Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
brownus
veterán
priest; steampunk és vámpírok, a sztori egész jó lett, a csaj nagyon jó, az effektek és a harcok is, még is hiányérzetem volt a végén. egy R betű segített volna... 6/10
-
F34R
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
nem az a marvel war , az ultimate alliance-ben van egy pár hőssel több így a második linkelt kép hamis.
-
pohár
félisten
a Thorban vágjátok hogy volt utalás a Vasemberre?

amúgy ez a kép miért 2012? lesz új Hulk pl? az Amerika Kapitány meg nem idén jön majd?
a bal oldali csaj a GI Joe-ból van, vagy honnan? nem ismerős
na meg a Thor... lesz 2. része vagy mi?
ezt az íjas-nyilas faszit egyáltalán se vágom kicsoda
-
tween
őstag

-
Ferdzsoo
addikt
Source Code
10/10.Első 10/10-es filmem, számomra kifogásolhatatlan.
Van benne kis sci-fi, nagyon eredeti ötletre épül a film, jó a romantius szál is.
Így kell jó ötlettel kevés pénzből nagyon jó filmet csinálni.
Azonosulni tudtam az egész filmel, nemtudom számomra minden szereplő szimpatikus volt benne, óriási öszhangban van az egész film, és a néző is a filmel.SPOILER.
Tetszett hogy a srác a végén mindenkinek boldogságot akart szerezni (nevettetős srác), nem az a Tipikus Happyend, persze az volt, csak mégis kellemes és nem utálnivaló unalmas formában.
Nem bonyolították halálra az ötletet, és minden alaposan megvan magyarázva benne.
Meg hogy az a tudata élt tovább, és még a testét is tudták a következő source kódra használni, a Goldwin-t sem csukták le ugye így, (merthogy új világot teremtett).
SPOILER vége.Nálam simán veri az inception-t is, hiába a látvány, ez a film iszonyat harmónikus.
Ez a legjobb szó rá. -
tween
őstag
Zuhanás (2006) : tetszett,de volt egy pillanat a vége előtt,mikor nagyon felbaszott agyilag ... 7/10
-
Tibiajax
nagyúr
King Ralph
hd,szinkron
6/10 -
kovsol
titán
Hétmérföldes szerelem (Going the Distance)
én rég röhögtem ennyit, esküszöm le kellett állítanom, mert sírva röhögtem már
spoiler: mikor az étterembe megkóstolták a bort és kiköpte a csaj és a srác elkezdi: de jó neked, hogy visszaköpted, nekem még meg is kell emészteni na ott besírtam. Na meg még egy rakat másik helyen. -
adalbert1
veterán
Assault on Precinct 13: gyakorlatilag semmi extra nem történik, egyszer nézhető...
The Pursuit of Happyness: kár hogy eddig ez kimaradt, nagyon tetszik. A Will Smith által játszott karakter hozzáállása abszolúte irigylésre méltó és inspiráló.
London Boulevard: egész egyedi hangulata van, de ennek ellenére valami hiányzik belőle...

A Fish Called Wanda: ez egész szórakoztatóra sikerült, mondjuk a szerelő és -alkotógárdát nézve ez nem csoda.
Morning Glory: barátnővel egyszer nézhető, amúgy az n+1-edik hasonló film...
-
Ferdzsoo
addikt
Rango
5/10.A megvalósítás tetszett, a film/történet nemigazán.
Egyszer ha unatkozol érdemes megnézni. -
Pitterix
őstag
Bemutató alapján többet vártam.
Nem volt rossz, de a több rész jobban tetszett.
Viszont Mystique itt mintha bögyösebb lett volna.....
7\10
-
És íme, újabb film, aminek címére nem emlékszem, de megnézném még egyszer.
A történet röviden: a film a halálbüntetés ellen harcol úgymond, egy kis aktivista szervezet arra akar rámutatni, hogy hány embert ítélnek ártatlanul halálra. Egy tagjuk feláldozza magát, hogy bizonyítsák igazukat, majd a szervezet egy másik tagját elítélik, és kivégzik, mert állítólag ő volt a gyilkos. A kivégzés után kerül a napvilágra a videofelvétel, amin minden rajta van, hogy tervelték ki, kik segítettek, és hogy történt
Egyszerűen fogalmam sincs, mi lehetett a címe. Nem dokumentum, hanem rendes film.
-
ch003067
addikt
a " 24- A szabadulás " egy film, vagy a híres sorozatból egy hosszúra sikeredett rész? Mert nem igazán tudom eldönteni. Most nézem, és nem tudom.
-
zolynet
veterán
Sanctum 6/10 1080p
Az elején még azt hittem hogy végig le fog kötni a film, de nem így lett.
-
Integra
titán
in time
talán még jó is lehet -
-
madgie
titán
válasz
BITBOYS
üzenetére
Bourne-ról jut eszembe: pár hete a mutternál a keresztkölkök rámoltak, tök véletlenül a kezembe került egy borító nélküli könyv, valami Fantom címmel. Nézem, mi a fene, ezt sose láttam, erre apró betűkkel, zárójelben ott van, hogy A Bourne Rejtély. Csak pislogtam, legalább lesz mit olvasni jövő héten a 24 órás buszozás alatt

-
Devid_81
félisten
Sanctum
Egynek jó volt, kicsit többet vártam tőle, viszont amit jól visszaadott az a szorongás érzés, valahogy ma nem volna kedvem menni barlangászni
5/10 -
-
MmDorian
őstag
Hétmérföldes szerelem
Applegate megöregedett...
nekem még a Bádnis epölgét van meg, ez sokkolt. Egynek jó volt egyébként.6,5/10 (a felet Daniel von Jägermeister miatt adom
)(#33910) zolynet melyik vót a kurvanagy poén ?

-
kovsol
titán
Honnan tudod? (How Do You Know) 8,5/10
Pedig nem vagyok oda az ilyen romantikus vígjátékokért, de ez mégis az elejétől a végéig lekötött. Sőt még jókat is nevettem közben! -
BITBOYS
addikt
-
Integra
titán
válasz
BITBOYS
üzenetére
egyértelmű, üvölt hogy rá csinálták a filmet. sunáznám meg mindent, szeretem a csajt, de inkább a ketrecben. nem lesz ebből bourne, ellenben bourne bőrlehúzás érzés annál inkább. pedig látszik, nem bízott a véletlenre szóda semmit, mert telepakolta nagy színészekkel..
más kérdés, hogy így is komolyabb teljesítményt fog valszeg adni az akciókban mint az összes többi női szereplő valaha is.. -
Psychonaut
veterán
The Island 7/10
Na, vegre jutott idom egy kis filmre. Bay ide vagy oda, nekem tetszett a film, jol szorakoztam rajta. Persze a sztori nem egyedi, de hat ez ez nem is egy olyan film, amitol nagy sztorit es komoly mondanivalot vartam. Porgos volt, nem ult le egy percre sem, ugyhogy egy hetest megerdemel siman. Uldozes, tores, zuzas, lovoldozes, minden van itt, ami csak szem szajnak ingere, meg persze Bay kedvence. Scarlett Johansson meg persze nagyon jol nez ki, de hat ezt eddig is tudta mindenki. Egyszer boven megeri megnezni.
-
GabN73
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Váháh. jó lesz ez!

-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, külsősként hozzászólnék a Wm témához, eddig egyszer láttam, de felejthetőnek vélem, nem adnék rá túl sok pontot, egyáltalán nem fogott meg, ellenben most olvasva a véleményeket megnézem újra, hátha másodszori nézésre jobbnak vélem majd, meglátjuk.. üdv
-
lvnt
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Csak olvasva a gondolataidat megint elgondolkoztam azon, mitől is ilyen megosztó ez a film. Már akkor sem nagyon találtam választ rá, amikor annak idején a szintén "két táboros" kritikákat olvastam. Van olyan film, ami ugyanúgy tetszik, de mégis megértem azt, hogy megosztó. A Watchmen esetében valahogy nem így van. Persze megint nem jöttem rá, de legalább megerősítettem magam abban, hogy nekem az egyik kedvencem.

heihachi: Csatlakozom. Nagyon nem vagyok egy újranézős filmrajongó, de ezt akár ma meg tudnám nézni még egyszer.
-
BITBOYS
addikt
Belőlem ugyanazt a hatást váltotta ki, mint a V, odaszögezett a fotelba és lenyűgözött. Van egy -több- szép monológ benne, pl: ..A jövő napról napra egyre sötétebb,
de a múlt, még a mocskos részei is,
egyre élénkebbnek tűnnek. Az idő előrehaladtával ezt mindenki átérzi egyszer -
heihachi
addikt
Amikor először láttam a Wm-t (persze moziban), akkor valahogy nem jött annyira szörnyen be. Van egy eléggé komor hangulata a dolognak, pláne, hogy a vége erre még rátesz egy jókora lapáttal, és szerintem nem voltam ehhez akkor éppen jó hangulatban.
Azóta aztán már vagy 5-6-szor is láttam, minden megnézés után egyre jobban és jobban tetszik, és ha pontoznék, akkor biztosan 9 vagy 10 pont környékén kapna tőlem is. Most azon kevés film közé tartozik, amit bármikor újra meg tudok nézni (így be is szereztem egy eredeti, extra kiadást belőle, igaz csak DVD-n). -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato
üzenetére
Kell. Most.
SUmmer Glau. HM..... -
Komplikato
veterán
-
F34R
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Ez ám lehet még jó is lesz , szeretem a hasonló vígjátékokat

-
Komplikato
veterán
KNIGHTS OF BADASSDOM Comic-Con trailer[link]
Bekockult RPG-s brigád elmegy Live Fantasy-t játszani, ami nagyon jól sikerül, mert igaziból sikerül egy démont idézniük, ezért a szobaharcosoknak be kell durvulnia.
Horror vígjáték![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BITBOYS
addikt
Haywire Official Trailer Uhh, kemény a csajszi
-
F34R
nagyúr
Evangelion 1.0 You are (not) Alone
79 %
Evangelion 2.0 You can (not) Advanced
82%
Hát ez mese a javából

Rá vagyok most kattanva a robotos cuccokra

-
lvnt
őstag
Watchmen (The Ultimate Cut) - 10/10
Először moziban láttam a filmet, rá fél évre jött a DC. Egy ideje már tervezem megnézni belőle az Ultimate Cut-ot, most pedig Tibi elmélkedésén felbuzdulva meg is tettem.
Immár harmadik alakalommal ragadott magával teljesen. A zene, a hangok, a képi világ. Ezek mind rengeteget hozzátesznek a film fantasztikus hangulatához.
A karakterek nagyon jól kidolgozottak. Dr. Manhattan és Rorschach monológjait külön kiemelném.
A néhol naturalista ábrázolás plusz jó pont. A leszakadó végtagok, a vér vagy a csontok törése. Itt egyáltalán nem öncélú az erőszak. Igenis szükség van rá, hogy átadják az eredeti képregény és a film mondanivalóját. Nekem a Snyder-féle lassítások is bejönnek. Már a 300-ban is tetszett a megoldás, még ha nem is túl egyedi.
A legtöbb színész rendben volt, sőt. Viszont Miss Jupiter egy-egy jeleneténél igencsak húztam a számat.
Akiknek nem tetszett, valószínűleg akciót vártak. Nekik megértem, hogy vontatottnak tűnhet. Nekem egyáltalán nem volt az. Egy percig sem unatkoztam, így, harmadjára sem.
Nálam ezek a "tökéletes" képregény-adaptációk: Sin City, The Dark Knight, Watchmen.
A maga kategóriájában egyértelműen tízes.Avatar-témához: én biztos, hogy Rorschach-ot kérném arcképnek, ha nem lenne foglalt.
-
Tibiajax
nagyúr
The Quiet Earth
hd
felébredsz, és egyedül találod magad a Földön..
mindig is szerettem az ilyen muvikat. jó kis sivárak de hangulatosak
8/10 -
RexpecT
addikt
Halálsoron 10/10.

-
heihachi
addikt
Ma Crimson Tide vs The Hunt for Red October napot rendeztem. Nem tudok dönteni melyik a jobb, de mindkettő nagyon-nagyon jó film.
-
bradam
aktív tag
A remény rabjai
Nagyon nagy elvárásaim voltak, majdnem teljesen meg is felelt.
A papi monológja szerintem nagyon eltalált volt,Tim Robbinst eddig nem szerettem, de ez fenomenális volt.9/10
-
Pitterix
őstag
-
mickemoto
őstag
Torrente 4 : 65%
Az első két rész tettszett a legjobban, a harmadik is jó volt, de úgy látszik mostanra kifogytak az ötletekből, mint szinte minden sokadik részes filmnél (sajnos).
-
F34R
nagyúr
-
Gorneck
legenda
Stake Land - érdekes az elképzelés, a lények inkább felbasztak, mint komolyan vegyem őket...szezont a fazonnal keverése. A vége is érdekes lett. - 10\7
-
Kassadin
addikt
Ünneprontók ünnepe illetve Agyő, nagy ő!. Ezek jutottak hirtelen eszembe.
-
zolynet
veterán
-
psg5
veterán
Estére romantikus vígjáték 5 éven belüli? Ne túl csöpögőset...
-
kovsol
titán
megnéztem a Source Code -t 8/10, és a végén esküszöm futkosott rajtam a hideg !spoiler! mikor Goodwin az emailt olvasta.
-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
nem
ez a csaj foxhoz képest olyan volt mint egy nyomoronc... + szinészi képesség 0!
azt nem értem, mivel egész jó szereplő gárdát összeverbuváltak, akkor miért nem egy szinésznőt kértek fel a szerepre?? és ha már ennyi pénzt elszartak erre a filmre, miért nem lehetett kicsit jobb párbeszédeket irni?? és kivágni a nyálas részeket, és nem kommersz-fos zenékkel telepakolni a filmet, a végén majdnem sokkot kaptam! a tvájlájtban is jobb zenék vannak mint ebben!!a 153percből az volt számomra élvezhető mikor ment a gyilok, egy gyenge 4es a film.
mostantól bay=bolljájj,meg amikor a picsa áll mint egy kifutón mögötte meg folyik a harc, robbanás hegyek, szánalmas... mint egy kibaszott hajlakk reklám b+
másik jelenet, amikor hangosan felnevettem, mikor samet arrébb tolja és beszél bele a kamerába és rázza a kezét mintha kukit verne, LOL.
-
tween
őstag
A jégsziget foglyai (1969) : jó olykor a múltban kotorászni 6/10
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kés topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az íjas Sólyomszem, a csaj a Fekete özvegy...

nekem még a Bádnis epölgét van meg, ez sokkolt. Egynek jó volt egyébként.
jah.