Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
senior tag
'19-ben mi is odébb költöztünk 2 utcával, onnantól itt is 'csend' van. Az új(abb) szomszédok fiatalabbak (némelyik 30 évvel is) nemigazán van közös témánk. Már csak magunknak bográcsolok, sütögetek, mert részükről nincs rá érdeklődés. A 'régiekhez' néha átnézek, hisz faterék még ott laknak. Van szevasz-szevasz, mi újság, aztán kb ennyi. Ők már nemigen jönnek erre. Viszont a gyerekek (fiamék és tsai) szívesen jönnek hozzánk bulizni
-
-
Meg sem lepődök. Pont így vagyok az anno legjobb haverjaimmal akikell együtt lógtunk éjjel nappal. Azt se tudom mi van velük mostanság. Mások meg csak akkor kerestek ha kellett valami. Azokat mondjuk én építettem le mert nekem ilyenre nincs szükségem. Jól elvagyok a családommal nemigen van szükségem haverokra stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest