- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Aktív témák
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
ClayMore
aktív tag
csak pörgetéssel tudtam megnézni, de úgy is szenvedtem.
én ajánlom pl a régi dune verziónak a vágatlanját! az nagyon jó!
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
eeXaa
addikt
válasz Psychonaut #32896 üzenetére
...sztem nem olyan rossz ahogy le lett húzva... egyszer mindenképp érdemes megnézni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ClayMore #32892 üzenetére
A másik gondom hogy az első két három rész annyiszor volt már a tv-ben hogy nem biztos hogy kibírnám még egyszer hogy megnézzem. (mondjuk asszony ha nagyon akar meg tud győzni )
Amúgy tudnátok ajánlani valami jó kis sci-fi filmet? Jöhet akármi, legfeljebb majd mondom hogy láttam-e már.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na van X-men R5, asszem este meg is nézem, annyian dícsérték már itt. Remélem jó kis film lett. Ha bejön akkor megnézem moziban is. Potterre innen megy valaki?
Live-Die-Respawn
-
ClayMore
aktív tag
wonderwoman 2009 baromira nagy. nagyon laposan és sablonosan indul de kb a 15 perctől jönnek a poénok, nagyon jó eddig!
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
rt06
veterán
válasz Psychonaut #32881 üzenetére
raadasul ahhoz a szinkront is nagyon eltalaltak (meg ugy az egesz filmhez)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
adalbert1
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz heihachi #32877 üzenetére
abszolut rendben volt.. ezek a filmek jók, elindulnak, és visznek magukkal. müködnek klissék, nevetséges dolgok nélkül, korrektul össze vanna rakva. ezek a jó filmek, ma már külön örvendek az ilyen alkalmaknak, amikor kifogok egy ilyet.
sok a gagyi, sajnosna de, tegnap este a két film után még nem volt elég, egyszercsak bekattant, h nézzünk már kicsit bele a becstelen brigantikba, a zsidovadász fazonra, mert egyszerüen kívántam.
annyira jól játszotta a gyerek, olyan jól pofázik meg váltogatja a nyelveket, baromi jo
megnéztem az első fejezetet ujra, hát szóval.. csak ismételni tudom magamat, zseniáliiis... -
kenwood3
addikt
Transformer 3
8.5/10Nem jött be az új csajszi Megan kisasszony nekem 100x jobban bejött ( ezt a külsőre értem nem a színészi teljesítményt mert az 0 lenne mind a kettőnél )
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
pohár
félisten
válasz Apollyon #32875 üzenetére
általában azt szoktam választani ha létezik belőle
ah de kár hogy nincs Tangled extended
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
Bachelor Party
hd,szinkron
kellemesen elrepülő 1.40perc, igazi jó kis 80-as évekbeli vígjáték
7/10Gattaca
hd,dts
ez nekem eddig kimaradt, annyit tudtam róla mindig is, h itt jött össze a faarcú ethan fiú umával
nagyon korrekt kis film.
8/10 -
GabN73
addikt
Hold 9/10
A zene! Azt nagyon eltalálták, látványban se rossz, és ahhoz képest hogy kis költségvetésű film... Le a kalappal!
-
Apollyon
Korrektor
válasz darál0w #32867 üzenetére
A francba, de kár hogy kihagytam ezt a jó filmet...
Helyette újranéztem a The Island-et, amit már milliószor láttam és tudom kívülről, de most kivételesen extended version, így legalább pár jelenettel és perccel mutatott újat
10/10 ;pHja és a Logan's Run-t is beszerzem majd, ami a fentinek az eredetije.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Integra
titán
most valami kriptonit hegy nő ki a tengerből?!
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
omg ez a szupermen visszatér mekkora egy ordas blődli....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kovsol
titán
jónak tűnik megnézem a héten majd
ma néztem meg a Sorsügynökség (The Adjustment Bureau) adok rá egy 6,72 -t , maga az egész alap elgondolás nekem nagyon tetszett, de a sztoriból valami hiányzott számomra, ezért is az alacsony pont.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
tween
őstag
Mr. Nobody (2009) : most kiosztok egy 10/10-et,mert mindent egyesít,amit szeretek: retro stílus,sci-fi,dráma
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
nem lesz jó vége így srácok
May the Force be with you!
-
MmDorian
őstag
Elhajlási engedély
Klisés, de vígjáték, nem nagyon lehet mást várni. Egynek jó. Viszont jó volt látni Daddario kisasszonyt, egyik kedvencem a pörszi dzsekszon óta, aranyos lány
6,5/10 (akkor énis)
-
No-kia
addikt
Kissing Jessica Stein uncsi volt
(#32829) F34R : szarkazmus volt csak, nekem semmi bajom vele
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
67%
57 percig lekötött utánna már nem annyira nyűgöz le sztori Hopkins bácsi elég fura fejeket vágott
-
adalbert1
veterán
válasz Kassadin #32740 üzenetére
Hehe, a Bad Santa nekem nagyon tetszett, Billy Bob szerintem baromi jól hozza a kiégett alkesz szerepét, és a többiek is jók.
Tibiajax : a How High pont az a film amit szerintem nem szabad magyarul nézni, Method Man és Redman stílusát nem hiszem hogy vissza tudja bárki is adni, meg nem árt ha szereted ezt a szubkultúrát...
Hobo with a Shotgun: kicsit sok volt benne a paradicsomlé egy átlagos szombat estére, viszont a zenék tetszettek.
-
No-kia
addikt
The Mechanic: 7,9/10 szeretem Statham filmjeim, bár az nem tetszett mikor kapott eg ytelefont és a #1 gombot kellett megnyomnia tárcsázáshoz pedig az alapértelmezésben a hangposta
-
Kassadin
addikt
Legjobb jelenete a filmnek, kétségkívül. Az még hagyján hogy attól robban a rendőrautó hogy nekimegy csak úgy, de amikor a tartálykocsi átgurigázik a másik két kocsin, ott már sírtam a röhögéstől. Lehet hogy újra kellene néznem.
Szegény Cage, nem tudom ennél tud-e mélyebbre süllyedni. -
rt06
veterán
válasz Kassadin #32816 üzenetére
en is ugy ertettem - annyira komolytalan volt, hogy nem lehet nem szeretni (that's the way aha aha, i like it aha aha) - fichtner abban az egy jelenetben (illetve a kozvetlen utana jovoben) lejatszotta cage egesz filmben nyujtott teljesitmenyet
nagy hibaja volt a filmnek amugy, hogy tul komolyan vette magat, s imho ha a tartalykocsis jelenethez hasonlo komolysagban csinaljak az egeszet, sokkal jobb vegeredmenyt erhettek volna el
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Pitterix
őstag
-
Pitterix
őstag
-
-
Apollyon
Korrektor
-
eeXaa
addikt
Priest: 5/10 ....sajnos ez a film nem jó a látványvilág nagyon el van találva, a sztori az ötletek ott lennének, ha találtak volna egy normális forgatókönyvírót....
talán még a rendező is kitett magáért, de valahogy azt érzem túl sok embernek volt beleszólása a végeredménybe, akkor szokott ilyen szedett vedett semmilyenség kikerekedni, az amúgy különállóan sokkal többre képes szakemberektől..[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Event Horizon 8/10
Nagyon bejött, végig nyomasztó volt (kivéve az elején), kicsit olyan Bolygó neve halál feeling.
Cage téma: Szerintem a Kick-Ass-ben jól játszott
Spoiler
Mondjuk azt nem értettem hogy 2047-ben miért nem azt a technológiát használják amit az Event Horizon tud, és miért akarnak fénysebességgel menni. Star Warsba se értettem hogy oké, oké, Han Solo tol egy 6.at a Falconnak, de akkor is még csak fénysebességgel megy, a bolygó meg 5 fényévre van. 5 évig barangolhatnak ott...
Viszont azt vártam hogy mikor mozdul meg a hulla, mikor fog valami előmászni, de sehol semmi. Az nagyon bejött hogy nem égtek a lámpák, csak 1-2 (vagy több) kisebb lámpa. Sikerült megtartani ezt a ku*vajó légkört az egész film alatt. A végén hiányoltam a betekintést a "pokolba", bár képek formájában be-be villant egy pár dolog, de szerintem kevés volt. Hirtelen ennyi....
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Nic Cage temahoz; nekem a velemenyem nagyjabol ez. Tudom, mar volt korabban is, de akkor is, nagyon jo.
-
Typhoon47
senior tag
Drive Angry
Nagy supnat. fan vagyok úgy, hogy engem érzékenyen érintenek ezek a menny-pokol dolgok. itt borzasztó butának éreztem a megvalósítást. Cage meg egy jó színész nincs vele baj, csak tényleg minden szarba belenyúl(dicaprio ellentéte) és nagyon el B-sedik szegény pajti... : /
4/10"Education is important but big biceps are importanter"
-
whitezo88
nagyúr
tegnap néztem meg a transformers 3at. elég gyenge eresztés, hektikus, összeszedetlen, telis tele klisékkel, lassításokkal, a színészi játék gyakran erőltetett... arról se volt szó Megatron hogy élte tűl mikor meghalt ésatöbbi. a szöszi csaj teljesen felesleges bele, és még sorolhatnám. első 2 rész bejött, de ez gáz.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Direct One (műholdas és online TV)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Router gondok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...