Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nem volt dolgom a magyar verzióval szerencsére

(#30698) TESCO-Zsömle
X-men-re én is kíváncsi vagyok
-
darál0w
Jómunkásember
Red riding hood
hát nem erre számítottam...egy ujabb érdekes vérfarkasos történet.

4/10
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

fel se tűnt a filmben
-
TESCO-Zsömle
titán
Hi.
TRON-nal (Legacy) kapcsolatban lenne egy félig off kérdés, hátha vki ismeri az elkövetőt...
Hogy lehet a fénymotort (LightCycle) könnyű-motornak fordítani?

Előre is köszönöm.
-
pohár
félisten
Karib-tenger kalózai 4
hát valahogy nem olyan jó mint az előző részek bármelyike szerintem, de nem sajnálom rá a pénzt, megéri moziban is megnézni | 7/10
Másnaposok 2
végig szakadtam a filmen, poénok hatalmasak, mindenkinek melegen ajánlom
| 10/10 -
Pitterix
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Vadállat. Fogadnád inkább örökbe!

-
BITBOYS
addikt
-
brownus
veterán
én tegnap a bennfenteseket néztem meg, durva...
-
Sotho
őstag
Grown Ups : Zsír teccött 7.0/10 Adam Sandleres filmek olyan őszinték.
Szerencsére a többiek is érvényesülhettek.Takers: ne nézzétek meg ,szar 3.2/10 (klisé
)I am number four: Az elő 2 perc után kikapcsoltam mondván gagyi szar, később csak megnéztem mer nem volt más úgy hogy az égvilágon semmit sem vártam tőle. Meglepődtem, kiváncsian várom a folytatást
Ez a twighlight fiúknak kiadás
6/10 mert emlékszem belőle jelenetekre.Battle of Los Angeles Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle ha már ennyti áldoztak a cg-re. 5/10 ( kicst sok benne a kl..é
) És olyan spilberges érzésem volt néhaOceans: ez egy természetfilm amit Pierce Brosnan motyog alá.
Gyönyörű képek izgalmas jelenetek, de sajnos utálom a lelkiismeretfurdalást keltő és cg-vel telenyomott természetfilmeket ezért 5/10 a dévid tetemborósak jobbak
-
hoffman_
nagyúr
In Bruges(fullHD, dts) - 10/10
És, magyar szinkron! Asse mindennapi
Ez a film pazar. Sokadszorra is. Sokszor morbid, elég elvont, néha egyszerű, mint a faszög. Nem tudom megunni. Ja, és szerintem Colin Farrell alakításai közül, szerintem messze az egyik legjobb.+1:
Holnap Másnaposok 2, beállok a sorba.
-
tween
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Tévedés! Nem lett vége a történetnek,egész egyszerűen felfüggesztették az alacsony nézettségre hivatkozva.....majd felrobbantam

mephi666 : valamilyen szinten megértem, de én sosem agyalok egy film közben azon,hogy ezt már láttam,azt már láttam valahol...legyen egyben az egész és kész.
-
mephi666
nagyúr
nem ez a fő probléma, félreértesz... ki is fejtettem előbb:
rengeteg film készült és elég sokat láttam már... egyértelmű, hogy belefutok folyamatosan olyan jelenetbe, amikor bevillan, hogy melyik korábbi filmből vették az ötletet...
az igazi baj az, ha az egész film semmi újat/különlegesebbet nem mutat, mert akkor általában csak erre tudok figyelni: tudom, mikor mi fog épp történni, látom előre a csavarokat és végig unatkozom... ilyenkor szoktam általában szép negatív értékelést adni... viszont, ha sablonos a film, de jó benne a színészi játék, vagy jók a zenék, esetleg a fényképezés van baromi jól eltalálva, akkor nem törődök vele
ilyenkor nem foglalkoztatnak a klisék, élvezem a filmet...példa/ellenpélda:
egyik nap láttam a szobatárs-at... na, ez a rosszabb-féle sablonos film... első 10perc után már tudtam, hogy kik fognak meghalni... a macskát is amikor megtalálta a barna hajú csaj, már mondtam, hogy a szőke ezt is kinyírja, stb... untam az egészet és egy f*s volt... semmiben nem akart a film többet adni
ellenpéldának meg más stílusból ott az avatar: a sztori lényegében ugyanaz, mint a pocahontas esetében (avatar esetében happy end-del), viszont a színészek is jók voltak, a látványvilág meg magával ragadó
egyszerűen képes lekötni annyira az embert a látvány, hogy nem kezd el azon agyalni, hogy mit/hol látott már többször -
gyuromoj
veterán
Red Heat
1080pArnold akkora volt mint egy hegy. Úgy mozgott mint egy Terminátor. Sose fogyott ki a lőszere a 6 lövetűből. Más említésre méltó dolog nem volt.
5/10
-
darál0w
Jómunkásember
The Way Back
kemény. 8/10
-
Kassadin
addikt
A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (Lock, Stock and Two Smoking Barrels)
720pEszméletlen nagy ez a film. 8,5/10.
-
adalbert1
veterán
válasz
BITBOYS
üzenetére
SPOILER Jackie Brown
Mivel már rég láttam így nem tudok szó szerint idézni, de szerencsére a net a barátom, kedvenc két párbeszédem (forrás):
Louis Gara: (rámutat a félbevágott fényképre a falon): Innen kit vágtál ki?
Melanie Ralston: Hát, az a kép Japánban készült.
Louis Gara: Ez kinek a keze?
Melanie Ralston: A pasié, akivel éltem. Úgy hívták, hogy Hir…Hir...Hiroshi.
Louis Gara: Elég nagy benyomást tett rád.
Melanie Ralston: Hát igen. Sosem ismertem meg igazán. A japántudásom zéró, az ő angolja meg pocsék. Ő végül is jobb volt angolból, mint én japánból.
Louis Gara: Ez biztos gond volt.
Melanie Ralston: Nem igazán. Úgyse nagyon volt mondanivalónk egymásnak. Sosem ismertem meg igazán, de tudtam, hogy nem vesztek vele sokat, úgyhogy…de megtartottam a képet az emlék miatt. Ez az egyetlen kép Japánból rólam. Ez Japán.
Louis Gara: Ó, igen az látszik, aha, látom.
Melanie Ralston: Akarsz dugni?
Louis Gara: Ja.Ordell Robbie: Melanie hol van?
Louis Gara: Hát, ezt akartam mondani. Egész végig basztatott. Gecizett a csaj, mert nem hagytam, hogy ő vigye a szatyrot. Elkezdte járatni a hatalmas pofáját, meg beszólt, mert nem emlékeztem hol állt a kocsi, amikor kijöttünk. Úgyhogy totál rám szállt. Ez az a sor, Louis, vagy az az a sor, Louis? Idegileg totál felbaszta az agyam.
Ordell Robbie: És mi lett, ott hagytad?
Louis Gara: Nem én, lelőttem.
Ordell Robbie: Lelőtted Melanie-t?
Louis Gara: Kétszer. A parkolóban.
Ordell Robbie: Miért nem szóltál rá?
Louis Gara: Hát tudod...hogy szóljak rá? Tudod milyen...
Ordell Robbie: És ha csak leütöd?
Louis Gara: Talán...de ott abban a percben, nem tudom...
Ordell Robbie: Lelőtted? Kétszer? Meghalt?
Louis Gara: Hát..eléggé.
Ordell Robbie: Hogyhogy eléggé, baszd meg? Ez nem válasz! Igen vagy nem? Meghalt?
Louis Gara: Azt hiszem.
Ordell Robbie: Azt hiszed? Figyelj Louis...
Louis Gara: Meghalt, meghalt.
Ordell Robbie: Hol lőtted meg?
Louis Gara: Mellen és gyomron.
Ordell Robbie: Nem volt mit tenned, nem igaz öreg? Az már nem, hogy az a ribanc túléljen minket? Bárki más inkább, mint ő.És közben amilyen bamba fejeket tud vágni De Niro.

-
Jhonny06
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Miért, olyan sok volt? Én egyedül a Takent láttam, azt mindenki agyon dicsérte, nekem annyira nem jött be, mármint átlagos volt. Ez a mostani sem egy megváltás, de jónak tűnik a trailer alapján, mostanában nem volt semmi nézhető az új filmek közül, ezért örültem neki. Elrontod itt az ember kedvét bazz..

-
Jhonny06
veterán
Unknown 720p kint van gyerekek, ez a nem mindegy.
-
tween
őstag
én komolyan besz@rok ezen a klisé mánián...most nem mindegy hogy az egyik filmben almafánál vizel a csávó,a másikban meg körtefánál?,,

-
Pitterix
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
na, igen... 1-2 akaratlanul is akad a filmekben... az már más, hogy a többi dologgal hogy tudják erről elterelni erről az embernek a figyelmét... vagy a film nézése közben már azon filózok, hogy melyik filmekből "lopták össze" az alkotást?
ez tud engem lelombozni...most szemlesütve bevallom: megnéztem a red riding hood-ot pár napja... (írtam is)
...és ez nekem visszagondolva is bejött
hiába volt ez is sablonos/kiszámítható/tvájlájt-szerű/nyálas... az atmoszféra+fényképezés nagyon bejött
itt működött az a dolog, hogy hiába nem vagyok a célközönség: a fényképezéssel teljesen elterelték a figyelmem
és még sokkal több pontot adtam volna neki, ha a nyálas részeket jobban háttérbe szorítják -
Pitterix
őstag
válasz
Kassadin
üzenetére
Sokat nézek, jóformán más nincs is....
(#30635) mephi666: A gépállatot láttam, a másikra nem voltam kíváncsi.
Az a baj, hogy jóformán nincs is olyan film, amelyikben ilyen-olyan formán ne lenne klisé.
Mert, ha annyira akarja az ember úgyis talál mindenhol olyan "már láttam" részt.
az egyik ilyen kedvencem a LOTR- ban alkalmazott hegyes jelenet, amikor pörgetik a kamerát. Azóta ezt elég sok filmben láttam, de nem rontotta az élményt, inkább mindig elveszek a tájban.
Van olyan új film, amiben nincs?
-
Tothgera30
veterán
Na, a sokat tárgyalt Másnaposok 2-t (Hangover 2) néztem meg. Őszintén szólva annyira nem jött be mint az első rész, abban azért még újabban hatottak a vicces esetek, ott nem unatkoztam egy percig sem, míg itt volt pár pillanat ahol igen, mivel teljes egészében az első részre épül és abból táplálkozik. A színvonal leesett, a sztori fel lett fújva, persze az első résztől jobban nem igazán várhattam/várhattunk, tehát tőlem egy 7/10-es minősítést kap a film, pusztán poénok miatt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
sokáig a "sablon" szót használtam klisé helyett, de szépen lassan rám ragadt ez és átszoktam erre... tényleg főként az amcsi filmekben lehet ilyet látni...
csak példának: rengeteg slasher horrort láttam már és ebben a műfajban engem baromi nehéz meglepni... pont azért, mert a filmek 99%-a olyan jelenetekkel van tele, amit már láttam valahol... más műfajból egy példa: nézd meg mondjuk a gépállat sc-t, ami egy 2001-es angol film... majd nézd meg a csontdaráló-t, ami 2005-ös amcsi... tök ugyanaz mindkét film, csak az egyikben rendes focit játszanak, a másikban meg amerikait... meg a szereplők másak... ha ezt a kettőt megnézed egymás után ebben a sorrendben, érteni fogod, mire mondjuk azt, hogy klisés/sablonos
-
Pitterix
őstag
Úgy veszem észre, itt elég sok embernek a kedvenc szava a KLISÉ.
Valaki végre elkaphatná azt a pillanatot, amikor találkozik vele a filmben és megoszthatná kép formájában is, hogy én is rátaláljak végre.
Köszönöm! -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Arnold2
üzenetére
kell az a három... trilógia születik, a nép nagy örömére
én valami olyasmire tippelek majd, hogy sztem abban majd afrikába fognak elmenni bebaszni, ilyen kongó vagy zimbambwe valami hasonló, makákókkal fognak szexelni, a szakállas vicces csavo legalábbis tuti, ezen már fetreng majd a közönség, aztán jön majd a visszaút, repcsin, áá, na ott meg majd lesz faltól falig hányás meg szex.. tuti hatalmas gegtenger lesz. emiatt cseppet se aggódj, jó Arnoldom. ez kell a népnek. imdb 10pont -
<NewL>
addikt
válasz
Cola111
üzenetére
Public enemies - rabolgatnak is benne

Aviator
másodjára, harmadjára. ezt évente meg tudnám nézni, meg összes filmjét Dicaprionak.
9/10The Beach-et érdemes megnézni, talán ez az egy filmje amit még nem láttam tőle.
Face / Off
97-ben is már mekket használtak

sokkal jobb volt 720p-ben mint anno vhs-en.
belenéztetek mostanában kazettába?
múltkor a Saving private Ryan-t akartam megnézni, 2 perc után kikapcsoltam akkora fostalicska volt a hang meg a kép. -
Arnold2
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Tibor: ezt már jó párszor átbeszéltük itt, hogy a humor talán az egyik legszubjektívebb dolog a filmszakmában, mert lehet, hogy ugyan azon a poénon A nagyot röhög, B meg csak néz ki a fejéből, hogy mikor jön már a csattanó.
Szerintem a Másnaposok 2 megállta a helyét. Ahogy sokan mondtuk, újat már nem tudott mutatni (akárki akármit mond, szerintem az első rész, akkor egy üdítő újdonság volt), de akinek bejött az első az a másodikban sem fog csalódni.
Harmadik rész létjogsáltuságát viszont már én is firtatom
(Ugye az én személyes véleményemet úgy am bloc az index-ről és többségében az oda írókról tudjuk..)
-
-
Cola111
aktív tag
Rescue Down 10/5
Tudnátok mondani bankrablós filmeket?
-
hoffman_
nagyúr
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles - 9/10
Perfekto. Nézés közben 8-at akartam adni, mikor végeztem akkor 9 volt. Ma vacilláltam, hogy legyen-e jobb. Azt azért meghagyom az égzengés-földindulás filmeknek, de a 9, az... az nagyon jó akkor is

-
F34R
nagyúr
imdb-n néztem most új filmeket (stake land stb) a 6-s értékelés az már jó filmnek számít? , azért kérdezem mert már nagyon nem tudom hogy válogassak filmet :

-
BITBOYS
addikt
Jackie Brown (1997)
Még mindig állat
-
mephi666
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
én 2 napja este kapcsolgattam a tv-t és leragadtam a movies24-nél: szeleburdi szuperhősök ment
kb 10 percig nem tudtam elkapcsolni a sokktól és csak ennyit tudtam reagálni:
esküszöm lesokkolt, annyira sz@r volt... gagyi, igénytelen, f*s... és 2009-es (!!!) "film" (imdb-s értékelés szerintem jóval magasabb, mint kellett volna... vagy csak a stáb rokonsága húzta fel ennyire?
durva, hogy az 1db 18alatti csaj 10-esre értékelte) -
heihachi
addikt
Azt hittem kellemesen elütöm a délelőttöt a Villámtolvajjal, ami épp megy a tévében, de hát ez a film minden porcikájában kritikán aluli gagyiság eddig.
-
Tibiajax
nagyúr
na, olvasom a másnaposok 2 index-kritikája alatti hszeket.. jó látni, h nem vagyok én azért egyedül a véleményemmel.. konkrétan taxi33 is csontra leírja azt, ahogy én álltam ezzel az egésszel
-
-
brownus
veterán
hatalmas kép

-
mephi666
nagyúr
tegnap kicsit belenyúltam a sűrűjébe:
hipervándor 720p
klisés, kiszámítható, gagyi... samuel l jackson elég alacsonyra tette a mércét ezzel a filmmel... nagyon primitíven felépített történet, millió klisével, ugrabugrálással... és semmi magyarázatot nem adtak rá, hogy miért volt néhány embernek ez a képessége
még ezzel sem foglalkoztak, hogy erre valami értelmesebb magyarázatot adjanak... csak voltak a vándorok meg vadásztak rájuk a palladinok és slussz... 10/4b@szótársszobatárs 720p
ejj, meg kellett volna nézni azt a nyamvadt imdb-s értékelést: ilyen filmből is 12 egy tucat...
minden egyes momentumot tudtam előre, így rohadtul unatkoztam... összecsapott, béna, klisés, de leginkább f*s 10/2 (és magam sem tudom, miért nem kevesebb... talán a szőke csaj porsche-je miatt?
az volt a legértékelhetőbb az egész filmben) -
-
gyuromoj
veterán
The Adventures of Ford Fairlane
Ez a film is a kötelezően megtekintendőek közé sorolható. Nagy Feró szinkronja teszi teljessé a filmet és miatta ennyire jó.
10/10

Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

| 10/10
)