Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mulli86
tag
Sziasztok! Egy teszt eredményt szeretnék ábrázolni olyan pont diagramban, ami görbített vonallal és jelölőkkel van ellátva. Ezzel nincs is gond. A problémám ott kezdődik, hogy amiket ábrázolni tudok azok az átlag értékek, de én szeretném, ha hibasáv "helyett" a mérési eredmények minimum és maximum értékeit jelenítse meg úgy a diagram, mintha hibasávot adnék hozzá. Biztos meg lehet valahogy csinálni csak én nekem nem sikerül, mert már láttam ilyet. Köszi előre is a segítséget!
Kicsit pontosítanék. Azok az értékek már táblázatban szerepelnek, hogy min meg max, csak nem tudom ezeket az értékeket beállítani hibasávnak. A fő problémám az, hogy nem középérték az átlag, így nem tudok simán százalékos vagy rögzített értéket beállítani. Ha pedig beállítom egy adott vonalhoz, akkor automatikusan felveszi az értékeket mindegyik ponthoz, pedig különböző pontokhoz különböző min max értékek tartoznának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Futás, futópályák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...