- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
pohár
félisten
efelett is átsiklottam valahogy

-
pohár
félisten
ja az az USA volt?

azt hittem hogy az világszinten ennyi
-
pohár
félisten
nem 6.? my fault, bár ez a 3. nap akkor kint, jó kis pénz jöhetett össze már ezalatt a 3 nap alatt is

-
pohár
félisten
Amerikában ma volt a premierje, még csak most jön a java

-
Ps Vita
őstag
Én Éjféli vetítést célzom be..

-
Ps Vita
őstag
Igazad van..a legjobb szuperhős film az Avengers
,de a legjobb képregényfilm a Batman 
-
Inarus
addikt
Azért ezzel vitatkoznék, bár tagadhatatlanul jó lett.

-
troland26
őstag
Azért érdekelne , hogy mennyit kaptak pl R.D Jr vagy S.L Jackson kaliberü színészek ...anno emlékszem bizonyos gázsik olyan 10-20 millás határt érintették . ( bizonyos álom gázsi Csak mert azt mondod , hogy 100 milla volt a film össz költségvetése...
-
leslieke
Jómunkásember
Az Amerika kapitánynak a története se tetszett, de Thor alatt se rágtam tövig a körmeim izgalmamban.
A szuperhősökkel amúgy nincs bajom. -
Tibiajax
nagyúr
(..nyikhaj félistenke! )

-
darál0w
Jómunkásember
ugy egyben az a jelenet.

#47250) littlelion21 nekem azok a filmek is tetszettek...de ez jobban

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ott röhögött az egész mozi. 
-
lorcsi
veterán
erről jut eszembe..jöhetne már a folytatása
-
Inarus
addikt
SPOILER!
Az az idegen valószínűleg Thanos volt. Amúgy pletykálnak arról is, hogy az amcsi verzióra lesz még egy extra after credits - scene, amiben egy régi-új főszereplő fog feltűnni. -
hoffman_
nagyúr
Na jó, azért nekem is van egy ingerküszöböm
A cápákkal még el vagyok, de cápa nélkül én se komálom a sz*rt 
-
hoffman_
nagyúr
Nincs sajna(amúgy is külföldi oldalról van).
orichalcos:
Ali.2001.720p.BRRip.XviD.AC3-PsychoLogic
Gyusz:
Angol van nekem is, magyar kéne. Sajnos amiket találtam(össz-vissz 2 db), azokat hiába igazítom, szétcsúszik később.
-
mondomén
őstag
Neked mi nem tetszett benne?
-
F34R
nagyúr
húzd fel az álarcot , csupán az van valakinek tetszik - valakinek nem te az utóbbiak táborát erősíted. egyszerű nem az ilyen szemléletű filmek való neked.
-
dokar
addikt
nagyon szeretem az '50-es evek Amerikajanak hangulatat
"Eisenhower amerikai elnök az 1956 október 31-i elnökválasztási televíziós és rádióbeszédében a magyar nép iránti csodálatának adott hangot. Ugyanebben a beszédben azonban azt is kijelentette, hogy az Amerikai Egyesült Államok az új magyar vezetést nem tekinti potenciális szövetségesének és nem fog katonai segítséget nyújtani a magyaroknak. Ezzel Moszkva gyakorlatilag megkapta a jóváhagyást az invázióra."
-
koxx
MODERÁTOR
"Megkaptam. Latvany: otos, zene: otos, hangulat: otos."
Maximálisan egyetértek
#38561-62 emiatt a 2 poén miatt kapott többek között annyit amennyit és nem kevesebbet
-
pohár
félisten
SPOILER
az mekkora poén volt mikor a hangárban kergették a nagy repülőt, erre megy a kocsiban a nyalakodás, főhősünk ránéz az ezredesre, az meg azt mondja: én aztán meg nem csókolom

a végét nézd meg te iiiis
-
TRob1
veterán
Na most már akkor én is bátran leírom a pontom
: 8,5 / 10 Nálam csak a már említett "végső csata" miatt nem 9, ez mindenképp fél pont mínusz, a 10est meg szintén Bosszúállókra tartogatom, már meg is előlegeztem neki látatlanba egy hónapja a #36578-as hsz-ben
(meg az nálam a Vasember és a Sötét Lovag) -
Tibiajax
nagyúr
mindattól függetlenül, h valami kegyetlen szar egy film lett, ezt egyszerüen nem szabad komoly filmalkotásként kezelni, egyetlen percig sem.. aki így teszi, az egy naiv. vagy gyerek.. vagy mindkettő
de mint (az egyébként hihetetlenül abszurd) usacentrikus hősről szóló képregényadaptáció, megfilmesítés, ugy egészen jol sikerült
a legvége volt a legértékesebb perc, az Avangers film várhatoan joval komolyabb lesz.
reméljuk, nem csak látványilag...Captain America.The First Avenger
hd,dts
6/10 -
TRob1
veterán
Még szép, csalódtam is volna benned, ha nem így lenne.

-
abridabri
veterán
Warehouse 13
Eureka
Sanctuary
Battlestar Galactica (majd; ha megnezted a BSG-t ,utana johet a "Caprica " cimu sorozat )
Doctor Who
V
Terminator: The Sarah Connor Chroniclesez tobbe kevesbe mind scifi ,en ezeket preferalom.
-
pohár
félisten
Mentalista?
a game of thrones nem nagyon fantasy, csak beszélnek róluk sárkányokról, aztán jóccakát, nincs benne sok fantasy elem
ja meg Family Guy, a legnagyobb

-
adalbert1
veterán
The Wire, The Shield, Breaking Bad, Dexter, Married with Children, Two and a half Men, Simpsons, South Park, The Sopranos, Seinfeld, Columbo, Magnum, P.I.,

-
darál0w
Jómunkásember
sopranos
battlestar galactica
caprica
13-as raktár
dexter
firefly
the walking dead
weeds
big bang theory
hymim
glee
las vegas
falling skies
the shield
rescue me
misfits
being human
sanctuary
supernatural
falling skies
californication
ezeket tervezem megnézni...

-
lvnt
őstag
Dráma: Breaking Bad, Mad Men, Dexter, Rescue Me, The Sopranos, Deadwood,
Game of Thrones, Boardwalk Empire, Luther, The Wire, Misfits, Justified.Sitcom: Modern Family, Community.
-
pohár
félisten
én ezeket nézem, hátha megtetszik neked is pár: House, Mentalista, Boardwalk Empire, SW: CW animációs
, ha nem láttad még a Trónok harcát akkor azonnal pótold, köbö ennyi -
rt06
veterán
pont, forditva, magyar billentyuzeten angol kiosztast hasznalok, csak valamiert magyar kiosztassal indult az opera
roviden: magzar billentzuyet ruleyamugy ha mar szobakerultek a sorozatok, azok meg jobbak eredeti nyelven
pontosabban konnyebben erthetoek, foleg mikor egyhuzamban nez meg sok epizodot az ember, par ora alatt egesz jol hozza lehet szokni a szereplok kiejtesehez, de meg a szavuk jarasahoz is, amire egy masfel-ket oras film alatt nem igazan van lehetoseg -
F34R
nagyúr
vagy szarul lett kiosztva , nekem is előfordult már

-
Vasinger!
nagyúr
Így minden filmet be lehet állítani. Ez nem sz@r, hanem az ilyen. És akkor innentől az összes filmnek 10/10-et lehet adni.
Fel kéne fogni, hogy az emberek ízlése szubjektív és attól mert 45 millió kimondja, hogy jó én meg azt, hogy nem, attól még nem nálam van a hiba, hanem csak simán szubjektív az emberi értékelés. Ennyi.Kassadin:
Ha nem horror, minek címkézik be horrornak? [link]
-
ludsimon
veterán
Nem láttam. THX!

-
kenwood3
addikt
Ez nem néz ki rossznak azt hiszem meg van az esti filmem

-
doc
nagyúr
azt se' tudom mi az, csak lattam emlegettetek

-
doc
nagyúr
pont tegnap neztem meg a Source Code-ot, SPOILER: en remeltem mikor 'megfagytak' hogy nem lesz happy end, ez igy jo ahogy van, bar jobb erzes volt nezokent hogy azert megis

Limitless es Event Horizon is megvolt mar
azert koszi hogy igyekeztek
vegigolvastam az utolso oldalt a topicbol, ezeket gyujtottem ki: Sucker punch, The quiet Earth, A furgonegyebkent nemreg neztem meg a 'Last man on Earth' c. sacc 50-60 eves (meg fekete-feher) filmet, nagyon jo, ajanlom mindenkinek, nalam 7/10 (kicsit eroltetett volt az 'indok')
daralow: nem beszolni, ennek az avatarnak jelentese van

-
Arnold2
őstag
A végén én tökre le voltam sokkolva, hogy így nem vezethettek meg engem. Hasonló élményt nyújtott nekem mint a Nicolas Cage féle Trükkös fiuk.
De ha jobban belegondolsz, akkor egy varázstrükk pont azért érdekes, mert nem tudod, hogy hogyan csinálja. Ebből kiindulva szerintem ennek a filmnek is az egyik erénye, hogy a miértek és hogyan-ok a háttérbe szorulnak. Most lehet, hogy azt mondod több pontot adtál volna, ha kiderülnek a dolgok, de szerintem pont, hogy veszített volna a "bájából"

-
zolynet
veterán
igen, elírtam, 2006os a film
sztem kell egy hangulat is a filmhez, egyfajta búvalbaszott
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen igen, lemaradt egy smile meg egy "sajnos'' szó. Én vártam volna folytatást, nem volt olyan rossz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lesz folytatás...
-
eeXaa
addikt
...Jogos... én a Battle: Los Angeles /2011 re gondoltam..... még ekkora faszságot, kèt közel ugyanolyan film ugyanabban az évben
...ràadásul ez egy hulladék.... -
darál0w
Jómunkásember
csak simán Star Wars volt...nem volt külön alcíme...de mondjuk érthető a dolog...

-
Tibiajax
nagyúr
ezt a kurva asylumot be kéne tiltani.. miért van erre szüksége a világnak?..
#33133 Vasinger!
engedd meg, hogy virtuálisan nyújtsam feléd jobbkezem, hogy kezet rázhassak veled.
..mert annyira egyetértünk.
[link] [link]
Végre valaki..
nincs nap, amikor ne jutna eszembe azóta is vagy a zene tingtang, táá-lálááláá
, amire táncol a kis szellemgyerek, vagy az, amikor és ahogy a végén betolják az effektet
hiába lerágott csont már a hichcock-os kameramove, itt akkor is olyan jó..
annyira szeretem ezt a filmet. és bazze, ahogy igy ezeket végiggondolom, meg a hülye öreg nyanyára gondolok a végéről, hát.. mindig körbenézek a szobában. ha gáz, ha nem, nem érdekel
xd -
pohár
félisten
barna, de a filmekhez sok esze van...

a film+-on most reklám van, minek kéne ott lennie most?
-
Psychonaut
veterán
Egy erdekes Wikipedia szocikk a szoban forgo studiorol: Asylum
Ez a resz kulonosen erdekes: The Asylum's usual budget for a production is reportedly "well under a million dollars", and it typically breaks even after about three months. The Asylum has never lost money on a film.Tibinek pedig ezeket ajanlom figyelmebe: Transmorphers, Transmorphers: Fall of Man
-
vzsryl
nagyúr
Általában elítélem a pereskedéseket, de ezt a stúdiót addig perelném, míg el nem tűnik örökre a süllyesztőben. Rengetegen beszívják a címeiket, és azt hiszik, hogy a nagy hollywoodi kasszasikert kezdik elnézni, közbe meg "zs*10 a 23-on" kategóriás assylum hulladékot.
Én még nem szívtam be, nem azért írom, de tudok olyanról, aki igen. Ez olyan, mint anno az Adidast utánzó Adios márka, ami még a márkajelet is másolta stb... -
Tibiajax
nagyúr
"..tíz ponton"..loll az a film egy akkora kalap szar h valami félelmetes. miota eltelt még több idő, ez még erősebbé vált bennem. egy momentumnyi ideig nem jut eszembe semmi ujra a filmből. ez pedig nálam azt jelenti automatik, h süllyesztő. a kalap szar jelző részemről meg azért jár még pluszban hozzá, mert annyira istenítették.. én meg azért mentem el rá a moziba. kegyetlenül rossz egy filmecske. inkább akkor egy régi e.t., vagy bmx banditák, tényleg.. abban legalább nem röpköd percekig a matchbox vonat..
brownus. folyamatosan lesem a foglaló oldalt, péntek estét kellene megcélozni
Integra istenem.. miért kell mindenből rimék, miért??
-
Kassadin
addikt
Megbuggyantam a melegben.
-
GabN73
addikt
Értem én hogy túlzó az egész film, de nekem a vége nem jött be, számomra már túl túlzó volt.
Valaki szerint a Bourne-ultimátum túlzó, számomra pedig az nem...

