Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1901) rexsimus


rexsimus
aktív tag

Lehet tudni már valamit az új hajóról?

[ Szerkesztve ]

(#1902) Nosam


Nosam
aktív tag

Egyébként feltehetőleg így fog bővülni a rendszer, az ismeretlen területek felé. Vagyis a SOL meg a Lave még nem lesz elérhető. :P

(#1903) duvi válasza rexsimus (#1901) üzenetére


duvi
nagyúr

Annyit, hogy felfedező hajó lesz és ilyen a külseje:

(#1904) duvi


duvi
nagyúr

Itt van szeptember 30. Béta2 patch még sehol :( Hosszú napunk lesz! ;]

(#1905) Diopapa válasza duvi (#1904) üzenetére


Diopapa
addikt

Legutóbb este fele jött meg.Remélem most hamarabb. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1906) Nosam válasza duvi (#1904) üzenetére


Nosam
aktív tag

Szerintem is felháborító, már legalább 7 órája 30.-a van, akkor mondták volna azt hogy 30 és feledikén jelenik meg. :O

Most itt fogunk malmozni egészen délután 6 óra 13 percig. :DDD

(#1907) Nosam


Nosam
aktív tag

Viccet félretéve, természetesen nagy örömmel és kíváncsisággal várom a bélát :U , szerintem délután lesz ebből valami realitás. :DD

(#1908) Nosam


Nosam
aktív tag

Partial Reset for Beta 2 - Maybe full reset?

Michael Brookes - Executive Producer

(#1909) duvi válasza Nosam (#1908) üzenetére


duvi
nagyúr

Azt írják, hogy a full reset ötletre várják a reakciókat. Majdnem mindenki azt írta/ja, hogy nem bánnák a teljes wipeot se. Ezek szerint nem fogunk az új hajóval kezdeni. Még jó, hogy újra összeszedtem egy Anacondát fullra felszerelve + 9.000.000 CR-et :(

(#1910) Nosam válasza duvi (#1909) üzenetére


Nosam
aktív tag

Itt már szavaznak is.

A probléma igazából csak azzal van, hogy ezt éppen ma találták ki? :(((

Miért kell ezt az utolsó pillanatban?

(#1911) #16729600


#16729600
törölt tag

Ma megveszem a bétát,lehet érdemes megvárni míg kijön az új verzió,hogy ne töltögessem 2X. Mekkora helyet foglal el a kliens program?Érdemes SSD re tenni (? ),mert ha igen akkor törölnöm kell róla.Amúgy meg kár hogy pld VISA-val nem lehet fizetni,csak Paypal al.Nekem kedvezőbb lenne az előbbi.

[ Szerkesztve ]

(#1912) duvi válasza Nosam (#1910) üzenetére


duvi
nagyúr

Lehet, hogy most derült ki. Gondolom most készülnek a Béta2 élesítésére és vmi. technika gondjuk támadt a jelenlegi Béta mentésével. Ezért ha nem muszáj, akkor inkább nem szívnának vele és megoldják egy full wipe-al ;] A szavazás állásából is egyértelműen látszik, hogy ez lesz. Mivel letiltották az automatikus piac tool progikat, ezért ha belátható időn belül szeretnénk kipróbálni az új hajót, akkor mindenkinek ajánlom Diopapa manuálissá konvertált appját ;) Minél többen használjuk, annál gyorsabb és pontosabb lesz az adatbázis.

(#1911) szunya1
Szerintem várd meg a Béta2-t és csak akkor töltsd le. Egyébként nem sokat foglal a jelenlegi kliens ( 2,7 GB). Viszont várható, hogy a Béta2 már több lesz, az új tartalmak miatt. Nyugodtan felteheted vinyóra is. Nem muszáj az SSD.

[ Szerkesztve ]

(#1913) Nosam válasza #16729600 (#1911) üzenetére


Nosam
aktív tag

2,32 GB, nekem SSD-van a játék persze.

De mondjuk most béta 2 meg fogalmam nincs mekkora lesz amíg nincs kint...

(#1914) Nosam válasza duvi (#1912) üzenetére


Nosam
aktív tag

De és akkor gammánál is majd megint reset lesz?

(#1915) duvi válasza Nosam (#1914) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen :K

(#1916) #16729600


#16729600
törölt tag

Köszönöm a válaszokat.Még annyit kérdeznék,hogy támogatja e a játék az xbox 360 joy-t és hogy van e bármi előnye a bill+egér kombóhoz képest?Jah és majd szóljatok,ha éles lesz a béta 2 :) Köszönettel.

(#1917) Nosam válasza duvi (#1915) üzenetére


Nosam
aktív tag

Szerintem nem lesz full reset akármi is lesz a szavazás, gammára fogják hagyni a full resetet amikor már benne lesz tényleg minden...

(#1918) Nosam válasza #16729600 (#1916) üzenetére


Nosam
aktív tag

Minden olyan joy-t amit felismer a windows azt a játék is tudja kezelni rá lehet konfigolni. Nem ismeri fel alapból a játék, hanem neked kell majd bekonfigolni.

(#1919) duvi válasza #16729600 (#1916) üzenetére


duvi
nagyúr

Azt sajna nem tudom, hogy támogatja-e az xbox 360 joy-t. Ha van működő PC-s drivered hozzá, akkor elvileg mennie kell. Hotas-X-nél is fel kellett tenni a saját driverét, mert a windowos nem volt tökéletes. Ha kijött a patch, azt látni fogod a hozzászólások számából :D

(#1917) Nosam
Hamarosan meglátjuk ;]

[ Szerkesztve ]

(#1920) Zsooodammit válasza duvi (#1912) üzenetére


Zsooodammit
csendes tag

Azt is írják, hogy full wipe esetén azt is jobban le tudják tesztelni, hogy az új pénzkereseti forrásokkal, meg a létezők variálásával hogyan alakul a játékosok gyarapodása az új rendszerben, ha mindenki nulláról indul.

Ami nem gond, csak az zavar kicsit, hogy később is lesznek patch-ek, amikor az állást döccenő nélkül tovább kell vinni, akkor is, ha változik a mentés, és az ilyesmit jobb korán tesztelni.

De mindegy, majd a gammában kénytelenek lesznek ezzel is foglalkozni, ha tetszik ha nem :)

Én megpróbálom abszolút kereskedés nélkül feltornászni magam, kiváncsi vagyok menni fog-e...

Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

(#1921) Diopapa válasza Zsooodammit (#1920) üzenetére


Diopapa
addikt

Mondjuk túl sok user adatot nem tárol most a játék, szóval szerintem nem lehet igaz, hogy gond van a konvertálással, azt viszont el tudom fogadni, hogy ellenőrizni akarják, hogy a scrape toolok nélkül hogyan boldogulunk. Én mindenesetre a saját toolomat használni fogom továbbra is. Mindenesetre aki még használja, az ne felejtse el a beállítások menüben kikapcsolni az automatikus update-et, nehogy emiatt bannolják!

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1922) Malachi válasza duvi (#1909) üzenetére


Malachi
addikt

hö, de akkor az akciós Cobrákkal is mi lesz?

meg valaki segítsen nekem, felteszem Diopapa eszközét, egye fene beírom kézzel ami kell. én nem fogok 500 rendszer között bolyongani napokig egy jó üzetért, röhej.

már úgy értem, letöltöm amit küldött és azzal mit csináljak, hova telepítsem hogyan? mert elsőre nem működött nekem azóta meg nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#1923) duvi válasza Zsooodammit (#1920) üzenetére


duvi
nagyúr

Ha jobb gazdasági térképet kapunk mint a jelenlegi, akkor érdemes lesz kipróbálni/használni azt. Én is örülnék neki :K A mostani szerintem kevés információt nyújt az értelmes kereskedéshez. Persze, egy idő után biztos ezzel is össze lehet szedni egy komolyabb hajóra valót. Viszont nem egy embertől hallottam a béta alatt, hogy túlságosan monotonnak és lassúnak találták a kereskedelmet. Ezért születtek meg a külsős appok.

(#1922) Malachi
Az akciós Cobrák csak festések. Ezeket biztos megkapják a tulajok. Azóta sokat fejlődött az EDInfo. Letöltöd, kicsomagolod. A könyvtárban kettő futtatható filet kell csak használni. Az exe az indító és a bat az online frissítő . Mindent kiír a program. Minden funkciót cursor érzékeny súgóval látott el Papa.

[ Szerkesztve ]

(#1924) Malachi válasza duvi (#1923) üzenetére


Malachi
addikt

nem festések, hanem féláron vettem két napja a naaagy akcióban. most meg elveszik... :(

(#1925) Nosam válasza Malachi (#1924) üzenetére


Nosam
aktív tag

Könnyen jött, könnyen megy... ;]

(#1926) duvi válasza Malachi (#1924) üzenetére


duvi
nagyúr

Ja azt hittem, hogy a szülinapi festésre gondolsz. Hát ez akkor valszeg bukta lesz :(

(#1927) Zsooodammit válasza duvi (#1923) üzenetére


Zsooodammit
csendes tag

Úgy értem, hogy nem kamionozni fogok, hanem minden mást, felfedezés, bounty, kis kalózkodás is ha már elég magabiztos leszek. Azért majd próbálom figyelni az árakat is, pláne ha olyan rendszerbe vetődök, ahol még senki se járt, és feltolom a kiugró értékeket Dio tooljába. Majd küldöm a galaktikus számlaszámot, hova jöhet a profit 5%-a... :D

Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

(#1928) Terrorista


Terrorista
senior tag

Engem nem érdekel a kereskedelem, mert ez a játék nem arra hivatott, hogy Euro Truck Simulator legyen űr köntösben. Ha megoldják, hogy máshonnan több élménnyel és szórakozással lehet pénz szerezni, akkor felőlem ki is vehetik a kereskedelmet.

A wipe sem érint nagyon, mert 500k creditem volt megy egy Lakon 6-osom. Azt is úgy szedtem össze, hogy kalózok között röpködtem egy Haulerrel arany után kutatva. Tovább azért nem vittem, mert nagyon monoton volt az egész fuvarozós rész.

Ha lennének jól fizető missziók, akkor még csinálnám is, de így táblákat bámulva. Kösz nem.

[ Szerkesztve ]

(#1929) Diopapa válasza Malachi (#1924) üzenetére


Diopapa
addikt

EDInfo.exe-vel elindítod és használod. Ha rögzíteni is szeretnél árakat (aminek nagyon örülnénk), akkor a beállítások menüben beírsz valami felhasználóneved, majd kér egy jelszót, állíts ami jólesik (md5 hash-ben tárolom), de azért ne legyen ugyan az ami ingame plz. min 5 karakter. Főmenüben "árak rögzítése" itt tudsz felvett állomásokhoz rögzíteni / frissíteni, a térképészet menüpontban új rendszereket / állomásokat / útvonalakat felvenni. Elég egyszerű és egyértelmű. 2 ok miatt nem indul el, vagy nincs 4.5-ös .net frameworkod, vagy nincs internet kapcsolatod. Ha bármi kérdésed van, PM, vagy EDinfo-ban üzenet "Diopapa"-nak. :R

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1930) Malachi válasza Diopapa (#1929) üzenetére


Malachi
addikt

kösz Mester, így lesz de most már megvárom a beta2-t, majd frissítés után telepítek.

(#1935) Bibgr0 válasza Diopapa (#1933) üzenetére


Bibgr0
aktív tag

Várunk valamire? Mi lesz ma? :U

(#1936) Menthirist válasza Bibgr0 (#1935) üzenetére


Menthirist
veterán

Beta 2 nyitány...
500 új csillagrendszer, system map, új hajó, reputációs rendszer, outpost-ok, starportok, stb...

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#1937) Bibgr0 válasza Diopapa (#1921) üzenetére


Bibgr0
aktív tag

Papa, ha kikapcsolom az auto update-et az edinfo-ban attól még szinkronizálja a központi adatbázisoddal az árakat?

Menthirist, bocs, csak trollkodtam :)) be vagyok én is zsongva a beta2 miatt.

(#1938) Diopapa válasza Bibgr0 (#1937) üzenetére


Diopapa
addikt

Amiket te látsz az mindig live. Csak ha kikapcsolod, nem fut a háttérben a scraper tool. (amivel gondja van az FD-nek)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1939) Nosam


Nosam
aktív tag

(#1940) Malachi


Malachi
addikt

hol jelentik majd be, hogy tölthető a beta2?

(#1942) duvi válasza Malachi (#1940) üzenetére


duvi
nagyúr

Tuti jön mail, de azt hiszem, hogy itt hamarabb látni fogjuk :DD

(#1943) Zsooodammit


Zsooodammit
csendes tag

Jön, jön, jön a vízipók!

Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

(#1944) Nosam válasza Zsooodammit (#1943) üzenetére


Nosam
aktív tag

(#1946) Viper26 válasza Nosam (#1945) üzenetére


Viper26
nagyúr

Nabammeg... :O

Amúgy tőtitek már? :D

iPhone 14 | FR955

(#1947) duvi válasza Viper26 (#1946) üzenetére


duvi
nagyúr

:(

(#1948) Malachi válasza duvi (#1947) üzenetére


Malachi
addikt

európai cég, arra számítottam, hogy legalább most nem kell éjszakázni majd... de 10-11-ig azért várok.

(#1949) duvi válasza Malachi (#1948) üzenetére


duvi
nagyúr

Pedig azt mondták, hogy este. Nem éjszaka :(((
"We're looking at the evening UK time at the moment."

(#1950) Bibgr0 válasza duvi (#1949) üzenetére


Bibgr0
aktív tag

Szerintem este 10-ig még beleférnek az evening-be. Gyorsan itt lesz már. Bár amennyien várjuk, az első roham lehet, hogy sok lesz a szervereknek és ma este nem jutunk sok játékidőhöz.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.