- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
mindjárt felteszem a jegyeket a vaterára háromszoros áron
-
Jhonny06
veterán
Nagy nehezen sikerült hétfő estére foglalnom IMAX jegyeket, de bazmeg brutális ami itt megy.. ma délelőttől lehetett foglalni a csütörtöktől menő előadásokra és kb. 1 óra alatt vasárnapig minden normális helyet lefoglaltak, már a hétfői is necces, 12 soros terembe az 5. sorba sikerült majdnem középre. Ez gáz.
-
No-kia
addikt
Requiem for a Dream : 8/10 a vágás nagyon tetszett, zene meg ugye örökklasszikus, nemis értem miér tnem láttam még eddig
-
No-kia
addikt
Felvéve: 7,1/10 tetszett, kellettmár eg yksi hülyeség a sok horror után

Egerben me gmég nem írják mikor kezdik vetíteni a Transformers 3at-- pedig már foglalnám le a jegyeket

-
LOTR
addikt
posztapokaliptikus kaland/dráma, szerintem nagyon jó a film, nem túl eseménydús, mert hogy nem is arról szól, de valahogy mégis végig tartja a feszültséget a nézőben
nekem végig Van Helsing jutott róla eszembe, bár attól gyengébb, de ez sem rossz film, folyik benne a középkori vér rendesen, 2x nem nézném meg
-
Archanon
őstag
Gulliver utazásai: Ennek a filmnek kb. semmi értelme nem volt, de azért Jack Black-et szeressük.
Nagyon beteg film, egyszeri megnézésre mindenképp ajánlanám azoknak, akik nem viszolyognak az ilyen... amerikai humoroktól. [6/10]Az élőhalottak éjszakája: Ezt a filmet élvezet volt nézni, de egyben nagy szenvedés is. Öcsémmel és húgommal jókat röhögtünk rajta... Még hogy horror! Bah.. Vígjáték!
Ennek a filmnek viszont tényleg semmi értelme nem volt. Őszombifilm... [2/10], de csak mert marhajól röhögtetett. -
mephi666
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
ja, de akkor is egy undorító nagy kocka a felszínen, ami feltűnő...
ha a földbe építesz egy ilyet, akkor meg álcázni is lehet jól
száloptikás kamerákkal meg a környéket is megfigyelheted... mondjuk összkomfortossá tenni nem lehet egyszerű, de vészhelyzetben ez nem számítana, ha biztonságot nyújt... szerintem sokkal ideálisabb megoldás, ha valaki ilyen hülyeségbe nyomja a millióit... viszont villogni nehezebb vele -
mephi666
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
azt nem értem, hogy aki ennyire elmebeteg/paranoiás, az miért a föld fölé épít házat méteres betonfallal?
nukleáris robbanáskor egy lökéshullám úgy elfújná, mint a huzat... szerintem sokkal gazdaságosabb pár méterrel a föld alá építeni egy "kockát" méteres betonfallal, felül pedig valami jó vaskos ajtóval... a zombik meg ezt is kaparhatnák büszkén ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
brownus
veterán
zombi biztos ház!
nem gyengén lehet addict és paranoid a tulaj
-
BITBOYS
addikt
Fogynak a jegyek Imax TF3-ra csak szólok.
-
F34R
nagyúr
(#31863) Psychonaut
majd kiderül milyen lesz de moziba biztos nem nézem meg , inkább megvárom ameddig normális verzió lesz belő

(#31865) Jhonny06
mi is úgy döntöttünk várunk vele egy kicsit nem akarunk telt házas filmre beülni.
-
Froclee
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
SPOILER!
Hát, nem tudom. Én abszolút untam és a sztori még egy sablonsztorinál is gyengébb volt (jön a szörny, megesz pár embert, megy a szörny) szerintem. Nagyon a hangulatra építették ezt a filmet, ami nekem annyira volt hangulatos, hogy a közepénél pofozgatnom kellett magamat, hogy ne aludjak el. Érthetetlen számomra az IMDB-s pontozása, mert ebben a kategóriában véleményem szerint bármelyik film jobb nála.
[ Módosította: ollie ]
-
Froclee
őstag
super 8
soha többé nem megyek el olyan filmre, amit az unokatestvérem nézett ki, haha. óriási 0/10 -
tween
őstag
én párommal úgy taktikázok állandóan, hogy megjelenik egy film,várunk jó 2 hetet,aztán mikor megvesszük a jegyeket beülünk,kezdődne a vetítés és átülünk "tiszta" tuskómentes környezetbe...ez eddig mindig bevált..persze ez is akkor működik,ha nincsenek sokan a vetítésen,de mondom úgy időzítünk,hogy az adott film már kezd lecsengeni,így nincs annyi ember

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Jhonny06
üzenetére
jó, de nincs olyan, hogy "elég hátul.." max a a legutolsó sor.. de az meg szar nyilván más miatt, ahogy ő is írja
lekopogom, én is megúszom ezeket az embereket, olyan volt már, h én rugok a székbe néha, mert keresztberakom a lábam vagy ilyesmi, volt már olyan is, h rámszoltak, mert ideges voltam a film közben és picit ugyan csak, de dobogtattam a cipőmmel a széket, hátra is fordultak ne félj egyből és megkértek, nem lehetne ezt befejezni? én meg, elresteltem magam, bocsesz, és többet nem csináltam. meg azota is figyelek
asszem, valahogy így kéne ennek müködnie.. de úgy látszik, mégse
én is ajánlom a corvint, vagy allee mozit, vagy imaxot, ott azért nincsenek ennyire tuskok. más plázákba nem járok, westend kizárva
A másik meg az, hogy a harmadik rugásnál már fordulsz is hátra és igenis szólsz neki. Nincs olyan, h nem, mert nem akarok balhézniMean Machine
hd,szinkon
jó vinnie jones most megmutathatta, hogy mennyire tudott is volna ő focizni..
..ha nem bsszák ki mert egy barom volt a pályán, amíg igazolt játékos volt
A Barát jó volt, azon lehet jókat nevettem
7/10 -
Arnold2
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Huh hát sajnálom, de akkor ezek szerint valahogy tudat alatt te bevonzod az ilyeneket. Én anno nagyon sokat jártam moziba, és azért mostanság havonta igyekszem eljutni egyszer egyszer, de ilyen, mint amit meséltél talán egyszer fordult velem elő (akkor is egy tizen valahány éves srác, akit elsőre valóban szépen kértem meg, hogy hagyja abba, és abba hagyta
).
Esetleg próbáld ki a Corvin mozit. Ott kicsit masszívabbak a székek és nincs annyi (első blikkre) taj paraszt.Vaagy beszélj össze darál0w-val és vidd magad mint személyes "rugdosódót pofán baszó" ember. Cserébe te meg fizeted a jegyét

-
heihachi
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Én viszont igen

Egyébként egyszer az asszony fordult hátra, nem mondott semmit, csak hátra nézett és nézett rájuk. Válaszul kopogni kezdett a székén. Erre én is felegyenesedtem, levettem a szemüveget, hátranéztem, de nem mondtam semmit, a csávó nem kapcsolt, kopogott tovább, bár rámnézett. Az a baj, hogy hiába állok le vele kötekedni, azzal másokat is zavarok egyrészt, másrészt ezek fel sem fogják szerintem, hogy ők most épp bunkók, ezért én soha nem fogom tudni meggyőzni őket erről.
-
Jhonny06
veterán
-
heihachi
addikt
Na én átéltem ma az utolsó mozis élményemet, befejeztem, nem fizetek többet moziért. Maradok a jó öreg letöltésnél.
A Karibot néztük az IMAX-ban. A film nézhető, bár az előző három azért egy fokkal jobb volt. A 3D élmény gyenge-közepes, meg sem közelíti a film előtt látható a technológiát reklámozó kis animáció minőségét.De ami felbaszta az agyam, hogy megint sikerült kifogni olyan fasszopó rohadék köcsögöket, akik végig az egész film alatt nonstop rugdosták hátulról azt a rohadék háttámlát. Nem akartam film közben balhézni, ezért megvártam a végét, és egy felnőtt férfi a feleségével meg a gyerekével (aki lehetett vagy 16-18) ültek mögöttünk, körülöttük meg vagy 2-3 másik baráti család lehetett, szóval még utólag sem volt alkalmam számon kérni. Nonstop rugdosták az asszony meg az én székemet is. De kb két percenként rúgtak bele olyat, hogy a fejem előre hátra bólogatott, ráadásul a pasi a háttámlának támasztotta a térdét, mert elterült mint egy fasz, nonstop mozgatta előre hátra a háttámlámat. Képtelen voltam így a filmre koncentrálni, már azon voltam, hogy felkelek, hátrafordulok, és az első térbe amit látok beleállítom a késem, aztán rugdosódhat, ha még tud. Az ilyen fasszopó rohadékok miatt jártunk már ezer éve csak az utolsó sorba, de ott mindig szar a hang, mindig van egy zavaró exit lámpa, ami végig világít, illetve az összes a filmet végig pofázó majom az utolsó sorban foglal helyet. Most épp ezért középre vettünk jegyet, de persze az emberek nem lettek kulturáltabbak azóta sem, sőt.
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni. Én egyszer sem rúgok bele soha az előttem lévő székébe, még véletlenül sem, mert direkt kifejezetten figyelek rá. És nem is pofázok, de ha mégis van valami mondanivalóm, akkor azt kurva halkan súgom a csajom fülébe, a hangosabb részek alatt. Miért nem tudjuk soha, de soha kifogni, hogy ugyan ilyen emberek üljenek mögöttünk és mellettünk? De tényleg soha, már sok-sok éve.
Na szóval részemről ennyi, 5500 felett fizettem ezért, de ez így ebben a formában egy forintot nem ért, és nem a film miatt. Inkább kifizetem azt az 5500-at egy gyorsabb netre.
-
BITBOYS
addikt
Bay tudja hol a helye: Bay köszönetet mond és a 3D-t élteti

-
viny
tag
válasz
MmDorian
üzenetére
akkor jó, köszi, nem velem van a baj

BTW valahogy így van ez számomra a Super 8-cal is (mármint a látvány miatt ~3). Nagyon eröltetett hangulat, lapos sztori, melyben nem lehet eldönteni sokáig, hogy melyik is a főszáll a sok közül, valamint tökéletesen összecsapott vég. Kicsit a 90-es évek eleji, B kategóriás sci-fi-k (azok közül is a nagyon rossz fajták) hangulata volt számomra az egész film, csak látványosabb köntösben.
Na nem baj, most épp megy a Gattaca, azzal majd kiheverem.
-
viny
tag
Super 8: 3/10 ...sajnálom a jegy árát, és azt a majd 2 óra hosszát az életemből...
(mondjuk lehet velem van a baj, nekem pl. az Avatar is 2/10, pedig állítólag az jó volt...) -
No-kia
addikt
Frozen: 7,1/10 elég reménytelen helyzet lehet ez
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mondtam én, bazze
-
Xmodule
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
detto csak én a hangfal távirányitóját szoritottam

-
F34R
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nah ez egy értelmes értékelés nem is kell pontoznod egyértelmű

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Motion_Blur
félisten
Insidious
Nem osztok ki pontot, de amikor leültem a film elé, elkezdtem (volna) kajálni. Aztán a film végén azt vettem észre hogy még mindig fogom az üres kanalat

Leköt, az biztos.
Nem szépítem, néha majd besz*rtam. -
Psychonaut
veterán
Hair 10/10
Ez meg mindig egy 10 pontos film. Tokeletesen jelenit meg egy korszakot, egy ideologiat, egy eleterzest, es egy politikai vilagot, ahol ez a felfogas nem elfogadott. A haboru teljes ertelmetlensegenek propagandafilmje lehetne. Ja, es a zeneje elsorangu, talan minden idok legjobb filmzeneje.
-
tween
őstag
Calvaire (2004) : ismét egy gyöngyszem a beteg francia konyhából
6,5/10 -
oriic
HÁZIGAZDA
Esetleg van rá igény hogy egy rövid leírást csináljak szerda este mozi után a TF3-ról?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Tibiajax
üzenetére
Eme hsz-ed miatt én is megnéztem ezt a Julia's Eyes c. filmet, azt hittem szellemes lesz, főleg mert IMDB-n is aszondja horror-thriller, hát sztem nem sok horror van benne, de amúgy tetszett, sehol nem éreztem hogy ez "csak egy film", a néni szép benne, és a spanyol nyelv is az összes közül a kedvencem, dallamosan cseng
7/10 -
Tibiajax
nagyúr
jah..tényleg.. hát nem
brownus. nekem is nagyon bejött. hangulatos kis komédia volt, abból az időből, amikor még valóban a hangulatra és a színészi játékokra mentek, nem a látványra, a pénzre, a gagyi utánzásokra..
és hát Dudley-nek is baromi jól állt a szerep. a szinkronja is fasza volt [link]
-
Tibiajax
nagyúr
most nézem csak, ez az "arthur", ami most repesget fel a trackerekre, remeake-je a '81-es Moore-osnak??...
édes jó istenem....
-
brownus
veterán
Thelomeris - magyar sci-fi, remélem fasza lesz

-
mephi666
nagyúr
válasz
Arnold2
üzenetére
ez szerintem ilyen "hirtelen 3sör+3vodka" kaliberű film lehet
kb ez kellene hozzá, hogy jól szórakozzak rajta... (az asylum filmek is betöltve poénok igazán) jobb film közben pedig otthon csak 1-2 pohár bort, vagy 1-2doboz sört szoktam elkortyolgatni... és főleg csak szomjoltás céljából 
-
Tibiajax
nagyúr
-
F34R
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
de amúgy most viccen kívül nézd meg az alien vs ninja-t fejed fogod a falba verni így---->

-
mephi666
nagyúr
bazz, most láttam kecskemét topikban:
ez a nagyon kemény: aliens vs avatars ...te jó ég: ilyenre honnan sz@rnak pénzt?
milyen mértékű perverzió kellhet ilyen filmek készítéséhez?ui: nem is néztem a dátumot, hogy fél éves trailer

-
F34R
nagyúr
Ez mekkora lesz most találtam

-
F34R
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
jaja vannak jó múltkorában beraktam majdnem az összeset.
egészet egy véka alá lehetne tenni.(#31800) Kassadin
nah de akkor is milyen farkizom kell hozzá hogy odáig felugorjon , groteszk módon el kellene akkor torzítani de nem egy nagyobbra készített cápeti simán felugrik odáig persze..
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hasonló a témája végülis mindkét filmnek, de az szerintem jobban összerakott mű... nézd meg: kíváncsi vagyok a véleményedre
Ennek a filmnek viszont tényleg semmi értelme nem volt. Őszombifilm... [2/10], de csak mert marhajól röhögtetett.

nukleáris robbanáskor egy lökéshullám úgy elfújná, mint a huzat... szerintem sokkal gazdaságosabb pár méterrel a föld alá építeni egy "kockát" méteres betonfallal, felül pedig valami jó vaskos ajtóval... a zombik meg ezt is kaparhatnák büszkén ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A világbolttal meg annyi a probléma, hogy 1-2 jobb filmre nem akarok több hónapot várni, amíg (akár csak angolul) kijön.