Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #29016 üzenetére
Bocs lejárt.
Szóval jobb a Gearje persze, csak nem tűnik annyival jobbnak, ráadásul én is elköltöttem már rá kb 600m-t.
180k vs 500k még ha CM vs. Archon azért akkor is durva
Eddig amúgy azt hittem tök jó vagyok mp10-re is, de tegnap el akartam nézni Vault-ba (eddig csak act1-et toltam leginkább) és egymás után hasaltam el. Hamar beláttam hogy ez így nem fog menni, ezért váltottam lejjebb mp7-re, de ott is elhasaltam kétszer, így hagytam is a fenébe az egészet.
Ez után húztam tovább inkább a Barbimat érdekes látni mondjuk, hogy a Barbárnak mennyivel erősebb skilljei és passzívjai vannak, egyszerűen hihetetlen mennyivel jobbak a varázslóénál. -
Chiller
őstag
CMWW-nek mindig is kevesebb lesz az unbuff dps-e, és sokkal drágább és nehezebb is sok dps-t összeszednie.
Az egyik legjobb általam ismert CMWW-nek sincs meg a 400k dps, pedig a gearje... hát szóval ezer eurókban mérhető.Ha sok dps-t akarsz, akkor archonra kell menni, persze az előbb "kifullad" (elfekszik) magasabb monster poweren.
-
Gyuri27
félisten
válasz -FreaK- #29019 üzenetére
Bocs, hogy bele vau. De 1000 alatti life regennel/loh-l mit vártál? Ehhez jön még a nudli all res.
Persze a wiz törékenyebb. De kérem nem kell közel menni. A legjobb távolsági támadások itt vannak.
Blizz, meteor + 3 dologgal (1 passziv és 2 aktiv skill) is növelheted a sebzést az egekig.
Nem kell mindenáron archonnak vagy cm-nek lenni.
Ha meg tré van, teleportal lehet angolosan távozni.Amd - Radeon - Ryzen
-
F-ECT$
titán
Ne keverd a CM és Archon wizt. CM-ként kell 2.5+ as, 6-800 loh, 18+ apoc, nem tudsz Triumot használni, stb, amik jelentősen visszafogják az elérhető max dps-t. Cserébe egy 200k dps-es CM kb ugyanolyan gyors, mint egy 350-400k dps-es Archon.
Nálad a chc és a chd nagyon kevés, első körben ezeken próbálnék meg változtatni.
Dive ever, work never.
-
Gyuri27
félisten
válasz -FreaK- #29059 üzenetére
Az wizzel néhéz lesz. Nem egy armor bajnok.
granini: igen egy daibos, polearmos monk jó lenne. Azt se feledjük, hogy skornon 300+ main stat is van Az meg nem kevés. Ha jól emlékszem nekem skornal 1.5 fölött van a speed. Ha kevés lenne váltok skill és kész. Igaz akkor a teleport ugrik. Viszont most olyan mob sűrűség van, hogy nem is nagyon van a teleportra szükség.
Rendeske: minek annyi ls? Ne kelljen skillből megoldani. Meg ne kelljen sokat mozogni. Elég wizzel, wd-l cselezni. A baba menjen csak előre.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Edge
veterán
válasz -FreaK- #29059 üzenetére
Úgy érzem vmi infó vhol nálad lemaradt.
cmww és archon gear közötti alapvető különbség az a mainh és offh. Archonnál black damage fegyver min és max dammal + triumvirate offh kell. az oka egyszerü játékbeli mechanizmus amit anno a blizz nem így képzelt el de mégis így van vmit rosszul számol a gém de nekünk ez így jó. Az offhand helyekről(bármely más item mint mainh) jövő %elemental damage tiszta +%-os dps bónuszként érkezik ha a fentebb említett tulajdonságú a mainh fegyver. Én wizem gearje +32% ele damot ad ami ennyi dps bónusznak felel meg. Ez már egy lényeges különbség egy cmww gearhez képest.gyuri27: wiz nem armor bajnok? nem az, de nekem archonban 6250 armorom van nem rossz az hidd el
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
davidsito
aktív tag
válasz -FreaK- #29263 üzenetére
-FreaK-
pontosan, ha nem tudom ellőni időben a fagyasztást, hozzám érnek és vége
én is a barbárt erősítem inkább (az a főkarim, wiz a mellékkari)F-ECT$
oké, de méla undorral megyek csak alacsonyabb szinten
de belátom mindenkinek igaza vanÖSSZEFOGLALVA:
egy jó nagy répa vagyok, azt gondoltam a gold megoldás mindenre, de nem
megtanulni, kitanulni, elolvasni, megérteni .. magabiztosan használni a skilleketezért sem jó, ha felhúznak 1-2 óra alatt, nem tudsz/tudok játszani a wizzel
ezért bukok/buktam bele a wizbe és a monk-ba issajnos, nincs már annyi időm és türelmem a játékra
nincs időm egy normális körre vagy überre, tesztelni , kipróbálni ezt+azt
türelmetlen vagyok + mérges + idegesugye baba étkezés, pelenkázás, helységfűtés, füredetés, étkezések utáni büfizetetés, gagyogás és felsírások + cumi keresése
ááááááááá ......... megváltozott minden[ Szerkesztve ]
64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
Jazz
veterán
válasz -FreaK- #29363 üzenetére
(#29364) czpitti: ok, legyen így.
(#29363) -FreaK-: Szerintem inkább átlag alatti. Messze nem csilliárdok, de még csak milliárdok sem. Tán még 1 sem. Én személy szerint a low gold-os build-et preferálom. Olcsón és jól kell vásárolni.
Az hogy ki mennyiből gazdálkodik, nyilván változó és egyéni. 500m az 3k huf. Van akinek ez is sok. Van aki 15mrd-ért épít karit. És van aki 1 db itemet vesz 7000euro-ért. A játéban ez az eddigi legdrágábban eladott item. A jobbakat nem gold-ban adják el, hanem odaírják hogy 3000g. Azaz 3000euro. Ez van.
A másik: MP10-en lehet menni, de nem éri meg. Még top world 800k dps-es archon wiz-nek sem. (solo-ban). Jó partival meg már megéri ha gyorsan tudtok haladni. De ahoz kell egy 400+cm wiz, 300+monk, aztán jöhet a többi, még egy cm wiz, vagy archon, esetleg fire bat wd, vagy über bari 500+-al.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #32418 üzenetére
Pár észrevétel:
- kevés a chc-d. A fury regen a battle rage-en (és így az ellőhető hammer és rend mennyisége) elsődlegesen ettől függ. Az attack speedre rágyúrtál, de a chc elég mostoha. Fordítva szerintem jobb a skornos
- bash: jó a sebzésbónusz, csak lassú fegyvernél több idő arányaiban a bónusz fenntartása ha lassan csépelsz. A fő sebzést meg úgyis a hota és a rend adja. Jobb lehet a fury bónuszos bash. Persze ez ízlés dolga...
- két egykezes fegyvernél jobb chc-val a WotB (örökyeti) is tartható, így sebzésben, sebességben és védelemben is jobban kijöhetsz. Skornnal még AS mellett is nehézkes a fenntartása. Ki is szedted (vagy be se tetted) úg ylátom
- leap: ez a rúna szerintem haszontalan. Ez a skill ha már használod, akkor amolyan taktikai jellegű. A stunos vagy az armoros rúna jobb. Mindkettő jó menekülásre és támadásra is. Kb lecsaphatatlan vagy földetérés után. vagy mert mindenki szédeleg, vagy mert sokszorosára növekszik az armorod
- rend: sebzésre szép és jó, de ha nem vagy atomstabil, akkor haszontalan. Az életszívó rúnával jobban jársz. HA ellent érsz, akkro nem nagyon csapnak már le.
- életszívás: megoldható így is (öv+passzív), de egyszerűbb skornon szerezni. Az stabilabban működik, mer' nagy és erős (már a töltés%) Csak persze az nem olcsó már.
Kétkezes-nagy és lassú fegyverekre inkább a nagy egyedi csapás sebzések a jók. Nem tudom, hogy van-e érdemi build ami a sebességre épít, de szerintem inkábba critelgetés a menő. Ha nagy az egyedi ütéseid sebzése, akkro ezek a skillek sokkal hatékonyabbak: Rend, Overpower, Revenge, Furious Charge (meg persze az egyéb skillek sebző rúnái: leap és ground stomp)
A "normál" támadóskilleknél sebzésben kb azonos a gyors kettő könnyű fegyverrel, de energia (fury) utánpótlásban és az élettöltés stabilitásában a két fegyver jobb. A nagy fegyver több élet és kellő türelem mellett jó. A két fogpiszkálóval a gyors csépelés miatt megvan a gyorsaság illúziója (még ha az ölés sebessége nem is jobb).Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #46068 üzenetére
PTR-en lvl 60-on tudsz tesztelni. Az új skilleket, actot, kasztot és magasabb szintű seteket nem. Bár alegend kérdéses, de az új setekből én még nem találtam. Az átdolgozott régiek eshetnek. Meg van egy rakat legendary is új ami lehet 60-ason is. A skillek is át lettek dolgozva, meg van 1-2 új affix az itemeken (area damage, skill damage, adott elemi sebzésre dam, cd reduction%, resource reduction %). Később ha sunyiban el nem ássák a korábbi tervet, akkor lesz crushing blow is, csak túl OP volt és visszavonták azt hiszem amíg át nem dolgozzák.
Wizardnak kb minden használható. Az örökarchon és a CM megszűnt, de a skillek sokkal jobabn működnek.
Amit eddig próbáltam:
- meteor wizard (coldos és fire verziósat is)
- sleet storm wizard
- ice wizard: blizzard-black ice kombósat de voltak kisebb módosítások néha
- arcane wizard: az arcane torrent brutális, de a többi se rossz.
Biztos jók a lighting skillek is, de arra még nem szakítottam sok időt. A passzív dinamó és a forgószél is jó. Egymást buffolják. 5 signature spell buffolja az első spendert (pl a forgószelet), a forgószél meg 3 ellövés után jó kis buffot ad a signature spellre. A dinamó jó minden drága skillre is. Azt hiszem meteoron és blizzardon is hasznos lehet. Az időnövelő "régi" itemek is jók blizzardnál. Nem nagyon kellett hozzá se ApoC, se más. Elég szépen arat ez is.
Skornnal nyomultam, kivéve amikor meteoroztam. Arra -AP-s meteoros itemekkel (SoJ, Skull grasp, source)
Fire skillekből jó lehet feljebb az explosive blast is
Torment1-2-ig kb bármilyen kicsit is átgondolt skill kombinációval jól lehet haladni. PTR-en bőven jó az 1.0.8-as felszerelés. Life stolen még működik elég jól. Kiegben az ki fog esni. Cserébe lesz pár új élettöltés típus, meg több itemen rollolhat LoH is (kesztyű, sisak, meg talán bracers is)(#46067) proci985
Vihetsz más karaktert is. Amíg nem 60-as addig lehet jó. Bár szerintem, is hülyeség ez az affix. A rare itemeken mondjuk lehet és cserélhetőek is. Meg a 60-as craftok is (PTR-en értelemszerűen nincs "feljebb").(#46070) Gorneck23
Ja, azt javították. Esik még ilyen item, de nem kirívó. Néha-néha elvétve.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
SQX_Barto
addikt
válasz -FreaK- #46165 üzenetére
Maga a copy tényleg egy perc, de nem az volt a kérdés
Hanem, hogy mekkora a késés a karakter állapotában, tehát ha ma másolod, akkor egy héttel ezelőtti állapotot fog átmásolni (ami nekem azért fontos, mert mindenképpen a fullos 60+-os állapot kell nekem)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Sirandrish
legenda
válasz -FreaK- #48320 üzenetére
Konkrét PH-s guild is van már ha jól tudom, de a PH-s emberkék azon kívül kb 14 darab guildet csináltak még
Szerintem csatlakozni természetesen lehet. De majd a PH guild "képviselője" megcáfol ha tévedekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
warcat
veterán
válasz -FreaK- #50484 üzenetére
Én csúnya dolgokat olvastam róla,más meg elégedett volt - de ez a 7500 forint irreálisan olcsó,majd jól visszamondják(kevés jött,ellopta a treasure goblin),és sajnálkoznak,"de tudjuk szállitani 9500-10000ért, kell -e?"
Ha játszani is akarsz 25-környékén én biztos nem velük 'sznám a fillért excuse my French
Vedd meg us battle.netről aztán viszlát nem kell várni semmire[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Amur
addikt
válasz -FreaK- #51629 üzenetére
Nekem sorra esnek a kétkezes gyilkolók 1800+ damage-al,sockettel,de a jó öreg Skorn még sajnos maradt!
Pedig már nagyon lecserélném!
Az új szigonyok brutál jól néznek ki! De eddig ami a legjobb azzal is -20% damage..
Igaz zöld követ nem volt kedvem átrakni,de nem hiszem hogy 20%-ot dobna.(nincs rajta crit meg semmi extra csak 645 str+a socket akár kék is lehetne ennyi erővel..másodlagosba van valami jelentéktelen tulajdonság rajta)SQX_Barto: szerintem ne act5-el indíts!
2 okból sem: egyrészt amig nem esik pár jó cucc,kevés leszel mint Diabloban a jóindulat,
másrészt nem mindegy hogy a boss-ok leölésekor garantált legendary-k milyen szintűek!
Ha 70-esen ölöd őket akkor ugy esélyesebb hogy 70-es hullik,mig így lehet lvl 61-es leg. pottyan![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Edge
veterán
válasz -FreaK- #54097 üzenetére
Jó hát ez igazából nem nagy tudomány, nicsenek itt nagy trükkök csak logika.
Én unbuffedről beszéltem...
nekem a buffed DPS 2M+ (+45% arcane)( röhej de rosba már nemtom megjegyezni, bezzeg vanillába pontosan fújtam fejből, itt meg csak akkor jegyzem meg ha 100k-t növekszik.), a thougnessem meg buff 8.3M(ugyebár bnet profilon nem számolja a set bónuszokat sehova, se dps se ehp). Nekem elég a DPS-em T6-ra de az ehp még nem.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
-
killerjohn
addikt
válasz -FreaK- #57954 üzenetére
szvsz a Gesture of Orpheus sokkal jobb mint a Slorak (mindkettőből van közel-max rollosom), ugyanis az előbbi az összes arcane skilledre ad bónuszt, nem csak a disint-re. Pláne ha beteszel egy slow time-ot a buildedbe ^^ (próbáltam illusionist-es slowtime-os orpheus buildet és nagyon (!) fun volt )
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #60812 üzenetére
Megveted a lábad, shift+balgomb lenyomva és végigvág a lézer a terepen amerre irányítod. Passzív is van a komoly és nem futkosó wizardhoz.
Kicsit több haszna lesz a védelemnek és a rcr-nek. Az biztos, hogy macerásabb lesz a csak spender skillekkel nyomulni. Ez is avolt a terv eleinte.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #60814 üzenetére
Regennel és APoC-kal lehet valamennyire kezelni. Nem is az a gond, hogy tartsd a sugarat, hanem hogy ha kiütnek a csizmádból, akkor utána kezdheted előről, az meg egyszeri nagy költség. Általánosságban a legjobb erőforrás kímélő megoldás a chanelling skilleknél a lassú nagy fegyver. Nagyot hasít és kevesebb az "ütés", így olcsóbb. Csak ezt a többség nem szereti. Papíron nem olyan nagy a sebzés, meg valamivel kevesebb plusz jön egy itemről mint kettőről. A cd-s és drága skilleknél viszont még jó source-fegyver kombóhoz viszonyítva is van kb +15-20% sebzés/*ütés előnye a kétkezesnek. Ha abba kell hagyni a hegesztést és újra kell kezdeni és ez drága abban persze a nagy fegyver se segít.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Blaze_
aktív tag
válasz -FreaK- #60825 üzenetére
Fegyvert Kadalázni elég reménytelen vállalkozás sajnos...
Nekem első héten kiesett a slorak amit azóta is használok, és aköré építettem a karit.
Több mit 100 óra munkával, ritka itemekkel T6 úgy ahogy megy (és a fórumokat elnézve a többi chanelling spelles buildnél is kb ez a max amit ki lehet hozni). Erre most használhatatlanná nerfelik, miközben az MM ami hasonló cuccokban eddig is hatékonyabb volt, kap egy durva buffot. T5ön legalább sokféle wizard buildet lehetett eddig látni, most már ott is csak az archon és az MM marad. De miért? Erre senki nem tudott eddig választ adni és a kékek is csak terelnek.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz -FreaK- #61309 üzenetére
Nekem ez nem gyerebe, mivel archon vagyok az a jelenleg 18 másodperc amit archonon kívül töltök ne kelljen már kiteolni azt nem szeretem és ha már lehet akkor partinak is hasznos skillt viszek, ez a frost nova bone chill(jobbklikk) azzal rádurrantok mobokra így 33%-al több damot kapnak be és küldöm az arcukba a twistert(balklikk), sztem ez eléggé hatékony. Bár 2.1-re még lejjebb fogom vinni a CD-t ez a terv, mert archon formban az igazi.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #61298 üzenetére
Vidó nem tudom volte, de elemzés már igen:
Legendary Drop Rate Modifiers Analysis - Rifting versus Non-Rifting, Equation Basis, and Magic Find ImplicationsPErsze azóta lehet volt már 1-2 módosulás...
-
Blaze_
aktív tag
válasz -FreaK- #61400 üzenetére
Annó tesztelgettem az APOC-ot disintegrate-tel, de gyakorlatilag semmit nem számított, kb másodpercre ugyanannyi ideig tudtam channellelni (jajj). Szerintem sokkal jobb, az ap/sec + reaper bracer.
+4 ap/sec és a bracer elég volt hogy szinte soha ne fogyjak ki belőle T6-on se.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz -FreaK- #61611 üzenetére
10% fire damos andariel. Huhh, Ez már "hot" .
Valami hasznos setet is craftolhatnál. A cainból a hármas bónusz azért nem olyan nagyon kiemelt fontosságú. Esetleg övben kipróbálhatsz egy goldwrapot ha esik. DPS-ben kicsit kevesebb, de ha már ilyen chested van, akkor jó kis védelmet adhat.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Blaze_
aktív tag
válasz -FreaK- #61611 üzenetére
Kezdetnek egy Rorg + aughild set nem ártana. Ha T4 fölé akarsz menni akkor kötelező szvsz.
Fegyverként még jó lehet a slorak helyett egy thunderfury, orpheus vagy esetleg silaria is.Skillekben próbáld ki hogy az electrocute helyett raksz be még valami értelmes support skillt, anomaly helyett meg astral presece-et. Familiarnak arcanot és úgy már a Kredes-szel reaperrel nem lehet gond hogy folyamatosan disintegrate-ezz.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz -FreaK- #61687 üzenetére
egyelore tesztelek, a firebird cipo set miatt van bent, de gondolkodok, hogy megeri e, hogy bukom az ice climbers bonusat. a familiar helyett ertelem szeruleg magasabb szinten pl stunos slow time mehet, ez a T3 pusztito build, 2.3m ingame fire dammal (amire meg jon a 26% wave es 50% elite dam). magefistre kene a CHD, juliara meg a CHC az AS helyett, a firebirdre meg a wave bonus nem artana. sojra szinten mehetne AS helyett CHC de meg nem akartam rollolni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest