ilyen szerepek, kár hogy nem igazán van hozzá hasonló a fiatalabb színészek között.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Androidos fejegységek
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LG monitorok
- Elektromos autók - motorok
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...