Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1651) Nosam


Nosam
aktív tag

Na, már reggel 5 van és még sehol a hírlevelem, ezek mikor kelnek ott angliában? Mert én épp most készülök lefeküdni! :DDD

(#1652) Diopapa válasza tkondor (#1650) üzenetére


Diopapa
addikt

Ilyenkor nem tudom, hogy tájékozatlan vagy, vagy csak troll. De most egyikhez sincs hangulatom.. :(((

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1653) Zsooodammit


Zsooodammit
csendes tag

A játékra visszatérve lenne pár kérdésem.

Mit lehet tudni a biztosításról, a véglegesben is ezek lesznek az arányok? Illetve, marad az ingyenes Sidewinder? Simán lehetne annak is rendes ára, viszont átmehetne mínuszba a delikvens, és amíg ott van, komolyabb arcok nem állnának vele szóba, se fegyverek, se áruk, se új hajó, míg bountyból vissza nem tornássza magát a hitelképes társadalomba. Vagy lenne pár instance, ahol a helyi fennhatóságnak kellene feladatokat végrehajtani. Talán ez jelenthetne némi visszatartó erőt a kezdőhajós grieferek ellen.

A másik, hogy 200-300k szabad tőke, és egy normálisabb hajó birtokosaként csak nekem tűnik beszűkültnek a lehetőségek választéka az előmenetelhez? Fuvarozz 15-20 kört egy type6tal és már meg is van a type9, hurrá... Persze gondolom a véglegesben lesznek zsírosabb küldetések, de most a bétában nemigen rúg semmi labdába a kamionozás mellett haszon/idő arány tekintetében.

Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

(#1654) duvi válasza Zsooodammit (#1653) üzenetére


duvi
nagyúr

Persze, lesznek új pénzkereseti lehetőségek is :K Pl. bányászat, felfedezés (itt az információ lesz nagy érték), salvage begyűjtések.

(#1655) tkondor válasza Diopapa (#1652) üzenetére


tkondor
tag

egyik sem, most azért mert x óra játék után azt mondom, hogy ez mégsem tetszik akkor vagy tájékozatlan vagyok, vagy troll?

csak van egy véleményem, most hogy kipróbálhattam, hiszen a puding próbálja az evés, nem pedig az, hogy megnézem youtubeon ki hogyan eszi....olyan dolgok nem tetszenek amik már nem igen fognak változni, UI, hajó designok, az állomás designok ugyanakkor nagyon jók, ez a cruise speed sem jön be annyira, mint reméltem, a harc sem az igazi, a fizikát se nagyon érzem, a g-erőt hirtelen kanyaroknál, stb. és még van egy pár dolog, de mindegy, hiába van CURIA törvény arra, hogy vissza kell fizetniük, úgy látszik nem érdekli őket :( "Unfortunately, due to our cancellation policy, as you have downloaded and played the game we cannot offer you a refund." - de akkor mégis hogy lehet refundot kérni???? Pedig a törvényben úgy van, hogy tökmindegy milyen EULA-t meg User Agreementet "írok alá" az semmiséé válik ilyen esetben......

ellenben mondjuk a Star Citizen az még alphában is sokkal jobban fekszik nekem, már csak az is érdekes, hogy ott alphában több hajó van, mint itt bétában, ráadásul azok sokkal kreatívabb designnal is rendelkeznek, a harc is jobb, a fizika is jobb és ennél elvileg csak jobb lesz, mivel még csak alpha,persze itt is van olyan ami nem tetszik, pl. ez a verseny modul szerintem teljesen fölösleges az egész játékba, de értem, hogy valakinek tetszik.... az Eliteben az ilyen alap dolgok már nem nagyon fognak változni...azért az kár, hogy a Community pénzeli őket és ehhez képest az EA! barátságosabban áll hozzá a refundokhoz, igaz csak 24 órás határidővel....itt meg csak előrendelést lehet refundolni, de most komolyan, mi az, hogyha nem tetszik egy termék akkor azt nem adhatom vissza, még akkor sem ha ez törvényes jogom, vagy lehetőséget sem biztosítanak arra, hogy azt eladjam? miért nincsen játékokra garancia? Lehet írok a CURIÁNAK, persze csak informatív érdeklődéssel, hogy hátha választ tudnak adni az előbb feltett költői kérdéseimre....

és értem jó játék, látom, hogy nektek miért tetszik, a kereskedelem nagyon jó benne, tetszik, a lehetőségek is tetszenek, azok is tetszenek amiket ígérnek, hogy elvileg benne lesznek a végső verzióban, de amint mondtam, néhány dolog, apró részlet egyszerűen szúrja szememet...és a részletekben a lényeg, mindig, mindenben, szerintem.....annyiban kellett volna utána néznem, hogy lehetséges e a refund, mert így utólag, hogy tudom mi ezzel a helyzet akkor biztos nem fizetek +20eu-t egy bétáért...

Star Citizen nick: Horus

(#1656) Szőrös  válasza tkondor (#1655) üzenetére


Szőrös 
veterán

Sztem redditen tuti elviszik főleg ha egy kicsit olcsóbban adod.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1657) Diopapa válasza tkondor (#1655) üzenetére


Diopapa
addikt

"elég sok dolog van ami nem tetszik ebben a játékban és most olvasom az oldalukon, hogy semmilyen refundot nem lehet kérni...hát bameg, az ember azt hinné, hogy egy béta alatt csak lehet refundolni, hisz erről szól a béta, nem? megjelenés előtt kipróbálni...cseppet nagyon g*c*k.... :( miért van az, hogy egyetlen egy digitálisan vett játékot sem lehet eladni? pedig EU törvény van arról, hogy a kiadók semmiképpen sem akadályozhatják meg a letöltött játékok viszonteladását....a Frontier pedig UK cég...."

Tényleg nem vágod mit írsz? Szerinted mire reagáltam? Honnan veszed, hogy "erról szól a béta" hogy lehet refundolni? Mi ez videotéka? Mi az hogy "digitálisan vett játékot"? Ember nem veszed meg a játékot. "pedig EU törvény van arról, hogy a kiadók semmiképpen sem akadályozhatják meg a letöltött játékok viszonteladását." Akkor kérlek mutasd a törvényt ami ide vonatkozik. Esetleg felnyomhatod az angol illetékes szervnél és ők majd elmagyarázzák neked a vonatkozó jogszabályokat. Fröcsögés helyett tájékozódj. :U

szerk: OFC nem arról szól, hogy nekem mennyire tetszik v. mennyire nem a játék és zavar, hogy anyázod az Elite-et. Pont lesz@rom, a véleményed nem befolyásolja a játékélményemet. Nem is arról van szó, hogy nekem tetszik a mostani gyakorlat. Arról van szó, hogy nekem furcsa, hogy 2014.09.18-án valakinek furcsa annyira a jelenlegi gyakorlat, hogy emiatt idejön anyázni. :) A fentiekhez még annyi hint, hogy nem játékot veszel, hanem használati jogot, így a software csak szolgáltatás. Nekem sem tetszik, de így van.

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1658) Malachi válasza Diopapa (#1657) üzenetére


Malachi
addikt

mellesleg meg úgy adja el, ahogy akarja, de pszt-pszt.

(#1659) Menthirist válasza Diopapa (#1657) üzenetére


Menthirist
veterán

Az ugyan tény, hogy lett ilyen eu jogszabály, de kötöttségekkel. Eleve csak 14 napon belül lehetséges, szolgáltatásokra és adományokra sem vonatkozik, illetve sokan pl játékidőt is beleveszik (tehát ha egy hét folyamatos játékkal kitolsz egy játékot, nem fogja a cég visszaadni a pénzed). Illetve talán nem mindig kötelesek kp-t visszaadni, hanem levásárolhatóvá is tehetik (tehát pl a steam tudtommal csak a walletbe utalja vissza a pénzt)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#1660) Enrange válasza Diopapa (#1657) üzenetére


Enrange
csendes tag

Annyi azért az igazsághoz tartozik, hogy valóban van ilyen törvény, az uniós országokban forgalomba hozott szoftverekre vonatkozóan, annak értékesítését, adásvételét, visszavételét, viszont értékesítését a gyártó nem gátolhatja. Sőt kötelessége visszavenni ha a tulajdonos már nem tart rá igényt. Pl.: windows remarketingel foglalkozó cégek mint pl. a LicensePro pont ezt használják ki. Az már egy másik kérdés hogy az ember a jogait hogyan akarja, hogyan tudja, érvényesíteni a gyártóval szemben. Egy biztos. Sok pénz kell hozzá!

[ Szerkesztve ]

(#1661) Nosam válasza tkondor (#1655) üzenetére


Nosam
aktív tag

" Star Citizen az még alphában is sokkal jobban fekszik nekem, már csak az is érdekes, hogy ott alphában több hajó van, mint itt bétában,"

LOL. Igen hogyne, hány hajó repülhető abban az alfában? Mennyibe kerül darabja? Persze a többi nagyrészt egyéni ízlés kérdése, de hogy egy 20x20-as kockában repkedni meg valódi pénzért vásárolni hajót jobb lenne mint 55 rendszerben kereskedve játékpénzen vásárolgatni a hajókat. Hát te tudod... :DDD

(#1662) Diopapa válasza Nosam (#1661) üzenetére


Diopapa
addikt

Ezt se kezdjük el plz...

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1663) Szőrös  válasza Nosam (#1661) üzenetére


Szőrös 
veterán

Azt írta több hajó , azt nem hogy mindegyik repülhető is , szóval igaza van. :P :DDD
Az hogy a kis kockában repülsz egy dolog de az hogy az SC féle zűrepkedés fizikája neki jobban tetszik mint az Elite-s az szubjektív. Nekem mindkettő bejön.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1664) tkondor válasza Diopapa (#1657) üzenetére


tkondor
tag

"hogy nem játékot veszel, hanem használati jogot, így a software csak szolgáltatás"
, ez igaz, de a helyzet azonban változott....

tessék, itt van : [An author of software cannot oppose the resale of his ‘used’ licences allowing the
use of his programs downloaded from the internet ]

"Arról van szó, hogy nekem furcsa, hogy 2014.09.18-án valakinek furcsa annyira a jelenlegi gyakorlat, hogy emiatt idejön anyázni. " - képzeld, csak 2014.09.10-én vettem a játékot, és összesen tudtam vele tolni vagy 5-6 órát, szóval a beszerzés időpontja szerintem itt irreleváns

mindegy, mondom sem a refund, sem a resalet nem engedélyezték, pedig direkt arra is rákérdeztem, jó fej módján mondtam is nekik, hogy nem akarok feketézni, de úgy tűnik muszáj lesz, csak fene tudja hogy szokták az ilyet, a potenciális vásárlót meg biztos nem fogom megkérdezni...igazából nem tudom mire számítottam a resalet illetően, de akkoris 0 lehetőség refundra? lényegében csak az előrendelés lemondását refundolják ami hülyeség, mert az előrerendeléskor akkor most előre kell fizetni? de mégha így is van, ezt a folyamatot cancellationnek hívják, a refund az amikor használat után akarod vissza kapni a pénzed ez nagyon nem ferr, mondjuk ez bármelyik kiadóra igaz annyi szent...

és ezeket nem azért írtam, hogy elrontsam neked, vagy másnak az élményét, írtam is, hogy látom, hogy mi az ami tetszik nektek, tényleg :) ha ez jött le, akkor bocsánat, nem ez állt szándékomban, és nem is vitatkozni akarok itt arról, hogy mi jó a játékban és mi nem, csak egyszerűen felbosszantott a dolog.... legfeljebb gazdagabb vagyok egy rossz tapasztalattal, annyi baj legyen :D

Star Citizen nick: Horus

(#1665) Nosam válasza Diopapa (#1662) üzenetére


Nosam
aktív tag

Jó hát azért azt nehogy már kitalálja itt valaki, hogy több hajó repülhető a star citizen alfában. :DDD

Ez a része nettó hazugság. :U

A többi nem érdekel, mert nagyrészt ízlés kérdése és ha neki azt tetszik jobban, az az ő dolga.

(#1666) Szőrös  válasza Nosam (#1665) üzenetére


Szőrös 
veterán

Több hajó lesz repülhető. Majd valamikor. Egy messzi messzi galaxisban.
Vagy mi.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1667) Malachi válasza Szőrös  (#1666) üzenetére


Malachi
addikt

jut eszembe, nem tudom melyik cég mennyire támogatja majd a moddolást, de nem lepne meg, hogy később átjutna az SC-be pár ED hajó, és viszont... bár az SC modellek túl részletesek az ED-hez, de azért gondolom megoldható lenne.

(#1668) Diopapa válasza tkondor (#1664) üzenetére


Diopapa
addikt

Gondolom én, hogy azzal van összefüggésben, hogy ha előrendelsz, akkor fizetsz, de nem vetted igénybe a terméket (szolgáltatást ;] ) egy percig sem. Ha pl már használod, akkor más. Tudom hülye példa, de a kocsit sem viszed vissza 2 nap után, hogy nem tetszik a kormány fogása. Persze itt nincs semmi használódás, a kulcsot pl újra lehetne generálni stb.. De mondom, a szabályt nem én hozom. Ha tényleg úgy érzed, hogy igazad van, akkor a legkomolyabban mondom, hogy jelezd az angol hivatalos szervek felé. De a "béta" nem jogi fogalom, azért sem értem, miért gondoltad, hogy visszaválthatod. A fekete / szürke eladással meg óvatosan, ha átvernek, nincs kinek panaszkodni...

"ha ez jött le, akkor bocsánat, nem ez állt szándékomban, és nem is vitatkozni akarok itt arról, hogy mi jó a játékban és mi nem, csak egyszerűen felbosszantott a dolog.."

Nem, nem úgy jött le. ;)

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1669) Szőrös  válasza Malachi (#1667) üzenetére


Szőrös 
veterán

ED-ből nem tudom lesz e , SC-ből terveznek moddolható verziót , amolyan privát server féleséget erősen megvagdalva a hivatalos PU-hoz képest de részletek nincsenek még .

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1670) Nosam válasza Malachi (#1667) üzenetére


Nosam
aktív tag

Én gyári hajókból szeretnék minél többet. Akár majd egy plusz kieg formájában is. Viszont a festéseket igazán megengedhetnék ED-ben.

Ami a részletességet illeti, nekem nagyon ügy tűnik, hogy egyrészt az oculus másrészt pedig több játékos lehetősége miatt lett valamivel kevesebb a poligon szám, bár pl lakon 9 három emeletes és teljesen bejárható lesz... Szóval van ezekben a hajókban poligon csak még nem járkálhatunk benne...Nekem a hajók külsejével és részletességével nincs problémám, elég megnézni mondjuk ezt:

Vagy mondjuk ezt:

(#1671) Malachi válasza Nosam (#1670) üzenetére


Malachi
addikt

én nem bánom, hogy nem látszik minden csavaron a beszakadt menet, egyik indokom az volt, mikor ED-re váltottam, hogy ezt a mostani 5 éves gépem is szépen viszi FHD-ben. mire lesz végleges SC, addigra a gépemet is fejlesztem annyira, hogy menjen rajta és ne csak 20-30 fps-sel röcögjön.

(#1672) duvi válasza Nosam (#1670) üzenetére


duvi
nagyúr

"Viszont a festéseket igazán megengedhetnék ED-ben."
Szerintem benne van az átfestés lehetősége, csak a bétában még nem aktiválták:

(#1673) Nosam válasza duvi (#1672) üzenetére


Nosam
aktív tag

Saját festésekre gondoltam. Mer akkor lehetne saját egyedi festésem. :U

(#1674) duvi válasza Nosam (#1673) üzenetére


duvi
nagyúr

Egyrészt, ez nem derült ki a hozzászólásodból.
Másrészt meg ki tudja, hogy milyen lesz az átfestés a gyakorlatban? Nem hiszem, hogy túlságosan megerőltető lenne betenni egy színskálát + zónahatárokra bontani a hajók felszínét. Pl. 6 zóna + 20 szín (vagy árnyalat) Ebben az estben mindjárt lehetne egyedi festéseket csinálni, annyi kombinációs lehetőségünk lenne. Persze ez csak egy ötlet. Nem tudom, hogy fog működni gyakorlatban a festés.

(#1675) Nosam


Nosam
aktív tag

Gyerekek mi a fene van, Braben elaludt vagy mi? :((( 19.-e van, ma kéne lenni hírlevélnek. Délután 5 óra és még sehol a lev, ilyen eddig még nem volt. :DDD

(#1676) Nosam válasza duvi (#1674) üzenetére


Nosam
aktív tag

Egyébként először azt hittem, hogy csak azoknak lehet majd festés akik külön egyesével vesznek hfestéseket. De éppen a legutóbbi hírlevél óta már biztos, hogy lesznek egyéb festések is amiért nem kell külön fizetni.

(#1677) Bibgr0


Bibgr0
aktív tag

Megvan a hírlevél és benne a beta2 időpontja :-)

Szept 30

(#1678) Malachi válasza Bibgr0 (#1677) üzenetére


Malachi
addikt

ezt nem lehet elégszer: SZEPTEMBER 30. BETA 2!!! :C

[ Szerkesztve ]

(#1679) Malachi


Malachi
addikt

500 rendszer, felfedezés, ASP hajó, új alkatrészek, cserélhető pajzsok, új állomás, outpostok, új bolygófajták, részletes rendszertérkép, duuurva! meg még egy rakás dolog, ami nem jutott eszembe. :D hogy én most mennyire örülök! :Y

[ Szerkesztve ]

(#1680) Nosam


Nosam
aktív tag

:C

(#1681) duvi válasza Malachi (#1678) üzenetére


duvi
nagyúr

De jó, hogy rosszul tippeltem az egy hónapot! :C Szűk két hét és kinyílik, az univerzum :DD

(#1682) Bibgr0 válasza Bibgr0 (#1677) üzenetére


Bibgr0
aktív tag

Megvan a hírlevél és benne a beta2 időpontja :-)

Szept 30

szerk. Ó igen, mindenki vegyen ki 1 hét szabit :
- látható pilot ranking harmless-től elit-ig
- reputációs rendszer
- FELFEDEZÉS :-) és egy részletes térkép minden rendszerhez amit mi tudunk majd bővíteni
- 55-ről 500 systemre nő az univerzumunk. hajrá Diópapa, izzadni fog a tool :D
- új hajó: Lakon Asp Explorer
- meglévő hajók moddolhatósága
- a használat viseltessé teszi a hajókat
- lehet aknákat dobni és további új fegyverek jönnek
- a legyegített ellen csomagtér ajtaját ki tudjuk nyitni
- új típusú bázis - kutató bázis elhagyatottabb helyeken
- az Occelus bázis is jön
- több látható hajó supercruiseban és nyomonkövetés a supercruise ki/belépésekre
- friss híreket a játékon belül is kapni fogjuk az adott rendszerben
- solo részben egy oktató modul, hogy ne bénázzunk annyira az élesben :)
- új zenék
- SLI támogatás
- és még dolgoznak egy csomó egyéb funkción

Már csak 11-et kell aludni.

(#1683) Viper26 válasza Bibgr0 (#1682) üzenetére


Viper26
nagyúr

Azt hiszem elő kell vennem a hotas-t megint. :D

iPhone 14 | FR955

(#1684) Nosam


Nosam
aktív tag

Bocs, hogy már múlt héten itt közzé tettem az imperial Gutamaya konceptjét. :P

(#1685) Viper26 válasza Nosam (#1684) üzenetére


Viper26
nagyúr

Vótmá'! :DDD

iPhone 14 | FR955

(#1686) Bibgr0


Bibgr0
aktív tag

Erre lehet, hogy benevezek majd, bár egyenlőre sajnálom rá a 15 USD-t.

(#1687) Diopapa válasza Bibgr0 (#1682) üzenetére


Diopapa
addikt

:R Sloopy-ék is ráfaragnak, 500 rendszerhez kell kézzel felvenni a távolságokat.. :Y Abba lehet bele sem kezdek... :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1688) Menthirist válasza Viper26 (#1683) üzenetére


Menthirist
veterán

Jah, vagy 2-3 hét pihentetés után úgy nézem megint lesz értelme elővennem :) De az még köv hét utáni kedd, szóval addig azért várhatóan pihen...

btw lesz reset?

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#1689) duvi


duvi
nagyúr

A nagy örömködés mellé becsúszott egy videó is:
Elite: Dangerous Team memories of Elite.

(#1690) HwAdokVeszek


HwAdokVeszek
aktív tag

Beta 2-kor törlik az eddigi állást?
Mondjuk nem nagyon tudok majd játszani, akkortájt fog születni a lányom

(#1691) duvi válasza Menthirist (#1688) üzenetére


duvi
nagyúr

Bibgr0 kolléga talált egy hozzászólást, ami alapján lesz reset a Béta végén. Kérdés, hogy a Béta2 és a Gamma egy és ugyanaz-e?

(#1690) xboxmod
Gratula! Akkor te VIP csomagot is kapsz a játék mellé :D

[ Szerkesztve ]

(#1692) Nosam válasza duvi (#1691) üzenetére


Nosam
aktív tag

Nem, a gamma már a végleges lesz, aminél fejlesztés már nem lesz csak a meglévő bent maradt/felejtett hibák javítása..

Persze az egyéb fejlesztések még folyni fognak, de az már a DLC-k fejlesztése lesz.

(#1693) duvi válasza Nosam (#1692) üzenetére


duvi
nagyúr

Ezek szerint most nem lesz reset, csak a Béta 2 végén? Akkor belehúzok a pénzgyártásba! Kelleni fog a javításra, az új hajóra, a sok biztosításra :DDD

(#1694) Viper26 válasza Menthirist (#1688) üzenetére


Viper26
nagyúr

Úgy tudom most nem.

iPhone 14 | FR955

(#1695) Diopapa válasza duvi (#1693) üzenetére


Diopapa
addikt

Nyomjad, kellenek a market infók :) Más úgy sem küld :(

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1696) Malachi válasza Diopapa (#1695) üzenetére


Malachi
addikt

küldenék, csak hetek óta nem vettem elő a játékot. megvettem az X52-t, egy kört mentem vele, és azóta pihen a technika. de most én is belehúzok ha nem lesz nullázás, mert kell a mani egy ASP-ra!

(#1697) javorb


javorb
csendes tag

Hogyan lehet screenshotot készíteni a játékban? (Print Screen nem játszik...)

(#1698) duvi válasza javorb (#1697) üzenetére


duvi
nagyúr

F10 ment és a User/Pictures mappában keresd a képeket.

(#1699) javorb válasza duvi (#1698) üzenetére


javorb
csendes tag

Köszönöm, köv. kérdés, hogy a chatelni csak direktben lehet? pl az űrállomások nem funkcionálnak "lobby"-ként?

(#1700) duvi válasza javorb (#1699) üzenetére


duvi
nagyúr

A közelben lévőkkel tudsz chatelni. Legalábbis a friends listán levőkkel nem sikerült, ha messze voltunk egymástól. De erős a gyanúm, hogy van/lesz valami állandó megoldás (csak én nem tudok róla), mert ez így elég karcsú. Viszont xboxmod kolléga jóvoltából van egy TS szerverünk is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.