Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
El kell dönteni, hogy igazi stonekin (2 zöld 2 kék orb) vagy nature-frost amibe belefér néhány stonekin (3 zöld egy kék) paklit raksz össze.
Az eleje ugyanaz (t2-ig).
T1: (legáltalánosabb a zöld kezdés) Shaman, wind, esnaring, surge (opció: hurrikán, spearmen, manawing. én hurrikánt szoktam még használni).
T2: curse, coldsnap, breeding (opció: stone launcher, matter mastery, deep one, burrower, használok mattert és deep one-t mivel t3 nekem az enlight miatt "gyenge").
Ha t3-n ismét kéket hivsz akkor lehetőséged lesz deep fangot, core dedgert hivni.
Ha zöldet hivsz (mint én) akkor enlightmennel hamar tudsz t4-s egységet lehozni. T3-ra én deepcoil-t rakok csak (egyedül mo még beleférhet).
T3: (enlight nélkül) attól föggetlenül milyen szint hivsz: Swamp drake, fathom lord (ha zöldet hívtál és befér), tremor, stonewarrior.T4: ha három zöld orb és egy kék van. Akkor Colossus. Ha két kék van: Grinder (opció deeporge, worldbreaker, battleship).
A gemeye, giant wyrm, regrowht, maelstorm, grimwine egy-egy orbosak (opció a construct mert lassú).Persze lehet még ragozni 3-1 orbkiosztást is és variálni mivel kezdesz, de állt így néz ki egy stonekin pakli. Nature-frost-nature-frost.
Az Avatar és a Northlan 3 kék orbos. Ha ezeket akarod használni 3 kék orbal kell kezdened!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Byski Áramláskijelző.
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest