Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Vásárlásnál beváltható kedvezményre jogosító kódot keresgélek.
Ezek több web áruházban is elő szoktak fordulni..nem tudom az ebeyen is vannak-e és ha igen hol lehet megtalálni.
Azt látom a vásárlásom összesítője alatt : Redemption code gondolom ide valamilyen kedvezményre jogosító kódot tehetnék de nem tudom hol keressek hozzá.googli eléggé elvitt nem sikerült még találnom.
Ami valamilyen százalékos vételárból levonható esetleg ingyen szállításra használható. -
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Mennyire érdemes codot keresni az ebayes vásárláshoz?
Itt is vannak általánosan több fajta termékhez használható kódok?
Most műkörmös lámpához és egyéb műkörmös kiegészítőhöz keresek. -
De kérdezd meg hogy nem adná fel mégis neked, ha nyersz.
Ezekkel a hozzávetőleges szállítási költséggel számolhat, ezt is elküldöm neki. Sima ajánlott levél is 6-9 €.
Ich begrüße!
Werden Transport kann nach Ungarn organisiert?
DHL Paket International
Päckchen EU bis 2 kg (max. L+B+H = 90 cm) 8,79 €
Paket EU bis 2 kg (max. 60 x 30 x 15 cm) 13,99 €
Paket EU bis 5 kg (max. 120 x 60 x 60 cm) 15,99 €
Paket EU bis 10 kg (max. 120 x 60 x 60 cm) 20,99 €
Paket EU bis 20 kg (max. 120 x 60 x 60 cm) 30,99 €
Paket EU bis 31,5 kg (max. 120 x 60 x 60 cm) 40,99 €Hermes paket
XS-Paket, 10x20x15cm 10,79 €
S-Paket, 20x30x25cm 14,79 €
M-Paket, 30x50x40 cm 19,79 €
L-Paket 40x80x60 cm 29,79 € -
havri1
félisten
Hogyan törölhetünk egy tévesen leadott licitet?
Licitet az eladó segítsége nélkül is tudunk törölni, ha az aukcióból még van hátra legalább 12 óra. Ilyen esetben nem kell mást tenni, csak ezen a linken az item numbert megadni, valamint egy okot kiválasztani, és egyből törlődni fog a licitünk.
Ha kevesebb, mint 12 óra van hátra az aukcióból, akkor már csak az eladó tudja törölni a hibásan leadott licitet, így vele kell kapcsolatba lépni.
(összefoglaló)
-
Ábi
tag
Szisztok!
A német ebayen licitáltam egy termékre, de a tulaj írta, hogy nem szállít Mo-ra.
Még mindig én állok nyerésre.
Hogyan tudom törölni a licitem?
Nem találok sehol törlés gombot... -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni privát üzenetben rendeléssel kapcsolatban?
Az oldalra regisztráltam már, Paypal fiókom van, össze is kötöttem már a 2-t.
Ez utáni lépésekre lennék kiváncsi, illetve lenne is pár kérdésem.
Remélem valaki tud segíteni.
Köszönöm
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? [link]
Tudtok még LED lámpás topikot itt a PH-n?Köszönöm előre is.

-
sonar
addikt
Ilyennel találkozott már vki
[link]We can't process your request right now
The seller isn't accepting bids or offers from you
-
-
pelenka35
őstag
Sziasztok. Rendelgetek ezt azt ebayrol pár 1000ft-os tételeket ,de egyik pillanatról a másikra kiirta nincs elég pénz a számlàmon.Pedig van . Közvetlen ül a bankszámláról történik a kifizetés . Kérte adjam meg a bankkártya adatokat újra,de nem fogadja el hibát ir. Mi lehet a gond?
-
KubanitoS
veterán
Én is végignyálaztam a hardveraprót. Ezekkel az a baj, hogy a cache 6 mega helyett csak 3, de amúgy is úgy vagyok vele, hogy ha már a régi kis gépem fejleszteném, akkor kapja meg a belevaló egyik legjobb procit. Nem egy tehén ára már egy régi csúcs C2D sem.
Azért köszönöm a javaslatod!
-
Miles
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
5300 Ft Intel Core 2 Duo P8800 SLGLR 2.66GHz, 3MB, 1066MHz
Ezek nincsenek annyira elmaradva az általad linkelttől, és árban, postázásban is barátságosabb.
Remélem nem mondtam hülyeséget.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Notebook processzort rendelnék az Ebayről. Régebbi Core 2 Duo laptopom van, ez a P9700-as proci az, ami az abszolút csúcs lenne bele.
Ezeket találtam. Még ár is elfogadható lenne.
Azért írnék ide rendelés előtt, mert lehet itt nektek nagyobb rálátásotok van a dologra. A múltkor valami 500 gigás pendrájvokat árultak a kínaiak 3000-ért és itt tudtam meg, hogy nagy részük kamu.
Véleményetek szerint ezzel a processzorral lehet ilyen probléma? Bele merjek vágni? A listában még két amerikai hirdetés van hasonló áron, na meg kettő háromszoros áron a végén. (Magyarországon eladó procit ilyet nem találtam.)
-
válasz
totyak
üzenetére
Úgy küldte az eladó, hogy te fizeted a költséget, nem refundként küldte. hanem sima pénzküldés volt.
Ez nem normális, szemétkedik, vagy buta.
Érhetőbb lesz ha leírom a működést.
Az eladónak vissza kell adni a vételárat.
Kiválasztja az adott vásárlás bejövő tételsorát, kiválasztja hogy refund, beírja vagy a teljes összeget -ott látja, hogy mennyi pénzt kapott- vagy ha részleges, akkor a kevesebbet és elküldi. Ez esetben a vevőnek semmi költsége, a teljes pénzt visszakapja. Ez nem így tette. -
totyak
aktív tag
Az normális dolog, hogy a nem megérkezett termékre refundot kérek, ami meg is érkezik a paypal-ra, de ha elfogadom az utalást levon belőle egy kisebb összeget? Mire is fizetek és mért én? Vacak kis összegről van szó alapjáraton, csak meglepett. Nem is kaptam vissza egészen a teljes összeget, mert valahogy a visszafizetésnél sokkal alacsonyabb árfolyamon számolt a PP, mint amikor én anno fizettem. Tényleg nem az összeg a lényeg, csak az elvet szeretném megérteni. Köszönöm
-
marci30
csendes tag
Hát igen, én ezért nem alszok éjszakánként néha, ha az ebayen rendelt csomag nem érkezik meg.

-
regos
tag
üdv
Rendeltem egy cuccot Január 31-én.
Most ránézve a Historyra látom,hogy az eladó törölve lett az Ebayról.
Van most teendőm vagy ilyenkor mi van? -
daver88
aktív tag
Ma nagy meglepődésemre kaptam egy refundot kérés nélkül...dec. 28-án rendeltem kínai eladótól egy terméket, február 3 volt a várható szállítási idő utolsó időpontja...nem jött meg, gondoltam megvárom a kínai ünnepet, aztán a hétvégén írok egy üzenetet az eladónak, hogy mi a helyzet...erre jött egy e-mail, hogy total refund..
megnéztem az eladó adatlapját és az utolsó egy hónapban csak negatív értékelése lett...valahova eltűnt..pedig amikor megvettem tőle decemberbe a terméket, 10e fölött volt a pozitív értékelése...
úgyhogy szerencsére megúsztam a levelezgetést...

-
cbmfan
senior tag
"I can buy every 150 pieces for 10$ here, so why do I need to pay to buy an empty box for my son to play. Solve this or I despute this to ebay, and paypal and will high light you as scam "
már nem csak félek, rettegek!
üfsznek írtam, majd eldöntik. szvsz egyértelmű, de ahogy tapasztaltam korábban tuti visszafizetik neki, rosszabb esetben még le is húznak. -
cbmfan
senior tag
alakul a dolog...

The title says this is a 544 lego box. this emplies to me their is lego pieces inside the box. This is not acceptable and I do need my full refund. Otherwise, I will dispute and write a very bad review for you.
nagyon félek!

-
cbmfan
senior tag
helyesbítek, múltkori Tesla AMD-202 mikrofont procinak néző ember mégsem a leghülyébb idén. ez jobb:
ember vett egy lego készlet üres dobozát. képeken csak a doboz van minden szögből, leírásban írva, hogy csak a doboz, kockák és leírás nélkül. erre nyitott return requestet ezzel a szöveggel:
"The seller gave the impression in the headline that we would be getting a Lego set, but when it arrived it was just an empty box and had a tea bag inside. I then looked at the posting description and it states that it is just an empty box. Why would anyone bid on an empty box? I want a full refund."
ez most vagy vak, vagy hülye, esetleg gondja van a szövegértelmezéssel? talán mind együttvéve...
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
A Paypal fiók adatainak elérése:
Bankkártya(-ák) alatt
You can update them in your Wallet.
Alul: Old account view
Akkor előkerül a My Profile normális oldala.
My money
My preapproved payments
Update
elméletileg ott kellene lenni és deaktiválni lehet, ha jól emlékszem.
A Donation account, Donation Payment Method ami nem változik?
De hogy a csudába jutottatok oda? -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Rendelni szeretnék pár cuccot, összesen olyan 10.000 Ft-ra jönnék ki, ilyenkor mennyi vámot/adót kell fizetnem?
Illetve én még nem rendeltem semmit sem, hogyan müködik ez, mi a menete?
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Kell egy kis idő, de keresésnél nem mindegy milyen feltételekre kerestek.
My eBay
Selling
és a Active Selling (1) kéne. hogy legyen.
Küldjetek valami infót és rákeresek. -
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Ez a X ÁFA összeg alatt, elengedték az ÁFA-t már megdőlt, egyébként sem egészen úgy volt, de azt a jogszabályi helyet amire az olvasmányban hivatkoztak, törölték. Így nincs ÁFA elengedés, mert az ÁFA törvényben egyébként sincs lehetőség rá.
Jó is lett volna, ha 10000 Ft értékig elengedték volna az ÁFÁ-t, akkor most nem 15 Ft-ot fizetnénk a kifliért. Mert hogy annak az árából sincs elengedve. -
rayoliviero
veterán
Feladtunk egy Ebay hirdetést, élesítettük, de nem találjuk sehol. És az adatainknál az Items for sale(0). Miért nem jelenik meg? Moderálják és várni kell, mint pl. a magyar Jófogáson?
E-mailben sem írtak semmit.My ebay- Selling. itt már lehet látni.
-
rayoliviero
veterán
Charity payment method
Ide véletlenül beállítottuk a Paypalt. Hogy lehet törölni? Nem akarunk adományozni. De csak szerkeszteni engedi, törölni nem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tomrRRR
üzenetére
Tökéletesen mindegy, mit ír rá az eladó, ha megállítják a VÁM-on és bekérik a számlát, úgyis látni fogják, hogy mennyi az eredeti ára.
Ez áll a te hozzászólásodra is. Annyit tennék hozzá, hogy olvastam már olyat, hogy X ÁFA összeg alatt, elengedték az ÁFA-t így kezelési költség sem volt, nem saját tapasztalat, csak olvastam, így nem tudom megerősíteni vagy cáfolni.
-
marci30
csendes tag
válasz
Morzsibácsi
üzenetére
Rendben, Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni Ebayen egy okosórát.
Nos mennyibe kerülne ez nekem ha vámon megállítanák hiszen 22 euro felett van a termék, vagy az eladó rá ír 10 dollárt? Hogy működik ez esetben? Írjak levelet az eladónak, hogy ne legyen 22 euro felett?Termék: termék
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Erre az oldalra nézzetek rá, itt van leírva mit és mennyit lehet ingyenes meghirdetni, a kategóriánkénti fizetendő jutalékok, stb.
És itt egy jutalék kalkulátor. -
válasz
rayoliviero
üzenetére
Minden hónap 15-ig elkészül az előző havi jutalékok számlája és automatikusan küldik, meg kell adni, hogy Paypal automatikus fizetés legyen, de a com-on a $-os számla direkt is fizethető
Belépés után
My Account
Seller Account
Payment methods for Seller Fees -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
V/, ebben még tudnál segíteni, hogy akkor a 10%-ról tud-e az Ebay küldeni számlát?

-
marci30
csendes tag
válasz
Morzsibácsi
üzenetére
Szia! Úgy, hogy nem törötten hanem egészben. Azt hiszem akkor nyomok rá majd egy rendelést, eddig amit onnan rendeltem, mind megjött, az árt azért kérdeztem, mert volt úgy, hogy pl rendeltem egy rtl sdr rádiót 16ezer forintért, és simán ki hozta a póstás, áfa és vám nélkül,
gondolom mákom volt vele. -
válasz
Sas madár
üzenetére
Mivel a Paypal-el fizetsz az eBay-n, ott kell állítani. Az eBay-n ilyet nem tudsz. Még sékelben is fizettem már. De ha a bankkártyád esetén a bankod vált, akkor sincs gond, tudsz fizetni.
De pont ma írtam.
Keressél rá valamire, ezután a kereső ablak jobb szélen View, Customize és vedd ki a pipajelet a Convert prices to HUF elől, dollárban fogod látni. -
válasz
rayoliviero
üzenetére
Akkor az USA eBay 10%-os jutalékot hogy számolod el?
Lényeg az hogy van 14% költséged (eBay+Paypal jutalék) ezt ugye a forgalom függvényében célszerű leírni az adóból, ehhez elég bonyolult egy USA cég számláját és külön egy Uniós cég számláját elszámolni, de biztos tudja a könyvelője.
Ez azért nekem új: Paypalról magyarországi számlaszámra utalva történik az adózás. -
Sas madár
őstag
válasz
Sas madár
üzenetére
Létezik,hogy kínai eladó ausztrál dollárban meg más egyéb valutában adja meg az árat?
Lenne dollárom a paypalon de nem tudok vele fizetni.
Akkor rosszul emlékszem és nincs lehetőség beállítani a valuta nemet amiben fizetni szeretnék,vagy az össze hasonlíthatóság miatt is jobb lenne dollárban látni az eredeti árat nem a tájékoztató ft.-ban. -
válasz
rayoliviero
üzenetére
Azt a 32 pennyt talán kitudja gazdálkodni. És beállíthatod hogy csak USA vásárló legyen.
Persze abba már nem akarok bele menni, hogy ezek szerint nem igazán fontos az adózási szabályozás figyelembevétele.
Legyen egy USA címes megbízott. -
válasz
rayoliviero
üzenetére
UK oldal business-t ajánlom.
Viszont eladóként is működhetsz, a listázás kedvezőbb módú, nagyobb mennyiséget adhatsz el, kereskedelmi vállalkozásként funkcionálsz lényegiben. Számlaadás az kötelező. Hamarabb jutsz a vételárhoz, stb -
rayoliviero
veterán
Ha átváltom üzleti accountra a simát, akkor ugyanúgy kéri a céges papírokat (ami nem is gond)? Viszont az már gond ha amerikai címet kér, mert az nincs és akkor nem tudnánk átváltani üzletire.
És amúgy mi a különbség a normál és business account között eladás szempontjából? Cégként melyikre kell regisztrálni?
-
Levi123
senior tag
Elindítottam, küldött üzenetet az e-bay, javamra döntöttek.
Elméletileg a paypal számlán lesz az összeg 48 óra múlva?
Annyit kérdeznék még, hogy én paypalról úgy fizettem, hogy egy webkártya van társítva a paypal számlához és arra mindig annyi pénzt teszek a bank felületén amennyit elköltök.
A visszatérítés a kártyára megy majd, vagy a paypal egyenlegre - nincs jelentősége, csak az átfutási idő gondolom nagyobb ha kártyára jön.itt az üzenet ami az ügylet végén van - gondolom hasonló jön ilyen esetben:
eBay Customer Support has refunded you through PayPal.
We've initiated a refund of EUR xxx back to the PayPal funding source that you used to purchase the item. Please allow 48 hours for the refund to process.
We apologize for the inconvenience caused and have issued you a refund for this case.
Final decision:The case has been closed in your favor.Köszönöm a segítséget.
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Oda-vissza lehetséges.
To change your account type from individual to business:
Go to My eBay > Account > Personal Information.
Next to Account Type, click the Edit link.
Enter your business name and click the Change to Business Account button.
Make sure you update your registered name with a personal contact name.To change your account type from business to individual:
Go to My eBay > Account > Business Information.
Next to Account Type, click the Edit link.
On the Change Account Type page, click the Change to Individual Account button.A forgalomtól függ a jutalék, más nincs, de ha tényleg így gondoljátok, jobb az angol, mert az Uniós adózási szabályok amik ránk is vonatkoznak ott számolhatóak el úgy, hogy a magyar hatóság is elfogadja.
Az USA szabályozásos dolog nem igazán jön be. -
rayoliviero
veterán
Akkor regisztrálunk magánra és átállítjuk üzletire utána, ha ezt mondod, hogy így működik a dolog.
59123: Nincs amerikai cím, így akkor csak magánként tudunk regisztrálni. De mi a hátránya nem üzletiként való regisztrációnak eladóként. Azt hittük, hogy eladni rendszeresen és nagyobb tételben csak üzleti regisztrációval lehet.
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Annyi, hogy amit itt felteszel hirdetést, hogy a USA és Kanadai oldal is lássa fizetni kell a 30 napos hirdetési idő alatt (rövidebb esetén is) eBay.com and eBay.ca (£0.32)-t pénzt. A többiek látják.
Az üzletihez kérni fogják a céges iratokat, ha nem USA cím akkor annyi.
A nem üzleti fiók az megy a com-on.. -
rayoliviero
veterán
ebay.com
Miért több oldal is van?

Telószám +36 körzet és szám.
Szerk:
ebay.co.uk: Itt úgy láűtom, hogy elfogadja. Akkor mi a hátrányom, ha ide regisztrálok?
ebay.comra szeretnénk, nem hiszem el, hogy oda nem enged.
Mi van ha kamu zip code-ot kitalálunk? A cím úgyis helyes, egyedül a zip code nem lenne valós.
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Oké a business nem müxik ha a com-on próbálod. Vegyen fel egy magánt, később át lehet állítani üzletire.
De inkább az uk. oldalt ajánlom, csak Uniós és ott működik az üzleti regisztráció azonnalra -
skroy
senior tag
Üdv!
Olyankor mi van ha "no estimate available" felirat van a 2 hete kifizetett rendelésnél?

-
buca84
őstag
Nah itt nem országon belül lenne. Amit venni szeretnék az eladó csak osztrák vagy német címre szállít. Próbáltam puhítani, de nem akar ide küldeni.
Van egy ismerős, aki Oberwart-ban lakik és oda tudnám megrendelni. Ha shipping address-nél az ő, osztrák címét adnám meg, jó lenne? -
válasz
rayoliviero
üzenetére
Simán beírja ha kecskeméti, hogy 6000
Country or Region= Hungary
City= Kecskemét
State= én egy . írok
ZIP Code= 6000 -
buca84
őstag
Vásárlásnál lehet/tudok címet módosítani, ha pl nem az előzőleg beállított címre szeretném rendelni?
Vagy vásárlás előtt adjak hozzá paypal-on belül egy másik címet? -
rayoliviero
veterán
Ebayen eladóként szeretne regisztrálni egy ismerősöm, de nem fogadja el a zip code-ot.
Próbált mindent
HU-irányítószám
iránytószám
H-irányítószám -
marci30
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Igen én is így olvastam valahogy, csak gondoltam itt is megkérdezem, mégegyszer köszönöm!
Közben találtam magyarban is boltot ahol árulnak, volna néhány hely a házban, ahol elférne egy kis állandó fény, mondjuk a kapcsolók közelében.
Vagy éjszakai kapásjelzőként, vagy úszóként, bója ként a vízen. Éjszakára
. -
marci30
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Szia! Így már nem, akkor keresek egy itthoni boltot, ahol ezekkel már nem kel vacakolnom, engem csak a rúd mérete fogott meg, mert itt elég hosszúakat árulnak jóárakban, nyárra keresek valami északai világítós megoldást, írtak róla a neten hogy ez olyan fényesen tud világítani egész éjszaka mint egy villanykörte. Najó, Még nézelődök, de akkor az ebay ilyen téren lehet felejtős. Köszönöm a választ!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
marci30
üzenetére
Ez akárhogy is nézem 22€ felett van, így áfa köteles. Számolj azzal, hogy ár*1,27 + 2000 Ft kezelési költségbe fog neked kerülni, ha így is megéri, akkor rendeld meg.
(A 27% + 2000 Ft-ot a postásnak kell fizetned, ha megakad a VÁM-on.)
Kérdezés előtt legalább a téma összefoglalót illik elolvasni, idézem:
(I)"Az ÁFA törvény 94. § (1) bekezdés c) pontja értelmében e jogcím alkalmazása esetén a termékimport 22 EUR összegig mentes az adó alól. Az említett összeg az ÁFA törvény 256. § (1) bekezdése szerint, a Magyar Köztársaság Európai Unióhoz történő csatlakozásáról szóló nemzetközi szerződést kihirdető törvény hatálybalépésének napján érvényes, az MNB által közzétett hivatalos forint/euró devizaárfolyamot (252,19
HUF/EUR) figyelembe véve 6.000.- HUF értékhatárt jelent.
Az Unión kívüli valuta a beérkezés napján átszámítva euróra (általában a Európai Központi Bank keresztárfolyama alapján) és úgy kell figyelni az Euró értékeket."(/I) -
marci30
csendes tag
Sziasztok! Rendelnék egy tritiumal működő világító rudat az ebayről, ami 25 évig világítana a sötétben, minden gond nélkül, ára 11.000ft, mérete miatt ennyi az ára, viszont free shippinges.
Ha jól tudom ez áfa és vám mentes még, mert nincs 15.000ft ugye? A választ előre is köszönöm!
ára $48.98 free shippingel. Gondolom ez még bele fér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

üfsznek írtam, majd eldöntik. szvsz egyértelmű, de ahogy tapasztaltam korábban tuti visszafizetik neki, rosszabb esetben még le is húznak.

.