Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105101) cyberkind válasza tomsolo (#105100) üzenetére


cyberkind
félisten

Mert így is van, ha képregényt vagy a 2 rajzfilmet láttad volna tudnád, meg idelehetne még sorolni pár másikat is.


Erről is ennyit, hogy miért ilyen. :U

A játékot meg ezt felesleges hasonlítani, két különböző világ, igen azok sokkal jobbak de főleg az első.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#105102) tomsolo válasza cyberkind (#105101) üzenetére


tomsolo
őstag

Az a két rajzfilm is irtó szar, de mindegy.

A billogos tagelés meg eleve Joker védjegye volt, így legalább olyan szörnyű ötlet mint anno a BatMite meg a leszbikus Batwoman.

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#105103) cyberkind válasza tomsolo (#105102) üzenetére


cyberkind
félisten

Ja, hogy neked az is szar, akkor így nem maradt más mint tényleg csak a játékok, most már értem miért nem tetszenek a filmek se(rendes filmek). :D

A leszbikus batwoman se gond, Marvel-nél is vannak fura dolgok, igaz ott a női Stark legalább a Kapitányba lesz szerelmes, egy fokkal jobb. :DDD

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#105104) eami válasza tomsolo (#105102) üzenetére


eami
addikt

kettő? kb évente jön egy :)

(#105105) tomsolo válasza eami (#105104) üzenetére


tomsolo
őstag

de nem Batman vs Supermanos :)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#105106) arty válasza NyMRooD (#105091) üzenetére


arty
veterán

nagyon nem biztos, h a warcraft buko - gyak senki nem tudja, mivel sima matekkal nem tudod kiszámolni

(#105099) cyberkind - 7-es max azon a skálán lehet, ami 5-től 10-ig pontoz :) ...mert egyébként a nolan batmanek huszonhatosak :D

(#105100) tomsolo - jah, "lenyomja" bármelyik játék, amiben hetvennegyedszer is az a csavar, hogy JOKER ÉL !!!!!!!!! és kiszabadult/elszabadult/mittomén :DD

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#105107) tomsolo válasza arty (#105106) üzenetére


tomsolo
őstag

Nolanos Batmanről sajni mindig ez jut eszembe

btw, nem tudom milyen joker csavarról beszélsz, játszottál te egyáltalán a két legutolsóval?

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#105108) cyberkind válasza arty (#105106) üzenetére


cyberkind
félisten

0-10-ig pontozok, azon először a mozi után 6-ot adtam, de utána megnéztem megint és elmerültem a részletekben ami miatt 7-et megér, de ha a sima nem az ultimate cut simán, a simát hülyeség volt moziba engedni. :K

Nolan filmekből szerintem a 3. a leggyengébb, a 2. meg a legjobb, de ez is egyéni. ;)

Az elsőben szabadul csak Joker el, a többiben más a téma, ott csak mellékszereplő akinek sok monológja van meg fontos. :P

(#105107) tomsolo
Ennél van jobb is de amúgy ja, ezt benézték abban a trilógiában. :DDD

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#105109) lkksioskdl3 válasza cyberkind (#105101) üzenetére


lkksioskdl3
aktív tag

Elég ütős lett a Killing Joke is. Szerintem az összes eddigi filmet és rajzfilmet is übereli.

És valóban jobbak az arkham játékok, mint a nolan trilógia.

(#105110) cskamacska válasza bullseye (#105097) üzenetére


cskamacska
addikt

Továbbra is annak a Metalófing pontszámnak hiszek, amit én hamisítottam. :P

Tömeggyilkos szimulátorok műfaja ilyen, eredeti 97-es Postal 56/63, Postal Redux mostani újrakiadás 55/62, Postal 2 folytatás 50/80, Postal 2 Share The Pain multis újrakiadás 59/82, Postal 2 Apocalypse Weekendelső kiegészítő 45/72, Postal 2: Paradise Lost második kiegészítő ?/75, Postal 3 spinoff 24 sajtó/nagyon kevés metatroll pontszámot kapott.

Postal III is a sárga földig le van húzva, pedig a második résznél nem annyival rosszabb, gyakorlatilag Postal 2-es lineáris küldetések vannak egybefűzve az open world rész mellőzésével, valamivel bugosabb, de valamivel szebb is az újabb Source motor miatt. Játékmenet teljesen megegyezik: nyírj ki (majdnem) mindenkit.

A műfajon belül egyébként a Hatred még jobb is mint a Postal/Postal Redux: lényegesebben szebb, a fizika a játékmenetre is kihat(terepakadályok felrobbantásával új útvonalak nyílnak, szétrepülő tárgyak tudnak ölni, láncrobbanásokkal meg lehet fogni a rendőrhordákat), az életerő kivégzésekhez kötésével nem lehet kiporciózni a pályát alkalmanként pár ellenséget magunkra vonva, hanem sokkal dinamikusabbá válik a játékmenet, mindig az tűzharc központjában kell lenni.

Szerintem a többség amiatt vette meg, mert már vártak egy tisztességes Postal-szerű játékra. Nyilván a balhé körülötte segített a megismertetésében, de pont ez vezetett a metabombázásához is. 97-ben a Postalnak még könnyen ment, sehol nem volt még a War On Terror, most hogy minden hétre jut egy iskolai lövöldözés, meg egy ISIS merénylet, már jóval erősebb gyomor kell a készítéséhez, meg a játszásához is.

Ha tényleg a szélsőséges polgárpukkasztás vezérelte volna őket, akkor politikailag teljesen semleges szakadt emós helyett arab tenoristával(esetleg kiemelve hogy nemrég érkezett migráns ;] ), Ku-Klux-Klán tagokkal fekete gettóban(ellenfelek kizárólag fekete gangszták), neonáci skinheaddel egy zsidó negyedben(jó sok náci szimbólummal hogy még a Steam Greelightot is betiltsák miatta :DDD ), esetleg balhézó néger tömeggel csinálták volna meg(némi plusz AI, meg csapattárs csoportok a térképen - ez lett volna a Postalok Call of Dutyja). :P

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#105111) Crytek válasza cyberkind (#105108) üzenetére


Crytek
veterán

Én tuti arzheimer koros lehetek.....Elég sok ajnarozást olvastam a Batman vs Superman Bővitettről.Gondoltam ,hogy legyen teljes az élmény megnéztem a simát 3Dbe majd egyből a bővitettet. Ha a világ összes pénzét nekem adták volna ha menet közben mutatom mik adják ki a + 30 percet akkor se tudtam volna mutatni semmit nekem nem tünt fel semmi plussz.

Next PC Upgrade: 2022

(#105112) tomsolo


tomsolo
őstag

Tyű mit találtam, ebből mennyit fognak eladni? :D

"Screeps is a MMO RTS sandbox game for programmers, wherein the core mechanic is programming your units AI. You control your colony by writing JavaScript which operate 24/7 in the single persistent world filled by other players on par with you.

Why subscription?
Screeps is an unusual MMO game that has no counterparts at the moment. There are numerous online games where your character exists in the game world only while you’re online and disappears after you exit the game. There are fewer games that have your character or units continue some defined automatic activity even after logging out. But only Screeps runs your scripts in full continuously, on the 24/7 basis, and you are allowed to use them for anything JavaScript allows.

This makes Screeps more like a hosting or cloud computing service rather than a traditional online game. We offer you server CPU time and fixed amount of memory that you can use as you wish (though it’s still preferable to use it in relation with the game!). Though a new player gets a quite low initial CPU limit, after upgrading your game level you can end up with your limit up to 300 ms per game tick which is quite a serious hosting asset.

"

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#105113) NyMRooD válasza Crytek (#105111) üzenetére


NyMRooD
őstag

Szerintem nem a bővített verziót láttad, a TC az mozis verziót jelent, majd a DC lesz a bővített, de az még nincs szinkronban és amiket eddig írtál gondolom te azt preferálod. (bár attól még lehet, hogy nem is lehet észrevenni a bővítettben a plusz jeleneteket)

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#105114) cyberkind válasza Crytek (#105111) üzenetére


cyberkind
félisten

Pedig elég sokat hozzáad, pont ezeket a sok kis finom dolgokat amiket az emberek szájába kell rágni, máskülönben nem értik megh, persze ezzel együtt is a film már olyan amilyen.

Az ajnározás megint csak a kritikusok(vagy mik) meg a többiek hülyesége mert mint írtam jobb lett sokkal, de nem javítja ki a filmet, ezért se ér többet 7 pontnál.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#105115) Crytek válasza NyMRooD (#105113) üzenetére


Crytek
veterán

Angol bővitettet néztem mivel szinkronosan és 3D ben sem fog jönni az.Ezért néztem meg elsőnek a sima 3Dset.
A bővitett az 3 órás volt.

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#105116) Dilikutya válasza cyberkind (#105090) üzenetére


Dilikutya
félisten

A Warcraft-nak az ázsiai a "hazai" piac, javarészt kínai pénzből készült.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#105117) Dilikutya válasza cyberkind (#105101) üzenetére


Dilikutya
félisten

Sok százmilliós filmnél rendkívül elbaltázott dolog, hogy ismerned kell mást is a megértéshez. Régen a képregény ismerete nem kellett a filmhez, különféle animációs filmeké meg pláne. Az már csak hab a tortán, hogy úgy kell felkutatni, melyik animációs a lényeges. Ez írói, rendezői és produceri hiba. Szerencse, hogy a kérdéses részek nélkül is kerek a sztori, tkp. ha ezeket kivágják, még gond se lenne. :) A +30 perc nekem se nagyon szúrt szemet.
Persze korántsem rossz film, annyira meg végképp nem, hogy így rátámadjanak a kritikusok. Én is megnéztem moziban, ráadásul már akkor, amikor folyt a keresztes hadjárat ellene, nem bántam meg. Ha így nézzük, jogos a hatalmas jegybevétel, az a stúdió baja, hogy olyan sokba került, hogy 800 millió kellett ahhoz, hogy egyáltalán nullára jöjjön ki.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#105118) cyberkind válasza Dilikutya (#105117) üzenetére


cyberkind
félisten

Ezt aláírom én is, ez a film a fanoknak készült amiket a részleteket visszaadnak de a film minősége néhol nem, és ilyesmi rossz dolgokat vélek felfedezni a Liga film trailer-ében is, nem értem minek Snyder kellett egy ekkora projekt beindításához ráadásul egy ilyen filmmel.
Nekem azért sokszor igen, + infót adott erről-arról, én ezt vártam ettől, a sima nem is tetszik ezután.

Vagy nézhetjük úgyis ezt, hogy minek kellett túlhypeolni a filmet, túl nagy elvárásokat támasztottak ezzel, hogy rengeteg idő volt a reklámra sajnos, én igazából már csak a Batfleck Batman filmet várom meg a Cyborg-ot, Batman film is akkor lesz az igazi ha valami újat hoz Benike, mondjuk az Arkham Asylum-ot.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#105119) Dilikutya válasza cyberkind (#105118) üzenetére


Dilikutya
félisten

Nolan után ismét nagyot akartak durrantani. Na meg kaszálni. Személy szerint úgy érzem, annál is túltolták a hájpot, csak ott ügyesebben bántak a pénzzel, meg a közönség is jobban kajálta. Én sosem voltam hasra esve Heath Ledger-től, és most ez a Jared Leto sem tetszik.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#105120) cyberkind válasza Dilikutya (#105119) üzenetére


cyberkind
félisten

Pedig azzal kezdték az egészet, hogy Nolan-nek milyen király meg jó dolga volt, hogy ott nem volt más hős csak Batman, a többire csak annyit írok, hogy nekem a Sötét Lovag a kedvenc filmem minden téren.

Paranormal Cocktivity

(#105121) i2k válasza Dilikutya (#105119) üzenetére


i2k
senior tag

A Heath Ledgeres Joker hájpot kezdetektől nem értettem. Az érte kapott Oszkárját meg különösen nem.

Ebből a szempontból Jared Leto jobb választás a szememben - ráadásul, nekem még szimpi is az eddigi színészi munkája, amit gyakorlatilag a Rekviem egy álomért óta figyelek.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#105122) FollowTheORI válasza tomsolo (#105100) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

;]

Amugy igen... szvsz az Arkham játéktrilógia az kenterbeveri a filmeket... talán csak a TDK van egy szinten vele. :)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#105123) arty válasza tomsolo (#105107) üzenetére


arty
veterán

aa es ac volt meg, ak el van kezdve (originnel szvsz sose fogok jatszani). es nyilvan tuloztam ;)

---

nekem amugy a batman begins a kedvenc, a regi batmanek utan nagyon mas volt es belezugtam. a 2 folytatas mar csak raadas, orulok h vannak, de ennyi.

amugy nyilvan egy 20 oras jatekban reszletesebb lehet a storyline, mint egy ketoras filmben, de amugy nehezen osszevetheto a film egy interaktiv mediummal (jatek), utobbiban jobban el lehet merulni, utanajarhatsz dolgoknak, ami erdekel, stb. nagyobb a fanservice.

nekem a jatekkal az a bajom, h a dc karakterek szarok. superman lol, batman nem öl, tragedia. es megis: birom a jatekmenetuket.

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#105124) Zamery


Zamery
senior tag

DOI CLOSED ALPHA KEY GIVEAWAY

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#105125) MrTwister válasza cyberkind (#105101) üzenetére


MrTwister
őstag

Melyik az a két rajzfilm? :U

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#105126) Frod válasza MrTwister (#105125) üzenetére


Frod
addikt

The Dark Knight Returns 1. és 2. rész
egyébként a DC animáció közül kimagaslóan jó cucc. szvsz a flashpoint volt még nagyon állat.

Do you see the white shadow?

(#105127) sixpak


sixpak
nagyúr

Unravel-t tolja valaki?
Nagyon melegen ajánlom mindenkinek, aranyos játék és nem mellékesen egy vizuális orgia.
A zenéje is nagyon jó. Bár most visszament az ára Originen az eredeti 20 euróra, de 13-ért nagyon megérte.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#105128) Frod


Frod
addikt

uuuuu most látom, hogy a Freedom Force részek bekerültek a Humble-be, ha valakinek nem kellene az gondoljon rám, örökké hálás lennék :Y
meg van cserealapra is pár játékom, semmi nagy cucc, korábbi maradékok.

Do you see the white shadow?

(#105129) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Lawbreakers closed alpha key:

P5EY8-8E6B7-LW7VK

6YYP7-RP6J3-C746P

4GYIH-6G4RI-IQJRN

BX9D4-7WFI3-FENM2

D0I4F-2KPHW-W59TC

X607T-JF7HE-DAPK4

TBHCZ-HKQI9-7IAPK

5X90F-K8T68-JNZE7

ZD56F-YYVFL-MQ8TF

Starting: Thursday, July 28th at 9:00AM PDT
Ending: Sunday, July 31st at 6:00PM PDT

Jó játékot!

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#105130) tomsolo válasza oriic (#105129) üzenetére


tomsolo
őstag

Köszi!

A 6YYP7-RP6J3-C746P vittem :)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#105131) cyberkind válasza MrTwister (#105125) üzenetére


cyberkind
félisten

Ez és a 2. része, ebből meríti a lényeget a film ami a címe is, de ajánlott tudni még egy párat viszont ez is elég.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#105132) Zamery válasza oriic (#105129) üzenetére


Zamery
senior tag

Köszi, ezt a kódot vittem: P5EY8-8E6B7-LW7VK.

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#105133) kriszpontaz válasza oriic (#105129) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Köszi, a D0I4F-2KPHW-W59TC kódot vittem.

[ Szerkesztve ]

(#105134) Mr.Csizmás válasza oriic (#105129) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

:(((

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#105135) sixpak


sixpak
nagyúr

Ez de frankó lesz.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#105136) BasketWink válasza tomsolo (#105112) üzenetére


BasketWink
csendes tag

ez kurva jóóóóóóóóóóóóó :D amint lesz rá keret veszem is meg ^^ köszi az infót :DD

(#105137) MrTwister válasza cyberkind (#105131) üzenetére


MrTwister
őstag

Köszönöm és neked is Frod! :R Már szerzem is befelé őket. :K

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#105138) cyberkind válasza MrTwister (#105137) üzenetére


cyberkind
félisten

Igazából ez csak a film 60-70%-a, a maradék még 2-3 képregényből/rajzfilmből áll össze mint pl Doomsday is, ez volt a szörny a 2. trailer-ben, remélem nem spoilereztem nagyot, a többi most nem jut eszembe csak azt tudom, hogy láttam így az utalásokat is értettem, nincs mit, már ezzel az anyaggal is sokkal beljebb leszel a film nézésekor. :)
Egy tipp, a bővítettet nézd, az sokkal jobb mint a sima. ;)

A DC rajzfilmes univerzuma mérföldekkel jobb mint a filmes, legyen bármelyik filmről is szó.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#105139) tomsolo


tomsolo
őstag

Na lepergett az AK credits. 111%-on fejeztem be, a sidequestek közül egyedül Riddler bizbaszait nem csináltam meg 100%-ra (mert 243 van belőle :o , na meg Ő az egyik legidegesítőbb karakter és sajnos regeteget fogjuk hallani ).

Rég szórakoztam ilyen jól, talán egyedül a tankososdi(drónkocsik) lett fárasztó a végére, de pl. az outpost küldiket végig imádtam, bár ahogy izmibb lett a bőregér úgy lettek ezek egyre könnyebbek. A látvány pazar volt végig, konverzió ide vagy oda, a sztori is jó volt. A Joker van és még sincs Mark Hamilnak köszönhetően teljesen jól működött, sokszor röhögtem rajta.

Ami nem tetszett az a Batman jelenlegi feje, eleve iszonyú punci szája van a maszk alatt- ezért inkább végig a Beyond Batman ruhában toltam - , de Bruce Wayneként sajnos még szörnyűbb, kb mintha Rózsa Gyurit kereszteznénk Arnolddal.

A DLCk meg a Season Pass elég vicces, Harleyt letoltam erre volt vagy tízperc. :P

Örülök, hogy nem vettem meg 0 day, így kijavítva, 3600-ért teljesen jó volt.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#105140) tomsolo


tomsolo
őstag

Indiegala Friday

Pay only $1
Caveman World: Mountains of Unga Boonga (STEAM) +
Legend (1994) (STEAM) +
A-Gents (STEAM) +

Pay only $2.99
Hashtag Dungeon (STEAM) +
FIVE: Guardians of David (STEAM) +
RPG Tycoon + Soundtrack (STEAM) +
Where's My Helmet? (STEAM) +
The Descendant (Episode 1) (STEAM) +
Auro: A Monster-Bumping Adventure (STEAM)
Super 3-D Noah's Ark (STEAM) +
Jim Power -The Lost Dimension (STEAM) +

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#105141) Crytek válasza tomsolo (#105140) üzenetére


Crytek
veterán

HH-ba 1.16$ körül lesz.Már csak a FIVE: Guardians of David miatt megérheti annak akit érdekel a játék

Next PC Upgrade: 2022

(#105142) oriic válasza oriic (#105129) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ha valaki kipróbálta pár infót dobhatna róla hogy milyen. :D

Live-Die-Respawn

(#105143) cskamacska


cskamacska
addikt

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#105144) djculture válasza oriic (#105142) üzenetére


djculture
félisten

Tiszta quake 3 az egész csak jobb grafikával meg más karakterekkel. Amúgy összességébe nem rossz csak ugrándozva lövéstől már rég elszoktam.

[ Szerkesztve ]

(#105145) tomsolo válasza cskamacska (#105143) üzenetére


tomsolo
őstag

Azért a mai indexes hogyan csaljunk/hekkeljünk Pokemon GO-t nehéz überelni.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#105146) tomsolo


tomsolo
őstag

Steam

Mad Max - 6,99€

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#105147) eami


eami
addikt

ha humble monthlynál épp nem volt zseton a webkártyán és így nem tudta levonni, akkor megpróbálja majd később is? csak mert manuálisan nem sikerül :\

(#105148) genndy válasza eami (#105147) üzenetére


genndy
addikt

Úgy tudom hogy igen, 2-3 naponta próbálkozik majd.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#105149) Assimilator válasza genndy (#105148) üzenetére


Assimilator
őstag

De akkor sem all le, ha mar sikerult. ;]

(#105150) eami válasza Assimilator (#105149) üzenetére


eami
addikt

az nem baj, nem lesz annyi rajta :D

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.