- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oil120
senior tag
válasz
slippy #83028 üzenetére
Köszi,
Újra írtam neki:
Hi,
I didn't get any answer my problem yet. You wrote for the item : Item specifics
"Condition:
Used: An item that has been used previously. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended. This item may be a floor model or store return that has been used. See the seller’s listing for full details and description of any imperfections"
This item not operational nothing any function. Thi is wrong! FETs, ICs, resistors, fuse and transistors are defect.
I checked them with a multimeter and I didn't put in a plasma.
This power supply worthless and useless for my.
I payed a psu, which you claim fully operational and functions as intended of psu. But not!
So I send back you this power supply and I want to get back my money + the shipping back cost.
I do not want to turn to ebay, I hope you will pay me my money. If not I need to write to ebay,
Best regardsSajnos az angolom nem egy nagyszám, remélem azért ez érthető volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medion E1003
- Energiaital topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videós, mozgóképes topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Delta Force (2024)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest