Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
donw3ga
őstag
Kecskeméten másnak is szakad ma este a net?
-
donw3ga
őstag
Sziasztok, van valakinek ötlete, hogy tudnám hűségidő lejárta előtt legolcsóbban megúszni a net előfizetés lemondását? Elég nagy kárt okoztak az utóbbi időben a net kimaradással.
-
donw3ga
őstag
van valakinek ötlete, hogy tudom a hűségnyilatkozatom felmondani idő előtt a szolgálatás minőségére hivatkozva?
-
donw3ga
őstag
nálam szombat este óta nincs net az ügyfélszolgálat nem tud semmit mondani, csak hogy 72 óra alatt helyreállítják

fél éve vagyok náluk, fél év múlva menekülni fogok tölük.
szánalmas szolgálatató, már ha szolgálatatónak lehet nevezni. -
donw3ga
őstag
Korábban már lehetett arról olvasni, hogy mennyire ''ügyfélcentrikus'' a fibernet ügyfélszolgálata. Most ezt saját bőrömön tapasztaltam. A fibernet honlapján online nyújtottam be igényt kábelnet szolgáltatásra december végén. Január első hetében felhívott egy ''kedves'' fibernetes üzletkötő Losonczi Ildikó, aki ígérte, hogy január 11-ig megkötjük a szerződést. Biztonság kedvéért felhívtam a hölgyet január 9-én, aki megerősítette, hogy megkötjük a szerződést még azon a héten. Nos ez nem történt meg, ezért most délelőtt felhívtam és említettem neki, hogy nagyon csalódott vagyok mert a megbeszélt időpontban nem történt semmi. Mire ő kérdezte, hogy miért nem kerestem meg telefonon, mert ő éjjel-nappal dolgozik. Erre a reakcióm a következő volt: én is dolgozok sőt az emberek általában dolgoznak és én úgy gondolom, hogy egy üzletkötőnek a feladata részben az, ha valamiben megállapodik az ügyféllel azt tartsa be és ne az ügyfélnek kelljen naponta hívogatani a kedves üzletkötőt ha egy szolgáltatást időben szeretne használni. Erre ő ''ne oktasson ki'' és lecsapta a telefont

Gratulálok Fibernet

Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest