Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz szaboi6512 #58848 üzenetére
Wow, spóroltak egy csomót az ftth bekötéseken.
-
zsolti72837
addikt
Az igen.
Sláger tv meg a paprika tv nézői gondolom elvoltak eddig nélküle is, de a film adók sok embert megmozgatnak már.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
mpo
veterán
Frissítettem a csatornákat, még nincs benne.
Ha érted, akkor már elavult.
-
Watt25
veterán
válasz szaboi6512 #58852 üzenetére
Igen, sajna teljesen eltűntek a hivatalos helyekről a frekvenciák és az új csatornákat sem találom én sem.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
nfsu17
veterán
Győrben sincs semmi...már ápr. 1. van?
-
veterán
Ászf-ben benne vannak. Igaz, nem minden településen látni őket...
-
C64
őstag
Sziasztok. Ma húzták be a gigabites netet optikai kábelen és meglepve fogadtam, hogy a tv koaxon megy. Ez elég elavult módja a tévézésnek sztem 2020-ban. Lehet kérni valami modernebb megoldást? Köszi
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
veterán
ez egy minimális erőforrásigényű, gyakorlatilag korlátlanul szétosztható, kényelmesen és kódolatlanul rögzíthető, nagy sávszélességet nyújtó módja a tévézésnek. iptv-t viszont bármikor csinálhatsz belőle pár olcsó tuner és egy számítógép (akár raspi) segítségével, onnantól tévézhetsz utp kábelen, de akár wifin is.
[ Szerkesztve ]
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
C64
őstag
Korábban telekomos volt, ahol egy külön boxról ment a tv adás és azon lehetett váltani a csatornákat, műsorokat kiválasztani stb... Ez hiányzik a családnak. Rosszul fogalmaztam, ez lenne az ami nincs és emiatt tűnik régimódinak a dolog. Ezt nem lehet pótolni? Egyébként ezen a koaxon is jön HD adás? Köszi
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
nfsu17
veterán
Akkor nem a digi a te szolgáltatód...még idejében lépjetek vissza a 'jövőt' adó szolgáltatóra.
Lehet hasonlót digivel is összehozni, de neked kell összeállítani.
Váltás előtt érdemes lenne körbenézni, mire is váltunk.''Egyébként ezen a koaxon is jön HD adás? Köszi''
Na, aztán tényleg megnézted, mire is váltottál...
[ Szerkesztve ]
-
C64
őstag
Akkor az kell. Mikor kötöttem a szerződést kérdezték, hogy milyen tv-nk van, mondtam, hogy nagyképernyős hd tv, erre mégsem hoztak boxot. A netet is kérdeztem, hogy kell-e bridge módba állítani, hogy saját routerről mehessen a net, azt mondták, hogy nem. Erre kiderül, hogy mégis! Taps nekik
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
válasz 4Grider #58870 üzenetére
hát de 40cm-es
albérletbe vagyunk és itt ez volt. tudom nem a legjobb, de nem fogok jobb tévét venni az biztos nem érdekel a tv....ettől függetlenül érdemes boxot kérni? már csak azért is, hogy a csatornaváltás gördülékenyebb legyen? ezzel a tv-vel totál szívás.
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, ti tapasztaltatok olyan bármely TV-vel kapcsolatban, hogy felvennétek a Digi kábel digitális adását magával a Tv-vel, (nincs set top box!!), de a beprogramozott adások össze vissza csúsznak, főleg előre, szóval nem sikerül felvenni? Ezt azóta csinálja mióta Philips Tv-m van, a Philips Tv support finoman szólva sincs a helyzet magaslatán, egy példa:
Itt az látható, hogy én már felvettem a holnapi adást
Van hogy felvétel közben zavarodik össze.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Ehhez kötelező a box, mert magától csak analóg adásokat fog. Én nem vagyok a Digi boxától elájulva, ezért dvb-c vevővel rendelkező tv-ket használok. 50 ezer Ft-tól egészen jókat vehetsz (már persze ehhez a Samsunghoz képest), de pl. az Aldiban ma még kapható 55 colos medion tv 120e Ft-ért kiütné a szemeteket és spórolna egy csomó áramot ehhez a gagyi tv-hez képest...
-
MODERÁTOR
-
Flashget
félisten
Oke jonnek a HD csatornak, de ugyanezek vagy reszben ezek SD valtozatait leveszi a Digi. Ezzel semmi gond nem lenne, ha regi tevekhez nem adtak volna ki SD belteriket. Lesz anyazas, hogy eltuntek csatornak HD belteri meg nem lesz ufsz-en. :)
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
anrab
addikt
melózom.
már foghatóak a + hd csatik? -
pjen
félisten
válasz Intruder2k5 #58874 üzenetére
Az rendben, de mindent fel Tudsz venni.
-
bksgbr
tag
válasz Flashget #58878 üzenetére
Az ÁSZF módosítás ezt írja:
Tehát csak a DDigiInvi területen lesznek elérhetők ezek a csatornák csak HD-ben. Viszont ezen a területen már októbertől repültek a duplikált csatornák SD verziói, így akinek csak SD vevőkészüléke van (legyen az tv vagy box), azóta már verné a tamtamot a Diginél, de én nem hallottam, hogy valaki is panaszkodott volna, hogy nem látja a napi Sorosozást az M1-en, mert nem jön be nála.
Egyébként kíváncsi leszek, hogy ezeken a területeken csere lesz ezen csatornáknál, vagy egy kis ideig párhuzamosan fog menni ezen csatornák SD és HD verziója... -
4Grider
nagyúr
válasz gahor72 #58887 üzenetére
Én a gyermekemet egyszerűen nem tudom rábeszélni (na jó, nem is akarom) a lineáris médiaszolgáltatásokra, ebből gyakorlatilag a gyermekkora elején elege lett. Közösségi videómegosztók most a nyerők (remélem erre is majd valamikor ráun) és erre is tökéletes a chromecast...
-
veterán
-
gahor72
aktív tag
Egy furcsa kérdés:nem létezik olyan, h a Digi által az optikai kábelhez adott egység a tv csatornákat kiküldje a lan csatlakozóra, ezáltal a belső hálóra?
-
MODERÁTOR
-
Samott
addikt
válasz gahor72 #58891 üzenetére
Digitol nincs, de vehetsz olyan boxot ami tud ilyet. A box ip cimen elerheto feluletrol, m3u fajlt ad, amit a vlc meg tud nyitni. Egyszerre 8 streamet tud parhuzamosan kezelni.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
gahor72
aktív tag
Most olyant néztem, hogy a qnap nasba bedugva támogatott usb tvtuner, és a nasra van tvheadend program.
Még olvasgatok róla. Bocs az offért. -
levin70
tag
Új HD csatornák december 10-től lesznek elérhetők a DIGI ügyfeleink számára: [lÚJ HD CSATORNÁK A DIGI KÍNÁLATÁBAN]
AMC HD, FILM CAFÉ HD, MOZI+ HD, PRIME HD, TV PAPRIKA HD, SLÁGER TV HD.[ Szerkesztve ]
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest