Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
senior tag
'19-ben mi is odébb költöztünk 2 utcával, onnantól itt is 'csend' van. Az új(abb) szomszédok fiatalabbak (némelyik 30 évvel is) nemigazán van közös témánk. Már csak magunknak bográcsolok, sütögetek, mert részükről nincs rá érdeklődés. A 'régiekhez' néha átnézek, hisz faterék még ott laknak. Van szevasz-szevasz, mi újság, aztán kb ennyi. Ők már nemigen jönnek erre. Viszont a gyerekek (fiamék és tsai) szívesen jönnek hozzánk bulizni
-
-
Meg sem lepődök. Pont így vagyok az anno legjobb haverjaimmal akikell együtt lógtunk éjjel nappal. Azt se tudom mi van velük mostanság. Mások meg csak akkor kerestek ha kellett valami. Azokat mondjuk én építettem le mert nekem ilyenre nincs szükségem. Jól elvagyok a családommal nemigen van szükségem haverokra stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad Pro 5 14IRH8 27% 14" 3K IPS i5-13500H RTX 3050 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch SE 3 44mm Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Dell Latitude 5430 üzleti notebook - Intel i7, 16GB RAM, 512GB M2 SSD, Érintőképernyő!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Gamer PC , i9 14900K , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 2TB NVME
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest