- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
De hülyén van ez kitalálva hogy nem lehet többet.. Ha több dolgot rendelek legyen a szállítás x ft-al több, de 25kg helyett 27kg, akkor ne kelljen már 6k-t szállításra fizetnem.
Közbe nézem az ebay.de-n hogy ott milyen lehetőségek vannak, de sajnos a Németem elég gyatra.. Nincs véletlenül Német ebay Angol nyelven, mint pl Amazonnnál? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék rendelni ugyanattól az eladótól 2 etetőanyagot horgászathoz. Viszont ha rámegyek az egyiknél hogy Buy it now, majd a másiknál is rámegyek arra, és megnézem a kosarat, semmi sincs benne.
Milyen lehetőség van arra hogy mindkettőt berakjam a kosárba? 3100 ft körül van a szállítás, az egyik 17k-s dolog, a másik viszont csak 1500-2000ft. Na most külön 3000 ft-ot nem fizetnék szállításnak az 1500 ft-os termékért, akkor már egybe kérném.Ja és az eladó Németországba van, a terméket pedig a .com-os oldalon találtam.
-
jozsi252
veterán
válasz
Morzsibácsi
üzenetére
Jó lenne ha lehetne így rendezni, mert nyilván az a legnépszerűbb egy adott termékcsoporton belül.
Ebay-ről nem volt túl sok rendelésem, viszont évek óta sok külföldi webshopból rendelgetem a dolgokat, szóval a dolgokkal tisztába vagyok. Csak igazából arra voltam kíváncsi hogy valahogy meg tudom-e hogy jár-e Tracking az adott termékhez, de csak akkor tudom meg ha már megrendeltem, vagy ha az eladót megkérdezem.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ha rákeresek egy adott termékre, akkor azt lehet úgy sorrendbe rakni hogy pl. eladások száma? Tehát a legtöbb eladott termék legyen legfelül pl.
Illetve egy lány ismerősömnek rendeltem egy karkötőt Kínából, és a Postázásnál ez van.
Free Standard International Flat Rate Postage
Na most mielőtt megrendelek egy adott terméket, meg tudom valahogy hogy jár-e hozzá Tracking vagy nem? Mert ugye hiába néztem meg a karkötő hirdetését, de nem találtam semmi olyat hogy Tracking OK, vagy ilyesmi.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Angoloktól van 1 rendelésem, amihez kaptam UPAABxxxxxxxx trackinget. Na most ott tartok hogy kaptam ma egy mailt hogy
"This shipment has been transferred to DPHDER for delivery to the final destination # xxxxxxxxxxS"
X helyén csak számok vannak. Ez gondolom tracking akar lenni, már csak az a kérdés hogy melyik céghez? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Egyik ismerősöm megkért, hogy rendeljek már neki egy karkötőt ami valamilyen kőből van, a termék megjött de sajnos sérülten. A csomagolás hibátlan volt és bontatlan, illetve vastag hungarocellbe volt beleágyazva, szóval 100% hogy nem szállítás során sérült meg.
Olyan mintha hozzá lett volna ütve valamihez, vagy le lett volna ejtve, mert meg van repedve. Lehet is érezni hogy ott repedés van, szóval nem a kő anyaga ilyen.
Írtam egyből az eladónak, aki azt írta vissza hogy nem látja a hibát a képen, de mivel drága a szállítási költség, ad 3$ és megtarthatom a követ.
Amúgy itt lenne a kép a karkötőről - kattSzerintetek mit kellene tennem? ~4000 ft volt a karkötő
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
eBay-en most vásárolok először licitálós terméket. 1.25$-on állt a termék, ajánlottam 1.5$-t érte. Utána feldobott egy ablakot max bid-ről, gondolom az az hogy automata licitáló mennyit ajánljon a termékért. Itt nyomtam 5$-t.
Szóval akkor ha valaki licitál a termékért ( 25 centes növekedés van ) akkor automatán az általam beállított összegig mindig növeli a 25 centtel a licitem?Illetve mikor nyomtam a 1.5$-os licitet, majd beállítottam az 5$-os maxot, utána néztem és úgy veszi a rendszer hogy 2-őt licitáltam ( bids-nél 2x jelez ki ). Ez a beállított max licitem miatt van?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Rendeltem 2 pár propellert quadrocopteremhez egy US-es eladótól. A kérdésem az lenne hogy a következő szállítási módhoz jár-e tracking?
"USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service"
Köszönöm!
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Rendeltünk egy másik ph-s kollégával egy ledes lámpát ebay-ről. És mióta a srácnak a lámpás hirdetései lejártak ezeket a visszajelzéseket kapta. katt szerintetek kell aggódnom hogy a lámpát sohasem fogom megkapni? Illetve van leírás valahol hogy kell kérni a visszatérítést?
köszönöm

-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Most vásároltam elsőnek Ebay-en és lenne 1-2 kérdésem ezzel kapcsolatban.
Licitáltam a termékre, licitet megnyertem, kiis fizettem a terméket, paypal statusnál az áll hogy Completed, illetve a pénzt is levonta a kártyámról.
Ezekután mi teendőm van még? Álltalában az eladók felszokták venni a kapcsolatot a vevőkkel hogy mittudomén adjon tracking numbert vagy bármi mást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/