Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lizakattila

senior tag

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, mert problémába ütköztem. :W
    Adott egy exceltábla, mely az alábbi adatokat tartalmazza: LINK

Az alábbi form-ot kreáltam hozzá: LINK
    E mögött az alábbi makró található:
    Private Sub cmdClose_Click()
    Unload Me
    End Sub
    Private Sub Reg1_AfterUpdate()
    If WorksheetFunction.CountIf(Sheet2.Range("a:a"), Me.reg1.Value) = 0 Then
    MsgBox "Ilyen item nincs az adatbázisban."
    Me.reg1.Value = ""
    Exit Sub
    End If
    With Me
    .reg2 = Application.WorksheetFunction.VLookup(CStr(Me.reg1), Sheet2.Range("Lookup"), 2, 0)
    .reg3 = Application.WorksheetFunction.VLookup(CStr(Me.reg1), Sheet2.Range("Lookup"), 3, 0)
    .reg4 = Application.WorksheetFunction.VLookup(CStr(Me.reg1), Sheet2.Range("Lookup"), 4, 0)
    .reg5 = Application.WorksheetFunction.VLookup(CStr(Me.reg1), Sheet2.Range("Lookup"), 5, 0)
    .reg6 = Application.WorksheetFunction.VLookup(CStr(Me.reg1), Sheet2.Range("Lookup"), 6, 0)
    .reg7 = Application.WorksheetFunction.VLookup(CStr(Me.reg1), Sheet2.Range("Lookup"), 7, 0)
    .reg8 = Application.WorksheetFunction.VLookup(CStr(Me.reg1), Sheet2.Range("Lookup"), 8, 0)
    .reg9 = Application.WorksheetFunction.VLookup(CStr(Me.reg1), Sheet2.Range("Lookup"), 9, 0)
    .reg10 = Application.WorksheetFunction.VLookup(CStr(Me.reg1), Sheet2.Range("Lookup"), 10, 0)
    End With
    End Sub
    Private Sub userform_click()

End Sub

Ezt kellene kiegészíteni úgy, hogy amikor a formon a felvenni kívánt mennyiséghez beírok egy tetszőleges mennyiséget (számot) és rákattintok az Adatbázishoz ad gombra, akkor az adatokat tartalmazó lapon keresse meg a hozzá tartozó adatot és a beírt mennyiséget vonja le az E (OnHand) oszlopból.
    Ha ez megtörtént, ki is léphet a formból (de ez nem feltétlen szükséges).

Új hozzászólás Aktív témák