-
rt06
veterán
erdemes lehet megnezni, ugy remlik (regebben lattam mindkettot) egesz mas a ket film
-
F34R
nagyúr
-
madgie
titán
Inside Man jó, nézzed megfele

Köszi

-
darál0w
Jómunkásember
de akkor is mivan, ha megtalálják a gombot?
megmondom : semmi! -
rt06
veterán
"The Italian Job mar megvolt"
mind a ketto?
-
Kassadin
addikt
A belső ember-t láttad amúgy?
-
GabN73
addikt
The Bank Job, The Town, Lucky Number Slevin.... Nálam a favoritok között vannak, én is ajánlom ezeket.

-
ClayMore
aktív tag
dog day afternoon->nagyon nagy!
the town ez tavalyi, egyszer meg tudtuk nézni párommal.
the bank job->statham!

-
ClayMore
aktív tag
the italian job? megosztja az embereket. nekem tetszik.
the score?
ezek mind ilyen rablós filmek.
-
pohár
félisten
sőt, ott az Oceans Thirteen is

-
Kassadin
addikt
Gyúrosok ide! az első.
Ocean's Twelve a legjobb, majd meglátod a lézertáncot aztán elcsöppensz. HAHA.

-
pohár
félisten
még nem láttad az Oceans filmeket, vagy csak ezt, az elsőt?
-
DelArco
senior tag
SPOILER
Igen igen ezt értem csak azt nem hogy ez miért volt olyan fontos? Mert semmit nem bizonyít csak hogy leszakadt a gombja. Szerintem ha megtalálta volna a végén akkor sem ejtették volna ellene a vádat vagy ilyesmi. No mindegy ez részletkérdés a film értékéből nem von le.
Kifejezetten hasznos volt a végén az a jelenet amikor a nyomozó végigondolta hogy történhetett. Egész addig meg voltam győződve róla hogy a nő tette -
Kassadin
addikt
Akkor nem vagyunk fasírtban? Kira.

-
adalbert1
veterán
Valaki írta már hogy a zenéje is milyen jó (lehet hogy pont te?), az nekem is nagyon tetszett...
-
Kassadin
addikt
Azért ne harapd le a fejem jó?
Csak leírtam mit gondolok erről az egészről.Tibiajax: Remélem 15 pontot adsz rá. Az a film érdemel annyit.
-
Kassadin
addikt
Az ő saját szuverén véleménye, ez tény. Már írtam párszor hogy amit én szeretek, azt lehet hogy te a földig alázod. Itt nem is erről van szó, hanem hogy ne essünk már a ló túloldalára ezzel a szuverén véleménnyel. Mindegy, én reagálom túl. Adjon mindenki minden sz*r filmre 15 pontot a 10-ből.

-
Kassadin
addikt
Falra mászok az ilyen véleményektől. Hiába no, túl sok filmet láttam már ahhoz, hogy bármi gagyira max pontot adjak.
-
rt06
veterán
de akkor ne pontosson, hanem irja azt, hogy neki tetszett
a pontozgatas azt a benyomast kelti (elso ranezesre), hogy az illeto erti is, amit leir -
eeXaa
addikt
...sztem nem olyan rossz ahogy le lett húzva... egyszer mindenképp érdemes megnézni...
-
rt06
veterán
raadasul ahhoz a szinkront is nagyon eltalaltak (meg ugy az egesz filmhez)
-
iguana
őstag
igen...már látom, köszi.
végre "tárazom".
tényleg köszi mindenkinek...elkezdem nézni.most.
(nem Réz András lesz) -
Arnold2
őstag
Rémálom az Elm utcában sorozatból úgy isten igazából csak az első két filmet érdemes. A többi sem rossz, de hátra hagy egy "mehh szájízt".
A Black Dynamite és a I'm Gonna Git You Sucka meg olyan blaxploitation filmek paródiája mint mondjuk az eredeti Shaft vagy a '72-es Trouble Man (ami ugyan komoly, de én szakadtam rajta
) (Megemlíteném itt még a Undercover Brother-t ami szintén paródia filmként készült, de szerintem gyengébb mint a már említett kettő.)Blacula meg Blackenstein meg két műfaj találkozása, de persze a blaxploitation dominál. Mind a kettő vicces (bár már mondanom sem kell nem annak szánták).
Foxy Brown valóban jó film. Hozzá hasonló még a T.N.T. Brown.
(#32662) adalbert1: A Bronson féle Bosszúvágy filmek mind nagyon jók. Persze itt sem kerülhető el hogy a sorozat vége felé már már elhalványul s igazából semmi újat nem tud már mutatni, de annak ellenére mind igen szórakoztatók.
-
rt06
veterán
b-kat revenge filmek kozulk tudom ajanlani a foxy brown-t (ez inkabb exploitation), es a harry brown-t (ne tevesszen meg a cime, semmi koze a kettonek egymashoz) - ez utobbi szerintem kiemelkedoen jo film, Michael Caine foszereplesevel
tovabba a death sentence, taken, edge of dakrness, law abiding cityzen
Arnold2: machine girl tenyleg egesz nezheto, es nem is rossz
-
Arnold2
őstag
Hajaj, de ahhoz vissza kell menni az időben mikor ez divat volt.
Nem szigorúan bosszú filmek, de splatter / slasher / illetve más exploitation filmek:
Braindead
Blacula
ugye az Evil Dead széria
Rémálom az elm utcában és Texasi láncos és Halloween eredetije
'74-es Black Christmas
'89-es Intruder
(*)
és Isten tudja még mennyi zombis film.De ha rákeresel a exploitation, slasher, splatter filmekre és kiválasztasz valamit '70 és ~'90
között nagyon mellé nem foghatsz (de régebbi Wes Craven és John Carpenter filmek szinte tutkó jók. A mostaniak már nem feltétlenül hozzák az elvárt szintet.)És akkor még a japánokat nem is említettem. NA OTT aztán valami nagyon nincs rendben e téren
(egy lightosabb, mainstream által is elfogadott pl. a Machine Girl)(*)Hirtelen most ennyit tudtam felidézni innen a melóból
-
heihachi
addikt
Elég bőkezűen osztottad a Crankekre a pontokat, ha fele ennyit adtál volna is azt mondanám, hogy túlértékelted

-
F34R
nagyúr
bakker tényleg kinyomja a szemem a 2 review , mindegy majd megvárom hogy megjelenjen digitális formában is

-
rt06
veterán
jah, meg annyi, hogy a jersey girl-nel a story-n es a karaktereken kivul a mufaj sem stimmel, ez inkabb ilyen romantikus komedia feleseg (szerencsere nem az a nyaltenger, ami ezalatt a mufaj alatt tobbnyire ertendo)
-
rt06
veterán
ha a clerks-ek tetszettek, tudom ajanlatni a teljes sorozatot*, sorrendben
clerks
mallrats
chasing amy
dogma
jay and silent bob strikes back
(jersey girl) - ez a kakukktolyas**
clerks 2*: kevin smith new jersey sorozata (irta, rendezte)
**: sem a story, sem a karakterek nem kapcsolodnak, de ezt is a new jersey sorozathoz szoktak sorolni -
vzsryl
nagyúr
Köszi, de sajnos mind láttam!
A Ponyvaregényt kb. 2 hónapja néztem meg - nem is tudom - 5-6-7-edjére. Oldboy után a valaha készült második legjobb film, szerintem.
A Se7en, Fight Club, Sin City nagyon jó filmek. 10/10, de sajnos számomra ezek egyszer nézősek. Egyszer üt a sztorijuk, viszont akkor nagyot. Az Oldboy-al is így vagyok, mégis az a kedvencem.
A Batman-ek egyáltalán nem tetszettek. Egyszerűen nem értem miért vannak ennyire hype-olva, de biztos csak Én vagyok különc.
Valami más, látványosabb, normális bb film volt még 95'-05' között?
Nagyon szerettem ezt az időszakot, sajátos stílusuk volt a filmeknek, teljesen beszippantottak. A Mátrix és a LOTR trilógia a kedvenceim a folytatásos filmek közül. Pl a Mátrix 2-3 nem ütött akkorát anno, de ha a mai filmekhez kell viszonyítanom, akkor az Én szememben ronggyá aláznak mindent. -
Cthulhu Dawn
őstag
20 percet láttam egyszer belőle, annyi elég is volt.
-
pohár
félisten
fúj, hát ez a zöld izé undorító egy valami

-
BITBOYS
addikt
Gyorsan rövidre zárta

Fordot csípem nagyon, jellemző lehet rá az ilyen hozzáállás
pohár: Majd kiderül, de azért jó érzés volt olvasni

-
kenwood3
addikt
Na az jóféle azt is imádom, az ilyeneket csakis este egyedül szabad nézni

-
darál0w
Jómunkásember
lehet ujra kellene néznem az első két részt, mielőtt belefogok a 3-ba

-
Froclee
őstag
SPOILER!
Hát, nem tudom. Én abszolút untam és a sztori még egy sablonsztorinál is gyengébb volt (jön a szörny, megesz pár embert, megy a szörny) szerintem. Nagyon a hangulatra építették ezt a filmet, ami nekem annyira volt hangulatos, hogy a közepénél pofozgatnom kellett magamat, hogy ne aludjak el. Érthetetlen számomra az IMDB-s pontozása, mert ebben a kategóriában véleményem szerint bármelyik film jobb nála.
[ Módosította: ollie ] -
eeXaa
addikt
...hát én is nagyon kiváncsi vagyok... ha tettszet a 300 akkor sztem ez is... a képek akció, beállítások egy az egyben onnan vannak..
-
pohár
félisten
köszi, semmit nem tudtam kihallani belőle

-
TESCO-Zsömle
titán
Mindkettővel egyetértek. A kritikával és a hozzá(m)szólással is.

Nem tudom miért, de nekem ezzel a filmmel együtt mindig a Halálsoron jut eszembe, ami szintén 10/10...
-
koxx
MODERÁTOR
Hú egyszer elkezdtem nézni, de kb 15perc után off és del. Valahogy nem szegezett a képernyő elé.
-
adalbert1
veterán
Az a film tényleg nagyon kemény (mondjuk kicsit hatásvadász), nekem is nagyon tetszett. Szerintem az OST nagyon sokat dob a filmen, a Summer Overture és a Lux Aeterna két olyan track ami szerintem tökéletes keretet ad a filmnek, volt hogy kb. hónapokig ezt a két számot hallgattam.

Kemény cuccok elleni prevenciónak viszont simán le lehetne vetíteni mindenkinek a filmet...From Paris with Love: egy estére tökéletes volt egy könnyed szórakozást nyújtó akciófilmnek, Travolta nagyon nagy mint hiperaktív ügynök.

Unknown: ez már szerintem gyengébb volt, a Taken jobban tetszett Liam Neesontól.
-
F34R
nagyúr
nah ezt már régóta tervezem majd felírom a listámra , szeretem az ilyen agyament filmeket.
-
bAtt001
addikt
adok neki még egy esélyt én is ugyanebben a felállásban
már ha kifizettem érte a mozijegyet akkor had élvezzem is egyszer 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyjából megy az angol, de azért még kell a magyar felirat... De rajta vagyok az ügyön...

Amúgy köszi infót, hamar lesz akkor magyar felirat is. -
oriic
HÁZIGAZDA
VÁrok még magyarra, addig le sem szedem...

-
brownus
veterán

foglaltam egy helyet a super8-ra is, abban biztos nem fogok csalódni. biztos ami biztos.
csak nagyon ráizgultam már egy vámpíros filmre. visszaolvasok mennyire húztátok le.(#31231) BITBOYS, bár úgy lenne:d de pg13... rendezzen akkor disney filmet, az ilyen témájú, vámpíros filmeket meg hagyja másra
-
madgie
titán
"es ha valaki kicsit is otthon van a sci-fik vilagaban, az ertekelni fogja az utalasokat is a filmben."
Beza így van, csak már fárasztó elmagyarázni, mikor sokadszor estem le a fotelről a röhögéstől, a sógornőm meg az asszony néz fapofával, hogy mivan
Nem Jóbarátokon kellett volna felnőni, az van 
Egyébként a film tényleg baba, ellenben a Priest borzasztó sz*r (mindkettőt tegnap néztük) mondanám, hogy az év csalódása, de itt a topikban már felkészültem rá a véleményetek alapján.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- iOS alkalmazások
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Autós kamerák
- Saros (PS5)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- TCL LCD és LED TV-k
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de a legjobb képregényfilm a Batman
Ott röhögött az egész mozi.