Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30723) J0shu4M1ll3r válasza DonMaster (#30721) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Tegnap óta vagyok hivatalosan is 1000-resben, de nem erre céloztam. Azt arra írtam, hogy ha nem lehetséges a lépcsőházban kiépíteni, vagy akármi a 1000et hozzám, akkor simán átváltok 500ra és spórolok 1000 Ft-ot.
Azt a példát arra írtam, hogy ha onnan indulok, ki hogy a fizetett összegért a maxot várom el, de mégse lehet hozzánk kiépíteni, akkor sincs baj, mert max váltok. Tehát már az elején nem az volt a szándékom, hogy vitatkozzak a digivel, hogy de hát nekem nincs meg az 1000, hanem, hanem próbáltam informálódni, hogy attól, hogy reklámozzák, hogy elérhető ez a csomag, de mégse annyi, annak lehet az a baja, hogy valamit még nem építettek ki, vagy az is elképzelhető, hogy nálunk mégse érhető el az a csomag.

@lev258:
Tényleg nem értesz, tekintve, hogy az volt a kérdés, hogy elviekben kell-e még valamit fejlesztenie a szolgáltatónak, vagy csak ennyit bír a környék. Erre írtam, hogyha csak 500at bír, akkor simán visszalépek egy csomagot, sebesség ugyanannyi lesz, mint most és még spórolok is. Ennyi. Nincs ebben semmi bonyolult. Az meg, hogy hasonlítva van más szolgáltatók más csomagjaihoz, vagy hogy a garantált minimum felett van a mostani sebesség, de mégse annyi amennyi a nevében van itt irreleváns. Nem erre irányult a kezdő kérdés.

[ Szerkesztve ]

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.