Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
Van valakinek tapasztalata mi a minimum, hogy életképes legyen a TR monk build Mp10 Skorpió run-ra? Kéne az a 100-120M xp óránként
-
Yeti77
tag
válasz killerjohn #23107 üzenetére
Sziasztok.
Olyan problémám van hogy netszolgáltatót váltottam.
Elinditom Diablo3-at.Nem töltött be a csik.
Gondoltam újrarakom a játékot.
Rányomok az install exe-re erre ezt a hibakódot irja ki.
[link]
Újraraktam win7-et de ugyanezt irja ki.
Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném. -
mikromanus
veterán
Csináltam kis "omlástesztet" barbárral. Futtatási környezet:
Diablo, Inferno, Mp10, Act 2 - Vault of Assassin és oázis. Kb 200k DPS indulási "érvelő anyag" (belépés utáni)Tesztelt "sávok"
1. 66% resist alatt
2. 66,5 resist
3. 67% resist felett30-32 és 35K life volt rajtam, de ez szerintem böszme nagy parasztvakítás. A "végső" verzióban (3. eset) nem esett a fele alá se sose az élet. Ilyen alapon sok következtetést az életre leszűrni nem lehet. Akár 25K is elég lehetne. Midnenesetre a kezelhető mennyiség érzésre kb 35k lehet.
Az 1. tesztesetben alkalmanként egyérintős volt a harc. Elnyomtam a magewrathokra egy élettöltős rendet és szarráráztak a szikráik. Szerintem nem is kapcsolt néha a rend rúnája. Mindenesetre 66% alatti resistek (armorból és resistekből) barbárként is eléggé ellenjavaltak. Kb letépik a fejed és belehánynak a tüdődbe, a hulládat meg a kutyáknak vetik. Nem teljesíthetetlen, de hozza a kezdeti inferno feelinget.
2. teszteset. itt azért már volt időm megszemlélni milyen szépen fogy az élet és ha nem nagyon bambultam el, akkor volt esélyem kimozdulni bőven
3. eset. Stabilan tartható a helyzet renddel a csata legnagyobb sűrűjében is. Nem kiemelkedő a helyzet, de itt már Harcosnak érzem magam. Nagyon nagy hiba kell hogy onlás legyen (1:27-től)
68,5%-os védelmeklnél kb röhögve eltaposható kategória már az ellen.
Valaki meg tudja erősiteni a kis elhullási mintán elvégzett kisérleteim eredményét, vagy ilyen jellegű vizsgálatot még nem végeztetek?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
szallasi007
őstag
válasz mikromanus #23112 üzenetére
semmi személyeskedés: Te kajak beteg vagy
-
hokuszla
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz hokuszla #23114 üzenetére
DMG Reduction...gondolom én
De Mikronál ezt nem lehet tudniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #23115 üzenetére
Nem kellenek a negatív hullámok. Egyértelműen a karakterlapodon jelzett %-os védelmek. Ha a suámérték fölé állsz, akkor szépen kiírja, hogy az adott pontérték mennyi védelmet nyújt a támadási forma ellen. Százalékosan. Mondjuk ez egy adott monster lvl-re van kikalkulálva, de kb kalkulálható lehet. Fene se jegyzi meg, hogy épp 575 vagy 615 resisted van-e. A százalék az viiszont szép és egyszerű. Pont nekem való.
edit: lvl 60 ellenfelekkel számol a százalék
714 az 70,4% (ez már bőven jó)
636 az 67,93
594 az 66,46% (ez még kevéske)[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Amur
addikt
válasz mikromanus #23116 üzenetére
nem MP10-en nyomultam,de pont tegnap nyomtam MP8-on runokat és sem gearben,sem skillben nem váltottam az MP2-es XP farmolosról.
Igen laggolt a gém,elöszőr azt hittem azért halok gyakran,de miután kisimult a képernyő,lagmentesen is hullottam,ezért a SOJ-t és a HF ringet lecseréltem két allres-t is jócskán adó karikára.
Ezekután mint a vaj mentem keresztül mindenen.
Most nem vagyok belépbe ezért damage reductiont nem tudok neked lökni,de
a resistem előtte és utána az fejben van mert a gyűrűk által adottat könnyen levonom a battleneten írtakból:
647 allressel hasítottam
507 allressel hullottam(ez viszont bőven elég volt kb. MP4-ig,a DPS ellensúlyozta,136k most.)
39k life volt egyébként.
Osztom azt hogy barbinál ha van elég allres akkor 30k élettel is feszkó nélkül lehet boldogulni,
ha kevés akkor meg lehet 50k is,lecsapnak mint a szél!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Lézerparaszt
őstag
Nekem 64-66% között van buff nélkül, de az a tapasztalat hogy mp10-en sem szednek szét így 250k dpssel, healelős renddel és 2,8% LS -sel. De azért a 4. stack takonyból vagy tűzből illik kiállni. Na meg az arcane torrent kerülgetés az alap. Szerintem magasabb szinten barbárnál kevés allressel is túl lehet élni, csak dps kérdése az egész, a healt úgyis megoldja a Rend, és az övön lévő 2-3% LS.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
mikromanus
veterán
válasz Lézerparaszt #23118 üzenetére
Nekem meg 20% minden item nélkül gondolom. Sokat infót moindtál. Az a baj.
Az a lényeg amivel runolsz. Sokat nem számít ha 30% van belépéskor ha utána feltornázod 200 pontról 900-ra és 80%-ra (nem ennyi a 80% csak példaként írtam valami nagyot). 585 már adja warcry után a 700-at, az meg van minimum 70%. Az eléggé faceroll már.[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz mikromanus #23119 üzenetére
Buff nélkül mondtam, mert próbálgattam hogy kihagyom a War Cry-t, és ment úgy is simán, alig érződött valami változás. Most is csak azért van rajtam, mert nem tudok mást kitenni, aminek lenne is értelme, vagy éppen használnám is.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Amur
addikt
válasz mikromanus #23119 üzenetére
én warcry nélkül toltam MP8-at,sajnáltam rá a slotot. :-)
Tehát nekem az allres értékek buff nélküliek!
Armor pedig 6100.
Overpower revel runávan volt benn,de azt meg mivel nem szoktam használni,mindig elfelejtettem elsütni..Lézerparasztnak igaza van hogy magas dps-el feljebb tolható az MP szint ahol még kioltja az allres hiányt,de
nekem 136k dpsnél ez még nem valósul meg!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
mikromanus
veterán
Ja. Akkor kb valós lehet ez a 67-68%-os könnyű élet határ. A 64-65% meg szerintem szopóka-nyalóka. Kite-hit-kite-hit módszerben működik, de ha valami eltalál akkor megzuhan az élet igen durván.
-
davidsito
aktív tag
válasz Lézerparaszt #23118 üzenetére
ez mind szép és igaz, egészen addig amíg egyedül játszol
tegnapi eset:
elindultam kulcsozni act2 mp10
50.000 hp
700 all res
megfelelő damage (250.000-400.000-ig)
2x3 life stealegyedül halál nélkül játszottam egészen valor 5-ig
majd percenként becsatlakoztak kis társaimazonnal kevés volt az all res + a 50.000 hp + 2x3 life steal
3x meghaltam egymás után, pedig nagyon figyeltemsajnos ki kellett mennem, változtattam ezt+azt (ugrott a valor)
aztán minden sima volt
egyedül nem annyira nehéz egyik szint sem
de csapatban már ott a kihívás, a küzdés, a menekülés, a túlélés, az élesztés + repairÉn nem ismerem mások kaszt képességeit erejét, védelmét, skilljeit, képességeit ... én a magam nevében beszélek
de nem annyira könnyű barbárnak lenni néha[ Szerkesztve ]
64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
davidsito
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék összehozni egy barbár találkozót, esetleg 4-en összejönni egy partyban.
Ott megosztani, a hasznos tapasztalatokat.Meg lehetne nézni, ki hogy bírja ... mp10 (4-en)
Esetleg kinek mi a gyengéje, erőssége ....
Tanács adása egymásnak merre fejlődjünk tovább.64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
davidsito
aktív tag
válasz F-ECT$ #23125 üzenetére
látod ez számomra, új információ
de már arra is gondoltam, hogy nem e változott meg a pingem
pillanatokra eltűnt a életszívásom
a fury generálódásomsőt már a kis baráti körömben, azt kérdezgettük egymástól, emelték volna fű alatt mobok sebzését?
-
F-ECT$
titán
Eddig én így nem tesztelgettem, de érzésre én is valahová 600 körülre tettem azt a pontot, ami alá nem szívesen megyek all ressel.
Viszont még 1 fontos infóra szükség lenne: mennyi volt az armorod?
Ja és abba gondolj bele, hogy neked barbárként ezzel az all ressel, a könnyedén összeszedhető magas armorral, az alapból 30% dmg csökkenttéssel és a max 12% ls-sel, mennyivel könnyebb életben maradni, mint egy olyan kasztnak, akinek messze nincs ekkora armorja, nincs 30% dmg csökkentés és 3% (kétkezessel 6% + esetleg skill, ha van) ls-t tud csak összeszedni (Ez nem sírás, egy cm wiz is könnyedén életben marad mpl10-en is, csak érdekességként írtam.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz davidsito #23123 üzenetére
Már említettem tegnap is, hogy miattam haltál meg. Az a forgó cucc (most nem ugrik be a neve) ha rossz időben találom el (ranged kari), akkor vissza dobja a rá osztott szebzést.
Ezért tulajdonképpen én nyírtalak ki párszor.
Act2 keywarden is ilyen. Ameddig nem lép be egy DH a partyba addig halál nélkül bírják a barbárok⭐ Stella
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #23129 üzenetére
Nem. A2-ben van az a pörgő mob, ami ha elkezd pörögni, akkor a felé repülő cuccokat visszaveri random irányba.
Dive ever, work never.
-
granini
őstag
Pontos szamadatok nelkul ugyan, de meg tudom erositeni DH-val is. Korabban 500-550 allressel mentem, es MP5 felett eleg sokat haltam. Nem tudom szazalekban ez mennyi nalam. Gear upgrade utan jelenleg 650-680 a legrosszabb resistem, es vegyuk hozza hogy a barbar tesom meg ramkuldd egy warcry-t, tehat 750+. Dobbenetes valtas, azonnal nem haldoklom, es meg a leghuzosabb szitukbol is - nyilvan odafigyeles mellett - ki lehet menekulni. A vortexes dobalos arcanos desecratoros/zoldtaknyos fast pack-et is tul lehet elni. Ugyanez a combo 500 koruli allressel siman one-hit-ben szokott vegzodni. Ennyi a kulonbseg.
Mas tema - technikai kerdes:
Probalkozott barki kozuletek mobilnetrol Diablozni? Nyilvan nem en vagyok egyedul azzal hogy pl a telken nincs elerheto szelessav, de nem akarom az egesz nyarat skippleni. Tehat kerdeseim:
- lehet valahogy megmerni hogy mennyi adatfogalmat general mondjuk 30 perc Diablo? - ha mondjuk nekem 5GB-os havi mobilnet csomagom van, akkor jo lenne tudni hogy azt frankon 30 perc alatt elfogyasztja, vagy csak egy elfogadhato mennyiseget eszik meg belole..
- tesztelte valaki hogy egy 3G-s telefonrol (android) ha hotspotot csinal, azon mennyire stabil a game? Laggol mint allat vagy lehet haladni?
- nekem egy szolidabb gamer laptopom van, azzal tervezek csatlakozni a hotspotra.
- avagy peladaul fugg az adatforgalom a jatek felbontasatol, illetve a grafika reszletessegetol..?Kivancsi lennek a tapasztalatokra..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
davidsito
aktív tag
válasz radi8tor #23128 üzenetére
nem, nem függetlenül a wardentől egy teljesen más játék kezdődött
pl. de ez is lehet a megoldás, hogy míg egyedül vagyok minden mob rám koncentrál, engem támad és fordítva
egyszerre akár több mobból is szívom a hp-tde ha négyen vagyunk és nem egymás mellett harcolunk akkor az elitcsapat szétszalad
és sokszor 1, de max 2-ből szívom az életet, ez meg lehet, hogy kevés .... így többször otthagyom a fogam.Azt hiszem, óvatosabbnak kell lennem, alkalmazkodnom kell ha többen játszunk.
Sokba kerül a repair!!64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
killerjohn
addikt
kb 500 amu craftból ez a legjobb
Nem mondom hogy hasra lennék esve, de legalább segít abban hogy DPS vesztés nélkül csökkentsem az IAS-t a karimon. Azt hiszem nem craftolok még 500-at hogy TALÁN legyen egy ugyanilyen több dex-el...
[ Szerkesztve ]
-
davidsito
aktív tag
válasz killerjohn #23133 üzenetére
gratulálok, én kb. 150-nél járok eddig mind kuka
-
-
granini
őstag
válasz F-ECT$ #23135 üzenetére
Kosz. Van 3G mert haverok hasznaljak, okostelcsi, facsebook..
A kolcsonkert stickel az a gond hogy nem akarom valakinek a komplet havi quotajat 30 perc alatt lemeriteni.. mert lehet ez lesz a szitu :-) 3 buff es 1giga huss<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
válasz F-ECT$ #23127 üzenetére
Azt is százalékosan kezeltem .Azt hiszem a végső faceroll verzió 68,5% védelmet ad lvl 60 monsterek ellen.
Számszakilag ennyi
Ennél volt 200 armorral és 30 all resisttel kevesebb is. Az picit labilisabb volt még.(a jelenlegi armory állás a tegnapi "törésteszt" + egy darab kétkezes fegyveres megoldás stabilitási tesztjének optimalizált állapota. Azaz egy lehetséges működőképes állapota.
Két egykezes fegyvernéllehet kisebb az érzékenység a sebzésekre, mert gyorsabban üt a karakter, így a sebzés és az élettöltés is egyenletesebb az egyedi támadásoknál. A rend más tészta. Abban a kétkezes a tömeggyilkos.edit: más kasztoknak van értelmes menekülő/pozicionáló skillje amivel megúszhatja a meleg helyzeteket + a többség ranged jellegő. Ami nem az (monk) az meg kap szintén mindenre bónusz védelmet. Monk elemi támadások ellen nem kap semmi extrát, de a fizikai sallerek elől szépen elhajolgat.
A DH távolsági és ott a smoke screen, meg az élettöltős gloom überbrutál skill (DH-s rend skill ?)
A wizardnak ott a teleport és egy rakat fagyasztó skill.
WD-nek ott a spirit walk, meg jó kis meatshield a kutyulikból. Meg sok-sok mackó, vagy kicsiarakás zombi.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz davidsito #23132 üzenetére
Egy erős jól összerakott/szokott csapat mellett kénylemes tud lenni akár MPL10. És nem csak arra gondolok, hogy atom DPS, hanem a buildek is tényleg a csapatról szóljanak.
Lehet keménynek lenni és rambózni egyedül, de egy közepes jó CM+Monk páros igen csak sokat tud tenni 1-2 magas mpl-es runhoz.
Pl DH kb full nyugiba tudja tolni a cluster, spike és rain of vengeance finomságokat.
Vagy a Barbár a kalapácsot...akár 2-3 mobot/elitet ütve egyszerre.
Szal magas mpl is tud viszonylag kényelmes is lenni, ha megszokta az ember...illetve hajlandó 1-2 skillt beáldozni a csapatért.Aszhem Thrawn említette legutóbb mikor nálunk járt, hogy mennyire kényelmes/gyors volt...ugyan csak mpl6, de azért több fős partyban ott is lehet látni 1-2 build/kaszt/emberke mennyire van összhangban.
Szal igen...teljesen más világ csapatban játszani. Főleg magas mpl-en.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mpierre
veterán
válasz granini #23131 üzenetére
Windows 7 sidebar gadget is tud ilyen funkciót. Tán network meter a neve.
Szerk.: [link]
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mikromanus
veterán
válasz radi8tor #23128 üzenetére
Magewrath? Az szivatós. Vaultban majd' mindig elektromosan feltöltve jönnek. Körbeállnak és halálba pörgetnek. Nagyon genyók. Szerintem a rend élettöltése nem aktiválódik rajtuk pörgés közben (ha akkro talál be), vagy van némi resistjük/%-os immunitásuk. A másik bosszantó tulajdonságuk (vagy bug), hogy nem nagyon lehet kimozogni közülük, vagy támadni. Sokszor azért haltam, mert a támadás véletlenül se akarta eltalálni őket. Gondolom nem sikerült közvetlen rájuk klikkelni, és mozgás parancsnak vette a játék a klikket, vagy van valami CC hatásuk is néha (fagyi, knockback, stun). Esetleg lehet használna ha Shift-et nyomnék közben?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #23142 üzenetére
Én azt hallottam valakitől, szimplán visszaverik a rájuk irányuló sebzést pörgés közben.
Volt, aki rám is parancsolt hogy ne lőjem őket Cluster Bombbal mikor pörögnek (1.2M critel kb).⭐ Stella
-
törölt tag
válasz mikromanus #23142 üzenetére
pörgés közben csak a rend sebzi őket, illetve a nem fizikai dolgok, legalábbis én erre a következtetésre jutottam. a rend által okozott sebzés viszi szépen le a hp-jukat, de ha frenzy-vel ütöm, akkor kb 10%-ot sebzek (400k helyett 40k körüli crit-ek ugrálnak).
-
mikromanus
veterán
válasz radi8tor #23143 üzenetére
Jé, én meg a szikrákra fogtam. közel megyek, rend ellő, kari fekszik.
Mondjuk jobb resisttel simén megúsztam, tehát lehet tényleg a szikrák voltak a ludasak.Nekem pannonos/telenoros mobilnetről (a kis fehér kütyü) elég jól működött a diablo. Már olyan helyen ahol jó a térerő. Ahol épp csak csorognak a bitek ott nem annyira használható. 5 GB-nyi forgalom szerintem elég 31 napnyi, nap 24 órás diablózásra is. Vagy mondjuk úgy, hogy nagyon rá kell gyúrnod a kockulásra, hogy gond legyen a forgalom. Telenoros netnél a driver/autorun progiban alapból volt stat mérés és letöltés/feltöltési sebesség mérés. Telóról nem próbáltam. Azon csak fórumot olvasok néha-néha...
-
Gorneck
legenda
válasz radi8tor #23143 üzenetére
Próbált ki poison darts-val jóóóóó magas ASsel egy ilyet lődözni...ha te véletlen túléled, akkor szinte biztos, hogy a csapatod halott... Lehet látni, ahogy szanaszét üti őket...
Kb mint egy tornádó csak itt nem beszipkázza amit rálősz, hanem elküldi másik irányba...és az a jobbik eset...van mikor 1hiteled csapattársad majd a köv skulód téged is kiüt...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
davidsito
aktív tag
válasz Gorneck #23140 üzenetére
tudom, hogy működik, de ehhez pontosan erre van szükség:
jól összerakott/szokott csapatde mikor olyan wiz ugrik be a játékba, aki visszafut a pálya elejére, és megy mindenki össze vissza
nekem meg szépen lejár a 20 sec-es bersekerem
néha olyan élményem van, mint gyermekkoromban a te vagy a fogó játék
mindenki futkos össze vissza64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
VanDaal
csendes tag
Ismét segítségért fordulnék hozzátok!
Elakadtam a barbárom fejlesztésében...
Sebzést szeretnék növelni, a túlélőképességem csökkenése nélkül, de fogalmam sincs, mihez lenne érdemes nyúlni.
Egykezes fegyverekből alig találok olyat, aminek több sebzése lenne, pedig a jelenlegi 138k dmg nem is valami sok. Ami meg jó lenne, az horror pénzekért megy, bár gondolom, ezzel a problémával a többség már szembesült néhányszor
A jelenlegi gearem mellett, ha csak a fegyvert cserélem Skornra, akkor 176k a sebzés, de ezen meg nincs LS.Gondolkoztam, hogy a HF ringet cserélhetném Unityre, vagy az IK övet Witchingre, de akkor meg resistet buknék, pedig azt is inkább még növelni szeretném, mint beáldozni belőle. Egyedül a Lacunit tudnám lecserélni egy all resistes darabra, de arra is kb el is menne az összes pénzem, és a sebzésem sem lenne tőle több.
Már elértem volna arra a szintre, ahonnan csak nagyon drágán lehet továbblépni, vagy elkerülte valami a figyelmemet?
Szerintetek mit lenne érdemes csinálni?Diablo 3 - VanDaal #2403 / WoT: VanDaal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest