- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Archanon
őstag
The ruins (A romok): WTF? Ez így éjjelre nem volt túl ijesztgetős jóféleség. Ennyit erről Ekkora marhaságot... [4/10]
Na, inkább nézek Kaliforgiát... kell a kikapcsolódás.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz littlelion21 #33384 üzenetére
hatalmas
#33385) pohár
(#33386) Integra nem láttam még.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Forrest Gump
10/10 még mindig.
Live-Die-Respawn
-
Gorneck
legenda
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. - 10\6.
Aszhem kidobott pénz volt, hosszú, néha unalmas részek egy-egy olyan esemény láncba, hogy nem is értem minek kellett az oda, csak visszafogta a filmet...a vége az meg röhejes\felesleges volt. Számomra teljesen agyoncsapta az egészet...Gorneck#1239
-
mephi666
nagyúr
ma esti mozi:
ilyen szereposztással nem tudom, miért maradt ki eddig, de baromi jó film volt clint eastwood szvsz baromi jó filmeket rendez sorban... mondjuk ennek a filmnek a végét kicsit másra csináltam volna: ahogy sean penn elsétál a jack daniels-es üveggel a kezében, akkor levágtam volna a végét... egyszerűen nem éreztem szükségét annak, hogy részben "hepiend" legyen na, ez azért nem ront az értékén: 10/8 ...alig vettem észre, hogy kb 2:15 hosszú volt a film... művészi volt nagyon: fényképezés, vágás, zenék, színészek, mondanivaló, minden ami kell totál rendben volt... végig élveztük
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Integra
titán
válasz Pitterix #33379 üzenetére
spoiler
ne felejtsd el, hogy folyamatosan pusztították el az ereklyéket, ebben volt az ereje. a végén már csak maga a meggyengült tudod ki volt ja és azt se felejtsd el, hogy a varázspálca nem neki engedelmeskedett.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz littlelion21 #33384 üzenetére
3. képen debasz, ááá
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pitterix
őstag
válasz Integra #33377 üzenetére
Spoileres!!!!
Na azért én sem ilyenre gondoltam.
De a gólemek harcolhattak volna többet, esetleg a támadó gonosz varázslók is Neville-nél.....(#33378) heihachi:Mintha túl könnyen győzte volna le tudodkit, ahhoz képest, hogy annyira beharangozták, milyen powa fickó.
Lehet gyengült valamennyit a cuccok elpusztítása után, de azért nem ennyit kellett volna....
Esetleg a jó öreg Terry megmenthetett volna pár valakit, amit meg is köszönnek neki, de a végén se köszönet, se hála, se Potter éltetés....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2.
Lehet SPOILERES!!!!!!
Nem rossz.
Kicsit talán többet vártam tőle, jobb, több küzdelmet, hősiesebb helytállást, nehezebb győzelmet, de azért megérte a pízét.8,5\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
tween
őstag
Conan, a barbár (1982) : annak ellenére, hogy a harcjelenetek mai szemmel gagyik, még mindig van valami bája a filmnek.... 7/10
-
Jojo5
őstag
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Harry Potter és a Halál ereklyéi II.
MoziSzerintem jó volt. A vége nem kellett volna azon kb. mindenki röhögött, de összességében a tapsvihar a film végén megérdemelt volt...
9/10 (mert eddig is szerettem az egészet, bár sosem olvastam és jobb is nekem... persze voltak gyengébb részek, de az egész sorozatból az utolsó részek nagyon tetszettek)
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
darál0w
Jómunkásember
tegnap este még egy mozit utbaejtettünk bnővel...
Super8
szar.
bővebben : kalap szar.
abszolut felesleges elmenni rá moziba. unalmas, sablonos. hulladék. nem is pontoznám.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #33368 üzenetére
kiadták egyébként a korábbi részeket br-en? barátnőm még nem látta és megnézné szívesen a sorozatot, de sehol nem találtam 720p/1080p változatot láttam már többször is mindet és ennél a filmnél tökéletes a dvd változat is, de ha létezne, csak jó lenne jobb minőségben
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
ez a komoly
[link]gyerünk Csuja úr, gyerüüünk
-
senior tag
Middle Men
Nem volt ez rossz. Talán egyszer újra megnézem még. Alapjában nem volt semmi meglepő jó sok hasonló film van de szeretem ezeket szóval ez is bejött.
7/10Youth hides the key to salvation
-
F34R
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
Source Code
hd,ac3
7/10[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
azt mondják, hogy nem remake, hanem előzmény film lesz a the thing..
a trailer alapján ezt nehéz elhinnem...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MmDorian
őstag
na,
Potter 7/2
Olvastam. Az jobb volt, viszont a film is jó lett. Jó ez a sorozat, ahogy egyretöbb lett belőle, úgy lett komolyabb. Biztos hogy még sokszor elő fogom venni. Szerintem méltó befejezés.
7,5/10
-
Archanon
őstag
A lány és a farkas (Red riding hood): Őszintén szólva kellemeset csalódtam benne. Úgy hallottam, rosszabb, mint a tvájlájt. Hát, hangulatra pedig tisztára olan, viszont fényévekre lehagyja az "elődjét". Annyira nem is volt nyáltenger, szóval... nekem bejött. A képi világa különösen [bár itt-ott, a túl sokáig tartó sötét jelenetek kissé zavartak]. 6/10
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Kassadin
addikt
A remény rabjai(The Shawshank Redemption)720p
Végre megtudtam nézni egyszerre az egész filmet, interneten mindenhol fel van darabolva, utálom ezeket az online tárhelyeket.
Eszméletlen jó film, már értem miért van az imdb-s 250-es lista legelső helyén. Tetszik hogy van benne jó pár csavar is, amire nem számít az ember...Mindenkinek ajánlom, aki még nem látta.Ez a film nálam 9/10.
-
Integra
titán
válasz horush #33349 üzenetére
alapvető tévedés, hogy mindenki azt hiszi, hogy csak az a 3d amikor a vászonból feléd jön ki valami. nem tudom miért idegződött be ez a zemberek agyába így, de ez egy baromság. tökéletesen látni a vásznon "belül" a "mélységet" végig.
szem kell hozzá....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
horush
addikt
Na, most értem haza a Westendből, megnéztem a Harry Potter and the deathly hallows 2. részét A film szerintem nem volt rossz, egész korrektül megcsinálta a Yates.
3D-ben néztem, bár hogy miért az nem tudom. 1-2 minimális dolgon kívül nem is láttam semmit 3D-ben, de kellett viselni ezt a hülye szemüveget.. Lehet az IMAX-ben jobb lett volna, de oda már nem lehetett volna foglalni értelmes helyre, majd 1 héttel ezelőtt sem.
A "komolyabb" színészek ismét hozták a színvonalat, s úgy vettem észre, hogy a Radcliffe gyerek is egész jól játszott. Mondjuk Rupert Grint és Emma Wattson továbbra is elég gyenge.. Mindent össze nekem tetszett, 9/10-et tudok adni rá. Igaz ebben lehet szerepet játszik a HP elfogultságom is. -
MmDorian
őstag
mi legyen este ? tf3, vagy hp3,5 ?
-
tween
őstag
London Boulevard (2010) : tipikus angol, de tetszett 6.5/10
-
tween
őstag
én is én is én is
-
mickemoto
őstag
Én erre tippelnék, Időzített bomba
-
Integra
titán
juhuuu, harry potter 3d ov
-
Pitterix
őstag
válasz Tibiajax #33294 üzenetére
Ajjaj, milyen mozi az ilyen?!
Nálunk nincs jó kép, jó hang, de legalább olyan üccsit kapok, amilyet kérek.
Bár mikor mondtam a csajnak, milyent szeretnék, csak kamillázott, holott én már gyerekkoromban is ittam olyat.....Majd összejön legközelebb.
Talán egyszer én is eljutok egy ilyenre..
Már volt nektek egy, akkor még idegennek számítottam itt, azóta én lettem a kettes számú főgagyi filmező, az első helyet sajna kibérelte Arnold pajti."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
darál0w
Jómunkásember
-
littlelion21
addikt
Srácok, segíccsetek'...
Kb. egy hónapja gondolkozok rajta, hogy bizonyos (leírom fonetikusan, mert fingom nincs hogy írják) "Szoldörn" ezredes v. tábornok melyik filmben/sorozatban szerepelt.
Az össszes filmbuzi havert megkérdeztem, a többségnek csak ismerős volt, de hogy honnan...
Emlékeim szerint elég sűrűn emlegették a rangja nélkül is.Ha valakinek rémlik valami, ne tartsa magában.
-
Megint filmet keresek. Egy részletre emlékszem. Egy sorozatgyilkos után kutatnak, a központban a robbanás és tűz áll. A lényeg: a robbanások úgy történnek, hogy a páciens kinyitja az ajtót, majd bumm. Ha jól emlékszem a légnyomás indítja be a detonációt, meg mintha olyan is rémlene, hogy gyufa van az ajtó aljára ragasztva...
Valakinek rémlik, hogy mi lehet a címe?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, van Torrente 4 dvdrip angol felirattal. Hm. Lehet meg kellene nézni:
Live-Die-Respawn
-
mephi666
nagyúr
válasz Integra #33328 üzenetére
spiderman-ből? NEM
másból? IGEN (pl mártírok... azon nem volt kedvem nekem sem nevetni, pedig jópár "kemény" filmet végigröhögtem már)
...de ez a nyálas hülyegyerek nekem is bántja a szemem... ez minimum "1üveg vodkás spiderman reboot" lesz nálam
-
-
pohár
félisten
válasz WonderCSabo #33324 üzenetére
én előre megmondom, Tobey jobb volt
meg a csaja is, most így hirtelen gugli nélkül nem ugrik be a neveGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tween
őstag
Elhajlási engedély (2011) : nem nekem való a vígjáték, de komolyan mondom pár jeleneten besírtam a röhögéstől 6/10
-
adalbert1
veterán
válasz Kassadin #33282 üzenetére
Azt én is fentebb írtam, egyik kedvenc filmem, sőt az egyetlen film amit kétszer is megnéztem a moziban.
A 250-es listának én szerintem úgy a felét láthattam, de ha egyszer lesz türelmem, akkor összeszámolom.Insidious: ez tényleg parás volt, pár jelenetnél szó szerint nem mertem odanézni (barátnőm meg a hangra érzékenyebb, ő a fülét fogta be - viccesek lehettünk ), mondjuk nem is annyira szeretem az ilyen filmeket.
The Company Men: jó volt végre valami valósnak tűnő filmet is megnézni, nekem tetszett ahogy bemutatta a válság által tönkrement karriereket.
spoilerMondjuk az furcsa volt hogy valaki MBA-val és több év vezetői tapasztalattal nem talál munkát, de végül is hihető ha tényleg sok ezer hasonló emberrel együtt került utcára. Illetve az is durva hogy minden fogyasztását hitelből fedezte (oké, ez is érthető hogy kb. mindenki ezt csinálta), pedig egy ilyen életszínvonalon már azért elég komoly megtakarításainak/befektetéseinek kellene lennie az embernek.
-
BITBOYS
addikt
válasz WonderCSabo #33312 üzenetére
Index fórumon mekkora anyázás volt miatta, mivel azt cikkezték, hogy ő az igazi pókember
-
lvnt
őstag
Paul - 8/10
Nagyon jó volt. A legtöbb poén ütött, a film pedig tartotta nagyjából végig a színvonalat. Mostanában szerintem ez a legjobb vígjáték, amit láttam. A közepefele volt egy nagyon kevés üresjárat, de azt is valószínűleg csak azért éreztem annak, mert erősen indított a film. Az elején csak úgy röpködtek a poénok, alig volt megállás.
Biztos, hogy meg fogom még nézni párszor. Ajánlom mindenkinek, akinek eddig még kimaradt![ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Integra #33315 üzenetére
"b*zikból lesznek a legjobb komikusok" ...de mióta lett a spiderman komédia?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #33313 üzenetére
az új szpájdermen, de ha jobban megnézed, akkor egy hormonkezelt/feljavitott dani pedrosa
amúgy vicc, ratyiknak áll a világ, hihetetlen[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
Motion_Blur
félisten
válasz WonderCSabo #33312 üzenetére
Ki ez a b*zi emo-s k*tsög?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
WonderCSabo
félisten
Hogy néz ez ki te atyaúristen...
-
Gorneck
legenda
Ezt néztem meg nem is oly rég..a film ezután nekem már nem volt nagy durr...
Gorneck#1239
-
-
-
G.Ogre
csendes tag
Transformers 3 értékeléseket kerestem pár napja itt, nem találtam, csak most. Megnéztem tegnap, nekem nagy csalódás volt, pedig készültem már rá, 1-2 is megvan díszdobozos változatban. Két és fél óra alatt engem teljesen kiakaszott az a tátott szájú csaj a filmben, aki ebben az egy részben több szerepet kapott mint Megan Fox az első kettőben együttvéve. Vártam a beígért Shockwave szerepeket, erre nagy semmi...nem lövöm le a poént annak aki még nem látta. Fél órát simán le lehetett volna vágni a filmből, el volt nyújtva mint a rétes. A vége látványos volt, az tetszett, de nekem teljesen kinyírták ezt a filmet...nem lesz ott a polcon a többi mellett Holnap Harry Potter. Remélem az jobb lesz.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Formula-1 humoros
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Cyberpunk 2077
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest