- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
littlelion21
addikt
-
törölt tag
-
adalbert1
veterán
Igen, és a csávó beszólt neki, hogy "you can not taste racism"
, de ennél sokkal jobb, mikor Randal apránként ráébred, hogy mennyire rasszista volt a nagyi...Huma: pont én is linkelni akartam ezt a listát. Érdekes összeállítás, a Clockwork Orange hatalmas film, de az én értelmezésemben a klasszikus sci-fi-től messze van. 3 filmet nem láttam a listáról, de a többi szerintem korrekt választás (illetve számomra a vissza a jövőbe se annyira sci-fi, annak ellenére hogy időutazás szerepel benne) - igaz, tényleg kimaradt pár nagyobb név.
-
Tibiajax
nagyúr
-
törölt tag
Hát a mitológiát egyáltalán nem követték. Annyi volt igaz belőle, hogy Kronosz Zeusz apja volt, meg hogy a titánokat a Tartaroszba száműzték. Folyamatosan az járt a fejemben film közben, hogy basszus mit csináltak ezzel a történettel

De még ezt meg is bocsájtottam volna, aztán elkezdték sorban kinyírni az isteneket...
A sok jó színész ellenére is csak egy egynek elmegy film volt a sok közül...lehet módosítok utólag 4 pontra...
-
Realradical
őstag
-
Realradical
őstag
SPOILER
Melyik könyv ez? Én a Steve Perry / Bischoff szériáról beszélek. Ott ír is egy Alien "ősbolygóról" ahonnan elhoznak egy túlméretezett ős-királynőt.@antikomcsi
Hja az időbeliséget megérné összehasonlítani a könyvekkel... Voltak mondjuk olyan utalások ahol már az 1700-as években is írásos feljegyzéseket találtak a predátorokról. Mondjuk az alienekről fura lenne valóban, lévén, hogy akkor már akkor elpusztult volna a bolygó.
SPOILER -
kovsol
titán
-
Sir Riccio
addikt
-
Sir Riccio
addikt
-
Viszlát
addikt
Hozzám vágtak két jegyet rá, úgyhogy én is megnéztem tegnap.
John Carter (5/10): na ebben volt minden, egy kis Mátrix, egy kis ez, jó sok Star Wars, egy kis az. Ingyen azért egynek jó volt... Spoiler! Azon mondjuk felröhögtem, hogy a fény-meghajtású járgányoknak egy az egyben ugyanolyan hangjuk van mint a podracer-nek kicsi Anakin hátsója alatt.

-
doc
nagyúr
-
chubii
senior tag
-
rt06
veterán
bar kicsit mas, nekem egyik menekulos, jovoben (amikor keszult, ez egy alternativ jovo volt) jatszodo filmem az escape from new york
-
Kassadin
addikt
-
littlelion21
addikt
csak viccvót'

Gyorsan tedd be utána a 28 héttel később-et is!
Még egy baromi jó Lock-Out előzetes.

szerk.: látom hasonló stílusú filmet keresel, ha bírod a ZS-t, ajánlom a Fortress 2 - Pokoli Űr c. mesterművet Christopher Lambert-el
Amúgy ordenáré szar a film, de pont ezért jókat lehet rajta röhögni. -
Huma
addikt
-
zetecR
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
Huma
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
-
Csepe
aktív tag
-
Huma
addikt
-
Orionk
senior tag
-
F34R
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
-
tween
őstag
-
Jhonny06
veterán
-
eeXaa
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
tényleg, olyat tud valaki intézni a esetleg itt a topicban, hogy mondjuk agytörlés, de csak úgy bizonyos részeket. tehát mondjuk én azt kérem, hogy töröljük az emlékezetemből a leont, a Forrest Gumpot, sósenket, született gyilkosokat.... a star warsokat, amelie-t, az összes woody allen, kevin smith-filmet, meg még párat... annyira szeretnék basszus ujra szűz lenni, hogy elmondhatnám én is, ezt az alapfilmet se, azt az defaultfilmet se láttam, de még azt se... és az olyan kircsi lenne, lenne megint mit néznem, jó ideig
de jó lenne -
pohár
félisten
-
dipeti
senior tag
-
dipeti
senior tag
-
pohár
félisten
-
mephi666
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
Kinek a pap, kinek a paplan. Tetszenek a szőke lányok, barátnőm is az, de Kirsten nagyon fura arcberendezéssel van megáldva, legalábbis szerintem. De sebaj, az új csaja pókmanusnak csinosabb, szerintem. Nem mintha ez annyira számítana, de elég sokan fikázták az előzőt, és az újat dicsérik. Marketing szempontból szerintem nem elhanyagolható. Mondjuk ez sem számít annyira, mert az előző trilógia is rengeteg pénzt hozott a készítőinek.
-
abridabri
veterán
-
brownus
veterán
tökéletes képregény adaptáció lett a first class! így kell az ilyet filmvászonra vinni. kár, hogy wolverine csak egy cameo szerepet kapott
nálam ez 9/10 -
abridabri
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
a jatekot csak hallomasbol ismerem, de a filmet megnezem. kivancsi lettem.
amugy ha szereted ascifit, ajanlom a space battleship yamatot, kivancsi vagyok hogy nekem azert tetszik ennyire mert elfogult vagyok a tavol keleti filmekkel vagy tenyleg ennyire jo:-) amugy tenyleg az:d
es mint mar emlitettem a cgi kicsit elmarad az elvarttol, de minden mas feledteti ezt veled. az urcsatak meg fantasztikusak lettek! oda sokkal tobb energiat forditottak, -
brownus
veterán
-
Kassadin
addikt
-
madgie
titán
-
Kassadin
addikt
-
No-kia
addikt
-
Kassadin
addikt
-
No-kia
addikt
-
Inception
tag
A te álláspontod mivel jobb mint az enyém
Szerintem ha van rá mód,akkor igen is nagy képernyős tv-n kell megnézni a legtöbb filmet.Kassadin:Lehet neked apu+anyu fizet mindent,de én önellátó vagyok már 7éve.Nem függök mástól.
The Green Hornet.Ez 5/10. Egyszer elment,elég tré film. A Kick-Ass sokkal jobb ennél.
-
Jojo5
őstag
-
Inception
tag
-
Kassadin
addikt
-
Inception
tag
-
sasa134
addikt
-
heihachi
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de ennél sokkal jobb, mikor Randal apránként ráébred, hogy mennyire rasszista volt a nagyi...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem egyszerűen nem jött be a film.