- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mulli86
tag
Sziasztok! Egy teszt eredményt szeretnék ábrázolni olyan pont diagramban, ami görbített vonallal és jelölőkkel van ellátva. Ezzel nincs is gond. A problémám ott kezdődik, hogy amiket ábrázolni tudok azok az átlag értékek, de én szeretném, ha hibasáv "helyett" a mérési eredmények minimum és maximum értékeit jelenítse meg úgy a diagram, mintha hibasávot adnék hozzá. Biztos meg lehet valahogy csinálni csak én nekem nem sikerül, mert már láttam ilyet. Köszi előre is a segítséget!
Kicsit pontosítanék. Azok az értékek már táblázatban szerepelnek, hogy min meg max, csak nem tudom ezeket az értékeket beállítani hibasávnak. A fő problémám az, hogy nem középérték az átlag, így nem tudok simán százalékos vagy rögzített értéket beállítani. Ha pedig beállítom egy adott vonalhoz, akkor automatikusan felveszi az értékeket mindegyik ponthoz, pedig különböző pontokhoz különböző min max értékek tartoznának.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50