Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz Reinhardt #81897 üzenetére
en most sem ertem, hogy mi miert van
amugy nem vicc, nem maszok bele a jatektechnikaba, hogy ha most ez proccol azt, akkor az intudaktiv sebzes lesz (elobb olvastam valami ilyesmit), ami miatt a charm kevesbe lesz hatekony. es nem lesem a grafinokoat, hogyha teszek meg 1% as-t a gyurure akkor mashova sorol a rendszer.en csak nezegetem a buildeket, neha ha valami nem tetszik, akkor maskeppen csinalom (a hatekonysag nem elsodleges)...pl. blessed hammeres crusnal movementes gatyat tesznek be a topposok a kockaba...de nekem az a jatekstilus nem tetszik. vagy lehet a maci jobb lenne mint a cloud, de a cloud tetszik...estenkent hazamegyek tamagocsizok vele (fejlesztgetem oket), kikapcsol...neha ha ledoglik egy karakter akkor undok vagyok az oldalbordaval (amit o nem ert), es egy-ket hetig szuneteltetem (ha a kedvenc karakter volt)...marhogy a jatekot nem az asszonyt.
visszakanyarodva az oldalbordahoz
legszebb mikor elkezd elottem porszivozni.....aaaaaaahhhhhhhhh....(fotelbol TV-n jatszok a nappaliban)
jojo a torott kez gipszben volt az uberHC, de mikor elottem takaritgat az sem semmi..legutobb kihuzta veletlen az egeret...nem voltam tul kedvesamugy aki most kezdi, egyszer vigye vegig mindenkeppen, aztan kezdjen el vele gyujtogetni (szerintem) ...es szerintem ne HC-n kezdje (mondom ezt ugy, hogy szerintem az a sava-borsa...nem kell egyeterteni), mert az elso nehany karaktert nagyon meggyaszolja az ember.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest