Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolyma
csendes tag
Újra van prime hd...
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Unbaised-Ben #59254 üzenetére
Felhívtam a digit, kézzel hozzáadtunk 14 csatornát, a fontos csatornákat is. Kedves volt a hölgy.
Ezeket a frekvenciákat kellett hozzáadnom, ha más is így jár.
Frekvencia Mintavételezés Moduláció
128500 6000 256
135500 6000 256
Megoldódott -
M_AND_Ms
veterán
válasz Unbaised-Ben #59255 üzenetére
Biztosan élvezetes volt a Kedves Hölggyel beszélgetni de mindez a témaösszefoglalóban évek óta megtalálható:
21. Nem jönnek be a közszolgálati adók/rádiók vagy egyes csatornákat nem hangol be a tv digitálisan, mit tegyek?Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Akosman
aktív tag
Sziasztok!
Kértem HBO pak előfizetést,de az HBO Go-ra nem enged regisztrálni a rendszer. A diginél azt mondják,csak akkor jár a Go is,ha aláírok 1 év hűséget az HBO pakra. Mivel hűség nélkül kértem így nem jár hozzá. Ez igaz? Valóban így van?
-
trec12
addikt
Február 11-től megszűnik a Prime HD az SD viszont marad.
Egy lépést vissza. Érti ezt valaki?[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz szaboi6512 #59268 üzenetére
Február 11-én szűnik csak meg.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
trec12
addikt
válasz szaboi6512 #59268 üzenetére
Tudom.... Amúgy köszi!
-
Akosman
aktív tag
Február 11-től nem csak a HD verziója,de úgylátom az SD verziója sincs a csatornakíosztásba a Prime-nak.
-
Samott
addikt
Ezzel a Prime HD-val csak a digi kavar, vagy mashol is megszunik? Azt se ertettem amikor beraktak ezeket, egy csomo ertelmesebb csatorna van amit adhatnanak HD-ban.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Akosman
aktív tag
válasz szaboi6512 #59272 üzenetére
Oké! Én csak az E mellékletet néztem,de onnan kimaradt az SD is.
-
nfsu17
veterán
válasz Samott #59273 üzenetére
Mióta számít az ''értelem'' is vmit egy profitorientált cégnél? De ezzel már megint csak a flameháborút lehet elkezdeni, hogy mi számít 'értelmes' csatornának.
Mezzo? M5? BBC earth? Natgeo? Tedd be ezeket egy csomagba, másik csomagba a zertéelt, tévékettőt...lássuk értelmes-e a magyar és nézzük mit fog választani...
Szerintem tudod a választ. -
Samott
addikt
válasz nfsu17 #59275 üzenetére
Nem elitista ertelemben hasznaltam a kifejezest, hanem nezettseg szempontbol. A Prime nem egy fontos csatorna, es van HD valtozata pl a Comedy Centralnak is. De szerintem egy Discovery HD is fontosabb lenne mint egy Prime, Film Cafe vagy eppen Slager TV HD.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
MODERÁTOR
válasz Samott #59277 üzenetére
Ez a Te véleményed, ami egy a sok közül. Más előfizetőnek meg más a véleménye, mert ő meg soha nem néz Comedy-t vagy Discovery-t, hanem a sorozatokat szereti a Prime-on. De persze mindig mindenki a saját véleményéből indul ki. Másrészről meg nyilván egy nagyobb nézettségű csatorna drágábban is érhető el HD verzióban (is), és esetleg az most nem férne bele a csomag árába. De erről is volt már szó fentebb.
-
Samott
addikt
válasz nfsu17 #59279 üzenetére
Ne beszeljunk mar hulyesegeket...
Meg a listara se fer fel. Mondjuk azt nem gondoltam volna hogy vannak rajongoi... szereintem csak egy a sok toltelekcsatorna kozul, mint a TV4, RTL Gold meg a tobbi.
-
MODERÁTOR
Üdv!
Ha megoldható, első körben én fognék egy TV-t, odavinném közvetlenül az ONT vagy FTTH Receiver - függően attól, hogy miből kapod a DVB-C jelet - mellé, és egy rövid kábellel megnézném direktbe arra kötve. Ha ott is rossz, akkor be kell jelenteni. Ha ott jó, akkor át kell nézni a lakás koax hálózatát. Ha több TV-n is jelentkezik a probléma, akkor elsősorban a közös szalaszt megnézve, és így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
válasz Intruder2k5 #59288 üzenetére
Köszi, jó tipp, egy tv van csak, és közvetlenül jön az ont-ből a kábel, szóval lehet a kábel rossz, de ez nem magyarázza, hogy később mitől lesz jó?
http://totesz.myminicity.com/
-
MODERÁTOR
-
Samott
addikt
válasz nfsu17 #59293 üzenetére
De a tv2 nyilvan pont azt a szurest alkalmazza az adatokra ahol a legjobban szerepelnek. Pl. egyedul ok szamolnak 18-59 korosztallyal mert oregebb a kozonseguk. Es igy tovabb.
-
MODERÁTOR
-
Samott
addikt
válasz Intruder2k5 #59294 üzenetére
Persze es jogos, mondom nekem fel se tunt a Prime eddig, azt hittem olyan toltelekcsatorna mint az RTL Gold, a Sorozat+, FEM3, TV4 meg a tobbi. Ahol az megy, ami mar a fo csatornara nem fer be. Azoknal azert "fontosabb" csatorna a Comedy Central. De mint itt kiderult meg ezeknek is vannak rajongoik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Samott #59297 üzenetére
Nekem pl. nem, én nem szoktam nézni a Comedy-t, de nyilván az enyém is csak egy vélemény a sok közül. Általában mondjuk nem is tudom melyik csatornát nézem, ritkán fordítok figyelmet a csatorna nevére, inkább a program guide alapján választok egy éppen szívesen nézett műsort, rákapcsolok és kész. Mondjuk nálam az is ritka, hogy odaülök a TV elé és csak azt nézem, inkább csak háttérzajként használom, de arra viszont elég sokat.
Tegnap pl. a A Da Vinci-kódot meg az Infernot "néztem" netezés közben, a fogalmam sincs melyik csatornán.
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
válasz Intruder2k5 #59299 üzenetére
Na hatterzajnak a comedy idealis, mert biztos valami sitcom megy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest