Hirdetés
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Bocs ha már volt az előzményben, de én nem találtam.
Szóval akkor a 28 héttel később c. filmet nálunk nem játsszák soha már?
Májusi premier meg minden, de itt semmi...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz adalbert1 #88 üzenetére
Ez kb olyan dolog mint a See No Evil című film, az sem volt nálunk moziban.
Gondolom ez sem lesz
Akkor megszerzem máshonnan
Pl DVD-tékából
Integra: Ezt én sem, de az Apple oldalán lévő HD-s dolgokat meg tudom nézni sima Quicktimemal, lehet itt nem elérhető csak az USA-ban#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Nekem nem jött be a Simpson család. Kb annyi jó poén volt benne, mint egy sorozatbeli részben. Azért nem volt rossz, de jobbra számítottam. Kicsit túl érzelgős volt (a sorozatban nem annyira) meg
SPOILER
azt nem bírtam benne, hogy a burok amit rátettek a városra, hát... Szóval mért nem ásták ki magukat alatta?! Bakker
SPOILER VÉGE
Más:
Haverokkal moziünnepen megnéztük a Láthatatlan c. filmet. Jó lett volna, thrillernek mondják, de én inkább drámának mondanám... Vagy inkább a kettő között. Sajnos ez sem tetszett, de a barátaimnak sem...
Már csak pár hét, és Resident Evil 3!!!#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Mostanában nagyon mondják, hogy a Nemzet aranya 2. jó film.
Nos én még az 1. részt sem láttam, de a 2-t meg akarom nézni.
Érdemes előtte az elsőt megnézni?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Most akkor ezt a Jumper nevű filmet egyszer meg lehet nézni, vagy eszembe ne jusson?
Mindjárt nekiugrok az Ördögűző rendezői változatához.. Kiváncsi vok ezt a verziót még nem láttam, 8 évesen néztem meg utoljára az eredetit
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz mazda626 #3533 üzenetére
Attól félek ez nálunk nem lesz. Elvileg januárban vagy februárban volt Japánban. Volt moziban egyáltalán?
De amúgy én is nagyon kíváncsi vok rá, biztos ultra ütős#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dilikutya #4873 üzenetére
Jah hogy a Machete komoly film...
Azthittem valami poén a Terror bolygó elején
Nah mindegy, ha lesz akkor azt sztem tuti meg kell nézni!2009 meg még jó messze van :/
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Most jöttem a moziból , A Sötét Lovag c filmet néztük meg barátnőmmel..
Nagyon jó volt, nagyon tetszett lehet beülnék mégegyszer, de inkább mégse. Akciódús volt, klassz látvány volt az egész, a sztori is jó volt – 8/10Spoiler
A közepe és a vége felé nagyon izginek hat és a "húezalegjobbfilm" érzés vág be, de a végén ez az érzés feloszlik és igen, nem tetszett a vége... Szinte biztos h lesz köv. rész, de Joker nem halt meg én meg azt hittem tuti elintézik. Joki nem sokat volt benne ahhoz képest mire számítottam, de a színész tényleg jól "átadta" az őrült karaktert.. – De a színész meghalt... Joki meg annyival van elintézve h élete végéig csücsül? A másik meg nem értem ezt a spoiler dolgot.. Most akkor meghalt vagy mégse? Dent meghalt de Twoface..?
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Sk8erPeter #6280 üzenetére
Szerintem se fogsz itt találni. Google csodákra képes, próbáld ott, nekem bevált
-
Apollyon
Korrektor
Ma végre megnéztem a Vasember c. filmet. Tetszett, jobban mint a Sötét lovag, szóval enyhe túlzással 8.5/10. A végén az utolsó mondat nem jött be, de amúgy nagyon tetszik az R8, meg úgy az egész film egy jó kis AUDI reklám (R8, A5, Q7), de nem baj nagyon jók ezek az Audik, szeressük őket szal már csak ezért is élveztem.
Viszont a végén lemaradtam a stáblista utáni részről (spoiler). Ha valaki belinkelné esetleg megtisztelne vele, angolul is jó ha fenntvan valahol.
-
Apollyon
Korrektor
válasz AMD Power #7136 üzenetére
Uhh én nem bírom az ilyen "meséket". Amúgy ugyanaz volt a történet mint a Klónok támadása, vagy egy teljesen más storyline?
18+: Valaki meg tudná mondani mi annak a filmnek a címe amikor a lány a hüvelyével gyilkol? Az amerikaira gondolok, nem a japán Killer pussy c. filmre.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dilikutya #7139 üzenetére
Szerintem meg egész jól mennek ezek a képregény filmek nálunk. Ha nem is jók de biztos elmennek a moziba megnézni, max ott bebukják amikor nézik de hát addigra már úgyis kifizették Nah jó egyedül a Sötét lovag volt amit megnéztem moziban és Marvel (asszem) de pókember meg x-men meg fantastic 4 nem ér meg egy mozit se.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Face8814 #7394 üzenetére
Hát igen, ebbe a hibába én is néha belefutok, mert előfordul hogy csak azért is megnézek egy filmet mert jó nők vannak benne. Legalább a látvány jó.
Ma megnéztem (nosztalgiából) a Total Recall – Az emlékmás c. Schwarzi filmet.
Vicces az ilyen régi filmekben amikor a jövőben játszódnak hogy a monitorok nagy bumszli "ládatévék" Főleg amikor metrón utazik és ajtónként van egy jó mély tévé
Mellesleg egész jó film még sztem, főleg DVD-n, még amikor évekkel ezelőtt láttam a tv-ben csomó jelenet hiányzott belőle.. Azóta se nézek tévét.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz (Kolombusz) #7664 üzenetére
Pedig egész jó véleménnyel vannak róla imdb-n: 8.2/10 132,XXX votes.
Én szintén zenész bár még régebben láttam, nekem is nagyon tetszett sztem egész jól össze van rakva a sztori és még lehetséges realitás is van benne.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dilikutya #8024 üzenetére
A Hazafit láttam még pár éve. Szerintem egész jó, elég reálisan vannak benne a dolgok (pl ahogy lövik egymást ágyúval, az jó véres), de nem fogom mégegyszer megnézni.
-
Apollyon
Korrektor
Megnéztem a Saw 5 c. filmet.
Szerintem ez volt az eddigi legundorítóbb rész, többször rosszul lettem és az elején szédültem is. Nem azért mert túl brutális, hanem mert jól van megcsinálva/előadva. Így miközben írom nem lehet átadni, de miközben nézi az ember olyan kemény hangulata van hogy áááhh...
Trancsírozás, darabolás, történet nulla. Többet nem nézem úgy hogy kajálok közben. 3/10#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Tegnap megnéztük az Underworld 3-at ami inkább sztem 0. rész.
SPOILERHát a történet elég gagyi volt, az egész arról szólt hogy menekülnek a börtönből és je, aztán visszakerülnek megint menekülnek ááá....
Spoiler end
Amúgy meg ami még nem jött be hogy (haverokat idézzem) eléggé teszkógazdaságos animációk voltak, a vérfröccsenések nem voltak valami eredetiek, meg azt sem értettem hogy a vámpírok mért halnak meg ha elvágják a nyakukat.
Az imdb-n jelenleg 6.9/10 hát ez meglepő, én jóindulattal azt mondom hogy 5.2/10#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Végre sikerült megnéznem az X-files: I want to believe-t
Eléggé meglepődtem hogy Amanda Peet benne van, nekem őróla mindig a Steve Zahn-Jack Black páros filmje fog eszembejutni.
Ez végülis még oké, de hogy X-zibit mint FBI ügynök, ezen beálltam! Először aszittem hogy a "Körs" társigazgató de ő nem lehet mert túl fiatal és akkor leesett hogy..... jéééé!!
Apró meglepi.
Spoiler!Aszittem valami jó kis UFO-s lesz, de nem, inkább trancsíroztak, ég és föld a sorozat meg ez a mozifilm. Ilyen durva X-akták rész nincs, még ha összeadjuk az egészet akkor sincs ilyen brutál történet. Írtó beteg még csak a gondolata is az egésznek. Mivel X-akták "fan" vagyok, ezért 6/10.
A következő amit megnéztem a Hancock.
SPOILERÉrdekes megvalósítás, tetszik a mondanivalója hogy van életre szóló szerelem, és el lehet fantáziálni utána hogy milyen lenne egy örökkévalóságig. Kipróbálnám. Főleg úgy a felhők között. Amúgy azt hittem totál dráma lesz az egész és izé, de happy end. Most az egyszer elnézem. 8.5/10
Bocs ha ilyen ezeréves filmeket értékelek, de csak most sikerült leülni eléjük.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Bubee82 #10190 üzenetére
Tegnap éjjel megnéztem – Red Sands
Érdekes szemszögből mutatja be a dzsinneket.
Én jót szürakoztam rajta, tetszett!
Nem ez lesz a kedvenc filmed, de elmegy – 6.5/10#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Bubee82 #10263 üzenetére
Igen, azért írtam hogy nem ez lesz a kedvenced. Az "elmegy" meg csak egy semleges véleményt fejez ki.
koxx #10259: A csajnak mi van a térdével?
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Bubee82 #10273 üzenetére
Ééértem, de mivel kérdezted hogy milyen én csak válaszoltam és mivel nekem 100%-ig nem ez a kedvencem ezért írtam hogy neked sem lesz : P
Æon Flux c. filmet szereti valaki? Én most esek neki 2. alkalommal, pár éve már láttam egyszer, akkor bejött, most megnézzük mi változott
-
Apollyon
Korrektor
Most néztem meg a The Illusionist (A mágus) c. filmet, Edward Norton-nal a főszerepben.
Hát rég volt már film ami ennyire tetszett volna, egy jó erős 9/10, és azért csak ennyi mert a legvégét jobban is bemutathatták volna.De amúgy szakadtam, ekkora hú, ilyet!
Ajánlom mkinek, már majdnem tökéletes alkotás, a sztori lenyűgöző!
Hja és Jessica Biel most különösen jól nézett ki benne.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Eagle16 #10831 üzenetére
Értem. Akkor lehet majd mégis megnézem.
Most néztem meg a London c. filmet, Jessica Biel van az egyik főszerepben, Jason Statham szerepe kicsit szokatlan volt, de fő főszereplő Chris Evans szerepe sem volt a megszokott.
Jessica Biel brutál jó nő még mindig sztem, amúgy a film bejövős volt, 7.5/10-et adok neki, az emberi kapcsolatokról szól, meg emlékeztet, milyen könnyen el lehet cseszni ezeket a dolgokat.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Apollyon #10832 üzenetére
Hja meg még annyit hozzátennék hogy erősen 18+, és nagyon sokat káromkodnak benne.
Wilderness c. filmet látta valaki?
-
Apollyon
Korrektor
válasz runner 125 #10828 üzenetére
Csatlakozom, egy estét is megért, jó trancsírozós volt ez is, tudják mi kell a népnek.
Azért ez nem volt zombis, mielőtt bárki azt hinné, csak simán vírusos karanténos.Hja és ez is elég jó kis csajszi volt
-
Apollyon
Korrektor
Most néztem meg a Butterfly Effect: Revelation c. filmet, ami elvileg a 3. rész de itt is különbözik a sztori.
Kicsit olyan thriller, kicsit dráma, kicsit krimi, de ami nem kicsit, az nagyon, mert ez valami iszonyat beteg. Beteg aki kitalálta, beteg állat, ez ... jééézusom
Nézzétek meg! Beteg/10
-
Apollyon
Korrektor
Battlestar Galactica: Razor
Megnéztem, mert a kedvenc sorozatomból a TTSCC-ból szerepel benne Stephanie Jacobsen, akinek elég érdekes és sajátos stílusa van, és ez fetűnik mindkét szerepében.Nos, ez a BG: Razor című film bár imdb-n 7.8 pontot kapott, én max adok neki egy 3/10-et és ezt is csak azért mert benne van az előbb említett hölgy, egyébként eléggé komolytalan film, bár a történet lehetne jó de a megvalósítás egyszerűen béna, az animációk nevetségesek. Az alap sztori az, hogy az emberiség a Cylon nevű nép ellen harcol, akik valójában afféle robot nép, vagy kiborgok nem tudom de mindenképpen áramkörös életforma.
A kólám pedig ott borult ki, amikor lelőttek egy emberi űrhajót ezek a cylonok az ők egyik fighterükkel, és mutatták őket a hajóban, és robot hangon angolul beszéltek és parancsolt a főmufti a pilótának. (Eredeti nyelven néztem a filmet) Na ez ultragáz volt, talán a razfilmszerű animáció még elment volna de ez az angol duma gáz, mért nem nyomtak be inkább valami robot halandzsát és azt feliratozzák angolul?
Ez így nagyon gyenge, talán egy ötéves gyereknek elmenne, de nekik még túl véres, feldarabolt emberes.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Wolverine #10896 üzenetére
Igen? Akkor ez nekem kimaradt
Ettől függetlenül elég gyenge volt. A Sikoltókat is emberek építették mégsem beszélnek egymás között angolul : P Oké, mondjuk amik már beszélnek magukat építették. (Screamers)#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz runner 125 #10913 üzenetére
Én láttam, viszont a [REC]-et nem.
Egyszer meg lehet nézni, a vége pedig nagyon jó sztem#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest