- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
Tombi #103964 üzenetére
Mit várok?
"6 éves a Diablo 3. A franchise legsikeresebb tagja, amit elhoztunk többgenerációnyi konzolra is.
Elhoztuk a Nekrot is, és a mai napig nagy népszerűségnek örvendő Season, ill. Paragon 2.0 rendszert - ráadásul mindezeket konzolra is! Teljes élményt kapnak, mint a PC-sek.E jeles évfordulót méltóképpen szeretnénk megünnepelni Veletek! Ennek alkalmából dupla goblin event lesz, hogy érezzétek mennyire fontosak vagytok nekünk!
A Diablo széria is fontos nekünk, mindig is az volt, ezt a mai napig érezheti a rajongói bázis, a kemény munkánkat, amit a játék kap folyamatos patchek formájában.
Mégegyszer köszönjük a rajongóknak ezt az eseménydús 6 évet. Nélkületek nem tartanánk itt!
Hosszú út van mögöttünk, és a Gonosz nem alszik!Ami a jövőt illeti, nagyon izgatottak vagyunk amiatt amin dolgozunk, de még korai felfedni."
-
Edge
veterán
Azért kis fentartással kell azt kezelni kinek mi a sima, bárki beírhatja hogy simán megy t6 közbe lehet egy elitepakk 1 perc+kiteol mellé végig, de az az 1 perc sima(!)
Tibe77: mostcsak egy célod legyen, érd el a lvl70et, az igazi játék onnan kezdődik, addig cucc ügyileg sem érdemes tanácsot adni.
-
Szatesz.
aktív tag
Köszönöm a segitseget....
Pickup radius elég 7 a denevéreshez illetve a robbanos kutyahoz? Ugy látom amiket megolnek a kutyák meg a denevérek azokat a gömböket felszedi 7 es pickup is. De olvastam hogy ajánlott 12-14 pickup. Van miértje?schwartz: Elég szépen kivan balance-olva a karaktered grat hozzá....
-
Sirandrish
legenda
-
Zan
aktív tag
A bat-hez csak LS. Akár mennyire is proccol a LoH vele (nem tudom mennyire), nincs az a mennyiség belőle, ami kiváltana annyi gyógyítást, amennyit egy 2.3-2.4 millás crit utáni ~2.5-3.0% LS visszagyógyít, ezt elhiheted
! Én amúgy nem acidot használok, hanem macikat a bat mellé. Mobra szerintem a te dps-eddel gyorsabb lenne a maci, a bat meg elitre. Én pont tegnap teszteltem, hogy még 260-270 unbuffed is kevéskének bizonyul az Acid-hoz mp7-en. Számomra akkor lenne elégséges, ha a trash ezen a szinten max 2 hányástól döglene, de nem így érzem. Macival meg ugyebár az a baj, hogy relatíve közel kell menni az ellenhez, így annyira nem gyors mint a hányás. De a kettő közül inkább azt választom, legalább is mp7-től fölfele.
-
Zan
aktív tag
Hello!
Grat, nem rossz a 200k unbuffed sem békával. Sajnos úgy látom, hogy ott van egy plafon dps-ben, mármint a békával. Jó az a 20 pickup, de a dmg fontosabb (legalább is nekem
). Én amint látod összeszedtem 14 pickupot máshol,ami már elégnem bizonyul. Igy mehet off-handbe más, bikább megoldás. Zuni OH-t nem nagyon fogsz találni olyat, mint ami nekem van (chc/mana reg/max mana a 3 random stat rajta), de olyat,amin van magas chc és legalább 280 av. dmg tuti találsz szerintem olyan 100-200 misiért. Azért jó a zuni, mert akkor mehet a tal chest, vagy a mempo, ha vérgazdag vagy és még így is megmarad a set-bónusz
. Tudom, hogy mind a két esetben AS-el oldanád meg a dps növekedést és az WD-nek nem való annyira, de szerintem ennyit még kibírsz majd manából.
A fegyód elég baró, azzal nem lesz gond. Ring ügyben viszont mind a két slotnál nézz olyat, amin -tól/-ig avg. dmg. van. Sokkal többet ad, mint a minimum vagy maximum dmg. csak magában. Olyan zuni gyűrű, mint az enyém most olyan 200 misi körül van, de 3.5 crittel már szerintem 100 körül is tudsz találni. Szóval mind a két gyűrűn legyen legalább 40 avg. dmg. és chc/chd természetesen. Amut kraftolj ezerrel! Nekem irtó nagy mázlim volt a sajátommal, igazából csak a legdurvább trifekták verik oda ezt, sőt már kaptam ajánlatot az accomra csak az amu miatt
! De azért ennél jobbat simán tudsz majd csinálni. LoH amúgy jól együtt működik az Acid Rain-el, de még nem teszteltem.
Összegezve: Az off hand a baj. Ott buksz sok dps-t. Viszont ha azt lecseréled, legalább 2 cuccra kelleni fog a pickup, ami wd cuccokon méregdrága. De azért ne add fel, szerintem 500 misi alatt kijönnél bővel (olyan 200-300 misiből), ha csak off handet cserész és mellé nézel mondjuk zuni cipőt 7 pickuppal. Sőt azt ne is nézd, mert van egy fülüs 160 intes/140 vites/7 pickupos most, amit ah ár alatt oda adok neked, ha majd kell. Vegyél fel!
-
Bird
addikt
Tegnap este Balukával toltuk partyban.... Kiugrott 5-10 percre, elkezdtem ruby köveket kraftolni. A kraftolás kellős közepén puff game ended, feldobott egy csinos errort, aztán a főmenüben találtam magam. Ezután eltűnt minden előtte kraftolt kavics.
Gondoltam így kívánnak boldog születésnapot....
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU