- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Nagyon be vagy ma lassulva, nem?
Vilagszinten 640.000.000 dollart hozott eddig. -
Psychonaut
veterán
válasz
littlelion21 #47567 üzenetére
Meg is erdemlik a keszitok. Egyertelmuen minden idok legjobb szuperhosfilmje. Mar most hozta a keszitesi koltsegek ketszereset, pedig meg csak ket hete van kb. mozikban.
-
-
Psychonaut
veterán
válasz
Realradical #47254 üzenetére
Megértem a problémádat, én azért idézgetek bátran, mert a beszólások-gegek szerintem nem spoilerek, nem árulnak el semmit a filmről, nem árulják el a cselekményt, vagy nagy fordulatot sem...sőt, még azt sem tudod, hogy mikor fognak elhangzani, szóval...
-
Psychonaut
veterán
Hehe, idezet egyik regi hozzaszolasombol:
UI: miert 9 es nem 10: utobbi pontszamot az Avengers-re tartogatom.
-
Psychonaut
veterán
Avengers - 10/10
IMAX 3D vasarnap esteEgy szuperhosfilmnek pontosan ilyennek kell lennie. All-Star csapat, jo zene, jo latvany, kello mennyisegu poen, es pont. Popcornmozi a javabol. Szerintem nem is kell rola tobbet irni.
SPOILER
berojocy: lenyegeben egy masodik resz meglebegtetese. Valami ismeretlen bolygon egy idegen kijelenti, hogy az embereket nem is olyan konnyu legyozni, nahat nahat.
-
Psychonaut
veterán
Regen irtam mar:
Drive 4/10
Csakis a kepi vilag es a soundtrack miatt, mindkettoert kapott 2-2 pontot a film, egyebkent egy nagy 0. Zero. Kivancsi lennek, akinek tetszett, miert tetszett - en semmit nem talaltam benne, ami akar csak kozepszeruve is tenne. Sokat vartam tole, semmit nem kaptam. Nem ajanlom.
-
Psychonaut
veterán
Captain America 9/10
Na, akkor az elejen hadd szogezzem le: mocsok modon elfogult vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban. A kepregenyes ismereteim meglehetosen hianyosak, ennek ellenere megis valahogy ratalaltam Amerika Kapitanyra, es o lett az en kedvenc szuperhosom. Vagyis a film eleve pluszpontokkal inditott.
A konkret filmmel kapcsolatban: nagyon szeretem az '50-es evek Amerikajanak hangulatat (legalabbis a filmek altal atadottat), a futurisztikus elemek bevonasaval szinten meg lehet venni, ugyhogy a Stark Exponal mar biztos voltam benne, ez az en filmem lesz. Es valoban.
A srac bemutatasatol kezdve a vegig porgo akcion at a film vegeig (es a nem vart fordulatig) minden egyutt volt.
Ugy ultem le ele, hogy nem vartam semmit, csak ket ora porgos szorakozast. Megkaptam. Latvany: otos, zene: otos, hangulat: otos.Ennyi, nincs mit magyarazni rajta. Es most johet a sav, meg a Brian eletebol a kovezos video YouTube-rol, mert tudom, hogy mar bekeszitettetek.
UI: miert 9 es nem 10: utobbi pontszamot az Avengers-re tartogatom.
-
Psychonaut
veterán
Inside Man 6.5/10
Annyira nem jott be, joval tobbet vartam tole azok alapjan, amit olvasni lehet rola. Bar maga a bankrablas tetszett, meg Denzel Washington sem volt rossz, de nagyjabol ennyi a pozitivum szamomra. A hatter nem volt rendesen kibontva, karakterek sablonosak, jellemfejlodes zero. Vagas jo, zene atlagos. Egyszer nezheto thriller, delutanra maximum.
-
Psychonaut
veterán
Na, akkor sorozatfuggok figyelmebe: Allee bevasarlokozpontban a Libriben Mad Men evadonkent 990 Ft, 1., 2., 3. evadbol egy-egy darab volt, 4. evadbol ketto. Sima DVD tokos kiadas.
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
Na, akkor forditva.
Sorozatbol egyebkent mik az ajanlasok? Eddig nem sok mindent neztem, How I Met Your Mother-t par resz erejeig, Fringe-t szinte vegig, The Walking Dead-et felig. Utobbi kettot most megint elkezdtem, illetve melle jon meg a Big Bang Theory es a Firefly. Ja, es a Sons Of Anarchy. Tovabbiakra tippek?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Vasinger! #34794 üzenetére
Ugy latszik nem sikerult megertened a film alapveto celjat. Mar parszor leirtuk itt a topikban: DIREKT ilyen. Direkt buta, eszszerutlen, tulzo, muveres, popkornos. Ha nem szereted az ilyen filmeket, felesleges megnezned. De ha mar megnezed, legalabb ne huzd le, csak azert, mert nem szereted a mufajt.
-
Psychonaut
veterán
Priest 5/10
Na, hat hol is kezdjem. Vartam is ezt a filmet, meg nem is, az elso trailer megfogott, de nem mertem moziba beulni ra, meg mar megjelenes elott volt egy olyan erzesem, hogy ez bizony nem lesz nagy muvi. Nem is lett, a tortenet lenyegeben egyetlen nagy klisehalmaz, a szineszi jatek teljesen atlagos, meg a stiluselemeket is innen-onnan szedtek ossze (Equilibrium?). Ennek ellenere maga a hangulat nekem bejott - amugy is szeretem a steampunkot, ugyhogy nem volt nehez eladni nekem a filmet - de mas ertekelheto nem igazan van benne.
-
Psychonaut
veterán
Source Code
De a fent ajanlott Limitless sem rossz, egyszer elvezetes. -
Psychonaut
veterán
The Island 7/10
Na, vegre jutott idom egy kis filmre. Bay ide vagy oda, nekem tetszett a film, jol szorakoztam rajta. Persze a sztori nem egyedi, de hat ez ez nem is egy olyan film, amitol nagy sztorit es komoly mondanivalot vartam. Porgos volt, nem ult le egy percre sem, ugyhogy egy hetest megerdemel siman. Uldozes, tores, zuzas, lovoldozes, minden van itt, ami csak szem szajnak ingere, meg persze Bay kedvence. Scarlett Johansson meg persze nagyon jol nez ki, de hat ezt eddig is tudta mindenki. Egyszer boven megeri megnezni.
-
Psychonaut
veterán
The Game 8/10
Hmhm, eleg erdekes film. Mondhatni nagyon, nagyon erdekes. Egyaltalan nem ezt vartam, de vegig lekotott, a vegere pedig egyaltalan nem szamitottam. Mindenesetre elgondolkodtato, hogy hogy tudnak valakit (es a nezot is) ennyire "becsavarni".
A rendezes kivalo (oke, Fincher, mi mas lenne), a zene miatt vegig feszult, huzos a film, a vegen a kreditroll alatti Jefferson Airplane-ert pluszpont, A Michael Douglas - Sean Penn parosert szinten.
Azert nemi magyarazatot a vegen szivesen vettem volna a miertekre es a hogyanokra, de persze, ez a film nem errol szolt. Ha errol (is) szolt volna, akkor tobbet is kaphatott volna. -
Psychonaut
veterán
válasz
ch003067 #33228 üzenetére
Nem, egy olyan film van, aminek Battle of Los Angeles a cime. Amire ti gondoltok, az Battle Los Angeles.
SZERK: nemreg targyaltuk ki az Asylum studiot itt a topikban.
-
Psychonaut
veterán
Egyebkent most mindketten az Asylum fele "remekmurol" beszeltek?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #33122 üzenetére
Egy erdekes Wikipedia szocikk a szoban forgo studiorol: Asylum
Ez a resz kulonosen erdekes: The Asylum's usual budget for a production is reportedly "well under a million dollars", and it typically breaks even after about three months. The Asylum has never lost money on a film.Tibinek pedig ezeket ajanlom figyelmebe: Transmorphers, Transmorphers: Fall of Man
-
Psychonaut
veterán
Ja, azert linkeltem. Kegyetlen, egy "of" szocskat voltak kepesek odabokni az eredeti cimehez.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Motion_Blur #33111 üzenetére
Asylum, mit vartal?
SZERK: Battle of Los Angeles - bazze...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Tibiajax #33087 üzenetére
Ja, a vonatos resz nekem sem tetszett annyira, eszemben is volt, hogy ha ilyet akartam volna, mentem volna a Transformers 3-ra.
Nem tudom, nekem bejott nagyon a film tenyleg, biztos, hogy beszerzem majd itthonra is.
Integra: Jezus f*szom, egy amerikai remake abbol? Hat, el sem tudom kepzelni, hogy valahogy jo legyen, de ne legyen igazam...
-
Psychonaut
veterán
Super 8 9/10
Na, hat szoval a ma esti mozi. A tobbek altal lehuzott Super 8 engem bizony nagyon megfogott, es egy nagyon eros kilencest kap tolem. Sokat gondolkoztam a tizesen is, de vegulis megallapodtam magammal a fenti pontszamban. Aki sci-fit vart, az jogosan csalodott. De aki egy tributeot (nem tudom mi a megfelelo magyar szo ra...) a '80-as evek nagy muvijaihoz, annak minden igenyet kielegiti a film.
A gyerekhosokkel en siman tudtam azonosulni, korulbelul a harmadik perctol mar nekem is az jart a fejemben, de jo is lett volna filmet forgatni 14 evesen ()...egyszeruen magaba szippantott a hangulat.
Oke, E.T., persze, meg Abrams reszerol erzodik azert nagyon, hogy mennyire tiszteli Spielberget, es koveti a munkassagat, de szerintem ezzel egyutt is sikerult egy nagyon jo filmet alkotnia.
A tortenetre semmi panasz nem lehet, ugyesen adagolja a feszultseget, keppekkel keveset mutat, tobbet sejtet, de ez igy is van jol, nem Skyline-fele hatalmas urlenyeket vartam amugy sem.
A hangulatra mar fentebb is utaltam, en amugy is szeretem az ilyen amerikai kisvarosi filmeket, megvan a maguk feelingje, na ez a film tokeletesen atadja ezt.
Egyszoval: ajanlott.UI: SPOILER Charles elkeszult zombifilmjenek lejatszasa a stablista alatt: hatalmas pluszpont erte, nekem nagyon bejott. Mindenki indult mar kifele a mozibol, megis mindenki megallt a vaszon aljaban, mikor elkezdodott, es vegig is varta mindenki. Megerte.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Kassadin #33045 üzenetére
Vannak slasher filmek is, lehet azzal keverted.
-
Psychonaut
veterán
Nem lattam meg oket, de ezek szerint akkor tolthetem le a masodikat is.
-
Psychonaut
veterán
válasz
DelArco #32948 üzenetére
SPOILER
Jo kerdes, az teny, hogy nem ejtettek volna ellene a vadat csak ennyi miatt, de ez lehetoseget adott volna neki a sajat verziojanak az elmondasara. Mert mint kesobb kiderult, veletlenek sorozata vezetett oda, hogy o legyen a gyanusitott.
De egyebkent - szerintem - ez is fontos resze a filmnek, hogy tokmindegy, a no tette-e, vagy sem, mert a ferje akkor is kiviszi, ha o volt, akkor is, ha nem. -
Psychonaut
veterán
válasz
DelArco #32932 üzenetére
SPOILER
Tobbszor is emliti a film soran, hogy leszakadt a gombja, de nem hisznek neki a rendorok, mert nem talaltak meg a gombot. Aztan a vegen mikor ott vannak a detektivek, az egyik osszerakja fejben, hogy mi tortent tenylegesen, es majdnem megtalalja a gombot is, ami ott van a csatornaban, de vegulis elfordul a tarsa hivasara.
-
Psychonaut
veterán
Hat nem tudom, en minden forumos posztot ugy kezelek, hogy az az o sajat szuveren velemenye, tiszteletben tartom, ha nem egy objektiv tenyrol ir hulyeseget. En is sajat szajizem alapjan pontozok, nem kritikusi szemmel.
-
Psychonaut
veterán
Nic Cage temahoz; nekem a velemenyem nagyjabol ez. Tudom, mar volt korabban is, de akkor is, nagyon jo.
-
Psychonaut
veterán
Clerks 9/10
Az egyik legjobb vigjatek, amit valaha is lattam, olyan jo hangulattal, ami mindenkeppen kotelezove teszi a filmet. A ket foszereplo nagyon el van talalva, a poenok utnek, a pult mogotti vilag abrazolasa egyedi, de teljesen valosagos(nak hat). Negativumot nem is tudnek mondani. Biztos, hogy meg parszor meg fogom nezni.
Clerks 2 8/10
Majdnem olyan jo, mint az elozo resz, Jay es Nema Bob nagyszeruen hozzak a kaki-pisi-szex poenokon rohogo es azokat gyarto idiota es szerencsetlen fuveseket, Randall meg mindig taho, Dante meg mindig aggodalmaskodik, szoval a helyszinen kivul nagyjabol semmi se valtozott az elozohoz kepest. Ja, de, szines, es nem fekete-feher.
Crank 8/10
Teljesen ertelmetlen es valoszerutlen Statham film, de nem is vartam tole mast, mint masfel ora agyatlan akciot. Ez bejott, ugyhogy nyugodt szivvel kap nyolcast a film. Siman nezheto tobbszor is, az egyik legjobb Jason filmjei kozul. Csocs, ver, es persze golyo tonnaszamra.
Crank 2 7/10
Ha lehet, meg butabb, mint az elozo, sok valtoztatas nincs benne, csak itt adrenalin helyett aramot kell magaba vezetnie a tuleleshez...aki ezt elfogadta forgatokonyvnek...bahh...na mindegy, a masfel ora szorakozast ez is nyujtja, kapunk meg ezen kivul egy beszelo fejet (test nelkul), egy szennetetovalt mexioki gengsztert, egy idegesito japan kurvat, es Statham exhibicionista baratnojet - ismet.
Unknown 7/10
Nekem a Taken is bejott, ez is, a vege kulonosen tetszett - lehet, hogy meg csak en nem lattam eleg filmet, de annyira nem volt sablonos szamomra a befejezes (jo, persze, a boldogan eltek, mig meg nem haltak igen, de amugy nem). Vegre egy film ami nem Los Angelesben jatszodik, udito volt Berlint latni helyszinkent. Liam Neeson egyre jobb lesz, ahogy oregszik.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #32154 üzenetére
Akkor marad a South Park: Bigger, Longer & Uncut.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #32151 üzenetére
TRON Legacy. Jonak nem jo, de latvanyos.
-
Psychonaut
veterán
válasz
BITBOYS #32104 üzenetére
Mar nem, -=Libria=- avatarja volt, de megvaltoztatta.
-
Psychonaut
veterán
válasz
WonderCSabo #31914 üzenetére
683 perc. Az kemeny.
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest