Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106226) duvi válasza cskamacska (#106222) üzenetére


duvi
nagyúr

"Az nem kevésbé rontja nagymértékben a megítélését, hogy már több mint 4 éve dolgoznak rajta, és ezalatt egy alfára futotta a tervezett cuccok töredékével. ;] :P"

- Lássuk be, hogy a 4 év semmit nem jelent egy komolyabb MMO fejlesztésénél. Elég a nagyobb nevek (pl. WoW) fejlesztési idejét megnézni. Ami lényeges különbség az SC esetében, az a "nyilvános fejlesztés". Míg a fentebb említett MMO-k esetében zárt ajtók mögött zajlott a fejlesztés, addig az RSI folyamatosan publikálja az aktuális fázisokat. Az induláshoz képest drasztikusan átalakultak/kibővültek az eredeti elképzelések, mivel a támogatók rengeteg plusz részletet és tartalmat kértek a játékba. Ezzel arányosan megnőtt a munka mennyisége és a kivitelezési idő. Határidő szempontjából túl sok lett a bizonytalansági tényező, ami állandó csúszásokat eredményez. Itt valóban hibáztak/nak, hogy állandóan megpróbálnak kitűzni egy körülbelüli dátumot egy verziómegjelenéshez. Nem beszélve a rengeteg újításról, amit ők maguk fejlesztenek ki, mivel sok - számukra szükséges megoldás - még nem is létezik a piacon.

"És bár nem igaz, hogy tétje lenne a hajóhalmozásnak, az Early Access élményt annál inkább befolyásolja, mivel a megvett hajóddal tudod kipróbálni az elérhető modulokat, és erősen Pay To Not Suck módon lehet bérelni jobbakat emellé, hogy egyáltalán esélyed legyen arénában. Ami nyilván nem azért alakult így, hogy nem verj el minimum 150 dollárt egy Hornetre. :U"

- Egyrészt senki nem kötelez arra, hogy támogasd a fejlesztést. Mindenki nagyfiú/nagylány és el tudja dönteni, hogy beszáll vagy sem. Másrészt rendszeresen vannak FREE kipróbálási időszakok, amikor egy fillér nélkül kipróbálhatod az aktuális fázis működését.

"Egyébként ha már itt tartunk, erősen megdrágult a cucc az utolsó érdeklődési ingerületem óta, azóta ráverték az áfánkat, és külön szedték a Squadron42 single részt is."

- Ez tényleg sz*vás, de a 27%-os áfáról nem ők tehetnek. Ezzel az erővel szidhatnánk (ahogy tesszük is) a hazai hardver vagy telefonárakat is. Ebben világelsők vagyunk :((( Az SQ42 és a PU különszedése már valóban az ő saruk. Hogy némileg tompítsuk az élét, nem árt megjegyezni, hogy a kezdeti tervekhez képest az SQ42 sokkal hosszabb (több része is lesz) és tartalmasabb lesz (profi színészekkel megtámogatva), mint eredetileg tervezték. Ezzel arányosan megnőttek a költségei is.

"A legalapabb csomag amiben benne van egy bontószökevény Aurora MR multiplayer ágyútöltelék-szimulációhoz"

- Én nem nézném le azt az Aurorát :N Nem egy videót láttam, ahol egy Aurorával csúnyán elp*csázták az egész mezőnyt (benne több Hornettel).

"Ha nincs szükségünk a póroknak fenntartott bundlira, akkor 57.15-57.15 dolláros(~15800Ft) darabonkénti áron rá lehet rabolni a 21. század 41. évezred legjobb űrlövöldéjére."

- Erre tényleg csak ismételni tudom a fentebb elhangzott mondatokat. Senki nem kényszerít a támogatásra. Aki szkeptikus, de elvileg érdekli a projekt, az várja meg a játék kiadását és tesztelgesse az ingyenes időszakokban. Akkor - ha még mindig érdekli - megveszi a kész játékot (SQ42-t) és mindenféle rizikó nélkül élvezi. Ha nem érdekli, akkor még egyszerűbb a dolga. Persze sokaknak jobb felülni a nemérdekelésúgyseveszemmegdemilyennagyátverésezajáték vonatra, mintsem érdemben utánajárni a részleteknek ;)

- Ja és mielőtt jönne a szokásos megbélyegzés: nem vagyok a "CR és SC fanatikus egyház" híve :N Egyszerűen érdekel a játék és bízom benne, hogy CR és csapata ismét egy nagyszerű játékkal örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.