Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
senior tag
'19-ben mi is odébb költöztünk 2 utcával, onnantól itt is 'csend' van. Az új(abb) szomszédok fiatalabbak (némelyik 30 évvel is) nemigazán van közös témánk. Már csak magunknak bográcsolok, sütögetek, mert részükről nincs rá érdeklődés. A 'régiekhez' néha átnézek, hisz faterék még ott laknak. Van szevasz-szevasz, mi újság, aztán kb ennyi. Ők már nemigen jönnek erre. Viszont a gyerekek (fiamék és tsai) szívesen jönnek hozzánk bulizni
-
-
Meg sem lepődök. Pont így vagyok az anno legjobb haverjaimmal akikell együtt lógtunk éjjel nappal. Azt se tudom mi van velük mostanság. Mások meg csak akkor kerestek ha kellett valami. Azokat mondjuk én építettem le mert nekem ilyenre nincs szükségem. Jól elvagyok a családommal nemigen van szükségem haverokra stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer LED monitor (B247Y)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest