Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheWich
csendes tag
válasz
dReFiX
üzenetére
Valami oka biztos van, hogy egy hirdetett termék alatt elérhető több változat.
Például láttam olyat, hogy szineket lehetett váltani, vagy garancia időt, kapacitás méretet stb...
Mindez az eladót védi szerintem, nem kell 5x tételt kitennie, hanem elegendő egyszer kitennie változtatható/választható opciókkal ellátva hirdetését. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban átlátható egy termék ha közel azonosak egy kalap alá van véve, mert lehet, hogy van neki még 100 terméke és azok is pár tulajdonságban változtathatóak.
Példa: Autó hirdetés. Általában a full extrás képet mutatják alap árral. De ha a képen láthatót szeretnéd akkor jönnek a felárak (ködlámpa, felni .... és még ami képen nem látható plusz)Témához visszakanyarodva, az is lehet, hogy kevesebb terméket hirdetve kevesebb a jutalék fizetés eBay-nek (ha jól tudom van ilyen is, erről nem tudok semmit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/