Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
ahoi
szerintetek tekintve a négy napos ünnepet belefér, hogy ápr. 27 óta customs clearance alatt van a csomagom? itt megállt az usps visszajelzés és nem mozdul semerre sem...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
M3nyus #20296 üzenetére
A 100€ az a te licitmaximumod.
Ha jön be egy másik licit, ami 100 alatt van, akkor az ő licite+a licitminimum lesz a te automatikus licited a 100€erejéig.Ha a licit 100€ alatt fejeződik be, akkor az éppen aktuális összeget kell kifizetned, de nem az általad megadott maxot.
-
M3nyus
aktív tag
Lehet nagyon amatőr kérdés, de számomra nem világos:
van egy termék, licites.
többen licitálunk rá, X ajánl érte 50 eurot, én ajánlok érte 100 at. Megnyerem, akkor nekem 51 eurót kell kifizetnem? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
M3nyus #20291 üzenetére
posta.hu/tracking nem mutatja?
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan oldalt mondani ahol német posta csomagszámra tudok rákeresni?
Köszi!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #20287 üzenetére
Durva mik vannak. Sokan sajnos bedőlnek neki.
-
Winner_hun
félisten
válasz
faresz5 #20288 üzenetére
Na igen. Igazság szerint megjött a PayPal-es levél amiben írták hogy claimmé eszkalálhatom a vitát vagy megszüntethetem azt. Másfél nappal később jött ez a levél. Nem néztem rá egyből a PayPal-re, mondom majd holnap. Másnap meg is csináltam az eszkalálást, tegnap meg elolvastam ezt a levelet. Nem néztem rá egyből, azt hittem csak a szokásos PP levél vagy esetleg valamelyik eladó küldött valamit.
Megjött a PayPal válasza is:
Thanks for forwarding that suspicious-looking email. You're right - it
was a phishing attempt, and we're working on stopping the fraud. By
reporting the problem, you've made a difference!Identity thieves try to trick you into revealing your password or other
personal information through phishing emails and fake websites. To learn
more about online safety, click "Security Center" on any PayPal webpage.Every email counts. When you forward suspicious-looking emails to
spoof@paypal.com, you help keep yourself and others safe from identity
theft.Your account security is very important to us, so we appreciate your
extra effort.Thanks,
PayPal
-
faresz5
aktív tag
válasz
Winner_hun #20287 üzenetére
Ez egy az egyben nevetséges. Ha ezt az útmutatást követi valaki, akkor az eladó kénye kedvére van bízva,hogy visszafizeti-e a pénzt vagy sem. (inkább az utóbbi).
-
Winner_hun
félisten
Valaki nagyon nem akarja visszafizetni a pénzt miután nem jött meg a termék:
A levél:
because you purchased this item on the ebay site, you are eligible to receive an immediate refund with Ebay.
IMPORTANT:- IT IS NOT POSSIBLE TO RECEIVE YOUR EBAY REFUND WHILE YOU HAVE A PAYPAL CLAIM OPEN.
if you would like to have an immediate refund from Ebay for this transaction, you will need to follow these instructions:-
1. login to your PayPal account.
2. click on RESOLUTION CENTER which is near the top in the middle.
3. under the action column of the Resolution Center cases click on VIEW
4. you can now cancel the dispute in PayPal and continue to Ebay to get an immediate refund.........5. login to your EBAY account and make a claim for your refund in the resolution center.
6. a FULL refund should be automatically issued within 24 hours after you have completed the above procedures.IMPORTANT:- failure to respond may result in a total loss of ALL of your money.
sincerely
Fiona
( PayPal Security Executive )
Copyright © 1999-2011 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349PayPal Email ID PP785
A feladó: ppsecurityexecutive@gmail.com
PayPal felé továbbítva a levél. Amik a levélben ki voltak emelve azokat emeltem ki én is. Az a baj hogy nem tudom pontosan ki próbálkozik, csak tippem van.
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
Tomix24 #20278 üzenetére
Azt nem tudod megtenni, hogy kifizeted a termék vételárát és személyes átvételt kérsz?
Persze nem veszed át. A negatív miatt meg ne aggódj. Ha kifizetted a terméket, akkor csak annyit buksz(
Épp ma olvastam, hogy a vatera b@szakodik, ha 50ft-tal többet írsz a postaköltségre...Nem megbántásként írom, de neked nem volt furcsa, hogy egy melltartó postaköltsége 10-13 dolcsi?? Ahhoz egy kicsit teszek látom, érzem, hogy mit kapok a boltban, itthon, garanciával a pénzemért...és próbákról nem is beszélve.
, az esztétikai élmények is ingyen vannak ,hiába a bnő/feleség próbálja
-
randras
veterán
Én meg ha rafinált sárga lennék a PayPal-os címre küldeném egyben az összeset, mivel az a megerősített címed!
Addig meg úgyse adnám fel míg ki nem fizeted az összeset, és még utána is várhatnál, mert még nekem is meg kéne rendelnem Kína másik feléből, mivel nincs valós készletem!
-
Tomix24
addikt
válasz
Winner_hun #20279 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tomix24 #20278 üzenetére
Mi a szokás ilyenkor?
Tanulni a hibádból. Máskor előre megkérdezed (vagy megnézed a hirdetést) hogy van-e kominált szállítás. Írd meg az eladónak hogy érvénytelenítse a vásárlásaidat mert ilyen áron nem tartasz igényt a termékekre. Sokan a szállítási díjba rejtik a termék árát vevőcsalogatónak... nem véletlen nem akarja egy csomagként küldeni, úgy már nem kérhetné el a szállításba rejtett összeget.
-
Tomix24
addikt
Sziasztok! Mi a módja hogy a megnyert 5db termékentől visszalépjek?
1-1 dollálért megnyertem ugyan őket, majd mikor jeleztem az eladónak hogy esetleg egy dobozba be tudná-e rakni őket(egyazon eladótól nyertem őket) akkor közölte, hogy nem.. Ami szállítási díj ott volt mindnél, azt mind fizessem ki.. 10.000Ft kbképpel:[link]
"Thanks for your contact.
We are power wholesaler and has plenty of items in store.
As states on our ebay store,
postage is required for each item and no combination or negotiable.
If you want us to send the items together, please pay for them together,
also, if you want us to send the item one by one, please pay for your bid separately.
Ebay cost us listing fee and paypal charged higher handing fee,
they are all little stuff,our profit is very little.
We will give you the best offer if you purchase other items directly from us without bid.
Much appreciate your comprehension.- better-best2009
"
Mi a szokás ilyenkor? Mit érdemes írni? Van visszalépő menüpont? Vagy buktam mindenképpKöszi a segítségeket
-
randras
veterán
Elkezdtem odafigyelni, milyen feladási dátum van a csomagokon, amiket kapok, és egyezik-e az eBay-en bekattintottal. Hát ma jött pár csomag, és azt néztem, hogy egyiken sem volt feladási dátum. Ez hogy lehetséges?
-
Tamás88
őstag
válasz
Dzsana #20274 üzenetére
Nézd az érem másik oldalát. Lehet, hogy loptad az órákat, és külföldre akarod eladni, hogy meggazdagodj, és pont emiatt kérnek iratokat. Amúgy a hasznaltauto.hu oldalon is vannak ukrán és egyéb rendszámú autók, na azok mind (vagy többsége) lopottak és gyorsan túl akarnak esni rajta. Szóval jogos, mivel ezzel is a vevőket védik. Inkább küld el, amit kérnek, és utána már egy gond szál se.
Persze ez nem vádaskodás akart lenni, hanem csak egy példa.
-
faresz5
aktív tag
válasz
Dzsana #20274 üzenetére
Végül is 100éves órát is vehetsz egy antikváriumban órásboltban, és ez esetben lehet róla számla. Gondolom erre gondoltak. Ne idegesítsed fel magadat ilyeneken, azzal nem jutsz előbbre,csak a vérnyomásodnak tesz rosszat. Csináld amit mondtak,még ha a világ legnagyobb marhaságának is tartod, mást úgysem tehetsz.
Csatlakozom az előttem szóló kollégához, fényképezd le aaz órákat egy személyi okmányoddal egy képen, illetve mondjad,hogy örökség az óra, nem tudsz róla számlát adni.(háborúban elveszett) találj ki valami hihetőt stb -
Dzsana
senior tag
válasz
randras #20273 üzenetére
magát az elvet nem értem! Azért függesztették fel a fiókomat, mert nem volt dokumentumuk rólam. Kértek, megküldtem. Most meg újabb hülyeséggel állnak elő? Vér és vizelet mintát ne küldjek? Mellesleg az üzletszabályzatban nincs benne, hogy csak a saját termékemet adhatom el! Sógorkomajóhaver, szomszéd, akárki cuccát felrakhatom szívességből! A lényeg, hogy a vevő megkapja, és pozitív visszajelzés legyen. Nem műkincsekkel kereskedem, hogy így óvatoskodni kellene! Írtam nekik, hogy mégis honnan lenne ilyen öreg órákról számla, mire gondolnak, nagyon kíváncsi vagyok, mit válaszolnak!
-
Dzsana
senior tag
Na, igazoltam magam az e-bay-nek, erre jönnek az újabb hülyeséggel, ezt írták:
"Köszönöm türelmét!
A szakértők válasz az imént megérkezett, és a letiltás feloldása érdekében szükségük van a következő termékek számlájára, vagy más bizonyítékra, hogy Ön a termékek tulajdonosa."Ezek hülyék! 30-50 éves órák, honnan lenne róla számla? Meg mi mással igazolhatnám? Vegyem fel a kezemre, és csinálja egész alakos fotókat, vagy mi?
-
randras
veterán
válasz
Zirowe #20267 üzenetére
Jaja, ahogy lentebb írták, van, hogy több akk-al is ugyanannak a nagykereskedőnek a termékeit árulják ki. Olyanra is volt már példa nálam, hogy két külön eladótól rendelt termék egy csomagban jött meg. Szerintem bent valahol a városban dolgoznak az eBay-es kapcsolattartók meg a hirdetéseket kezelők egy irodában, és ha összejön X értékű árú, akkor megrendelik, lemennek érte a raktárhoz, és utána adják fel.
-
zoli03
őstag
válasz
Zirowe #20267 üzenetére
Gondolom nem önszántukból várnak a feladással. Több mint valószínű, hogy nem a lakásukban tartják a termékeket, hanem valamilyen raktárból szerzik be (pl tavaly év végén volt fent egy termék, leütöttem, és írt, hogy csak 2 hét múlva tudja beszerezni és ha így nem jó, akkor refundol). Ha máshonnan szerzi be, akkor meg már bármi közbejöhet.
-
Zirowe
nagyúr
Sima, tracking nélküli posta, április 23-án rendelve, ma jött meg.
Ez nálam az eddigi rekord.
-
faresz5
aktív tag
válasz
Dzsana #20258 üzenetére
vagy csak belefutottál egy rutinszerű ellenőrzésbe, tudod,mint a régi apeh ellenőrzés.Lehet,hogy náluk ez a szokás,hogy addig amíg nem teszed meg amit kérnek,addig minden aukciót törölnek? Igazándiból a felhasználási feltételeket kellene(figyelmesen) elolvasni amit aláírtál regisztrációkor.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Dzsana #20258 üzenetére
Hát olyannal már nem egyszer találkoztam, hogy biztonsági okokból korlátozzák a fiókot, és doksikat kell feltölteni, de az nem szokott ilyen drasztikus lenni.
Nem öhm... volt esetleg megkérdőjelezhető a származása valamelyik aukciódnak? esetleg nem tiltólistás terméket árultál? -
Dzsana
senior tag
válasz
randras #20257 üzenetére
Visszanéztem most az elmúlt pár hónapban az e-baytől kapott leveleket, de sehol semmi ilyet nem találtam. Érdekes módon a múlt hónapban is, amikor fizetni kellett a költségeket, tudtak egyből érte jelentkezni, de akkor nem zavarta őket, hogy nincs meg nekik a személyim! Nem értem ezt az eljárást, rossz a rendszer. Ha ennyire ragaszkodnak a hivatalos dokumentumokhoz, akkor egyáltalán nem is kellene megengednie a rendszernek, hogy tudjak hirdetést feladni! Ez így nagyon gáz, hogy már futó aukciók közben vág ki! Mit gondolnak azok, akiknek a megfigyelése vagy licitje már rajta volt a termékeken? Azt hiszik, gáz van velem, hogy csak úgy eltűntem, és elvesztem azokat a vásárlókat!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Tamás88 #20255 üzenetére
Megoldódott a rejtély! Azt írják, hogy meg kell küldenem a személyes okmányaimat fájlban, meg az adataimat, mert látni szeretnék, hogy tényleg az a személy áll a fiók mögött, aki be van regisztrálva. Most? Mikor évek óra regisztrálva vagyok? Meg volt fent 5 termékem eladó, amelyen már megfigyelő is volt? Milyen eljárás ez? Legalább szólnának előtte, nem ilyen drasztikusan eljárni! Meg mi lesz az aukcióimmal, és az azért levont hirdetési költségeimmel? Továbbá ha vissza állítják a fiókomat, újra meg kell hirdetnem plusz költségért a cuccaimat? Hú de pipa vagyok!
-
Tamás88
őstag
válasz
Dzsana #20253 üzenetére
Nem, csak úgy feltételeztem, mivel csak úgy nem törölnek licitet úgy, hogy már meg is kaptad őket, ráadásul még a pénzedet is visszakaptad. Esetleg írhatnál egy e-mailt, hogy mégis mi volt az oka, hogy letiltották a fiókodat, sőt még azt is megkérheted, hogy honnan lettél bejelentkezve.
-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino #20245 üzenetére
Azt hogy nem ír rá alacsonyabb árat mint amennyibe a termék kerül. Ha vámhatár feletti az összeg akkor van rá esély hogy a kifizetett összeg után még 27-35%-ot fizetned kell.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Peethy #20248 üzenetére
Semmit, éppen elindítottam két új aukciót, semmi extra, két karórát, majd kaptam először 7 db e-mailt az e-bay-től, a korábbi vásárlásaimról, hogy törölétk a licitemet. Azokat a cuccokat már rég megkaptam. Majd küldték, hogy felfüggesztették a számlámat, de hogy miért, azt nem. Valamit jött még egy mail, a legutóbbi vásárlásomról, amely szintén törölve lett a listáról, és a paypalra vissza rakta a kifizetésemet. Az eladó is csak lesett, mert ő meg már elpostázta. Szóval nem értem az egészet!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DonThomasino #20245 üzenetére
Nem tudom. Ez az árától függ.
-
Dzsana
senior tag
WTF? Miért jelentek én komoly biztonságpolitikai veszélyt? Nem kaptam semmi magyarázatot!
Your account has been suspended because recent account activity has raised serious security concerns. We've taken this precaution to protect our members and the eBay community.
Due to the suspension, you won't be able to use your eBay account in any way. This includes using another existing account or registering a new account.
Any outstanding selling fees are due immediately, and any amounts that you haven't previously disputed will be charged to the billing method currently on file.
We appreciate your understanding.
Thanks,
eBay
-
DonThomasino
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #20244 üzenetére
OK, eddig eljutottam
és akkor ez HUF ba mit jelent? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DonThomasino #20243 üzenetére
Tudjuk ajándékként küldeni, de nem tudjuk megváltoztatni a vámpapíron az árat.
-
DonThomasino
veterán
Amcsiból jönne egy cucc, próbáltam alkudni ezt a választ kaptam.
We can send as a gift but cannot change the customs label price.Érti ezt vki?
-
bul07
nagyúr
válasz
máyköl #20238 üzenetére
Ezt a hozzászólásomat nézd meg képekkel van illusztrálva
Még annyi mikkor sikerült hozzáadni levon 400Ft-ot ha van sms értesítőd akkor abban találod meg a 4számjagyű kódot amivel aktiválod ha nincs akkor nettbankon keresztül nézed meg ha megjelent ha ez se megy felhívod a bankodat és segítenek
A 400Ft-ot jóváírják majd -
máyköl
veterán
válasz
Winner_hun #20235 üzenetére
Hogyan tudok kártyát hozzáadni?
-
Dzsana
senior tag
Szevasztok, valaki járt már így? Felfüggesztették az e-bay fiókomat, mert az utolsó fióktevékenységem biztonságpolitikailag veszélyt jelentett. Ennyit írtak csak. Mi a tököm történt?
-
máyköl
veterán
Regisztráltam ebay -re.
Bankszámlaszámot nem kellett megadni, hogy kéri majd a pénzt a vásárlásnál? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Zirowe #20231 üzenetére
Igazából az a postáson múlik. Az irányítószám megmondja a várost. Innentől kezdve ha a postások képben vannak, akkor nincs gond. Mikor egy ember, aki évek óta napi szinten bejárja a körzetét meglátja, hogy "Sivár Iván, Er?d utca 34", akkor már tudja, hogy miről van szó.
A diszgráfia meg ilyen. Nálam is becsúszik, és ha értelmes a szó, akkor még a helyesírás-ellenőrző se dobja ki...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #20230 üzenetére
Régebben még erőd utcaként szerepelt az ebayen a címem, vagy 100 csomagot kaptam meg úgy HK-ból, hogy er?d utca volt ráírva, posta meg mind kihozta.
Most már kijavítottam simán erod utcára.Ellenben pár vaterás eladó még ennyire sem képes, elküldte nekem az erdő utcába, aztán csodálkozott, hogy nem kaptam meg.
-
Zirowe
nagyúr
Az is lehet, hogy nem a postás vitte ki, hanem van a csomagszolgálat, azok pedig általában nem hagynak értesítőt, hanem másnak viszi azt ki a postás, tehát érdemes szerdán megnézni a postaládát.
Nekem is volt már, hogy egész nap otthon voltam, nem csöngetett senki, aztán másnap kaptam az értesítőt.
Gondolom csak simán lusták.
-
Tom87
csendes tag
válasz
Winner_hun #20227 üzenetére
Rendben, köszi.
Én is ezt terveztem. 23 rugós cipőről van szó. Jó lenne ha nem tűnne el. -
detroitrw
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #20224 üzenetére
ez hülyeség (mármint aki ezt állította), mert a levelek nem név szerint vannak tudtommal hanem csím szerint (mert ugyebár aki kiviszi nem a D-F -ig kupacot markolja fel
) szal máris ezredére csökken a szám
persze ez is olyan dolog mint az én postásom ... neki(k) így egyszerübb
-
detroitrw
addikt
még a többiekhez annyit hogyha a szerdai nap a megszokott postaszétterítési időn túl nem érkezik meg a csomid vagy az értesítőd, akkor nyugodtan bemehetsz a postára a személyi/lakcím kártya kíséretével s ha tényleg bent van akkor oda is tudják adni mert nem feltétel az értesítő megléte
mod: ja nem mellékesen nekem megmondta a postásunk hogy nem fogja kihozni azokat a csomagokat amik nagyobbak egy borítéknál, csak az értesítőt dobja majd be ...
-
Tom87
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #20221 üzenetére
Hali!
Köszönöm, ezt értem és tudom is. Értesítőm nincs. Otthon voltam. A postaládába biztos nem fér bele, panelba lakok, a csomag meg cipős doboz méretű.
Max. szerdán megpróbálok bemenni a postára és megérdeklődni, hogy most mi van. Név meg track. numb. alapján csak tudnak nekem segíteni. -
TESCO-Zsömle
titán
Azt jelenti, hogy nem sikerült kézbesíteni, vagyis a postás nem talált téged otthon, és/vagy nem fért be a küldemény a postaládába. Ilyen esetben a postás hagy egy értesítőt arról, hogy küldeményed érkezett, majd visszaviszi a cuccot a postára, ahol küldeménytől függően 5-10-xx napig őrzik. Ezt követően egy postával visszább küldik, nálunk ez a helyi 1. számú (Fő) postát jelentette, ahonnan szintén kiküldenek egy értesítőt, majd további xx napig ott is őrzik.
Legalább is belföldi csomag esetén ez így megy.
-
Tom87
csendes tag
Sziasztok!
Kínából várok csomagot a héten. A tracking number szerint ez történt eddig. Azt értem, hogy a vámon már átjött, de elvileg ma próbálták hozzám eljuttatni a csomagot? Ma tudtommal munkaszüneti nap van.
Egész nap otthon voltam, plusz értesítőm se jött.
Másik lehetőség, hogy lehozták a fehérvári postára és majd szerdán próbálják meg nekem kikézbesíteni.2012.04.25 16:45 200888(CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.04.25 20:54 CNSHAD(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.04.26 13:50 CNSHAD(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.04.28 18:48 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.04.28 18:49 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.04.28 23:23 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2012.04.30 08:22 Székesfehérvár 2 posta Kézbesítési kísérlet / Unsuccessful delivery attempt
A legalsó sor az, ami idegesít egy kicsit.
Ha valaki tájékozott benne legyen szíves segíteni. Első track numb.-os rendelésem.Köszöntem.
Üdv, T.
-
TESCO-Zsömle
titán
Probléma megoldva.
Az árut elvitték.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #20212 üzenetére
Ezzel a problémámmal már találkoztam én is!
-
randras
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #20212 üzenetére
Akkor ez ennyi, valószínűleg ország szinten, vagy globálisan letiltotta, hogy ne tudjanak írni neki, felejtős.
-
Tamás88
őstag
Csak egy kérdésem van. Holnap hozzák a postások a leveleket?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
detroitrw #20207 üzenetére
Az egyik visszamondta, így bepróbálkoztam.
A helyzet az ,hogy nem tudok kapcsolatot teremteni az eladóval. Nincs kontaktus. Mikor az automatikus válaszoknál a "nem találtam választ" pipálom ki, a következő képernyőn az ebay kifejezi mély sajnálatát, amiért az eladónak nem áll módjában válaszolni és ennyi...
-
-
bul07
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
titán
Eddig két lehetséges közvetítőt találtam, de mindkettő "lóg a levegőben". Ha elsejéig nem lesz semmi, akkor megpróbálom az eladót.
-
detroitrw
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #20206 üzenetére
gondolom nem lesz nagyon bonyolult levél
ha a terméken keresztül navigálsz az eladóval való levelezéshez akkor azt se kell beleírnod mit szeretnél venni csak annyit hogy postázza e a cumót hun-baa rízsevők is szoktak válaszolni az angol levelekre
meg ugyebár a Te pénzed is ugyan olyan büdös mint a többi németé -
detroitrw
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #20201 üzenetére
privit írtál már neki, hogy lécci lécci lécci?
lehet nem fog válaszolni, de lehet hogy elküld(i)nekem volt már pár ebay-en kívüli megkeresésem s csak egyszer volt hogy nem kaptam választ se
-
Kal-El
senior tag
Hello!
USPS Inter. First Class-nál van lehetőség +pénzért kérni olyan szolgáltatást, hogy Magyarországon is követhető legyen az áru? Mert tudtommal van tracking hozzá, de csak az amcsi határig, itt már nem lehet követni. Csak azért kérdem, hogy ne nyúlják le a postások.
Vagy ez csak a USPS Priority Mail-hez jár? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tamás88 #20202 üzenetére
Persze lehet, és valóban nem mondtam meg mit szeretnék venni, mert semmivel se visz közelebb a célomhoz, vagyis hogy közvetítőt találjak.
És tisztában vagyok vele, hogy boltban/más országban is lehet kapni. A nem plexis (POM) változatot pl itthon is.
Csak hát egyrészt nekem a plexis kéne, másrészt boltból cirka kétszer olyan drága lenne.
-
Tamás88
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #20201 üzenetére
Biztos más országból is lehet vásárolni, bár azt nem írtad, hogy mit szeretnél megvenni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Winner_hun #20200 üzenetére
Sziasztok.
Nekem olyan problémám lenne, hogy német ebay-ről szeretnék rendelni, de az eladó csak országon belül postáz.
Kéne egy közvetítő, aki átvenné és tovább küldené ide.
Magát a vásárlást el tudnám intézni.
Egyik ismerősnek már szóltam, de szeretnék biztosra menni, hátha onnan nemleges választ kapok, mert mint időre megy a dolog.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest