Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem egy megoldandó problémával kapcsolatban. Adott egy Excel tábla, melyben két sheet van, legyen az egyik "Main data", míg a másik "Delivery method".
A "Main data" sheeten az A oszlop tartalmazza a gyár nevét, a B oszlop pedig a cikkszámot. A "Delivery method" sheeten A oszlopban a gyár neve, B oszlopban a, C oszlopban pedig a szállítás módja található.A feladat az lenne, hogy a "Main data" sheeten az N oszlopba, soronként párosítsam össze az adatokat a "Delivery method sheetről. Tehát adott gyár/cikkszám kombinációhoz melyik szállítási mód tartozik. Ezt milyen függvénnyel tudom megcsinálni?
Első körben a VLOOKUP-hoz fordultam, de ez a dolog most kifogott rajtam, pedig biztos nem bonyolult annyira. Valaki tudna esetleg segíteni? Legalább rávezetni. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50