Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz havri1 #71800 üzenetére
A Demon Hunterre gondolsz? Az azért van, mert az egyik a Hatred, abból csinálj a főbb akciókat, skilleket, lövöldöz, sentryket rak, stb. A másik a Discipline, abból meg ugrabugrál, meg menekül. Más néven Vaultozik.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
_ocsisajt
őstag
igaz mar nem leptem fel egy ideje... de mivel elozo DH megnyekkent szezonon amig nem lesz meg 6-os mara addig sztrefelek.... es mivel ilyen 3-4 nap/1 mara utemben adja, ezert(is hagytam most abba lehet) mar jo ideje sztrefelek, fun amugy... de ize na...
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
havri1
félisten
Jaaa!
Látszik, hoyg csak varázslóm volt mindig
Na viszont kár volt látnom titeket játszani, mert most nekem is olyan skillek kellenek, mint amiket ti használtok.
Pl az a (nem röhög!) tűzes eső vagy mi a bánat, aki jön fentről, és adja az áldást mi?havri
-
havri1
félisten
Köszi!
Akkor ez most jég vagy tűz varázslat?:-)
Még 1 kérdés:
Hogyan tudom megnézni, hogy jelenleg nekem adott varázslat mennyit sebez?
Régen ha jól emlékszem, a skilleknél vagyis a betett skilleknél ha ráhúztam az egeret, kiírta, hoyg tól-ig sebezhet.
Mert most sehol se találok ilyet, így nem is tudom, konkrétan mit sebzek.[ Szerkesztve ]
havri
-
MrCsiT
addikt
Tisztelt egybegyűltek, játékostársak, aktívok és inaktívok!
Nagy tisztelettel tájékoztatom a Nagyérdeműt, hogy eljött a <HunPH> Klán életének első véres éjszakája, amelyben a 150 főről Klánunk tagjainak száma hirtelen 75 főre csökkent.
SorryBlade Fővezír kb. 1 hónapja (?) kiírta a Kláncsetre, hogy PLS,PLS, annyit tegyen meg minden aktív játékos, hogy írjon rá SorryBlade-re, hogy "vagyok".
Akinek ez nem ment a - talán több is mint - 1 hónap alatt, azokat dobtuk ki.Ez nem jelenti azt, hogy ne várnánk bárkit szeretettel továbbra is, aki játszani szeretne, és csatlakozna a Klánhoz, viszont sajnos limitált a létszám, sokan vártak felvételre, és - mint a tények igazolják - sokan inaktívok voltak.
További jó játékot, jó lootot, jó estét és jó éjszaká(zás)t kívánva,
Üdvözlettel:
Mr.CsiT
(Trier)"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Sheol
aktív tag
válasz havri1 #71819 üzenetére
El van inflálódva a damage a játékban, ezért vannak ezek a nagy számok.
Túl nagy jelentőséget ne tulajdoníts neki, az a lényeg, hogy a karakterlapodon a damage minél nagyobb legyen.
Skillek ügyében meg úgyis csak pár variáció jöhet szóba, legalábbis, ha az aktuális "sztárbuildeket" nézed. -
GRaul
őstag
Illetve ami lemaradt h van egy crusaderem [link]
Ezen mit valtoztassak? Tanacsokat szeretnek
Koszi elore isPhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
davidsz
senior tag
válasz Gorneck #71786 üzenetére
Monkkal nagyban voltam kieg előtt. Aztán jött a kieg, nem esett szar sem. Azóta a monk egy kínlódás és rémálom. ... lassan már az egész az lesz. WD még használható, a többi kuka. Egyszerűen nem éri meg velük menni. WD-vel farmolom az alapanyagot, a többivel meg elfogyasztom és előrelépés zéró.
És megkezdődött a mai nap is... GR27 és az első elit pakknál hasalás.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Sheol
aktív tag
válasz havri1 #71827 üzenetére
Nem, Te abból indultál ki, hogy benézted a tizedesvesszőt a HP-dnál is.
Amúgy gratula!Set bónusz lényege, hogy ha meghalnál, akkor feléleszt egy meteorit.(300 másodperc várakozási idő), a másik meg, hogy ha tűzzel sebzed a szörnyeket, akkor (ha nem hal meg előbb) egy idő múlva felhalmozódik rajtuk 3000%-nyi sebzés, és ez meg is marad amíg a szörny el nem pusztul. (3000%/másodperc)
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz davidsz #71828 üzenetére
Napi random:
Tegnap a WD dps-e 1600000 ma 1548000. Tegnap 1.3M xp/h ma 558xp/h ...
Semmin nem változtattam, csak ki és beléptem.Egyre többször van az is hogy a Gargantuan csak áll, nem csinál semmit... meg a csicska ugyan ez.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Mai nap nagytakarítás volt a HunPH klánban. Aki mégis szeretne visszajönni, SorryBlade vagy az Officerek segítségével megteheti. Elértük a 150 fős limitet, de sok volt az inaktív és az új csatlakozni vágyóknak lett így hely.
Boldog újévet mindenkinek!
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
havri1
félisten
Áhá!
A meteort már használom aktívan
A másik még új, de ha egyedül leszek, megfigyelem, köszi.
Amúgy van esély, hoyg esnek idővel jobb firebird cuccok, vagy ez ennyi és kész?
Van másik set, amit érdemes összegyűjteni varázslónak?
Nem ragaszkodom amúgy a tűzvarázslatokhoz, bármi kombinációnak alávetem magam, ha hatékony.
Inkább publicon játszom, ha ez számít valamit.havri
-
Joezyka
senior tag
válasz SQX_Barto #71831 üzenetére
aki újonnan szeretne jelentkezni, azok kit keressenek ? engem érdekelne
Havri: , amit használsz meteort, meg ami esik amikor meghalsz az 2 különböző. ha van aktívan meteorod ha nincs, az potyog, amikor meghalsz.
én amúgy nagyonnagyonnagyon sokáig tal-rasha settet használtam firebirds mellé. a kettőt együtt, full sett bonusszal. fincsi volt, de eljárt felette az idő
[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
-
Sheol
aktív tag
válasz havri1 #71832 üzenetére
Eshetnek firebird cuccok jobb rollokkal, pont ez a lényege, hogy a legjobbat kell megtartani. (Pl. az a vállvédő nem túl jó a mostani népszerű buildnek.)
Aztán a patch után majd vadásszuk az ancient verziókat ugyanabból.
Minden más setet is tarts meg, mert visszamenőleg is javíthat rajtuk a Blizzard, bár most sajnos csak a fire az életképes magasabb nehézségen. -
Gorneck
legenda
-
davidsz
senior tag
válasz Gorneck #71837 üzenetére
A WD gearje elmegy még ... a többi sapka kaki. Partyiban élesztgetni kell. Alapanyag kifogyott megint, így a többire nem jut most, azokkal meg a farmolás felejtős. Nagyon nyögvenyelősen megy mostanában a játék.
-
KubanitoS
veterán
válasz davidsz #71838 üzenetére
Szerintem ez inkább user error. Egyszerűen átgondolatlan a karaktered, nem a gearrel van ott olyan nagy baj. A karaktered jelenlegi formájában szerintem a Haunt tök felesleges, Voodoo + fetish army detto. Miért? Mert marha sokat kell várni a cooldownra és addig feltételezem nem nagyon tudsz mit csinálni. A grave injustice valamelyest gondolom segít, de saját tapasztalatom szerint nem biztos, hogy ez a szkill annyira jó lenne. Persze lehet csak én látom rosszul a dolgokat. Az sem segít rajtad, hogy nincs gargád. Lehet, hogy nem fogja aprítani a szörnyeket, de szerintem nem is arra van kitalálva, hanem sokkal inkább arra, hogy felfogja a sebzést, amelyet te kapsz helyette, ha ő nincs.
Érdemes lenne beszerezni egy Tall man's fingert is ami 1 db nagy kutyát ad, de az 80 millió körül sebez. Kadala könnyedén beadja ezt a gyűrűt, nem ritka.
Itt az én karim, teljesen átlagos, poison dmg-re nyomatva. T6-ot simán viszi, griftben talán 32-ig tudok elmenni. Ritkán meg tud feküdni, de ott a passzív segíteni + a Horrify és a Spirit walk is igen hasznos lehet. Utóbbi főleg élettöltéssel.
szerk: fetish army-s kijelentésem visszavonom, mert látom ott a set bónusz, hogy ne haljanak meg. Ekkor viszont végképp nem értem a dolgot. A karakterednek elég erősnek kellene lennie ebben a formában is.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-FreaK-
veterán
válasz MrCsiT #71816 üzenetére
Hát ez aztán szép volt fiúk. Án speciel nem láttam ezt a kiírást, igaz nem játszom sokat, csak heti egy-két-három alkalommal. Tényleg ez volt a legjobb ötletetek a létszám csökkentésére? Csak gratulálni tudok neked is meg Sorry-nak is... szeretnék vissza menni igen, de azért kapjátok be!
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz KubanitoS #71839 üzenetére
Riftbe mentem, azért nem volt garga stb... prószából ...
User erroron túl vagyunk, mert ezt játszuk megjelenés óta. Szívás hegyek.
A szivatós pályákat most czipiti is tapasztalta... nos nekem csak ilyenek jutnak.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
khirill
aktív tag
én is mentem párat de az ünnepi woh sehol... -_- ...na de sebaj!
malacka, lencse búék belétek gyerekek... !!!
szerk.:
ebben a nagy ünnepi herce-hurcában rohadtul nem tudtam élvezni a buff nyújtotta xp áradatot...
(értsd.: rohadttul nem volt időm má' megin... )[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
Gorneck
legenda
válasz davidsz #71838 üzenetére
Két karidon van olyan gear amivel lehet bármit is kezdeni (többivel nem csodálom esel kelsz)...de azokon is hiányoznak a skill damok...az itemekről a likak, hogy legalább az alap kavicsok buffoljanak.
Be kell társulni alacsonyabb griftes csapatokba...25-35 közt, ahol átadják a lootot, így egyszerűbb lesz gearelni, mint riftből vagy egyedül griftből gearelni...a WDt hiába tolod, míg a peteket nem fixálják...egyszerűen, ha olyan riftet kapsz ki a petek elhalnak a fenébe...kellő AS nélkül nem tudod pótolni őket...sajna nincs elég rajtad...ergo ha ollan trashekből/elitekből áll a rift, akkor esni kelni fogsz...szal idegeskedésen kívül nem sok semmit fog nyújtani a játék...
Gorneck#1239
-
davidsz
senior tag
válasz Gorneck #71843 üzenetére
Most farmolok egy kis alapanyagot, aztán meglátjuk merre. Csapatban nehézkes menni, mert meló és telefonálás ... partyban ugye az meg nem nyerő
Random balszerencse van a játékban, az a legnagyobb bajom.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
JSaN
addikt
Johetne mar season meg uj patch, mert igy mostansag nincs kedvem tolni.
Amugy lootban gazdag ujevet mindenkinek, aldast is kaptok hozza Mirjam neni rokonatol.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
_ocsisajt
őstag
válasz havri1 #71815 üzenetére
nem...
3rd party progi amit Killerjohn mester heggeszt!
ott alul a skill alatt mutatja a DPS-t a skillnek es ez dinamikusan valtozik, ha leveszel, felveszel egy itemet...
----
BODOGSAGOZS ujeveD minden kedveZS topiGlaGonaG!
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
atomvicces story folytkov:
kadalazom boszen a mara pencccet... INKABB dobja az ultra-rare hexinget MASODSZORRA, mint hogy dobna a kib. marat... annyira gaaaaaz
-
_ocsisajt
őstag
válasz CzKaresz81 #71848 üzenetére
-
TeeBee73
veterán
Loot-ban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest